Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Ρωτάει εδω κάποιος πως θα πάει στο μαγαζί που μπορεί και να μένει και δίπλα και είστε εδω ορισμένοι που ή τον κράζετε ή λέτε τα πιο άκυρα πράγματα ή για να του πείτε του λέτε πες μας και εσυ κάτι που δεν ξέρουμε για μια γκομενα και αφου το τσεκαρουμε τοτε... Συγνώμη, το μαγαζί είναι δικό σας και δεν θέλετε να μοιραστείτε τις πληροφορίες? Το θέλετε prive Επειδή έχετε βρει καλα γκομενάκια μέσα και δεν θέλετε να χάσετε? Και εσεις όταν ξεκινάγατε την διαδρομή σας σε όλο αυτο το σπορ-τρόπο ζωης-χαλάρωση απο κάποιον μάθατε. Δεν νομίζω να υπήρχε ούτε το site τοτε αλλά και μετα που άνοιξε κανεις δεν ήξερε κανεναν, ούτε τα τόσα ιδρύματα - studio. Σιγά σιγά μαθαίνεις. Άλλο να σου ζητήσει κάποιους(που το κάνουν πάαααρα πολλοι) , που ζητάνε τηλ απο call girls και έχουν γραφτεί την ίδια μέρα και λοιπα ή που θέλουν να τους πει για μια καλη περιπτωση που εχεις και ναι τότε καλα κανεις και κρατας την καβάτζα για πάρτη σου. Αλλά όταν πρόκειται για ενα Studio  ή ενα Masaz που πάει όποιος θέλει, δεν χρειαζετε τπτ ιδιαιτερα πραγματα, και ζηταει πως θα μπει  καλο θα ειναι να μαθει. Εκτος αν ειναι τοσο ************ αυτοι που το εχουν που θελουν τα παιρνουν τα λεφτα απο τους ιδιους 10. Αυτα ειχα να πω

Όλα αυτα δεν τα λεω με ούτε για να φανω κακός ουτε για να τσακωθω με τον καθένα. Απλα είναι μερικες απορίες που σίγουρα και άλλοι θα ήθελα να τα πουν.

Ξερω ότι θα ακούσω διάφορες εξυπνάδες-ακυρα σχολια- ίσως και επιθετικά αλλα ΧΑΛΑΡΑ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όλα αυτα δεν τα λεω με ούτε για να φανω κακός ουτε για να τσακωθω με τον καθένα. Απλα είναι μερικες απορίες που σίγουρα και άλλοι θα ήθελα να τα πουν.

Ξερω ότι θα ακούσω διάφορες εξυπνάδες-ακυρα σχολια- ίσως και επιθετικά αλλα ΧΑΛΑΡΑ.

Έχεις δίκιο που τα λες αυτά. Αλλά έχε κατά νου, ότι το μαγαζί αυτό, δουλεύει ως εξής: μόνο αν σε συστήσει σ' αυτό, κάποιος που είναι ήδη γνωστός (πελάτης) θα μπορέσεις να "ψωνίσεις" από εκεί.

Αν λοιπόν, είσαι γνωστός κατ' ιδίαν, με κάποιον γνωστό του μαγαζιού, θα μπορέσεις να πάρεις το ΟΚ για να το επισκέπτεσαι. Πάντως μη νομίζεις, ότι φέρνει και top παρουσίες. Συμπαθητικές έως καλές ναι. Σπάνια φέρνει κάτι εξαιρετικό!

