Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
Ειρωνικα δεν μιλησα εγω και μακρυα απο εμενα !!!
Τωρα αν μας πει αλλα και δουμε αλλα, τοτε το ενοικιστηριο, θα ειναι για το δικο της σπιτι !!! :idiot: :idiot: :idiot:
οχι ρε συ....οι δικες μου ερωτησεις ηταν ειρωνικες λογο του οτι η κα γιαννα μου λεει συνεχεια τα ιδια....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
οχι ρε συ....οι δικες μου ερωτησεις ηταν ειρωνικες λογο του οτι η κα γιαννα μου λεει συνεχεια τα ιδια....
Εχει καλως φιλε μου, γιατι με ανησυχησες και λεω εγω ειρων ???  :think: :headbang:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καληνυχτα, να περνατε καλα !!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
καλυνηχτα λοιπον στην ethnic παρεα  :cheesy:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
σημερα μαζεμενα  πολλα μπαζα.    καλα δεν εληξε η απεργια ?     ξαναηρθε ελενη( γαμησε τα )  απο σκοπια,  ηταν 5-6 μηνεs στην κρητη. καλυτερα να καθοτανε εκει) ,           κλαουντια ( σαν τον φρανκεσταιν) ,   λαρισα( η πουρακλα.  το αστερι τηs γιανναs.  σε ποιανων την καμπουρα εμαθε ? )  ,     αννα( πολυ μικρουλα ρουμανα , συμπαθητικουλα στο προσωπο,  μαλλον απειρο,    αρκετα ψηλη, λεπτουλα, απο βυζι το πολυ στο 1.)       και ολγα, ( ρωσιδα , γυρω στο 1,60 ,    27-28 χρ.   2υαρακι βυζι, συμπαθητικη, χαρουμενη. αν μεσα  τωρα συμμετεχει και τα δινει ολα, και καποιοs ειναι φορτωμενοs για μια δοκιμη κατι λεει).      επισηs απο βδομαδα αλλα οχι σε καθημερινη βαση ,  θα ειναι  ελενη το μοντελο(  να δουμε τι εννοει η γιαννα μοντελο ) ,  μια λολα , φωτεινη και ολγα( ρωσιδεs αυτεs) και μια ελληνιδα η γωγω.    

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
  ηρθε, ηρθε( καρπαθιε  :) ) , το νεο αιμα .  σε περιμενουν( ελενη, φωτεινη, λολα, γωγω, 2 ολγεs κλπ. ) 

έκανες το scouting αντί για μένα...Όλγα, η περιγραφή σου μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
έκανες το scouting αντί για μένα...Όλγα, η περιγραφή σου μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα ;)
     :tooth: :tooth:    γελαω ρε συ( με την καλη εννοια ε ? ) ,  γιατι εσενα οποια  ειναι χαμογελαστη ( επειδη ξερω οτι δινειs πολλη βαση σε αυτο και σωστα κανειs  ) σε ενδιαφερει.          παντωs αυτη η ολγα( κοπελιτσα τηs διπλανηs πορταs ειναι).  πρεπει  να δειs oμωs και το χαμογελο των υπολοιπων.  :-*  

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
      :tooth: :tooth:    γελαω ρε συ( με την καλη εννοια ε ? ) ,  γιατι εσενα οποια  ειναι χαμογελαστη ( επειδη ξερω οτι δινειs πολλη βαση σε αυτο και σωστα κανειs  ) σε ενδιαφερει.          παντωs αυτη η ολγα( κοπελιτσα τηs διπλανηs πορταs ειναι).  πρεπει  να δειs oμωs και το χαμογελο των υπολοιπων.  :-* 

έχω αδυναμίες...λατρεύω τις μικρόσωμες, χαμογελαστές κοπελίτσες. Μάλλον πρέπει να πάω να την δω την Ολγίτσα

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι συναγωνιστες καλημερα εμαθα πως το τελειο μωρο  :rockon: που εχει η κ.γιαννα το οποιο ακουει στο ονομα
χριστινα παει μονο μια φορα την εβδομαδα γιατι δουλευει και αλλου ξερει κανεις που?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
Φιλοι συναγωνιστες καλημερα εμαθα πως το τελειο μωρο  :rockon: που εχει η κ.γιαννα το οποιο ακουει στο ονομα
χριστινα παει μονο μια φορα την εβδομαδα γιατι δουλευει και αλλου ξερει κανεις που?
καλωςτον ,χαθηκες....η χριστινα συνηθος δουλευει καθε πεμπτη,τωρα που αλλου δουλευει θα πρεπει να ρωτησεις την ιδια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom