kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Ουφ..... δεν ήμουν εγώ!
xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxa
Ουφ..... δεν ήμουν εγώ!
xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxa
δεν ανοιγει ετσι η πορτα, το πολυ πολυ να γελανε οι περαστικοι απο τα αυτοκινητα που θα σε βλεπουνε να κουνας τα μαρουλια σου μπροστα σε μια κουδουνιεραΘα κολλήσεις στν φακό της cam ένα..να δείς αδελφέ πως ανοίγουνε
Το να γελάνε στα παπάρια μου το ζήτημα είναι ότι βλέποντας τα κατοστάρικα να μην μου την πέσουν οι δώδεκα φυλές του ισραήλδεν ανοιγει ετσι η πορτα, το πολυ πολυ να γελανε οι περαστικοι απο τα αυτοκινητα που θα σε βλεπουνε να κουνας τα μαρουλια σου μπροστα σε μια κουδουνιερα
το μαγαζι αυτο για μενα, αξιζει μονο για οσους μενουν σχετικά κοντα και μπορουν να πανε για επιτόπιο έλεγχο χωρις να χασουν πολυ χρονο και καυσιμο... Γιατί αμα πάρεις τηλεφωνο για ενημερωση, η κυρα Γιάννα σου λέει τα κουλά της: "Εχω πραμα που σαλεύει σήμερα... Ναόμι Κάμπελ, Τζάκι Κέννεντι, Τζινα Λολομπριτζίτα, κλπ..."
Και αμα πας... βλεπεις τις θειάδες του Δρακουλα
Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ή πρεπει να είσαι τυχερος και να τις πετυχεις, ή να πηγαινεις τακτικά για τσεκ. ;)
Εγω το εχω βαρεθει και εχω κάμποσο καιρο να παω...
μπα... ενα καλο του μαγαζιου ειναι οτι ειναι σε σχετικα ησυχη και ασφαλη γειτονια. Καμια σχεση με τις καφριλες της Στουρναρη, Σολωμου, πλατειας Βικτωριας και τα συναφη...Το να γελάνε στα παπάρια μου το ζήτημα είναι ότι βλέποντας τα κατοστάρικα να μην μου την πέσουν οι δώδεκα φυλές του ισραήλ
πω πω ρε συ οντως....ετσι λεει...ειχα παρει τηλ μια μερα και μου λεει,ελα,εχω μια που μοιαζει με την τζακι.....δεν ανοιγει ετσι η πορτα, το πολυ πολυ να γελανε οι περαστικοι απο τα αυτοκινητα που θα σε βλεπουνε να κουνας τα μαρουλια σου μπροστα σε μια κουδουνιερα
το μαγαζι αυτο για μενα, αξιζει μονο για οσους μενουν σχετικά κοντα και μπορουν να πανε για επιτόπιο έλεγχο χωρις να χασουν πολυ χρονο και καυσιμο... Γιατί αμα πάρεις τηλεφωνο για ενημερωση, η κυρα Γιάννα σου λέει τα κουλά της: "Εχω πραμα που σαλεύει σήμερα... Ναόμι Κάμπελ, Τζάκι Κέννεντι, Τζινα Λολομπριτζίτα, κλπ..."
Και αμα πας... βλεπεις τις θειάδες του Δρακουλα
Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ή πρεπει να είσαι τυχερος και να τις πετυχεις, ή να πηγαινεις τακτικά για τσεκ. ;)
Εγω το εχω βαρεθει και εχω κάμποσο καιρο να παω...
τι νομιζες? ότι το έβγαλα απο την κεφαλα μου??πω πω ρε συ οντως....ετσι λεει...ειχα παρει τηλ μια μερα και μου λεει,ελα,εχω μια που μοιαζει με την τζακι.....
ναι ναι...εμενα μου ειχε πει για μια καραλβανιδα,εκανε μπαμ απο χιλιομετρο,οτι ηταν ισπανιδα....!!!!!! ...που τα βρισκει ομως και τα λεει....τι νομιζες? ότι το έβγαλα απο την κεφαλα μου??
Άσε και τους εξοτικ προορισμους των εργαζομενων της... Οι γυφτοβουλγαρες βαφτιζονται Μαροκινές, οι Αλβανες Γαλλίδες, Νορβηγές και πάει λέγοντας
η κυρα Γιαννα ειναι καλτ περσόνα.που τα βρισκει ομως και τα λεει....
που τα βρισκει ομως και τα λεει....
ξεγυρισμενα τσιμπουκιαη κυρα Γιαννα ειναι καλτ περσόνα.
Ητανε στο κουρμπέτι όταν εγω κι εσυ βυζαίναμε δάχτυλο
επροκειτο για φασολαδα.
Τις πηρα και τις 2 εναντι 80€.
Τσιρο ???Ρεγγα ειχε ?
Ελίτσα και σαλαμάκι;.....Τσιρο ???
Ναι !!!Ελίτσα και σαλαμάκι;.....