Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η κορινα πάντως ενω σου δινει την εντύπωση ότι θα ναι προστυχάτζα μέσα,παπάρια μάντολες...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Αυτο φοβαμαι.....Διωχνει τιs επαγγελματιεs και βαζει....4ωρεs????
Δεν τις διώχνει, κάθονται κάνα δυό μήνες, μαζεύουν τηλεφωνάκια από πελάτες και μετά βγαίνουν και το παίζουν freelancer, τρομάρα τους, μικρές (μεγάλες) και άμυαλες, δεν ξέρουν
πως το "στέκι" έχει την αξία του, αλλά δεν πειράζει, για μας καλύτερα, με τις συχνές αλλαγές έχουμε ποικιλία ;)
:tits: :tits2: :pipa2: :pipa1: :fuck1: :fuck2:

Σωστός ο pathos για την Κορίνα, όχι πως είναι κακή, αλλά περιμένεις περισσότερα,
πάντος είναι ωραία γυναίκα και καλό κορμί και σίγουρα δεν κλαίς τα λεφτά σου

Σωστός και ο Mickey για την "θεία" Όλγα, νταρντανογυναίκα με βυζάρες, αρκετή μπακούλα και κωλάρα που μάλλον την δίνει γιατί κατά το ψιλάφισμα την βρήκα χαλαρή, εμένα πάντος δεν μου την έδωσε, ίσως αν της έλεγα για παραπάνω χρήματα, να της την έκανα την "κωλονοσκόπηση", αλλά τέτοιες εποχές δεν είμαστε για παραπάνω έξοδα.

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
η κορινα πάντως ενω σου δινει την εντύπωση ότι θα ναι προστυχάτζα μέσα,παπάρια μάντολες...
Συμφωνω και επαυξανω ,ξεπετα ,αργουσα να τελειωσω και μου λεει αφου ηλθες για να χυσεις γιατι δεν τελειωνεις να το ευχαριστηθεις  :headbang: και δεν τα παιρνει στη μουρη ,τη πισω πορτα τη δινει με εικοσι, αντε γεια :s&m_1:

MICKEY ROURKE

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τις διώχνει, κάθονται κάνα δυό μήνες, μαζεύουν τηλεφωνάκια από πελάτες και μετά βγαίνουν και το παίζουν freelancer, τρομάρα τους, μικρές (μεγάλες) και άμυαλες, δεν ξέρουν
πως το "στέκι" έχει την αξία του, αλλά δεν πειράζει, για μας καλύτερα, με τις συχνές αλλαγές έχουμε ποικιλία ;)
:tits: :tits2: :pipa2: :pipa1: :fuck1: :fuck2:

Σωστός ο pathos για την Κορίνα, όχι πως είναι κακή, αλλά περιμένεις περισσότερα,
πάντος είναι ωραία γυναίκα και καλό κορμί και σίγουρα δεν κλαίς τα λεφτά σου

Σωστός και ο Mickey για την "θεία" Όλγα, νταρντανογυναίκα με βυζάρες, αρκετή μπακούλα και κωλάρα που μάλλον την δίνει γιατί κατά το ψιλάφισμα την βρήκα χαλαρή, εμένα πάντος δεν μου την έδωσε, ίσως αν της έλεγα για παραπάνω χρήματα, να της την έκανα την "κωλονοσκόπηση", αλλά τέτοιες εποχές δεν είμαστε για παραπάνω έξοδα.

:rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σε λίγο τελειώνει ο φούρνος(εχω φτιάξει γεμιστά με ρύζι σήμερα) και ξεκινάω από φιλολάου για φορμίωνος...Όσοι πιστοί θέτε να δοκιμάσετε τις λιχουδιές μου μπορείτε να μου κορνάρετε στο δρόμο και να μου κλείνετε το μάτι όχι για να καταλάβω ότι είστε από εδω μέσα,αλλά για να σας κρατήσω ένα κομμάτι φαγητό πρίν την πάλη στης κυρα γιάννας. Έχω κάνει 3 ταψιά για όλους σας φίλοι μου.Πάω σιγά σιγά.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνω και επαυξανω ,ξεπετα ,αργουσα να τελειωσω και μου λεει αφου ηλθες για να χυσεις γιατι δεν τελειωνεις να το ευχαριστηθεις 
  ειναι μαλακισμενο.  ολο την εξυπνη θελει να κανει. 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σήμερα το μεσημέρι 2 μιλφάρες είχε το ίδρυμα όλες και όλες...δεν ειδα άλλο τεμάχιο...όλγα και λαρίσα...αφού τάισα τα κορίτσια με τις πιπεριές γεμιστές(δεν τους άρεσαν οι ντομάτες μου) πέρασα καλά. Μπ΄ραβο στη λαρίσα για το πολύ καλό μασάζ...όσο για την όλγα δεν μου πολυαρέσει ώς σώμα,αλλά αυτές οι βυζάρες της είναι θάνατος..

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σήμερα το μεσημέρι 2 μιλφάρες είχε το ίδρυμα όλες και όλες...δεν ειδα άλλο τεμάχιο...όλγα και λαρίσα...αφού τάισα τα κορίτσια με τις πιπεριές γεμιστές(δεν τους άρεσαν οι ντομάτες μου) πέρασα καλά. Μπ΄ραβο στη λαρίσα για το πολύ καλό μασάζ...όσο για την όλγα δεν μου πολυαρέσει ώς σώμα,αλλά αυτές οι βυζάρες της είναι θάνατος..
    δεν παμε και εμειs να βαλουμε ενα μουνακι?      ουτε  κριση  θα εχουμε, ουτε τιποτα.    δλδ. και τιs ταισεs , και τιs  πηδηξεs,  και τιs πληρωσεs.      σε λιγα χρονια σε βλεπω πρωτο πελατη , τυπου σκαραβαιου( αλλα μονο να ταιζειs και να πληρωνειs).    :*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Tαψια ακουω, πιπεριεs ακουω, γεμιστα...Κατι γινεται στην γειτονια μου

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Tαψια ακουω, πιπεριεs ακουω, γεμιστα...Κατι γινεται στην γειτονια μου
  ταπερακι ηταν.    πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια).    αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την  σνομπαρειs.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
  ταπερακι ηταν.    πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια).     αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την  σνομπαρειs.
Κανει τετοια πραγματα ???  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε φιλαρακια, με τις τιμες στα υψη, αλλα και χειμωνιατικα, κανετε γεμιστα ???  ;) ;) ;) :2funny:

Οχι εγω :grin: :grin: :grin:
 ταπερακι ηταν.    πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια).     αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την  σνομπαρειs.
Ειναι το σημειο στο οποιο ενθαδε κειται το παρον

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  ταπερακι ηταν.    πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια).     αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την  σνομπαρειs.

ταψάρες ήταν(3) αλλά ας μή το κάνουμε θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom