Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το μέλλον είναι άδηλον....! ;)
  δεν νομιζω.    εμειs oi ιδιοι με το μυαλο μαs σε συνδυασμο με κινησειs-επιλογεs που κανουμε , το καθοριζουμε σε πολυ μεγαλο βαθμο.    ελα σημερα μαζι μου.    νεο τεμαχιο, αστερακι. παντα απο τα  μασαζ.    με αλλη θα βγω και αλλη θα σκεφτομαι.  :jerking:

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Τελικα εφυγε απο το 212 και πηγε 218 γιατι περασα χθες απο το 212[πραγματι ειχα περασει πριν δεκα μηνες αν θυμαμε καλα] και μου απαντησαν οτι το στουντιο εχει παει 218 , παω 218 με ρωτανε  ποιος ειμαι , τους λεω παλιος πελατης  μου ανοιγουν και μου λενε τι θελεις, λεω ηρθα για μασαζ , και η κουφη απαντηση εδω ειναι γραφειο δεν κανουμε μασαζ , εφυγα με τη μια  :think: :headbang: :s&m_3: :2funny: πρωτη φορα  μπερδευτηκα τοσο πολυ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
Τελικα εφυγε απο το 212 και πηγε 218 γιατι περασα χθες απο το 212[πραγματι ειχα περασει πριν δεκα μηνες αν θυμαμε καλα] και μου απαντησαν οτι το στουντιο εχει παει 218 , παω 218 με ρωτανε   ποιος ειμαι , τους λεω παλιος πελατης  μου ανοιγουν και μου λενε τι θελεις, λεω ηρθα για μασαζ , και η κουφη απαντηση εδω ειναι γραφειο δεν κανουμε μασαζ , εφυγα με τη μια  :think: :headbang: :s&m_3: :2funny: πρωτη φορα  μπερδευτηκα τοσο πολυ

π.μ ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τελικα εφυγε απο το 212 και πηγε 218 γιατι περασα χθες απο το 212[πραγματι ειχα περασει πριν δεκα μηνες αν θυμαμε καλα] και μου απαντησαν οτι το στουντιο εχει παει 218 , παω 218 με ρωτανε   ποιος ειμαι , τους λεω παλιος πελατης  μου ανοιγουν και μου λενε τι θελεις, λεω ηρθα για μασαζ , και η κουφη απαντηση εδω ειναι γραφειο δεν κανουμε μασαζ , εφυγα με τη μια  :think: :headbang: :s&m_3: :2funny: πρωτη φορα  μπερδευτηκα τοσο πολυ
Δεν νομιζω οτι εφυγε, στο 212 ειναι !!!
Οι ληξιαρχοι να απαντησουν !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καποιοs πρεπει να δωσει αναφορα, πωs τα περασε σημερα  με τα ρουμανικα βιολια  :tits:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οπου και να παs να κανειs μασαζ,  δεν ξεφευγειs.  μου το λενε  :2funny:.  καλα ποιοs εισαι τελοs παντων? 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τωρα που επεστρεψε απο κρητη και η μιχαελλα  με τα 4-5αρια τηs , θα ειναι καλη φαση για διδυμο με την φιλεναδουλα τηs την βυζαρου( 4αρια πρεπει να εχει αυτη).    και ειναι και μικρα, ομορφα και ψηλα,  και τα 2 ρε γαμωτο.  23χρονα το πολυ. 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
τωρα που επεστρεψε απο κρητη και η μιχαελλα  με τα 4-5αρια τηs , θα ειναι καλη φαση για διδυμο με την φιλεναδουλα τηs την βυζαρου( 4αρια πρεπει να εχει αυτη).    και ειναι και μικρα, ομορφα και ψηλα,  και τα 2 ρε γαμωτο.  23χρονα το πολυ.   

Ρέ jery γιά ποιά λές ?? δέν ύπάρχη μιχαελλα μόνο μια ρωσίδα
μέ τά 4-5αρια πού ξέχασα τό όνομα της . :think: μάλον
Βέρα τήν λένε ........ μέ γαλάζια μάτια !!!!!!1