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Οκ,το καταλαβαινω αυτο το σκεπτικο του μαγαζιου μεσω γνωστων. Άρα δηλαδη όταν άνοιξε και πήγαινε ο κόσμος σε όσους απο αυτους ήθελε τους έλεγε εσυ μας κάνεις και μπορεις να ξαναρθεις στους αλλους απλα που δεν γουσταραν για το α, β λόγο θα περιμεναν στην φορμιωνος με τις ώρες :P

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οκ,το καταλαβαινω αυτο το σκεπτικο του μαγαζιου μεσω γνωστων. Άρα δηλαδη όταν άνοιξε και πήγαινε ο κόσμος σε όσους απο αυτους ήθελε τους έλεγε εσυ μας κάνεις και μπορεις να ξαναρθεις στους αλλους απλα που δεν γουσταραν για το α, β λόγο θα περιμεναν στην φορμιωνος με τις ώρες :P

Η υπεύθυνη του μαγαζιού, είχε από την αρχή που άνοιξε το μαγαζί, δικό της πελατολόγιο, από άλλα τέτοιου είδους μαγαζιά που είχε στο παρελθόν. Απλά τον πρώτο καιρό, η "πόρτα" ήταν πιό χαλαρή, για να μεγαλώσει την πελατεία ακόμη πιό πολύ. Και συνεχίζει να αυξάνει, από γνωστό σε γνωστό. Δες πρόσφατο post μου, για 2000 εγγραφές σε βιβλίο.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μιά μέρα, περίμενα τρείς ώρες στον ήλιο !

Εγινε το κεφάλι μου κουδούνι, αλλά πήρα χρωματάκι ! Καλοκαιράκι ήτανε ! :cheesy:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ευτυχώς είχα μαζί μου ένα πανί και καθάριζα αυτοκίνητα ! Εβγαλα και το χαρτζηλίκι μου ! :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μιά μέρα, περίμενα τρείς ώρες στον ήλιο !

Εγινε το κεφάλι μου κουδούνι, αλλά πήρα χρωματάκι ! Καλοκαιράκι ήτανε ! :cheesy:

Θα σου έγινε μάθημα! Την επόμενη φορά, αντιλιακό, ομπρελίτσα θαλάσσης, σανδάλια και φραπεδιά ανα χείρας, για να μπουκάρεις όταν ανοίξει η θύρα! :grin: :grin: :grin:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Η υπεύθυνη του μαγαζιού, είχε από την αρχή που άνοιξε το μαγαζί, δικό της πελατολόγιο, από άλλα τέτοιου είδους μαγαζιά που είχε στο παρελθόν. Απλά τον πρώτο καιρό, η "πόρτα" ήταν πιό χαλαρή, για να μεγαλώσει την πελατεία ακόμη πιό πολύ. Και συνεχίζει να αυξάνει, από γνωστό σε γνωστό. Δες πρόσφατο post μου, για 2000 εγγραφές σε βιβλίο.

Α χα. Τώρα κατάλαβα. Ναι είχα δει ενα δικο σου post για τις εγγραφές.

Ευτυχώς είχα μαζί μου ένα πανί και καθάριζα αυτοκίνητα ! Εβγαλα και το χαρτζηλίκι μου ! :cheesy:

:p Καλό

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Και ενας που τον ξέρει, πως πάει δηλαδη? Παίρνει τηλ για να του ανοίξουνε?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και ενας που τον ξέρει, πως πάει δηλαδη? Παίρνει τηλ για να του ανοίξουνε?

Ακριβώς! Και σου ανοίγουνε, επειδή ο αριθμός του κινητού σου, είναι καταχωρημένος στη συσκευή της υπεύθυνης.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Ακριβώς! Και σου ανοίγουνε, επειδή ο αριθμός του κινητού σου, είναι καταχωρημένος στη συσκευή της υπεύθυνης.

Έτσι εξηγείται... Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες φίλε μου :)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Για δε το λέγετε ρε καθάρματα, τόσο καιρό και μ΄ έφαγε το λιοπύρι ! :tickedoff:

Επειδής είμαι θετικός άθρωπας, σας συγχωρνάω ρε !

Εχω μαυρίσει για 2 καλοκαίρια ! (το θετικό)

Αν γάμησα ?

Μπά !

