Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν ειπα οτι μενουμε απεναντι :grin:
αλλα αν δε κανω λαθος στον ιδιο δημο ανηκουμε :grin:

εγω και συ? εσυ και εγω??? αναπνεουμε τον ιδιο αερα??? πληρωνουμε τον ιδιο δημοτικο φορο?? παμε στις ιδιες καφετεριες??? νιωθω μια αναστατωση ηδη....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι ρε αν δε ταιριαξει ο ιδιος δημος
θα ταιριαξει ο ιδιος νομος
μετα θα παμε σε ιδια χωρα :grin:

Το πηρεs βλεπω πατριωτικα και ...Καλλικρατικα !!!!
Σημαια εχετε την ιδια????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εγω και συ? εσυ και εγω??? αναπνεουμε τον ιδιο αερα??? πληρωνουμε τον ιδιο δημοτικο φορο?? παμε στις ιδιες καφετεριες??? νιωθω μια αναστατωση ηδη....
:rolleyes:
τοσο κακο ειναι :rolleyes:
Το πηρεs βλεπω πατριωτικα και ...Καλλικρατικα !!!!
Σημαια εχετε την ιδια????
:huh:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμαν......Δεν τολμαμε να πουμε μια κουβεντα εδω,  αμεσωs στο σεχ  ο μυαλοs σαs.........Γυναικεs για μια απλη κουβεντα δεν υπαρχουν πια???? :grin:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ειχα μια γκομενα που ηθελε ο γκομενος τις να ειναι παραπανω απο αυτη σσε γνωσεις  ηταν 30 και ειχε 2 μεταπτυχιακα 5 γλωσσες  και εκανε  ντοκτορα  μου ειχε πει οτι μαζι δεν προκειται να ειμαστε γιατι ειμαι  πολλη χαμηλου επιπεδου με ενα πανεπστημιο  και εσυ μου λες για ντοστογιεφκι.πλακα κανεις μακαρι να επρεπε να ξερω μονο ντοστογιεφσκι
Καλά έκανε η κοπέλα και την έκανε,  γιατί αυτός θα ήταν κανένας σπασίκλας σ΄ αυτή την ηλικία με τόσα που είχε κάνει και θα την ταλαιπωρούσε

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Καποιος αναφερεται υποτιμητικα στις κοπελες που ψωνιζουν απο τα καθε ΖΑΡΑ και τις λαικες απο τους πακηδες

Τι το κακο εχουν αυτα δηλαδη ?

Βαμβακερο το ενα βαμβακερο και το αλλο ....
Μηπως αυτα πον ψωνιζουμε απο τα μαγαζια ειναι απειρως καλυτερα ?
Στην κινα φτιαχνονται και ραβονται σχεδον ολα και εκει που διαφερουν ειναι στην ραφη, χρωμα και ετικετα.
Oχι ρε φιλος δεν ειναι ετσι, η διαφορα ειναι μεγαλη. Ισως οχι τοσο μεγαλη οσο να δικαιολογει την διαφορα τιμης, αλλα η ποιοτητα του ενος δεν συγκρινεται με του αλλου ακομα και αν ειναι βαμβακερα και τα δυο. Ισως λογω ποιοτητας βαμβακιου ισως λογω επεξεργασιας ή ραψιματος, δεν ξερω, αλλα την διαφορα την νιωθεις πανω σου

Οσο αφορα τα υπολοιπα, εχεις δικιο και ειδικα για το ψωνιο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ισως λογω ποιοτητας βαμβακιου ισως λογω επεξεργασιας ή ραψιματος, δεν ξερω, αλλα την διαφορα την νιωθεις πανω σου
;) :sunglasses:

Απλα μερικα πραγματα οπως τα μπλουζακια πολο η τα τζην ειναι υπεριμημενα και διαφερουν μονο στο ονομα και στο χρωμα

Απλα η τοποθετηση μου ηταν λαθος σαν εκφραση ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δυστυχωs , τωρα θελουμε δεν θελουμε......η ποιοτητα ελεω κρισηs θα περασει σε δευτερη μοιρα, αναδεικνυονταs την επιβιωση και μονο....και μαλιστα για χρονια..
Και οσοι/εs σνομπαραν τουs αλλουs , μονο και μονο για τα ρουχα/παπουτσια/ηλεκτρονικα τα γκλαμουρατα και τα χαι.....θα χρειαστει να ριξουν , οχι νερο στο κρασι τουs........αλλα λιγο κρασακι στο νερο τουs

