Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Υποτιθεται παντα.....οτι πρεπει να ξερειs πωs να τιs προσεγγιζειs(λεs και υπαρχει καποιου ειδουs σχολη γιαυτο!) , υποτιθεται οτι πρεπει να διαβαζειs την γλωσσα του σωματοs(λατινικα εμαθα, αρκουν???) , υποτιθεται οτι δεν τιs πλησιαζειs οταν περνανε απο καποια φαση(θελω να τα βρω με τον εαυτο μου) και αφου απορριψουνε αυτον που δεν θα κανει την γκλαμουρατη προσεγγιση(καμακι) , επειδη ελεγε χαζομαρεs , θα πεσουν με τα μουτρα σ αυτον που τοχει αναγαγει σε σπορ (αλλο ενα νουμερο στην ατζεντα τουs)
Για χαμογελα κι αλλεs τετοιεs αηδιεs, δεν το συζητω καν....Δεν εχει....
Ειναι στραβα ο γυαλοs η στραβα αρμενιζουμε????
Και σε αλλα με υγεια !!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Υποτιθεται παντα.....οτι πρεπει να ξερειs πωs να τιs προσεγγιζειs(λεs και υπαρχει καποιου ειδουs σχολη γιαυτο!) , υποτιθεται οτι πρεπει να διαβαζειs την γλωσσα του σωματοs(λατινικα εμαθα, αρκουν???) , υποτιθεται οτι δεν τιs πλησιαζειs οταν περνανε απο καποια φαση(θελω να τα βρω με τον εαυτο μου) και αφου απορριψουνε αυτον που δεν θα κανει την γκλαμουρατη προσεγγιση(καμακι) , επειδη ελεγε χαζομαρεs , θα πεσουν με τα μουτρα σ αυτον που τοχει αναγαγει σε σπορ (αλλο ενα νουμερο στην ατζεντα τουs)
Για χαμογελα κι αλλεs τετοιεs αηδιεs, δεν το συζητω καν....Δεν εχει....
Ειναι στραβα ο γυαλοs η στραβα αρμενιζουμε????
Και σε αλλα με υγεια !!!
και ομως εχω παρατηρηση μετα το καλοκαιρι
οτι εισπρατω αρκετα χαμογελα στο ξεκαρφωτο
δεν ξερω τι εχει αλλαξει
μπορει να εχω αλλαξει εγω πχ :P
μπορει να εχουν αλλαξει οι καιροι ισως και λογο κρισης
παντως βλεπω μεγαλυτερη διαθεση απο παλια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν ξερω τι εχει αλλαξει

Μπορει να ξεχναs να κουμπωσειs το φερμουαρ του παντελονιου :grin: :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τυπε εχω μια γνωστη που παραπονιοταν κλασσικα στις διακοπες δεν της την επεφτε κανεις κλπ..
και τις λεω εσυ χαμογελας σε κανενα ..και λεει οχι ντρεπομαι...δεν μπορω να κανω τετοια πραγματα εγω κλπ...σωστη κοπελα γενικα αλλα νταξει αμα ουτε να χαμογελασεις δεν μπορεις γαμησε τα...πως θα δει ο αλλος οτι εισαι προθυμη δλδ?

πολλες (κανουν ) οτι κοιτανε για να πας να τους την πεσεις κ να σε ξεφτυλισουν.Παλιο το κολπο το συζητανε κ μεταξυ τους οι πηδιολες  ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
πολλες (κανουν ) οτι κοιτανε για να πας να τους την πεσεις κ να σε ξεφτυλισουν.Παλιο το κολπο το συζητανε κ μεταξυ τους οι πηδιολες  ;)
τα εχω παθει και αυτα φιλε ...την ειχα πεσει σε μια αλλα αυτη ηθελε να τονωσει απλα τον εγωισμο της

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τα εχω παθει και αυτα φιλε ...την ειχα πεσει σε μια αλλα αυτη ηθελε να τονωσει απλα τον εγωισμο της
Τόνωσε και εσύ τον εγωισμό σου και θα έρθουν!
Ότι διάθεση δείχνεις έξω αυτήν και λαμβάνεις!
Ένα μπακούρι δείχνει άγχος,βγάζει αρνητισμό και γι αυτό δεν έχει επιτυχίες!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τόνωσε και εσύ τον εγωισμό σου και θα έρθουν!
Ότι διάθεση δείχνεις έξω αυτήν και λαμβάνεις!
Ένα μπακούρι δείχνει άγχος,βγάζει αρνητισμό και γι αυτό δεν έχει επιτυχίες!
προφανως φιλε ...σπανια την πεφτω τωρα...αυτα μου ειχαν τυχει παλια...

ετσι μωρε τωρα τα χωνουμε να ξεδωσουμε ...απο τον πριξα τον γιωργακη

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
προφανως φιλε ...σπανια την πεφτω τωρα...αυτα μου ειχαν τυχει παλια...

ετσι μωρε τωρα τα χωνουμε να ξεδωσουμε ...απο τον πριξα τον γιωργακη
Όλα είναι θέμα ποσοσστών και θάρρους!
Αν την πέσεις 10 φορές και δεν δεις τίποτα κάτι πάει στραβά πάνω σου ή κάτι κάνειςεσύ και δεν αρέσει στις γυναίκες!
Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες τρελλαίνονται για φλέρτ και θέλουν να νοιλωθουν θηράματα.
Αν είναι καλός ο κυνηγός θα φάει.
Και το πιό βασικό:ο αντρας ερωτεύεται με τα μάτια και η γυναίκα με τα αυτιά!
Γι αυτό μην κολλάς,κάπου εκεί έξω κάποια σκέφτεται ΄και ψάχνει όπως εσύ και θα την βρείς κάποια στιγμή!

