Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φορμίωνος 212 ( Μασατζίδικο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasm2005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μινιόν μπαζάκι ολκής από Σκόπια... αλλά προσοχή!! Εμφανίστηκε και άλλη με το ιδιο όνομα, Ρουμάνα η οποία βλέπεται...
Αλλά μέσα είναι αρχιξεπετα του κερατά... θα προσπαθησει με καθε μεσο να σε ξεπεταξει και στο 5λεπτο ει δυνατον... Ειναι προφανες απο που την ψαρεψε το μαγαζι αλλα δεν τη βλεπω να στεριωνει, ουτε να στρωνει

---
Ο  jerry  τα λεει σωστά . και  την  Αννα-- χμμ...  δεν την  μαζέψανε απο καπου-
Ειναι part time.. :cheesy:  μετεγγραφη  απο Μπουμπ 4 και Στ 47 ...  :)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φιλε γιατρέ-
γράψε τα με ελληνικά- τα greeklish  απαγορεύονται
και επισης ---γραψε ποιος- ειπε  - τι συνέβη -ισχύει  - θετικα
το να κανουμε  νεο  account  ανακοινωνοντας  οτι  εκλεισε το 212 ----και να ρωτάμε  ταυτοχρονα   αν εκλεισε-- δεν ειναι λογικο  ;)
χρονια πολλά

giatros28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
36
Πόντοι
0
Το σαββατο το πρωι πηγα στο 212 κ ηταν αρχιτεκτονικο γραφειο,επισις μου ειπαν οτι το μασατζιδικο μεταφερθηκε φορμιωνος 218

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το σαββατο το πρωι πηγα στο 212 κ ηταν αρχιτεκτονικο γραφειο,επισις μου ειπαν οτι το μασατζιδικο μεταφερθηκε φορμιωνος 218
  αρχιτεκτονικο γραφειο του κωλου εχει γινει τωρα πια.  :grin:    αυτο που σου ειπαν , απο το 212 στο ειπαν ?  :think:   

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
   αρχιτεκτονικο γραφειο του κωλου εχει γινει τωρα πια.   :grin:     αυτο που σου ειπαν , απο το 212 στο ειπαν ?  :think:

Δίνουν και κώλο εκεί....??? :think:

Προσφέρεται και το μουνί του μέλλοντος σε αυτό το μαγαζί? :grin:

giatros28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
36
Πόντοι
0
ξερει κανεις αν οντως εχει μεταφερθει το μασατζιδικο 212 στο 218?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Δεν  ξέρουμε... Απλά , εσένα  αντρας ή γυναικα σου  είπε   ότι το 212  έγινε αρχιτεκτονικο γραφείο ?   ;) :think:

giatros28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
36
Πόντοι
0
Η γιαννα μου το ειπε που δουλευει εκει οτι εκλεισε

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Γιατρε μου, αμα σε δει απο το θυροτηλεφωνο και δε σε ξερει, λεει ιστοριες (εκλεισε, μεταφερθηκε, κλπκλπ)
Το μαγαζακι δουλευει κανονικα στο 212  ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
περαστικος, είδα θέση γαι το αμαξι σε καθετο δρομο, παρκαρα και πηρα τηλ την owner για να μου ανοιξει (και να μην μου πει οτι ειναι αρχιτεκτονικο γραφειο οπως ειδα παραπανω  :2funny:).

Ηταν νωρις, 3 κοπελες. ισμινη, αννα - 2 κοντοοπουτανα εκ βοσνιας και σερβιας και μια νταρντανα ελαφρως αντιαισθητικη. Πηρα τις 2 πρωτες.

στο 1.60 και τα 2, σαν τις βαλκανιες που αφθονουν στα παραλια της κατερινης το καλοκαιρι στα ενοικαζιμενα των 15€/μερα. ο ορισμός του ορου ''μετριώτητα''. εκτος Οικου, δεν θα γυρναγες σαφως να τις κοιταξεις στο δρομο. εμεινα ομως, σεβομενος το καρμα που μου βρηκε θεση στο Βυρωνα 12 το πρωι διπλα στονν Οικο. Επιπροσθετα, επαιξα και joker σε παρακειμενο προπατζιδικο.

Δεν διαψευστηκα. συμμετοχη εξαιρετικη. γελαστες, κεφατες, ευγενικες. επι ενα 15λεπτο το πεος και οι ορχεις μου ειχαν εξαφανιστει στα στωματα τους. επακολουθησε ελαφρυ λεσβιακο του οποιου δεν ειμαι φαν και τις σταματησα - χωρις λογια, απλα τις επιασα απο το μαλλι και τις οδηγησα πισω στο πεος.

αφου διακορευσα την ισμινη σε 3-4 στασεις παρελαβα την αννα για να ολοκληρωσω με πρωκτικο (100€ all in το deal). Παρα την χρηση λιπαντικου, τα 2/3 του πεους μειναν απ' εξω. Ολοκληρωσα με 2πλη πιπα. την καταποση του σπερματος ανελαβε η ισμηνη και το επραξε τέλεια. Η αννα μου ειπε οτι την επομενη φορα που θα επιθυμω πρωκτικι να παινρω τηλ 2 ωρες πριν - (τοσο ειπε χρειαζεται προετοιμασια με λιπαντικο ο κώλος  της για να δεχθεί αξιοπρεπες πεος, όση ώρα κανει να βρασει ενα φαι, κατα τα λεγομενα της  :2funny:).

Πλήρωσα και αποχωρησα με την - σπανια πλεον-  αίσθηση του οτι πηρα ακριβως αυτο που πλήρωσα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εμεινα ομως, σεβομενος το καρμα που μου βρηκε θεση στο Βυρωνα 12 το πρωι διπλα στονν Οικο.

Ε καλά, δεν είναι ο Βύρωνας downtown Manhattan από άποψη πάρκινγκ. (και από κάθε άλλη άποψη βέβαια).

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
η  ισμηνη και φιλικη  ειναι και παντα με το χαμογελο.    εχει  και την πουτανια μεσα τηs.      καλη πιπα κανει και συμμετεχει αρκετα.    μολιs 22 χρονων.  εχει αισθηση το μουνακι τηs .  πανω-πανω  εχει αφησει το κατι τιs, που τηs ταιριαζει πολυ.           

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
περαστικος, είδα θέση γαι το αμαξι σε καθετο δρομο, παρκαρα και πηρα τηλ την owner για να μου ανοιξει (και να μην μου πει οτι ειναι αρχιτεκτονικο γραφειο οπως ειδα παραπανω  :2funny:).

Ηταν νωρις, 3 κοπελες. ισμινη, αννα - 2 κοντοοπουτανα εκ βοσνιας και σερβιας και μια νταρντανα ελαφρως αντιαισθητικη. Πηρα τις 2 πρωτες.

στο 1.60 και τα 2, σαν τις βαλκανιες που αφθονουν στα παραλια της κατερινης το καλοκαιρι στα ενοικαζιμενα των 15€/μερα. ο ορισμός του ορου ''μετριώτητα''. εκτος Οικου, δεν θα γυρναγες σαφως να τις κοιταξεις στο δρομο. εμεινα ομως, σεβομενος το καρμα που μου βρηκε θεση στο Βυρωνα 12 το πρωι διπλα στονν Οικο. Επιπροσθετα, επαιξα και joker σε παρακειμενο προπατζιδικο.

Δεν διαψευστηκα. συμμετοχη εξαιρετικη. γελαστες, κεφατες, ευγενικες. επι ενα 15λεπτο το πεος και οι ορχεις μου ειχαν εξαφανιστει στα στωματα τους. επακολουθησε ελαφρυ λεσβιακο του οποιου δεν ειμαι φαν και τις σταματησα - χωρις λογια, απλα τις επιασα απο το μαλλι και τις οδηγησα πισω στο πεος.

αφου διακορευσα την ισμινη σε 3-4 στασεις παρελαβα την αννα για να ολοκληρωσω με πρωκτικο (100€ all in το deal). Παρα την χρηση λιπαντικου, τα 2/3 του πεους μειναν απ' εξω. Ολοκληρωσα με 2πλη πιπα. την καταποση του σπερματος ανελαβε η ισμηνη και το επραξε τέλεια. Η αννα μου ειπε οτι την επομενη φορα που θα επιθυμω πρωκτικι να παινρω τηλ 2 ωρες πριν - (τοσο ειπε χρειαζεται προετοιμασια με λιπαντικο ο κώλος  της για να δεχθεί αξιοπρεπες πεος, όση ώρα κανει να βρασει ενα φαι, κατα τα λεγομενα της  :2funny:).

Πλήρωσα και αποχωρησα με την - σπανια πλεον-  αίσθηση του οτι πηρα ακριβως αυτο που πλήρωσα.
διπλα απο το σπιτι μας γινετε χαμος και δεν μπορουμε ουτε κοκκαλακι να γλειψουμε....ρε συναγωνιστες παρτε με σε κανα τουρ σας να μας γνωρισει η υπηρεσια να περναμε το face control...!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Κουτακι - καλαμακι- σουβλακι --- και    ----  3 σελιδες  σπαμ - :(
αυτα λέγονται  και με pm φιλτατοι-- αντε τώρα να  ψαχνουμε-- τα περι  Ισμηνης  και  αρχιτετκονικου γραφειου  3- 4 σελιδες πριν.. :)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εχει ερθει τωρα τελευταια μια ρωσιδουλα  24-25 χρονων,  που νομιζειs πωs πηδαs την ΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ .  παρα πολυ τηs μοιαζει.  οσοι λοιπον γουσταραν την κορομηλα , απο το ολοτελα .......... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom