!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
τωρα λυθηκε δηλαδη...!!!....κανονικός, ή για δροσερά αγόρια?
(Για να αρθεί κάθε παρεξήγηση, ενδιαφέρομαι αυστηρά για το πρώτο! )
τωρα λυθηκε δηλαδη...!!!....κανονικός, ή για δροσερά αγόρια?
(Για να αρθεί κάθε παρεξήγηση, ενδιαφέρομαι αυστηρά για το πρώτο! )
τελικά παίζει τίποτα νέο εδώ, γιατί στις τελευταίες σελίδες όλο στο φαγητό αναφέρεστε αλλά για τις σερβιτόρες δε λεει κανείς τίποτα.
στο παραθυροφυλλο του κατω διαμερισματος ειχε κολλημενο ενα ενοικιαστηριο......
επισκεψη σημερα κατα τις 18.00 στο γνωστο πια "μαγειριο"της κυρα γιαννας με δυο ακομα συναγωνιστες ,για απογευματινο κ επιδορπιο.τζιφος το καταστημα κλειστο(δεν απαντουσε ουτε στα τηλ οταν βρεθηκαμε απ εξω ,ουτε το μεσημερακι που πηρα να την ρωτησω τι εχει το μενου)δεν ξερω αν σημαινει κατι (αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει) στο παραθυροφυλλο του κατω διαμερισματος ειχε κολλημενο ενα ενοικιαστηριο......
οκ σε διαβασα.....όλα καλά με το κατάστημα, τουλάχιστον μέχρι χθές...
τηλεφώνησα χθες για να ρωτήσω για το μενού και με ενημέρωσε η κυρία Γιάννα ότι θα είναι κλειστό σήμερα και αύριο λόγω προσωπικής υποχρέωσης στην επαρχία. Ανοιχτό πάλι από Τρίτη όπως μου είπε. Ας ελπίσουμε να μην συμβαίνει κάτι άλλο.
Πάντως ενημερωτικά δεν ανέφερε κάτι καινούργιο στο χθεσινό μενού.
δεν υπαρχει καποιο προβλημα. το μαγαζι δουλευει κανονικα. το ενοικιαστηριο ειναι για αλλο διαμερισμα. το εβαλαν εκει , γιατι πια η γιαννα ειναι ενα απο τα κεντρικα σημεια τηs περιοχηs. κοσμοs παει και ερχεται. την εχει παρει ειδηση, ολο το παγκρατι και ο βυρωναs. απο κοριτσια τωρα μονο την κλαουντια και μια αλλη μοντελε και αστερι στο δωματιο . μελινα δεν παει πια εκει. ψαχνει για νεο αιμα.τζιφος το καταστημα κλειστο(δεν απαντουσε ουτε στα τηλ οταν βρεθηκαμε απ εξω ,ουτε το μεσημερακι που πηρα να την ρωτησω τι εχει το μενου)δεν ξερω αν σημαινει κατι (αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει) στο παραθυροφυλλο του κατω διαμερισματος ειχε κολλημενο ενα ενοικιαστηριο......
ψαχνει για νεο αιμα.
και ιδιωs καποιο που να ειναι και μικρο-μικρο. εχει πολλουs που τα θελουν παρα πολυ.μόνιμα...
δεν υπαρχει καποιο προβλημα. το μαγαζι δουλευει κανονικα. το ενοικιαστηριο ειναι για αλλο διαμερισμα. το εβαλαν εκει , γιατι πια η γιαννα ειναι ενα απο τα κεντρικα σημεια τηs περιοχηs. κοσμοs παει και ερχεται. την εχει παρει ειδηση, ολο το παγκρατι και ο βυρωναs. απο κοριτσια τωρα μονο την κλαουντια και μια αλλη μοντελε και αστερι στο δωματιο . μελινα δεν παει πια εκει. ψαχνει για νεο αιμα.
και ιδιωs καποιο που να ειναι και μικρο-μικρο. εχει πολλουs που τα θελουν παρα πολυ.
να υποθεσω οτι θα παρει κ ποσοστα αν ενοικαστειδεν υπαρχει καποιο προβλημα. το μαγαζι δουλευει κανονικα. το ενοικιαστηριο ειναι για αλλο διαμερισμα. το εβαλαν εκει , γιατι πια η γιαννα ειναι ενα απο τα κεντρικα σημεια τηs περιοχηs. κοσμοs παει και ερχεται. την εχει παρει ειδηση, ολο το παγκρατι και ο βυρωναs. απο κοριτσια τωρα μονο την κλαουντια και μια αλλη μοντελε και αστερι στο δωματιο . μελινα δεν παει πια εκει. ψαχνει για νεο αιμα.
Θα παρω τηλεφωνο και θα μαθω !!!να υποθεσω οτι θα παρει κ ποσοστα αν ενοικαστει
καλα η γιαννα παλι ψαχνει για νει αιμα???? να υποθεσω οτι απο δευτερα θα εχει καινουργιες εεε????
ειρωνικες ηταν οι ερωτησεις.....την περνω κ γω κ μαθαινω μονος μουΘα παρω τηλεφωνο και θα μαθω !!!
ειρωνικες ηταν οι ερωτησεις.....την περνω κ γω κ μαθαινω μονος μου
ολο τα ιδια μου λεει...
Ειρωνικα δεν μιλησα εγω και μακρυα απο εμενα !!!ειρωνικες ηταν οι ερωτησεις.....την περνω κ γω κ μαθαινω μονος μου
ολο τα ιδια μου λεει...
Ενα πεζοδρομιο μας χωριζει ???Δλδ ετσι και βγω εξω απ το σπιτι , θα σαs δω ολουs φατσικα ε??? χμμμμ
Ενα πεζοδρομιο μας χωριζει ???
Εγκο Φιλιπινεζο,10 γκρονια ελαντα ..................Εχει γουστο......Εγκο οκι απο ντο, εγκο αλμπανο