Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και προσεχουν γυναικες εκει????

Εγω νομιζα οτι εχουν ματια μονο για τη στρογγυλη θεα....     :P

Οχι την ωρα του ματs.....Μετα που σχολανε...Και ιδιαιτερα αν την στησειs , σ αυτουs που χασανε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Επίσης όλες οι καφετέριες όταν έχει Τσαπιωνσ Λυνκ  :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Επίσης όλες οι καφετέριες όταν έχει Τσαπιωνσ Λυνκ  :birdman:

Και στο δρομο ακομα........φτανει να ριχνουν ενα χαμογελο
Εμειs δεν θα τιs παρεξηγησουμε παντωs... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Πίστες με Ρουβά, Βανδη, Παπαρίζου
Και επίσης γκρυκ αηντωλ και τα συναφή  :jerking:

Επισκέπτης
Το μεγάλο πρόβλημα με τις φωλιές γυναικών είναι ότι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αντικείμενο της φωλιάς.
Πρέπει να γίνεις καλός στο αντικείμενο (χορός, άθλημα, τέχνη, κλπ) για να σε συμπαθήσουν.
Αν πας μόνο για καμάκι, υπάρχει και περίπτωση να γίνεις μεγάλο ρεζίλι...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το μεγάλο πρόβλημα με τις φωλιές γυναικών είναι ότι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αντικείμενο της φωλιάς.
Πρέπει να γίνεις καλός στο αντικείμενο (χορός, άθλημα, τέχνη, κλπ) για να σε συμπαθήσουν.
Αν πας μόνο για καμάκι, υπάρχει και περίπτωση να γίνεις μεγάλο ρεζίλι...

Βασικα οχι να γινεις καλος, πολυ απλα να σε ενδιαφερει το αντικειμενο.....Οντως θα γινεις ρεζιλι αν πας μονο για γνωριμια....Θα φανεις πεινασμενος και δεν λεει.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βασικα οχι να γινεις καλος, πολυ απλα να σε ενδιαφερει το αντικειμενο.....Οντως θα γινεις ρεζιλι αν πας μονο για γνωριμια....Θα φανεις πεινασμενος και δεν λεει.....

Παρ οτι ειναι σαφεστατο οτι ολοι γι αυτο παμε.....εντουτοιs μαs αρεσει η υποκρισια....Χορευω καλα αν και παιζει το ματακι μου,  σηκωνω βαρη αν και παλι παιζει το ματακι.....Τελικα μαλλον θα εχει....κριθαρακι :grin: :grin:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παρ οτι ειναι σαφεστατο οτι ολοι γι αυτο παμε.....εντουτοιs μαs αρεσει η υποκρισια....Χορευω καλα αν και παιζει το ματακι μου,  σηκωνω βαρη αν και παλι παιζει το ματακι.....Τελικα μαλλον θα εχει....κριθαρακι :grin: :grin:

Ε ματακι ειναι παιζει που κ που....Δεν ειναι κακο....    :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε ματακι ειναι παιζει που κ που....Δεν ειναι κακο....    :)
Εγω λεω ......οτι τιποτα δεν ειναι κακο....Ολοι/εs θελουμε το ιδιο πραγμα, αλλα βρισκουμε χιλιουs τροπουs για να το δικαιολογησουμε/αρνηθουμε
Ολα εδω σ αυτο τον ματαιο κοσμο θα μεινουν

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε παιδια  οι αντρες εχουμε τις πουτανες οποτε δεν γαμιεται...οτι και να γινει εμεις γαμαμε φευγουν οι ορμονες..

οι γυναικες ειναι με το δαχτυλακι?δηλαδη τι παιζει ειναι ανοργασμικες?

ποσοστοιαια δεν βγαινει

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε παιδια  οι αντρες εχουμε τις πουτανες οποτε δεν γαμιεται...οτι και να γινει εμεις γαμαμε φευγουν οι ορμονες..

οι γυναικες ειναι με το δαχτυλακι?δηλαδη τι παιζει ειναι ανοργασμικες?

ποσοστοιαια δεν βγαινει

οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος όλη μέρα όλη νύχτα,αλλά πάρα πολλές πλέον είναι ανοργασμικιές και γαμιούνται εάν και εφόσον και εάν και εφόσον...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο ένα πέος όλη μέρα όλη νύχτα,αλλά πάρα πολλές πλέον είναι ανοργασμικιές και γαμιούνται εάν και εφόσον και εάν και εφόσον...
ε ενταξει προσωπικα στα @@ μου πια ...τωρα κοιταω το μελλον μου ...ας βγαλουμε εμεις λεφτα τυπε τα υπολοιπα θα ερθουν

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

δεν το δειχνουν παντως ουτε στο ελαχιστο.Υπερβολικα αντιερωτικες φαινονται.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν το δειχνουν παντως ουτε στο ελαχιστο.Υπερβολικα αντιερωτικες φαινονται.
τυπε εχω μια γνωστη που παραπονιοταν κλασσικα στις διακοπες δεν της την επεφτε κανεις κλπ..
και τις λεω εσυ χαμογελας σε κανενα ..και λεει οχι ντρεπομαι...δεν μπορω να κανω τετοια πραγματα εγω κλπ...σωστη κοπελα γενικα αλλα νταξει αμα ουτε να χαμογελασεις δεν μπορεις γαμησε τα...πως θα δει ο αλλος οτι εισαι προθυμη δλδ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom