Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η γκόμενα τι σχέση με τα οικονομικά;;;
Θεωρείς ότι η γκόμενα θα σου προκαλέσει επιπλέον έξοδα ;;;;;
Είναι λάθος αυτό ...

μα τί λές ρε λάκη?δεν θα σου προκσλέσει επιπλέον έξοδα μιά γυναίκα?οποιαςδήποτε εμφάνισης΄πόσο μάλλον όταν πρόκειται περί μουνάρας...δε θα την βγάζεις έξω,δεν αυτό δεν εκείνο δεν το άλλο?πλάκα μας κάνεις?εκτός αν είσαι εκμεταλλευτής και την βάζεις να σε πληρώνει,να σου κάνει όλα τα χατήρια και να σε έχει και άρχοντα!εγώ δεν είμαι έτσι...θέλω να δίνομαι άσχετα αν δεν πάρω μία...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
και γω οταν ειμουν στρατο,γυρνουσα απο βαρδια αυπνος(αμα ειμαι αυπνος ουτε να μιλησω δεν μπορω)και σκαει ενα μπανικο γκομενακι στο τραμ ,τις πιανω συζητηση ...μια χαρα ολα ,ελεγα να μια οραια και φυσιολογικη...και ο μλκας απο την κουραση βγαινουμε απο το τραμ και αντι να ζητησω τηλ της λεω αντε γεια...

ποσο μλκας ειμαι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ετσι ειναι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:huh:
τι λες μωρε
ειναι απλα τα πραγματα οταν ειμαι στη δουλεια το μυαλο μου ειναι εκει οχι στα αλλα προβληματα
οταν φευγω απο τη δουλεια ασολουμε με ολα τ'αλλα εκτος της εργασιας μου
που ειναι το περιεργο :huh:

ναι μωρε πλακα κανω :P

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Φιλε, αν και  :offtopic:, καλα πληρώνεις ακόμη ΤΣΜΕΔΕ... :think: :headbang:
Εγω τοχω πιστολιασει  :uzi: εδω και ενα χρονο... :rolleyes:

Λες ε? Ειναι ομως και τα γαμημενα τα ενσημα στη μεση, πιο πολυ αυτα σκεφτομαι. Τι διαδικασιες θελει να το κοψεις? Μπορεις να το κανεις ανα πασα στιγμη? Μετα αν θες πως ξαναγραφεσαι?

Για να μη σπαμαρουμε στειλε μου πμ.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
μα τί λές ρε λάκη?δεν θα σου προκσλέσει επιπλέον έξοδα μιά γυναίκα?οποιαςδήποτε εμφάνισης΄πόσο μάλλον όταν πρόκειται περί μουνάρας...δε θα την βγάζεις έξω,δεν αυτό δεν εκείνο δεν το άλλο?πλάκα μας κάνεις?εκτός αν είσαι εκμεταλλευτής και την βάζεις να σε πληρώνει,να σου κάνει όλα τα χατήρια και να σε έχει και άρχοντα!εγώ δεν είμαι έτσι...θέλω να δίνομαι άσχετα αν δεν πάρω μία...
και τα εξοδα ?αυτη δεν θα πληρωσει κατι ολα εσυ θα τα δινεις ?σπονσορας θελεις να εισαι ?

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Είναι θέμα και ποιότητος υφάσματος.
Ακόμη και κουστούμι των 1800€ στην Ελλάδα , όπως armani , boss, canali
(άσχετα αν τα ίδια στη γερμανία-ιταλία-νέα υόρκη τα παίρνεις το πολύ 400€)
έχει ύφασμα το οποίο ως ύφασμα κάνει το πολύ 200€.
Αν πάρεις ύφασμα των 500€ και ράψεις δικό σου,
τέτοιο ύφασμα δεν θα δεις ούτε σε κουστούμι των 3000€.

Μ
ζεις κι εσυ μεσα στα ψεματα σου...
ην πω για ποκάμισα τώρα.

Και ποιο ειναι το καταλληλο ραφειο, με ωραια σχεδια;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Θα σου κοστισει ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη? Θα σου κοστισει σε χρημα και κυριως σε χρονο! Και εχεις αλλες σκεψεις και αγχη, να στειλεις βιογραφικα, να πας για συνεντευξεις, να προσπαθησεις να βρεις κατι δικο σου, να, να, να...

μπορει να κραζω σημερα αλλα η αληθεια ειναι οτι με τα μουνια που νταραβεριζομουν ΞΕΧΝΑΓΑ δυσκολιες αγχη κλπ.Δεν μου δημιουργουσαν προσθετα.Το να της πληρωνεις το ποτο φαγητο κλπ κ αυτο το ξεκαθαριζεις απο την αρχη αν δεν δεχτει πουλο.Για μετακινησεις μια χαρα παει κ το μετρο η ακομα καλυτερα η μοτο δεν χρειαζεται διθεσια μερσεντες

πσ Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 10 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.

ξεκωλιαστηκε το θρεντ μιλαμε  :grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Θα σου κοστισει ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη? Θα σου κοστισει σε χρημα και κυριως σε χρονο! Και εχεις αλλες σκεψεις και αγχη, να στειλεις βιογραφικα, να πας για συνεντευξεις, να προσπαθησεις να βρεις κατι δικο σου, να, να, να...

ετσι ακριβώς είναι...και είμαστε ακόμη στο πρώιμο στάδιο...η καταστροφή δεν ήρθε ακομη...έχουμε ακόμη λίγο δρόμο..εγώ πιστεύω πως ότι και να γίνει αυτες οι ελληνίδες θα επηρρεαστούν στο ελάχιστο ενώ δίπλα τους θα καταστρέφεται κόσμος και κοσμάκης....

Επισκέπτης
δε θα την βγάζεις έξω,δεν αυτό δεν εκείνο δεν το άλλο?πλάκα μας κάνεις?εκτός αν είσαι εκμεταλλευτής και την βάζεις να σε πληρώνει,να σου κάνει όλα τα χατήρια και να σε έχει και άρχοντα!εγώ δεν είμαι έτσι...θέλω να δίνομαι άσχετα αν δεν πάρω μία...

Είσαι λάθος.
Δεν είναι υποχρεωτικό να δίνεις.
Εγώ ποτέ δεν κέρναγα γκόμενες, ούτε τους έκανα έξοδα.
1η φορά το έκανα αυτό στη γυναικα μου,
μετά το γάμο.

Σαφώς κάποιες χαλιούνταν , αλλά στα @@ μου.
Άλλες έμεναν.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και τα εξοδα ?αυτη δεν θα πληρωσει κατι ολα εσυ θα τα δινεις ?σπονσορας θελεις να εισαι ?

τελος παντων δε θελω να δωσω συνέχεια.Όποιος έπιασε το πνέυμα μου το έπιασε. Υπάρχουν και πολλές άλλες απόψεις για να σχολιαστούν

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Είσαι λάθος.
μετά το γάμο.

Άλλες έμεναν.
πες τα ρε λακη γιατι καποιες νομιζουν οτι μας κανουν χαρη που θαβγουμε μαζι τους  λες και δεν υπαρχουν αλλες εκτος απο αυτες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Σχολιάζω τις διαφορές των δύο πακέτων στο σύνολο.
Η πλάστιγγα είναι ξεκάθαρα υπέρ του ραμμένου.
Κερδίζει σε όλα.
Και σε εφαρμογή και σε ύφασμα , στα πάντα.

Θα συμφωνήσω στο ότι στο ραμμένο σαφώς αναδεικνύεται, εκτός των άλλων, και η ποιότητα των πρώτων υλών.

Πλήν όμως, δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πιό ποιοτικό ένα ραμμένο από φανέλα 3Δ, από ένα έτοιμο κασμίρι με μετάξι Zegna. Πιό καλοραμμένο; Ίσως.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παιδια 1 κανονας ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  μονο γαμησι  οταν πληρωνουμε το κανουμε στα μπουρδελα .Εγω δεν θελω αυτη που θαβγω να ειναι πουτανα και να την πληρωνω τοτε παω σε μπουρδελο κατευθειαν και δεν χανω χρονο  μαζι τις γκεγκε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οτιδηποτε ειναι tailor made ειναι σαφως ανωτερο απο οτιδηποτε pret a porter και οι λογοι ειναι προφανεις....ακομα και εαν μιλαμε για τα ιδια ακριβως υλικα!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Είσαι λάθος.
μετά το γάμο.

Άλλες έμεναν.

Τυπε μου δε λεω για τα δικα της εξοδα. Μιλαω για τα δικα μου. Εχω αναγκαστει να κοψω εξοδους γενικοτερα λογω κρισης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
παιδια 1 κανονας ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  μονο γαμησι  οταν πληρωνουμε το κανουμε στα μπουρδελα .Εγω δεν θελω αυτη που θαβγω να ειναι πουτανα και να την πληρωνω τοτε παω σε μπουρδελο κατευθειαν και δεν χανω χρονο  μαζι τις γκεγκε

εχμμμ λιγο υπερβολικο σε βρισκω...
η ευγενεια ειναι στοιχειωδης....το να κερασεις καποιες φορες δε σε κανει ουτε χορηγο ουτε μαλακα...το να μην αναγνωρισει/εκτιμησει και το να απαιτησει το κερασμα ειναι αυτο που κανει τη γκομενα αξιολογη ή οχι...μην τα ισοπεδωνετε ολα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τυπε μου δε λεω για τα δικα της εξοδα. Μιλαω για τα δικα μου. Εχω αναγκαστει να κοψω εξοδους γενικοτερα λογω κρισης.
εγω να δεις τυπε μονο γυμστηριο και φαι ...στις καφετεριες μια φορα το μηνα πλεον

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχμμμ λιγο υπερβολικο σε βρισκω...
η ευγενεια ειναι στοιχειωδης....το να κερασεις καποιες φορες δε σε κανει ουτε χορηγο ουτε μαλακα...το να μην αναγνωρισει/εκτιμησει και το να απαιτησει το κερασμα ειναι αυτο που κανει τη γκομενα αξιολογη ή οχι...μην τα ισοπεδωνετε ολα
εχεις δικιο  αυτο εννοω  αλλα το ειπα με τον τροπο μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom