mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Επισης για την γκομενα απο το Μπουρναζι που λες, εχει μαθει να τα αναγνωριζει, οπως ο μικρος καρχαριας εχει μαθει να αναγνωριζει τη μυρωδια του αιματος απο χιλιομετρα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
θα επιμεινω δεν ειναι θεμα πλουτου...ειδικα με την τελευταια απαντηση του λακη θα επιμεινω ακομα περισσοτερο...
δεν νομιζω οτι ειναι κ πολυ αποδοτικα ε?εσυ ανταποκρινεσαι αν σου την πεσει αγνωστος στο μπαρακι κλπαμπακι?
επισης γιατι οταν ειστε στο δρομο μετρο κλπ εχετε αυτο το βλεμμα αηδιας κ μισους κ ειστε τοσο απροσιτες κ ακομα κ ενα καλημερα ν πει καποιος πολλες γυρνανε κ τον βριζουν?το κανετε απο φοβο η ειστε απλα μαλακισμενες?
υπαρχει το θρεντ των ελλεηνιδων για αυτο το θεμα το πολυσυζητημενο...δεν ξερω γιατι ειναι ετσι καποιες γκομενες και εχω πει χιλιαδες φορες οτι πιθανον οι λαθος τυποι να την πεφτουν στις λαθος γκομενες?? δεν ξερω...εγω και σε μπαρ εχω γνωρισει κοσμο και σε στο δρομο ειμαι ευγενεστατη και εχω γνωρισει και γκομενο απο καμακι σε αμαξι...και δεν ειμαι Η εξαιρεση του κανονα...ουτε ειμαι Η ξεχωριστη Η ιδιατερη ή κατι τετοιο...αυτα ειναι μαλακιες...επισης για τις "φωλιες" που λετε...βασει αυτων που διαβαζω η ξινομουνα γκομενα του μπαρ ξινομουνα θα παραμενει και στο γυμναστηριο και στο χορο και στην αγγειοπλαστικη...αρα για ποιο λογο να πας εκει για να την γνωρισεις? και να πληρωσεις και εναν σκασμο λεφτα...για να της δωσεις αξια? ή εχει καποιος την ελπιδα οτι θα βγει κατι παραπανω? οποιος ειναι χαλαρος και φιλικος ανθρωπος ειναι ετσι γενικα στη ζωη του δε μεταμορφωνεται σε αγγελο το πρωι και μεγαιρα το βραδυ!