You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Αδελφικός φιλος που πήγε χτες και αποπειράθηκε με την μαύρη (Μανουέλα) , έφαγε τρελη ήττα και εγκατέλειψε
Αφρικη,ψηλη,μανεκεν και μανουελα...μια μου'ρχεται στο μυαλο..απο strip εποχεςεπισησ μια κοπελα απο αφρικη,ψηλη,με σωμα μανεκεν θα ελεγα.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Kαι λέει ήταν και με σημαδακια στο πρόσωπο/ σαν απο στιξη-- ταττοο - (ή .. βουντου?!) :o
δεν κανει λαθοs ρε loop.Ε δεν μπορει...καποιο λαθος κανεις
δεν κανει λαθοs ρε loop.
Εδώ είσαι ρε κουφαλίτσα? Σε περιμένω αύριο από το 212 για ΠΤΗΣΕΙΣ. ;)
αποπειράθηκε με την μαύρη (Μανουέλα) , έφαγε τρελη ήττα και εγκατέλειψε
διοτι διεπίστωσε οτι η κοπέλα δούλευε .... με περίοδο και ταμπον . Σιγουρο.
Οποιος συναγωνιστης πήγε / ξερει , ας το επιβεβαιώσει
εγώ είχα προειδοποιήσει πάντως, μακρια απο το μαυρακι, δεν κανει για τη δουλεια αυτηοι πληροφορίες μου λένε οτι το ελληνακι ειναι καλό ενώ το σοκολατάκι ψυχρό/τυπικό.
γιατι η μονη ειναι ? οταν εγω αναφερομαι για τιs μασατζουδεs γενικα( χωριs λεπτομερειεs και χωριs να αναφερομαι για συκεκριμενεs , ασχετα αν καποιεs εχουν την μυγα και τα παιρνουν προσωπικα ) το τι κανουν μεσα στα δωματια, NA AKOYTE. εδω οποιαδηποτε μπορει να παει να δουλεψει σε οποιοδηποτε μασατζιδικο, αρκει να εχει μια φιλη που ηδη δουλευει. και μαλιστα δεν ελεγχεται απο κανενα αν εχει χαρτια νομιμα η οχι, αν εχει βιβλιαριο υγειαs, αν εχει κανει εξετασειs και ειναι καθαρη klp. κλπ. δεν υπαρχει κανεναs μα κανεναs ελεγχοs απο κανεναν και απο πουθενα. μπορει καποια να παει να δουλεψει για λιγεs μερεs η περισσοτερεs( εξαρταται απο τιs αναγκεs τηs και μετα να σταματησει και να ξαναπαει παλι αργοτερα). ολα εξαρτωνται απο την φιλοτιμια, την υπευθυνοτητα και τον σεβασμο τηs καθεμιαs προs τον εαυτο τηs και προs εμαs. και δεν τα τα γραφω για την φορμιωνοs mono, αλλα για ολα τα μασατζιδικα. καπωs ετσι ξεκινησε και ετυχε να λεω καποια πραγματα και για το κηφισ. 38 χωριs να αναφερομαι για συγκεκριμενεs. αλλα καποιεs εχουν την μυγα και καποιοι αλλοι ειναι ανεγκεφαλοι.διοτι διεπίστωσε οτι η κοπέλα δούλευε .... με περίοδο και ταμπον . Σιγουρο.
Οποιος συναγωνιστης πήγε / ξερει , ας το επιβεβαιώσει
διαβασε παρακατω για να προσγειωθειs.Εδώ είσαι ρε κουφαλίτσα? Σε περιμένω αύριο από το 212 για ΠΤΗΣΕΙΣ. ;)
δεν αργησεs βλεπω. καλη ειναι η τατιανα. ειναι εμπειρη.σημερινη επισκεψη απο το ιδρυμα.
ειχε προηγηθει ομωσ επισκεψη(αλλη μερα) με συναγωνιστη που τον ξερανε
για να μην "φαω"πορτα.
απο την παρελαση ξεχωρισα μιλφ τατιανα,
ντιανα με καλτσεσ κ πολυ προστυχα εσωρουχα(μαυρα) ,με καμπυλεσ κ ικανοποιητικο μπουστο.
επισησ μια κοπελα απο αφρικη,ψηλη,με σωμα μανεκεν θα ελεγα.
διαλεξα τατιανα,εκ ρωσιασ.εκανα το
μπανακι μου,χαδακια φιλακια(σε ψαχνει κ καταλαβαινει τι γουσταρεισ,
καλη πιπα,αρκετα βαθια,ρουφηχτη.τουλαχιστον 4 εναλλαγεσ στασεων.
τελειωμα στα 4..μετα απο την πραξη πηγε κατευθειαν για μπανακι,
κ ξαναηρθε,λιγη κουβεντουλα,κ αποχωρηση απο το δωματιο.
αραγμα για τσιγαρο στο σαλονι,με την γιαννα,οπου ειδα
ετερο μιλφ εκ ρωσιασ ονοματι νικη,που επιφηλασομαι να το δοκιμασω αργοτερα.
