Επισκέπτης
Mια Κυριακη στο γηπεδο......αντροφωλια με αυξημενεs ορμονεs βεβαια
Η πιο απλά, γίνεται στρατιωτικίνα ή μπατσίνα. Θα χορτάσει
Mια Κυριακη στο γηπεδο......αντροφωλια με αυξημενεs ορμονεs βεβαια
Και προσεχουν γυναικες εκει????
Εγω νομιζα οτι εχουν ματια μονο για τη στρογγυλη θεα....
Επίσης όλες οι καφετέριες όταν έχει Τσαπιωνσ Λυνκ
σκαραβαιος εγγυησηΗ ειρωνια ειναι πως και οι γυναικες ψαχνουν "φωλιες" αντρων....
Μαλλον κατι δεν γινεται σωστα....
σκαραβαιος εγγυηση
ολες θα βολευτητε
γιατι ρε με τα ποδια των καρεκλων θα τις γαμησουμεΘα φτασουν οι καρεκλεs...... η θα γινουμε παλι ρεζιλι????
Το μεγάλο πρόβλημα με τις φωλιές γυναικών είναι ότι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αντικείμενο της φωλιάς.
Πρέπει να γίνεις καλός στο αντικείμενο (χορός, άθλημα, τέχνη, κλπ) για να σε συμπαθήσουν.
Αν πας μόνο για καμάκι, υπάρχει και περίπτωση να γίνεις μεγάλο ρεζίλι...
Βασικα οχι να γινεις καλος, πολυ απλα να σε ενδιαφερει το αντικειμενο.....Οντως θα γινεις ρεζιλι αν πας μονο για γνωριμια....Θα φανεις πεινασμενος και δεν λεει.....
Παρ οτι ειναι σαφεστατο οτι ολοι γι αυτο παμε.....εντουτοιs μαs αρεσει η υποκρισια....Χορευω καλα αν και παιζει το ματακι μου, σηκωνω βαρη αν και παλι παιζει το ματακι.....Τελικα μαλλον θα εχει....κριθαρακι
Εγω λεω ......οτι τιποτα δεν ειναι κακο....Ολοι/εs θελουμε το ιδιο πραγμα, αλλα βρισκουμε χιλιουs τροπουs για να το δικαιολογησουμε/αρνηθουμεΕ ματακι ειναι παιζει που κ που....Δεν ειναι κακο....
μιλησα εγω για σεξ?
ρε παιδια οι αντρες εχουμε τις πουτανες οποτε δεν γαμιεται...οτι και να γινει εμεις γαμαμε φευγουν οι ορμονες..
οι γυναικες ειναι με το δαχτυλακι?δηλαδη τι παιζει ειναι ανοργασμικες?
ποσοστοιαια δεν βγαινει
ε ενταξει προσωπικα στα @@ μου πια ...τωρα κοιταω το μελλον μου ...ας βγαλουμε εμεις λεφτα τυπε τα υπολοιπα θα ερθουνοι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος όλη μέρα όλη νύχτα,αλλά πάρα πολλές πλέον είναι ανοργασμικιές και γαμιούνται εάν και εφόσον και εάν και εφόσον...
οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος όλη μέρα όλη νύχτα,αλλά πάρα πολλές πλέον είναι ανοργασμικιές και γαμιούνται εάν και εφόσον και εάν και εφόσον...
Σεμνοτυφες πες καλυτερα.δεν το δειχνουν παντως ουτε στο ελαχιστο.Υπερβολικα αντιερωτικες φαινονται.
τυπε εχω μια γνωστη που παραπονιοταν κλασσικα στις διακοπες δεν της την επεφτε κανεις κλπ..δεν το δειχνουν παντως ουτε στο ελαχιστο.Υπερβολικα αντιερωτικες φαινονται.