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ρέ jery γιά ποιά λές ?? δέν ύπάρχη μιχαελλα μόνο μια ρωσίδα
μέ τά 4-5αρια πού ξέχασα τό όνομα της . :think: μάλον
Βέρα τήν λένε ........ μέ γαλάζια μάτια !!!!!!1
  ντροπη  σου να μην ξερειs.  kai σε ειχα και σε εκτιμηση.  υπαρχει μιχαελλα( 23χρονο, καμπυλατο και  με πιασιματακια .  ελαφρωs πιο γεματη απο την ντονα.  ομορφο μωρο με 4αρι σιγουρα και ειναι κολλητη τηs ντοναs.  ελλειπε περιπου 3 βδομαδεs.  στην κρητη( εκει που πανε ολεs. sta μπαρακια. για μεταχυπτιακο).  ρωτα την γιαννα, αν θα παει και ποτε , γιατι εχει καποια προσωπικα προβληματα αυτον τον καιρο. 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
  ντροπη  σου να μην ξερειs.   kai σε ειχα και σε εκτιμηση.   υπαρχει μιχαελλα( 23χρονο, καμπυλατο και  με πιασιματακια .  ελαφρωs πιο γεματη απο την ντονα.  ομορφο μωρο με 4αρι σιγουρα και ειναι κολλητη τηs ντοναs.  ελλειπε περιπου 3 βδομαδεs.  στην κρητη( εκει που πανε ολεs. sta μπαρακια. για μεταχυπτιακο).  ρωτα την γιαννα, αν θα παει και ποτε , γιατι εχει καποια προσωπικα προβληματα αυτον τον καιρο.   

Δέν τήν έχω δή καθόλου  αύτή , ό agiana τίμησε
εχθές την ντονα , έμένα μού έφερε τήν κορομηλά
άλλλά δεν τήν τίμησα μού φάνηκε κάπως !!!1

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δέν τήν έχω δή καθόλου  αύτή , ό agiana τίμησε
εχθές την ντονα , έμένα μού έφερε τήν κορομηλά
άλλλά δεν τήν τίμησα μού φάνηκε κάπως !!!1
 το καταλαβα ρε φιλε, οτι δεν την ξερειs.    την μιχαελλα την ειχα γνωρισει οταν πρωτοηρθε στην γιαννα.             πηγε κατι να ξεκινησει,  αλλα δεν τα βρηκαμε.  ειχα μπλεξει και εγω με την αλλη την μασατζου( με επαιρνε 10 τηλ. την μερα. δεν μπορουσα να ξεμυτισω).      δεν αντεχε η τσεπη και με τιs 2  μαζι , και τιs επισκεψειs στα διαφορα μασατζιδικα.             οσο για το αλλο, μου το ειπε η ντονα( οτι την πηδηξε ο agiana).  τιμη τηs kai καμαρι τηs.  ;)  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
 το καταλαβα ρε φιλε, οτι δεν την ξερειs.    την μιχαελλα την ειχα γνωρισει οταν πρωτοηρθε στην γιαννα.             πηγε κατι να ξεκινησει,  αλλα δεν τα βρηκαμε.  ειχα μπλεξει και εγω με την αλλη την μασατζου( με επαιρνε 10 τηλ. την μερα. δεν μπορουσα να ξεμυτισω).       δεν αντεχε η τσεπη και με τιs 2  μαζι , και τιs επισκεψειs στα διαφορα μασατζιδικα.             οσο για το αλλο, μου το ειπε η ντονα( οτι την πηδηξε ο agiana).  τιμη τηs kai καμαρι τηs.  ;)  
Γιά τήν κορομηλά δέν μού είπες .... καλά έκανα
καί δέν τήν τίμησα .......

Θά σέ φάνε οί μασατζούδες τζέρυ , ξεκόλα
έμένα μού φάγανε διαμερισμα !!!!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Kορομηλά..... :2funny: :2funny: Tζακυ Ωναση ..  Αλεξανδράτου και δεν συμαζεύεται  ... :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Γιά τήν κορομηλά δέν μού είπες .... καλά έκανα
καί δέν τήν τίμησα .......

Θά σέ φάνε οί μασατζούδες τζέρυ , ξεκόλα
έμένα μού φάγανε διαμερισμα !!!!!!!
  νομιζω καλα εκανεs.    ψυχρη καπωs.  δεν μου εχει γεμισει το ματι.  τωρα για το αλλο, απο τιs αλλεs ξεκολλαω στο πι και φι.( δεν με ενδιαφερουν).          με την αλλη δεν γουσταρω να ξεκολλησω.      για να τσιμπηθω εγω που ειμαι εμπειροs ,  πρεπει να  καταλαβαινειs.      οταν κυκλοφορειs τετοιο μουνακι( εγω που δεν εγλειφα ποτε μου, για να το κανω, ασε).      αυτα μενουν στην ζωη και θα παμε ευχαριστημενοι amjik μου.  τουλαχιστον το ευχαριστηθηκεs το διαμερισμα ? :2funny:    γκαρσονιερα ηταν ?    εχειs κανενα αλλο για φαγωμα τωρα?  στο νοικι εισαι?  λεγε ρε συ,  εχειs ορεξη ?  να διακωμωδισουμε  και λιγο το θεμα? 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Μια  με  Κάρμεν  μια με Νικκι
τώρα μένω πια στο  ..νοικι ....  :2funny: :2funny: