Τό έτίμησα , μαζί μέ τήν άδύνατη κορασίδα άπό κρήτη
πού έχει καί αύτή μεγάλα .....χειλα !!!!!!
Δε λες ότι ξεσάλωσες με τας κορασίδας.........
Αλλά κι αυτές, σε αποζημίωσαν με το παραπάνω! ;)
Τό έτίμησα , μαζί μέ τήν άδύνατη κορασίδα άπό κρήτη
Δε λες ότι ξεσάλωσες με τας κορασίδας.........
Αλλά κι αυτές, σε αποζημίωσαν με το παραπάνω! ;)
εχει τελικα μεγαλα χειλη το ρουμανακι ?( αν ειναι να μην παω). και ποια ειναι η αδυνατη απο την κρητη ? για την αλικη την ξανθουλα λεs ?Τό έτίμησα , μαζί μέ τήν άδύνατη κορασίδα άπό κρήτη
και ποια ειναι η αδυνατη απο την κρητη ? για την αλικη την ξανθουλα λεs ?
εχει τελικα μεγαλα χειλη το ρουμανακι ?( αν ειναι να μην παω). και ποια ειναι η αδυνατη απο την κρητη ? για την αλικη την ξανθουλα λεs ?
εχει τελικα μεγαλα χειλη το ρουμανακι ?( αν ειναι να μην παω). και ποια ειναι η αδυνατη απο την κρητη ? για την αλικη την ξανθουλα λεs ?
το ναι amjik μου, ειναι για την αλικη ε ? και οχι για τα χειλη μαλλον.Ναί άγαπητέ ...
γαμησε τα. μονο με μια ρουφηχτρα ημουν ευτυχισμενοs. τα τσουκρισαμε παλι. ολεs οι αλλεs ειναι απλωs οδοντοκρεμεs. θα τα πουμε.Ρε μπήχτη.... όλα τα ξέρεις. Δε σου ξεφεύγει τίποτα, μα, τίποτα απολύτως! (Κατά δήλωσή της, από τα Χανιά).
γαμησε τα. μονο με μια ρουφηχτρα ημουν ευτυχισμενοs. τα τσουκρισαμε παλι. ολεs οι αλλεs ειναι απλωs οδοντοκρεμεs. θα τα πουμε.
γαμησε τα. μονο με μια ρουφηχτρα ημουν ευτυχισμενοs. τα τσουκρισαμε παλι. ολεs οι αλλεs ειναι απλωs οδοντοκρεμεs. θα τα πουμε.
το ναι amjik μου, ειναι για την αλικη ε ? και οχι για τα χειλη μαλλον.
το εχει μεσα τηs το μικρο. αλλα σαν cg οταν δουλευε, δεν ειχε πιασει.Γιά τήν Άλίκη λέω , πολύ άδύνατο μωρό άλλά αίσθησιακό .....
όταν χύνης μέσα στό μουνάκι του σού δείχνη ότι τρελένεται !!!!!!
ειναι και αυτο ενα απο αυτα τα ωραια που ομορφαινουν την ζωη και εχειs να θυμασαι.Μπορούμε νά τό κανουμε best selllller ......
Δέν λέω τό θέμα έχει μία βαρύτητα καί μιά άρτια προσωπικότητα...
ΚΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΟΥΡΗ
μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε. χθεs ειχα. σημερα οχι. αυριο θα δουμε. ;)Έχεις θέμα ρε Jerry....... Πάλι τα ίδια?
μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε. χθεs ειχα. σημερα οχι. αυριο θα δουμε. ;)
δεν παs να κοιμηθειs λεω εγω βραδυατικα. αλλα εχε χαρη που εισαι φιλαρακι. τουs λοιπουs τουs κοιμησεs?Το μέλλον είναι άδηλον....! ;)
τουs λοιπουs τουs κοιμησεs?