μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός σε κάποια σημεία αυτού του συγκεκριμένου πόστ,αλλά σε γενικές γραμμές ο λάκης έχει δίκιο...για αυτό και ψάχνουμε φωλιές με πουτάνες και όχι με γυναίκες....για αυτό και μερικές καλοβαλμένες θα έλεγα πολυ έχουν αρχίσει να την πέφτουν..προχτές ημουν στο κεντρο το πρωι στις 10.00 με κατι σακουλες και πηγαινα για μια δουλεια όντας προβληματισμένος για την πτώση της δουλειάς μου κλπ...κάθομαι για λιγο στον γρηγόρη και παιρνω εναν καφε...αραζει μια μουναρα ελληνιδα διπλα μου μονη και παιρνει εναν καφε(εν τω μεταξύ ασχετο ο γρηγόρης τίγκα και απέναντι τα έβερεστ βαράγανε μύγες).Μετά απο 5 λεπτά και ενώ καθόταν στο διπλανό τραπεζάκι σκάει μύτη στο δικό μου τραπέζι και μου λέει πολύ όμορφα "συγγνώμη,μπορώ να κάτσω δίπλα σας"? της λέω και γώ ευχαριστως..έχοντας όμως στο μυαλό μου το οικονομικό αδιεξοδο...αυτή άρχισε να με ρωτάει τί δουλειά κανω κλπ...και σε 5 λεπτα της λέω πρέπει να την κάνω γιατί βιάζομαι...πολύ ωραίο μωρό και φαινόταν νορμάλ,αλλά όταν έχεις στο κεφάλι σου τα οικονομικά άγχη και ξέρεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γενικότερα στις προσωπικές σου υποχρεώσεις, δεν μπά να είναι η άλλη μουνάρα τρίπατη?δεν έχουν πλέον οι νέοι μας ούτε το χρήμα,ούτε τη διάθεση να ασχοληθούν...δε λέω όλοι,αλλά οι περισσότεροι...όταν υπάρχει τεράστια ανεργία,χαμηλότατοι μισθοί κλπ..ποιος θα εχει στο μυαλό του σχέσεις κλπ....για αυτό και για κάποιους αλλους λόγους ψάχνουμε φωλιές με πουτάνες και όχι με γυναίκες..