Μ΄ έφαγε η αναμονή ! :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αααααααα τον χαίρεσαι...εμένα μου φαίνεται οτι τον παρασέρνεις. Κοίτα να δείς!είμαι ο πατέρας του παιδιού και δε σηκώνω πολλά πολλά φιλφοτσούκαλε!άσε το παιδί μου στο μετάξι και στη φυλής γιατί με τα λαζάνια και τα παντζάρια εκεί πάνω μου φαίνεται ότι προσπαθείς να τον ξελογιάσεις....

παρεπιπτόντως...ποιές ητο απόψενες? :rolleyes:
  και σενα και σενα ,  τον πατερα σε χαιρομαι.    οι ιδιεs με την προηγουμενη φορα.    η δικια σου ρωτησε για σενα.  φαινεται ειχεs κατι που τηs εκανε,  παρα μα παρα πολυ μεγαλη εντυπωση, για να σε θυμαται.     

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΤΟ ΨΗΤΟ

Οταν ο τροχός γυρίσει
δεν θα έχω ξεμαυρίσει !
Χαρτζηλίκι πάντως, βρήκα
ετοιμάζω και την προίκα !

Εχει κίνηση και πάλι
κι η Φορμίωνος, μεγάλη
λίγα λίγα, τα μαζεύω
τίποτα πιά δεν ξοδεύω !

Κάθε μέρα εκεί στημένος
είμαι ευχαριστημένος
κι όταν πάρω κινητό
θα περάσω στο ψητό !

:grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
   και σενα και σενα ,  τον πατερα σε χαιρομαι.    οι ιδιεs με την προηγουμενη φορα.     η δικια σου ρωτησε για σενα.  φαινεται ειχεs κατι που τηs εκανε,  παρα μα παρα πολυ μεγαλη εντυπωση, για να σε θυμαται.     

κοίτα να δείς.Οι γκρίζοι κροτάφοι του πατέρα είναι πάντα γοητευτικοί πώς να το κάνουμε. Ξέρω τους ζηλεύεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Πρέπει να περιμένεις να μεγαλώσεις και απο τεκνό να γίνεις πουρογεράκος. Ξέρω μαλακίες γράφω,αλλά έχω κοινό που του αρέσουν οι μαλακίες και γελάει. Ξέρω ότι η κατάθλιψη έχει περάσει σε πολλά σπίτια λόγω γενικότερης κρίσης οικονομικής,ηθικών αξιών κλπ και προσπαθώ να χαρίζω τον γέλωτα σε αυτά τα άτομα. Επιτελώ κοινωνικό έργο έστω και σε μασαζοθρέντ.Ελπίζω να το σέβεσαι και να μήν με παρεξηγείς για τους γεροχαρακτηρισμούς που σου έχω προσάψει. Δεν είσαι κάν 68 ακομη... :2funny:

υ.γ. θέλω τις καρδούλες μου πίσω.. :tickedoff:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΣΤΟ ΨΗΤΟ

Οταν ο τροχός γυρίσει
δεν θα έχω ξεμαυρίσει !
Χαρτζηλίκι πάντως, βρήκα
ετοιμάζω και την προίκα !

Εχει κίνηση και πάλι
κι η Φορμίωνος, μεγάλη
λίγα λίγα, τα μαζεύω
τίποτα πιά δεν ξοδεύω !

Κάθε μέρα εκεί στημένος
είμαι ευχαριστημένος
κι όταν πάρω κινητό
θα περάσω στο ψητό !

:grin:

καλά εσύ έχεις γράψει ιστορία και απλά δεν το ξέρουν΄ακόμη οι ιστορικοί του μέλλοντος.. :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
υ.γ. θέλω τις καρδούλες μου πίσω.. :tickedoff:

παρε παλι τιs καρδουλεs, που σου ειχα παρει. :smitten: :smitten:
          δεν το ειδεs?      αφου στιs εχω δωσει.          παρε αλλεs  2  :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom