δεν νομιζω. εμειs oi ιδιοι με το μυαλο μαs σε συνδυασμο με κινησειs-επιλογεs που κανουμε , το καθοριζουμε σε πολυ μεγαλο βαθμο. ελα σημερα μαζι μου. νεο τεμαχιο, αστερακι. παντα απο τα μασαζ. με αλλη θα βγω και αλλη θα σκεφτομαι.Το μέλλον είναι άδηλον....! ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
Τελικα εφυγε απο το 212 και πηγε 218 γιατι περασα χθες απο το 212[πραγματι ειχα περασει πριν δεκα μηνες αν θυμαμε καλα] και μου απαντησαν οτι το στουντιο εχει παει 218 , παω 218 με ρωτανε ποιος ειμαι , τους λεω παλιος πελατης μου ανοιγουν και μου λενε τι θελεις, λεω ηρθα για μασαζ , και η κουφη απαντηση εδω ειναι γραφειο δεν κανουμε μασαζ , εφυγα με τη μια πρωτη φορα μπερδευτηκα τοσο πολυ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
Τελικα εφυγε απο το 212 και πηγε 218 γιατι περασα χθες απο το 212[πραγματι ειχα περασει πριν δεκα μηνες αν θυμαμε καλα] και μου απαντησαν οτι το στουντιο εχει παει 218 , παω 218 με ρωτανε ποιος ειμαι , τους λεω παλιος πελατης μου ανοιγουν και μου λενε τι θελεις, λεω ηρθα για μασαζ , και η κουφη απαντηση εδω ειναι γραφειο δεν κανουμε μασαζ , εφυγα με τη μια πρωτη φορα μπερδευτηκα τοσο πολυ
π.μ ;)
Δεν νομιζω οτι εφυγε, στο 212 ειναι !!!Τελικα εφυγε απο το 212 και πηγε 218 γιατι περασα χθες απο το 212[πραγματι ειχα περασει πριν δεκα μηνες αν θυμαμε καλα] και μου απαντησαν οτι το στουντιο εχει παει 218 , παω 218 με ρωτανε ποιος ειμαι , τους λεω παλιος πελατης μου ανοιγουν και μου λενε τι θελεις, λεω ηρθα για μασαζ , και η κουφη απαντηση εδω ειναι γραφειο δεν κανουμε μασαζ , εφυγα με τη μια πρωτη φορα μπερδευτηκα τοσο πολυ
Οι ληξιαρχοι να απαντησουν !!!
Για στειλε και σε μενα π μ !!! ;)π.μ ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
o.k σέ 5 sec. ;)Για στειλε και σε μενα π μ !!! ;)
Αναμενω !!!o.k σέ 5 sec. ;)
τωρα που επεστρεψε απο κρητη και η μιχαελλα με τα 4-5αρια τηs , θα ειναι καλη φαση για διδυμο με την φιλεναδουλα τηs την βυζαρου( 4αρια πρεπει να εχει αυτη). και ειναι και μικρα, ομορφα και ψηλα, και τα 2 ρε γαμωτο. 23χρονα το πολυ.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
τωρα που επεστρεψε απο κρητη και η μιχαελλα με τα 4-5αρια τηs , θα ειναι καλη φαση για διδυμο με την φιλεναδουλα τηs την βυζαρου( 4αρια πρεπει να εχει αυτη). και ειναι και μικρα, ομορφα και ψηλα, και τα 2 ρε γαμωτο. 23χρονα το πολυ.
Ρέ jery γιά ποιά λές ?? δέν ύπάρχη μιχαελλα μόνο μια ρωσίδα
μέ τά 4-5αρια πού ξέχασα τό όνομα της . μάλον
Βέρα τήν λένε ........ μέ γαλάζια μάτια !!!!!!1
ντροπη σου να μην ξερειs. kai σε ειχα και σε εκτιμηση. υπαρχει μιχαελλα( 23χρονο, καμπυλατο και με πιασιματακια . ελαφρωs πιο γεματη απο την ντονα. ομορφο μωρο με 4αρι σιγουρα και ειναι κολλητη τηs ντοναs. ελλειπε περιπου 3 βδομαδεs. στην κρητη( εκει που πανε ολεs. sta μπαρακια. για μεταχυπτιακο). ρωτα την γιαννα, αν θα παει και ποτε , γιατι εχει καποια προσωπικα προβληματα αυτον τον καιρο.Ρέ jery γιά ποιά λές ?? δέν ύπάρχη μιχαελλα μόνο μια ρωσίδα
μέ τά 4-5αρια πού ξέχασα τό όνομα της . μάλον
Βέρα τήν λένε ........ μέ γαλάζια μάτια !!!!!!1
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
ντροπη σου να μην ξερειs. kai σε ειχα και σε εκτιμηση. υπαρχει μιχαελλα( 23χρονο, καμπυλατο και με πιασιματακια . ελαφρωs πιο γεματη απο την ντονα. ομορφο μωρο με 4αρι σιγουρα και ειναι κολλητη τηs ντοναs. ελλειπε περιπου 3 βδομαδεs. στην κρητη( εκει που πανε ολεs. sta μπαρακια. για μεταχυπτιακο). ρωτα την γιαννα, αν θα παει και ποτε , γιατι εχει καποια προσωπικα προβληματα αυτον τον καιρο.
Δέν τήν έχω δή καθόλου αύτή , ό agiana τίμησε
εχθές την ντονα , έμένα μού έφερε τήν κορομηλά
άλλλά δεν τήν τίμησα μού φάνηκε κάπως !!!1
το καταλαβα ρε φιλε, οτι δεν την ξερειs. την μιχαελλα την ειχα γνωρισει οταν πρωτοηρθε στην γιαννα. πηγε κατι να ξεκινησει, αλλα δεν τα βρηκαμε. ειχα μπλεξει και εγω με την αλλη την μασατζου( με επαιρνε 10 τηλ. την μερα. δεν μπορουσα να ξεμυτισω). δεν αντεχε η τσεπη και με τιs 2 μαζι , και τιs επισκεψειs στα διαφορα μασατζιδικα. οσο για το αλλο, μου το ειπε η ντονα( οτι την πηδηξε ο agiana). τιμη τηs kai καμαρι τηs. ;)Δέν τήν έχω δή καθόλου αύτή , ό agiana τίμησε
εχθές την ντονα , έμένα μού έφερε τήν κορομηλά
άλλλά δεν τήν τίμησα μού φάνηκε κάπως !!!1
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
Γιά τήν κορομηλά δέν μού είπες .... καλά έκανατο καταλαβα ρε φιλε, οτι δεν την ξερειs. την μιχαελλα την ειχα γνωρισει οταν πρωτοηρθε στην γιαννα. πηγε κατι να ξεκινησει, αλλα δεν τα βρηκαμε. ειχα μπλεξει και εγω με την αλλη την μασατζου( με επαιρνε 10 τηλ. την μερα. δεν μπορουσα να ξεμυτισω). δεν αντεχε η τσεπη και με τιs 2 μαζι , και τιs επισκεψειs στα διαφορα μασατζιδικα. οσο για το αλλο, μου το ειπε η ντονα( οτι την πηδηξε ο agiana). τιμη τηs kai καμαρι τηs. ;)
καί δέν τήν τίμησα .......
Θά σέ φάνε οί μασατζούδες τζέρυ , ξεκόλα
έμένα μού φάγανε διαμερισμα !!!!!!!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Kορομηλά..... Tζακυ Ωναση .. Αλεξανδράτου και δεν συμαζεύεται ...
που εισαι ρε οb ? η παει συννεφο εκει μεσα.Kορομηλά..... Tζακυ Ωναση .. Αλεξανδράτου και δεν συμαζεύεται ...
νομιζω καλα εκανεs. ψυχρη καπωs. δεν μου εχει γεμισει το ματι. τωρα για το αλλο, απο τιs αλλεs ξεκολλαω στο πι και φι.( δεν με ενδιαφερουν). με την αλλη δεν γουσταρω να ξεκολλησω. για να τσιμπηθω εγω που ειμαι εμπειροs , πρεπει να καταλαβαινειs. οταν κυκλοφορειs τετοιο μουνακι( εγω που δεν εγλειφα ποτε μου, για να το κανω, ασε). αυτα μενουν στην ζωη και θα παμε ευχαριστημενοι amjik μου. τουλαχιστον το ευχαριστηθηκεs το διαμερισμα ? γκαρσονιερα ηταν ? εχειs κανενα αλλο για φαγωμα τωρα? στο νοικι εισαι? λεγε ρε συ, εχειs ορεξη ? να διακωμωδισουμε και λιγο το θεμα?Γιά τήν κορομηλά δέν μού είπες .... καλά έκανα
καί δέν τήν τίμησα .......
Θά σέ φάνε οί μασατζούδες τζέρυ , ξεκόλα
έμένα μού φάγανε διαμερισμα !!!!!!!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Μια με Κάρμεν μια με Νικκι
τώρα μένω πια στο ..νοικι ....
τώρα μένω πια στο ..νοικι ....
Kορομηλά..... Tζακυ Ωναση .. Αλεξανδράτου και δεν συμαζεύεται ...
Όλες οι επώνυμες, εκεί έχουν μαζευτεί! :o
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5