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δυστυχωs , τωρα θελουμε δεν θελουμε......η ποιοτητα ελεω κρισηs θα περασει σε δευτερη μοιρα, αναδεικνυονταs την επιβιωση και μονο....και μαλιστα για χρονια..
Και οσοι/εs σνομπαραν τουs αλλουs , μονο και μονο για τα ρουχα/παπουτσια/ηλεκτρονικα τα γκλαμουρατα και τα χαι.....θα χρειαστει να ριξουν , οχι νερο στο κρασι τουs........αλλα λιγο κρασακι στο νερο τουs
σωστοτατος ....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
;) :sunglasses:

Απλα μερικα πραγματα οπως τα μπλουζακια πολο η τα τζην ειναι υπεριμημενα και διαφερουν μονο στο ονομα και στο χρωμα

Εξαρταται απο που τα αγοραζεις :sunglasses:

Εγω  το ebay για polo το εχω τιμησει δεοντως (καινουρια φυσικα). Ενα ασπρο λακοστ που πηρα τον αυγουστο 45e με τα ταχυδρομικα :rockon: Βεβαια δεν φοραω πολο εκτος δουλειας οποτε δεν μπορω να πω οτι το εχω το αντικειμενο σε βαθος. Παραυτα σε μια βολτα που εκανα στην φωκιωνος στις εκπτωσεις ειδα polo tommy πωςτονλενε, με 29e ολα τα χρωματα

Τζιν, σταθερη αξια levis 501 και τελευταια 506, 55e απο την levis γερμανιας. Εδω παιζουν απο 70-100 αναλογα το χρωμα :jerking: Για calvin clain, armani κλπ δεν παιρνω τζιν το θεωρω μαλακια. Ενα μεταξωτο κοστουμακι αρμανι ομως θα το ηθελα :rockon:

Τα diesel παλι με 200e το θεωρω υπερτατη μαλακια και οποιος τα αγοραζει ειναι μεγαλο κοροιδο και ψωναρα

Επισης εχω προσεξει οτι σε ολες τις μαρκες τα σκισμενα τζιν τα εχουν αρκετα ακριβοτερα :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παντωs.....φωλιεs γυναικων δεν υπαρχουνε με την εννοια του ορου....Εκτοs κι αν το Hondos center  πιανεται για γυναικοφωλια :grin: :grin:
Εκτοs κι αν μιλαμε για.....φωλιεs με γυναικεs οχι ξυνομουρεs.....Υπαρχει???

Επισκέπτης
Παντωs.....φωλιεs γυναικων δεν υπαρχουνε με την εννοια του ορου....Εκτοs κι αν το Hondos center  πιανεται για γυναικοφωλια :grin: :grin:
Εκτοs κι αν μιλαμε για.....φωλιεs με γυναικεs οχι ξυνομουρεs.....Υπαρχει???

Κυλικείο Φιλοσοφικής Σχολής Θεσσαλονίκης... :tits2: :tits2: :tits2:
Πιθανό και η αντίστοιχη εδώ Αθήνα

Επισκέπτης
Βέβαια υπάρχει και μία αντίφαση ενσωματωμένη στο ερώτημα του νήματος.
Διότι αν υπήρχε φωλιά γυναικών θα γίνονταν επιδρομή αντρών, οπότε θα έπαβε να είναι φωλιά γυναικών, με την κλασσική έννοια του όρου...

Είναι σα να λέμε 5 άντρες: να βρούμε μια παρθένα να  :fuck1: και οι 5
Απ τη στιγμή που θα  :knockinb: ο πρώτος θα πάψει να είναι παρθένα...
Λέω γω τώρα  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βέβαια υπάρχει και μία αντίφαση ενσωματωμένη στο ερώτημα του νήματος.
Διότι αν υπήρχε φωλιά γυναικών θα γίνονταν επιδρομή αντρών, οπότε θα έπαβε να είναι φωλιά γυναικών, με την κλασσική έννοια του όρου...

Είναι σα να λέμε 5 άντρες: να βρούμε μια παρθένα να  :fuck1: και οι 5
Απ τη στιγμή που θα  :knockinb: ο πρώτος θα πάψει να είναι παρθένα...
Λέω γω τώρα  :think:

Kαλα δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα για την παρθενια η μη........αλλωστε σε σχετικη ερευνα λιγοι το προτιμουν , γιατι ξερουν οτι δεν θα το ευχαριστηθουν και τοσο
Απλα ενα μεροs, οπου θα βρισκειs πολλεs συγκεντρωμενεs, χαλαρεs και ισορροπημενεs

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η ειρωνια ειναι πως και οι γυναικες ψαχνουν "φωλιες" αντρων....

Μαλλον κατι δεν γινεται σωστα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η ειρωνια ειναι πως και οι γυναικες ψαχνουν "φωλιες" αντρων....

Μαλλον κατι δεν γινεται σωστα....

Mια Κυριακη στο γηπεδο......αντροφωλια με αυξημενεs ορμονεs βεβαια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom