αναγκαστικα. για να ξεχαστω.
Αυτό θα συμβεί, μόνο αν πας εκεί που σου είπα....! ;)
αναγκαστικα. για να ξεχαστω.
Προσφερουν και AFTER SALES SERVICE ???....κάνεις και τέτοια?
που βρε ? δεν μπορω να θυμηθω.Αυτό θα συμβεί, μόνο αν πας εκεί που σου είπα....! ;)
γιατι το λεs αυτο? αφου λειτουργει κανονικοτατα.xronia polla se olous, to magazi ekleise pleon..
αρχιτεκτονικο γραφειο του κωλου εχει γινει τωρα πια. αυτο που σου ειπαν , απο το 212 στο ειπαν ?Το σαββατο το πρωι πηγα στο 212 κ ηταν αρχιτεκτονικο γραφειο,επισις μου ειπαν οτι το μασατζιδικο μεταφερθηκε φορμιωνος 218
αρχιτεκτονικο γραφειο του κωλου εχει γινει τωρα πια. αυτο που σου ειπαν , απο το 212 στο ειπαν ?
Η γιαννα μου το ειπε που δουλευει εκει οτι εκλεισε
Γιατρε μου, αμα σε δει απο το θυροτηλεφωνο και δε σε ξερει, λεει ιστοριες (εκλεισε, μεταφερθηκε, κλπκλπ)Το σαββατο το πρωι πηγα στο 212 κ ηταν αρχιτεκτονικο γραφειο,επισις μου ειπαν οτι το μασατζιδικο μεταφερθηκε φορμιωνος 218
εμεινα ομως, σεβομενος το καρμα που μου βρηκε θεση στο Βυρωνα 12 το πρωι διπλα στονν Οικο.
διπλα απο το σπιτι μας γινετε χαμος και δεν μπορουμε ουτε κοκκαλακι να γλειψουμε....ρε συναγωνιστες παρτε με σε κανα τουρ σας να μας γνωρισει η υπηρεσια να περναμε το face control...!!!!περαστικος, είδα θέση γαι το αμαξι σε καθετο δρομο, παρκαρα και πηρα τηλ την owner για να μου ανοιξει (και να μην μου πει οτι ειναι αρχιτεκτονικο γραφειο οπως ειδα παραπανω ).
Ηταν νωρις, 3 κοπελες. ισμινη, αννα - 2 κοντοοπουτανα εκ βοσνιας και σερβιας και μια νταρντανα ελαφρως αντιαισθητικη. Πηρα τις 2 πρωτες.
στο 1.60 και τα 2, σαν τις βαλκανιες που αφθονουν στα παραλια της κατερινης το καλοκαιρι στα ενοικαζιμενα των 15€/μερα. ο ορισμός του ορου ''μετριώτητα''. εκτος Οικου, δεν θα γυρναγες σαφως να τις κοιταξεις στο δρομο. εμεινα ομως, σεβομενος το καρμα που μου βρηκε θεση στο Βυρωνα 12 το πρωι διπλα στονν Οικο. Επιπροσθετα, επαιξα και joker σε παρακειμενο προπατζιδικο.
Δεν διαψευστηκα. συμμετοχη εξαιρετικη. γελαστες, κεφατες, ευγενικες. επι ενα 15λεπτο το πεος και οι ορχεις μου ειχαν εξαφανιστει στα στωματα τους. επακολουθησε ελαφρυ λεσβιακο του οποιου δεν ειμαι φαν και τις σταματησα - χωρις λογια, απλα τις επιασα απο το μαλλι και τις οδηγησα πισω στο πεος.
αφου διακορευσα την ισμινη σε 3-4 στασεις παρελαβα την αννα για να ολοκληρωσω με πρωκτικο (100€ all in το deal). Παρα την χρηση λιπαντικου, τα 2/3 του πεους μειναν απ' εξω. Ολοκληρωσα με 2πλη πιπα. την καταποση του σπερματος ανελαβε η ισμηνη και το επραξε τέλεια. Η αννα μου ειπε οτι την επομενη φορα που θα επιθυμω πρωκτικι να παινρω τηλ 2 ωρες πριν - (τοσο ειπε χρειαζεται προετοιμασια με λιπαντικο ο κώλος της για να δεχθεί αξιοπρεπες πεος, όση ώρα κανει να βρασει ενα φαι, κατα τα λεγομενα της ).
Πλήρωσα και αποχωρησα με την - σπανια πλεον- αίσθηση του οτι πηρα ακριβως αυτο που πλήρωσα.