τωρα με τον λυκο εισαι η με τα προβατα ?
Πάντα με τις προβατίνες.....
τωρα με τον λυκο εισαι η με τα προβατα ?
ουφ , την γλυτωσα. ειμαι κριαρι.Πάντα με τις προβατίνες.....
Καλημερα παιδια !!! Παιζει το εν λογω ιδρυμα η εχει κλεισει ??? Προ μηνος ειχα περασει κατα το μεσημερακι, ειχα κτυπησει το κουδουνι και μια κυρια μου ειχε πει πως εχουν φυγει. Εαν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Ευχαριστω...
Μαυρο χαλι, μια μιζερη μελαχροινη κοντη, σιγουρα Αλβανη, η κυρα Γιαννα τη βαφτισε "Γιουγκοσλαβα"
τον πουλο
"Υπάρχει ακομα Γιουγκοσλαβια??" αναρωτηθηκα κι εγω ρητορικα γιατι εννοειται οτι απαντηση δεν ελαβαΔεν έχει μάθει ότι διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία? Ή Μήπως νομίζει ότι ζει ο Στρατάρχης Τίτο ακόμη?
Κυριακή ίσως περάσω...είσαι?
Μεθαυριο αναχωρω για τις οικογενειακες διακοπες "Xmas στο χωριο" ;) ;) ;)
Χοληστερινες αμα δε χτυπησουν 350 δε γυρναω
Μεθαυριο αναχωρω για τις οικογενειακες διακοπες "Xmas στο χωριο" ;) ;) ;)
Χοληστερινες αμα δε χτυπησουν 350 δε γυρναω
Βρε.... δεν έχεις ακούσει που λένε Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό? ;)
σημερα ειχε λαουρα( μελαχροινη ρουμανα) και μονικα( λετονη ,ξανθουλα, λεπτη, 27-28 χρ.). πηγα με μονικα. εχουν περασει 2 ωρεs και δεν μου εμεινε κατι, για να εχω μια ευχαριστη αναμνηση. παντωs βροχη- ξεβροχη ΧΑΜΟΣ απο κινηση.
Βρέθηκα στην ευρύτερη περιοχή σήμερα και είπα και τσεκάρω. Χτύπησα το κουδούνι, αλλά απάντηση δεν έλαβα. Αυτό έγινε κατά 5 μ.μ.
...Ναι...δε φτάνει που πληρώνουμε...πρέπει να μας ξέρουν κι όλας...
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι regular εκεί πέρα (νομίζω το είχα αναφέρει και παλιότερα).
...
αχ σε αυτην την ηλικια και ο διαβολοs, ομορφοs φαινεται.
Στειλε τηλεφωνο με pm για το συγκεκριμενο ιδρυμα εαν θελεις !!! Εκ των προτερων σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Μια φορα περασα απο εκει μαζι με εμπειρους συναγωνιστες στα μασατζιδικα.
Για να μας ανοιξουν προηγηθηκε τηλεφωνημα, εξω ακριβως απο την πορτα, και αφου εγινε καποιος σχετικος διαλογος ανοιξε η σεριφισα.........
Η αληθεια ειναι οτι φοβουνται αρκετα και φυλλαγονται.
Απο τιμες εχουν τις κλασικες η εχουμε τιποτα θετικες αλλαγες (μειωσεις)!!!σημερινο ροστερ μονικα- λαουρα και αννα( απο μπουμπουλιναs). πηρα την λαουρα. γλυκο προσωπακι, πρασινα ματια. απο σωμα αs τα αφησουμε καλυτερα. εβγαλε και τα τακουνια. μολιs μπηκε μεσα, πηγε να βαλει αμεσωs προφυλακτικο. τι παs να κανειs τηs ειπα. παντωs το εχει το ρουμανακι. καλη ειναι στο προγραμμα ολουθε. αλλα θελει καθοδηγηση και ελεγχο για να καταλαβει, ποιοs κανει κουμαντο. την πηδηξα , αγρια και δυνατα. στο βγαζει. οταν, ειχα αναβασει στροφεs αρχισε να ανταποκρινεται και να καταλαβαινειs οτι το γουσταρε. το αστερι εκει μεσα η αννα( πολυ ψηλο μωρο, απιθανεs μπουταρεs και κολλαρακι πολυ τουρλωτο. φοβερο σωμα και παντα μουτρωμενη) . φορουσε σημερα , ενα μαυρο δερματινο μινι τοσο κοντο , που στην κουζινα που καθομασταν φαινοταν ενα μικροσκοπικο ροζ κυλοτακι με μια καρδουλα ακριβωs στο κεντρο του.) παντωs εχει την φαση του να καθεσαι με τα μικρα τα πουτανακια και να τα βλεπειs με τα baby-face τουs , τα καβλε προσωπακια με τα πονηρα και υποσχομενα χαμογελα και με τα νεανικα σωματακια που διαθετουν. αχ σε αυτην την ηλικια και ο διαβολοs, ομορφοs φαινεται.