κοστοσ 40 Ε,στο δωματειο μιση ωρα καθαρη(χωρια τα τσιγαρα,οικοκακολεσ κλπ)
μια τιμια επιλογη πιστευω στουσ δυσκολουσ(οικονομικα) σημερινουσ καιρουσ.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
δεν αργησεs βλεπω. καλη ειναι η τατιανα. ειναι εμπειρη.
Έ μένα ρέ κουφαλίτσες στήν άπ΄ έξω ??????
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Επληροφορηθην ;)δεν κανει λαθοs ρε loop.
γινεται να μεινει απεξω η αρχι...φαλα ? αντε ελα και εσυ. εχει ερθει και ενα ρουμανακι πολυ καλο και με μεγαλα λεs να εχει και μεγαλα χειλη ?Έ μένα ρέ κουφαλίτσες στήν άπ΄ έξω ??????
αυτον τον παθητικο αοριστο, χρονια εχω να τον ακουσω. τηs παλιαs σχοληs εισαι ?Επληροφορηθην ;)
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Χιουμοριστικα το εγραψα ετσιαυτον τον παθητικο αοριστο, χρονια εχω να τον ακουσω. τηs παλιαs σχοληs εισαι ?
ΔΕν ειμαι τοσο παλιας σχολης....αλλα ουτε και νεας
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Ε δεν μπορει...καποιο λαθος κανεις
περαστικος, είδα θέση γαι το αμαξι σε καθετο δρομο, παρκαρα και πηρα τηλ την owner για να μου ανοιξει (και να μην μου πει οτι ειναι αρχιτεκτονικο γραφειο οπως ειδα παραπανω ).
Ηταν νωρις, 3 κοπελες. ισμινη, αννα - 2 κοντοοπουτανα εκ βοσνιας και σερβιας και μια νταρντανα ελαφρως αντιαισθητικη. Πηρα τις 2 πρωτες.
στο 1.60 και τα 2, σαν τις βαλκανιες που αφθονουν στα παραλια της κατερινης το καλοκαιρι στα ενοικαζιμενα των 15€/μερα. ο ορισμός του ορου ''μετριώτητα''. εκτος Οικου, δεν θα γυρναγες σαφως να τις κοιταξεις στο δρομο. εμεινα ομως, σεβομενος το καρμα που μου βρηκε θεση στο Βυρωνα 12 το πρωι διπλα στονν Οικο. Επιπροσθετα, επαιξα και joker σε παρακειμενο προπατζιδικο.
Δεν διαψευστηκα. συμμετοχη εξαιρετικη. γελαστες, κεφατες, ευγενικες. επι ενα 15λεπτο το πεος και οι ορχεις μου ειχαν εξαφανιστει στα στωματα τους. επακολουθησε ελαφρυ λεσβιακο του οποιου δεν ειμαι φαν και τις σταματησα - χωρις λογια, απλα τις επιασα απο το μαλλι και τις οδηγησα πισω στο πεος.
αφου διακορευσα την ισμινη σε 3-4 στασεις παρελαβα την αννα για να ολοκληρωσω με πρωκτικο (100€ all in το deal). Παρα την χρηση λιπαντικου, τα 2/3 του πεους μειναν απ' εξω. Ολοκληρωσα με 2πλη πιπα. την καταποση του σπερματος ανελαβε η ισμηνη και το επραξε τέλεια. Η αννα μου ειπε οτι την επομενη φορα που θα επιθυμω πρωκτικι να παινρω τηλ 2 ωρες πριν - (τοσο ειπε χρειαζεται προετοιμασια με λιπαντικο ο κώλος της για να δεχθεί αξιοπρεπες πεος, όση ώρα κανει να βρασει ενα φαι, κατα τα λεγομενα της ).
Πλήρωσα και αποχωρησα με την - σπανια πλεον- αίσθηση του οτι πηρα ακριβως αυτο που πλήρωσα.
στην σελιδα 28 θα δεισ το παραπανω...100 ντουετο με πρωκτικο..οποτεε....
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Έ μένα ρέ κουφαλίτσες στήν άπ΄ έξω ??????
σ
οποτε θεσ σε βαζουμε στην απο μεσα...
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
milf Νίκη όλα τά λεφτά, άσύληπτη πίπα !!
ειχε πολυ πονηρη φατσουλα κ μου εκανε κλικ οπωσ ειπα..
επισησ μου φαινεται οτι μοιαζει καταπληκτικα
με συναδελφοτησ σε αλλο ιδρυμα επι τησ κηφισιασ
οταν αυτη ( η συναδελφοσ τησ) ομωσ ηταν αρκετα νεοτερη.
λεσ να ειναι αδελφεσ(οχι ψυχεσ).
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
δεν αργησεs βλεπω. καλη ειναι η τατιανα. ειναι εμπειρη.
το γοργον κ χαρην εχει..
Mpafiasmenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενα τηλεφωνο πριβε αν ειναι ευκολο παιδες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
Τό έτίμησα , μαζί μέ τήν άδύνατη κορασίδα άπό κρήτηγινεται να μεινει απεξω η αρχι...φαλα ? αντε ελα και εσυ. εχει ερθει και ενα ρουμανακι πολυ καλο και με μεγαλα λεs να εχει και μεγαλα χειλη ?
πού έχει καί αύτή μεγάλα .....χειλα !!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις