pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ευγε παθος, τρομερη ενημερωση
τιμή μου ίβλη
ευγε παθος, τρομερη ενημερωση
Μ΄ αρέσει ρε μπαγάσα που δεν χάνεις τις παρενθέσεις. Αριστερές δεξιές τις κλείνεις πάντα ! Άψογος.
και εκει που τα ειπαμε για 2-3 λεπτα, μου λεει σημερα εχω κανει μεχρι τωρα , 14 ραντεβου. και τηs λεω κουραστηκεs μωρο μου ? οχι καθολου η απαντηση. το εχει, το εχει το μωρο.
λοιπον καλα την εκοψα τι πρωτο μουνακι ειναι( σε ολα ) και φροντισα για να μην την χασουμε( λιγεs μερεs θα κατσει εκει). εχει και αυτο το αθωο-προκλητικο-ξεκολε υφακι. αλλα με 30 ευρω μονο στην γιαννα.
Τρίχες....ο pathos τα λέει αυτά διότι πλέον έχει πάρει μεταγραφή σε μεγάλη γερμανική ομάδα,αλλά επειδή δεν εχει διαβατήριο κοινοτικού,παίζει μόνο στο champions league...
Για να το κάνω πιο λιανά,εγκατέλειψε πλέον τα φασολάκια,τις αγκινάρες,τους αρακάδες και τις μπάμιες γιαχνί και ασχολείται με στρούντελ,λουκάνικα Φραγκφούρτης και "ζαχερ τορτεν"......επομένως,μιλάει εκ του ασφαλούς.
δεν πήρε ρε σύ μεταγραφή σε γερμανική ομάδα.Σε γερμανικό φκκ πήρα μεταγραφή στο μπάρ λόγω ιδιαίτερης μαγειρικής συμπεριφοράς,φαντασίας και ποιότητας! Βέβαια εγώ παίρνω μάτι τα ξεκωλάκια,αλλά επειδή εχω πάθος για τις ξεκωλιάρες παντός τύπου πού και πού αφήνω το μπάρ και παίζω τον ρόλο της αλλαξοσεντονίστρας όπου εκεί έχω και τα τυχερά μου. Να προχθές έκανα και το άλλο άντυ μου...έβαλα την τρελλή μου φαντασία να δουλεψει και έφτιαξα έναν ντάκο με γιαούρτι και μάραθο + πατάτες μουστουρδού(μιά πικάντικη έκδοση της πατάτης ψητής στην αρχαία κάδμο) τον οποίο είδα ότι λιγουρεύτηκε μια ξεκωλιάρα βραζιλιανογερμανίδα άλλο πραμα τί να σας λέω και την εκβίασα με τη συνταγή και μου παιξε φράπα στο νεροχύτη του μπάρ.Τα φλόκια για κακή του τύχη τα φάγε στον καπουτσίνο του ένας άτυχος σισελός που καθόταν(ο μαλάκας δεν ήξερε) ακριβώς μπροστά μου. Τελικά η τύπισσα έπαθε πλάκα με το έδεσμα,αλλά επειδή της είπα λίγο λάθος τη συνταγή , με παρακαλάει συνέχεια να της την μάθω με ακρίβεια και έτσι προχωράει η σαρκοσχέση μας μιά χαρά!
και οχι μονο....πάντως ο λούπης μου φαίνεται έχει δίκιο για το δρομοκαίτειον..
σουσαμι ανοιξε...............Πολυ μαλακία πάντως που το παίζουν κρυψίνες.. Άρα δεν έχουν ανάγκη απο λεφτά. Γιατι αν είχαν θα ανοίγαν. Εκτός αν υπάρχει κάποιο συνθυματικο που λες και σε αφήνουν...
καλα ρε εχεις αδερφη που ξερει να μαγιρευει κ μου την κρυβεις......κοίτα να δείς η κυρία γιάννα έχει μιά μικρή αδυναμία. Ανοίγει σε όποιον πάει με τσουκάλι. Εμένα έτσι μου άνοιξε.Έβαλα την αδερφή μου(παρεπιπτόντως μουνάρα και ΠΙ-ΕΣ.Υ(PSE)) να μαγειρέψει φασολάκια πράσινα και κατάφερα με τον ιδρώτα μου(σκέψου οτι απο φιλολάου πήγα ποδαράτο μέχρι πάνω τη φορμίωνος με το τσουκάλι παραμάσχαλα)να περάσω εις τα ενδότερα και να γνωριστώ,να πάιξω πασιέντζα,να φάω φουντούκια(γιατί τα αμύγδαλα είναι προς εξαφάνιση εκεί ),να ρωτήσω τα πιτανακια από που κρατάει ο σκούφος τους κλπ..Μιά φορά μάλιστα μου την είπε γιατί είχα πάει γεμιστά και είχε μαγειρεψει και εκείνη το ίδιο οποτε δεν με άφησε να κάτσω και έφυγα άπρακτος.Στην αρχή τσαντίστηκα αλλά μετά συνειδητοποίησα το μέγεθος του προβλήματος που της δημιούργησα και αποφάσισα να την παίρνω τηλέφωνο πριν έρθω για να συννενοούμαστα για το μενού.
Μεχρι και ο vasos θα τα ζηλευε αυτα τα ποσταρισματα
Πολυ μαλακία πάντως που το παίζουν κρυψίνες.. Άρα δεν έχουν ανάγκη απο λεφτά. Γιατι αν είχαν θα ανοίγαν. Εκτός αν υπάρχει κάποιο συνθυματικο που λες και σε αφήνουν...
Στο μαγαζί υπάρχει χειρόγραφη database με πάνω από 2000 ονόματα και τηλέφωνα συναγωνιστών!
(Και δυστυχώς, συχνά είναι σε κοινή θέα :S)
Φιλε, μηπως εχεις κανενα γνωστο, να μας βαλει μεσα ???
Να ρωτήσεις τον life97!
Έχει και μπάρμπα εκεί που μένει απέναντι από τον οίκο και είναι γνώστης!
Δεν μου λεει, εσυ θα μου πεις ???
θα κάνουμε ανταλλαγή πληροφοριών:
Μου δίνεις ένα στανταράκι, σου δίνω την πληροφορία που θέλεις!
θα κάνουμε ανταλλαγή πληροφοριών:
Μου δίνεις ένα στανταράκι, σου δίνω την πληροφορία που θέλεις!
καλα ρε εχεις αδερφη που ξερει να μαγιρευει κ μου την κρυβεις......