life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ταψάρες ήταν(3) αλλά ας μή το κάνουμε θέμα...
Εσυ εισαι παιδι για σπιτι!!!!!!! Με τα ταψακια του με τιs λιχουδιεs του
Aμε αμε
επίσης από ότι μου είπε η λαρίσα οι πατάτες μου ήθελαν λίγο περισσότερο να μείνουν στο νερό..Γίνανε λιγάκι ξερές.Τις έφτιαξα και ένα κέτσαπ παραγωγής μου από αίμα χήνας και ντομάτα πελτέ από τα σέρβια κοζάνης που μου χε φέρει ένας φίλος που μένει στα λεγραινά. Μιλάμε το θαύμα ήταν το ίδιο!Μετά με τα δάκτυλα που γλυφανε το κέτσαπ μου βάζανε κωλοδάχτυλα για να με ευχαριστήσουνε. Σαινιά οι μιλφάρες..ήξεραν ότι έτσι θα με κάνουν να ξανα...μαγειρέψω!!!!!
Μαρτυριαρη !!!
Εγω ???πονηρόμυαλε!!!!!!
Master sef ???
Και θα χασει, το ΥΠ.ΟΙΚ τον ΦΠΑ 23% ???ειμαι το όνειρο κάθε σερίφισσας και κάθε σκληρά εργαζομένης!όλες θα θέλουν να ρχονται στη φορμίωνος όχι μόνο για το θέμα δουλειάς αλλά γιατι θα σταματήσουν το ντηλίβερι!
ειμαι το όνειρο κάθε σερίφισσας και κάθε σκληρά εργαζομένης!όλες θα θέλουν να ρχονται στη φορμίωνος όχι μόνο για το θέμα δουλειάς αλλά γιατι θα σταματήσουν το ντηλίβερι!
Εσυ εισαι παιδι για σπιτι!!!!!!! Με τα ταψακια του με τιs λιχουδιεs του
Aμε αμε
Και θα χασει, το ΥΠ.ΟΙΚ τον ΦΠΑ 23% ???
Συνδυασμοs φαγητων ενα πραμα ε???
Για να χορταινουν .....και τα δυο κεφαλια...Σαν ιδεα ειναι μπουτι-φουλ
Α εχει και γλυκο????? Ε τοτε πρεπει κατα παραβαση του συγγενη μου να παωσαν ιδεά μπορεί να είναι μπούτι-φούλ αλλά με τα γλυκά που ΄ξέρω να φτιάχνω θα καταλήξει σε μπουτια-φουλ!
Α εχει και γλυκο????? Ε τοτε πρεπει κατα παραβαση του συγγενη μου να παω
Προσοχη στον μπαρμπα !!!Α εχει και γλυκο????? Ε τοτε πρεπει κατα παραβαση του συγγενη μου να παω
Σε εμενα δεν θα δωσεις, ενα μικρο κομματι ??? ;)ρεβανί με βάση μπισκότου με σοκολάτα μαύρη υγείας για να σπάει λίγο το σορόπι.
Προσοχη στον μπαρμπα !!!
Ωχ και ειναι και αποστρατοs...
Σε εμενα δεν θα δωσεις, ενα μικρο κομματι ??? ;)
Εχω ζαχαρο, ενα κομματι μονο !!!νομίζω πώς το θρέντ πρέπει σιγά σιγά να μετονομαστεί σε "ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 212-ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ-ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ Η ΓΛΥΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑ"