life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο φοβαμαι.....Διωχνει τιs επαγγελματιεs και βαζει....4ωρεs????Μπα δεν το βλεπω, εδω εφερε και τραβελο !!! ;) ;) ;)
Αυτο φοβαμαι.....Διωχνει τιs επαγγελματιεs και βαζει....4ωρεs????Μπα δεν το βλεπω, εδω εφερε και τραβελο !!! ;) ;) ;)
Ολα καλα τοτε, θα μας μεινουν και οι μαντολες !!!η κορινα πάντως ενω σου δινει την εντύπωση ότι θα ναι προστυχάτζα μέσα,παπάρια μάντολες...
4ωρες ???Αυτο φοβαμαι.....Διωχνει τιs επαγγελματιεs και βαζει....4ωρεs????
Δεν τις διώχνει, κάθονται κάνα δυό μήνες, μαζεύουν τηλεφωνάκια από πελάτες και μετά βγαίνουν και το παίζουν freelancer, τρομάρα τους, μικρές (μεγάλες) και άμυαλες, δεν ξέρουνΑυτο φοβαμαι.....Διωχνει τιs επαγγελματιεs και βαζει....4ωρεs????
Συμφωνω και επαυξανω ,ξεπετα ,αργουσα να τελειωσω και μου λεει αφου ηλθες για να χυσεις γιατι δεν τελειωνεις να το ευχαριστηθεις και δεν τα παιρνει στη μουρη ,τη πισω πορτα τη δινει με εικοσι, αντε γειαη κορινα πάντως ενω σου δινει την εντύπωση ότι θα ναι προστυχάτζα μέσα,παπάρια μάντολες...
Δεν τις διώχνει, κάθονται κάνα δυό μήνες, μαζεύουν τηλεφωνάκια από πελάτες και μετά βγαίνουν και το παίζουν freelancer, τρομάρα τους, μικρές (μεγάλες) και άμυαλες, δεν ξέρουν
πως το "στέκι" έχει την αξία του, αλλά δεν πειράζει, για μας καλύτερα, με τις συχνές αλλαγές έχουμε ποικιλία ;)
Σωστός ο pathos για την Κορίνα, όχι πως είναι κακή, αλλά περιμένεις περισσότερα,
πάντος είναι ωραία γυναίκα και καλό κορμί και σίγουρα δεν κλαίς τα λεφτά σου
Σωστός και ο Mickey για την "θεία" Όλγα, νταρντανογυναίκα με βυζάρες, αρκετή μπακούλα και κωλάρα που μάλλον την δίνει γιατί κατά το ψιλάφισμα την βρήκα χαλαρή, εμένα πάντος δεν μου την έδωσε, ίσως αν της έλεγα για παραπάνω χρήματα, να της την έκανα την "κωλονοσκόπηση", αλλά τέτοιες εποχές δεν είμαστε για παραπάνω έξοδα.
Ολα καλα τοτε, θα μας μεινουν και οι μαντολες !!!
ειναι μαλακισμενο. ολο την εξυπνη θελει να κανει.Συμφωνω και επαυξανω ,ξεπετα ,αργουσα να τελειωσω και μου λεει αφου ηλθες για να χυσεις γιατι δεν τελειωνεις να το ευχαριστηθεις
δεν παμε και εμειs να βαλουμε ενα μουνακι? ουτε κριση θα εχουμε, ουτε τιποτα. δλδ. και τιs ταισεs , και τιs πηδηξεs, και τιs πληρωσεs. σε λιγα χρονια σε βλεπω πρωτο πελατη , τυπου σκαραβαιου( αλλα μονο να ταιζειs και να πληρωνειs).σήμερα το μεσημέρι 2 μιλφάρες είχε το ίδρυμα όλες και όλες...δεν ειδα άλλο τεμάχιο...όλγα και λαρίσα...αφού τάισα τα κορίτσια με τις πιπεριές γεμιστές(δεν τους άρεσαν οι ντομάτες μου) πέρασα καλά. Μπ΄ραβο στη λαρίσα για το πολύ καλό μασάζ...όσο για την όλγα δεν μου πολυαρέσει ώς σώμα,αλλά αυτές οι βυζάρες της είναι θάνατος..
Ρε φιλαρακια, με τις τιμες στα υψη, αλλα και χειμωνιατικα, κανετε γεμιστα ??? ;) ;) ;)Tαψια ακουω, πιπεριεs ακουω, γεμιστα...Κατι γινεται στην γειτονια μου
ταπερακι ηταν. πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια). αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την σνομπαρειs.Tαψια ακουω, πιπεριεs ακουω, γεμιστα...Κατι γινεται στην γειτονια μου
Κανει τετοια πραγματα ???ταπερακι ηταν. πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια). αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την σνομπαρειs.
Ρε φιλαρακια, με τις τιμες στα υψη, αλλα και χειμωνιατικα, κανετε γεμιστα ??? ;) ;) ;)
Ειναι το σημειο στο οποιο ενθαδε κειται το παρονταπερακι ηταν. πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια). αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την σνομπαρειs.
Μαλλον, μονο κειται !!!Οχι εγω Ειναι το σημειο στο οποιο ενθαδε κειται το παρον
ταπερακι ηταν. πολλα γινονται στην γειτονια σου.( εχει παρει μεγαλη αξια πια). αλλα εσυ απεχειs απο αυτην, αδιαφoρειs για αυτην , την σνομπαρειs.
Μαρτυριαρη !!!ταψάρες ήταν(3) αλλά ας μή το κάνουμε θέμα...