Επισκέπτης
δεν ξερω τι εχει αλλαξει

τύπε είναι αλήθεια ότι οι κοπέλες έχουν χαμηλώσει λίγο τον πήχη λόγω κρίσης.
Σου λέει θα μείνουμε που θα μείνουμε νηστικές αφού οι πλούσιοι εξέλειψαν,
ας μη μείνουμε κι αγάμητες...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.927
Πόντοι
496

:2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
με γαμησες τωρα  >:(
και νομιζα οτι ομορφυνα :rolleyes:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

λες εε εγω ξερω αλλες ππου τωρα λογο κρισης τν ανεβασαν και μαλιστα τρελα και ξερεις γιατι ? Τωρα ειναι που θα τσιμπισουνε το καλο πραμα τωρα που δεν εχουν ολοι χαρτι capito ?

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Το ζήτημα είναι το ΚΑΜΑΚΙ...κατά πόσο γίνεται και κατά πόσο ευνοείται πλέον στην Ελλάδα...Δυστυχώς ενώ οι Έλληνες κάποτε ήμασταν τα πρώτα καμάκια...Μέχρι και την δεκαετία του 80, πλέον έχουμε πέσει...Και μου το έχει πει τουρίστρια που της την έπεσα σε νησί..Μου λέει...''Επιτέλους, κι ένας Έλληνας που έρχεται να μου μιλήσει.. Ειχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άνδρες στην Ελλάδα.'' αυτό εμένα με έθιξε και το πήρα στην κυριολεξία πατριωτικά και πλέον δεν αφήνω ξένη ''ατιμώρητη''..
Για αυτήν την κατάσταση θεωρώ ότι ευθύνονται κυρίως οι ελληνίδες...Για δύο λόγους..Πρώτον επειδή αν πας να τους μιλήσεις πολλές σε κοιτούν λες και πας να τις βιάσεις και δεύτερον που αν δεν είσαι φραγκάτος δεν υπάρχεις για αυτές...
αυτό βέβαια έχει πάει να αλλάξει λίγο το τελευταίο διάστημα λόγω της κρίσης...έχουν προσγειωθεί ορισμένες καριόλες...
Παρόλα αυτά εμείς το χρέος μας ως άντρες πρέπει να το κάνουμε...
και θα διαφωνήσω με κάποιους που είπαν ότι μόνο μέσω κύκλων γνωρίζεις γκόμενες...αν περιμένεις να γαμήσεις μέσω γνωστών σημαίνει ότι το αφήνεις στην τύχη...η τύχη μπορεί να σε ευνοήσει για κάποιο διάστημα, μπορεί όμως για κάποιο άλλο διάστημα να μένεις με το πουλί στο χέρι...το λέω γιατί το έχω ζήσει...
Η λύση επομένως παιδιά είναι απλή...όπου και αν βρίσκεστε και σας αρέσει κάποια, μιλήστε της πείτε της κάτι...αν κοιτάξει περίεργα ή ρίξει άκυρο...δικό της πρόβλημα, αυτή θα χάσει..αυτάαα

εύγε φίλε. έτσι ακριβώς. η προσπάθεια μετράει πάντα. δε χάνεις τίποτε να μιλήσεις.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εύγε φίλε. έτσι ακριβώς. η προσπάθεια μετράει πάντα. δε χάνεις τίποτε να μιλήσεις.

κοιτα δεν λεμε οτι ειναι αδυνατο αλλα οι γκομενες το προτιμανε σε ενα 95%  απο οτι να σε γνωρισουνε χυμα.κατ αλλα συμφωνουμε

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες ελεος μπειτε σε ενα μετρο ενα σαββατο βραδυ δειτε τι μουνι κυκλοφορει στην πενα κ ολες με ενα βλεμμα μισους κ αηδιας σαν να βλεπει σκατα.Πιστευετε οτι ειναι προσεγγισιμες οι γκομενες?κ μονο με την γλωσσα του σωματος σε απωθουν κ πιστευω οτι δεν βγαινουν μονες για να βρουν γκομενο αλλα για να βγαλουν το κομπλεξ τους απεναντι στους αντρες.Πιστευω οτι αρκετες ελλεεινιδες μισουν τους αντρες ΓΕΝΙΚΑ κ αυτο τους το εχει περασει η καριολα η μανα τους

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  σωστος συμφωνο απολυτα..οι ελλεηνιδες βγαινουν εξω με ενα συμπλεγματικο κομπλεξικο σκατομιζερο... βλεμμα απαθειας και απεχθειας..σε κοιτανε με τετοιο μανιωδες μισος...που αυτο σε βαλκανικη χωρα θα σηκωνε  :s&m_3:..για να βγαζουν το κομπλεξ κατωτεροτητας τους που δεν τους φερθηκε καλα η ζωη και δεν ειναι πλουσιες..κακα τα ψεμματα ομως το κανουν και το ξερουν και οι ιδιες για να καλυψουν της μιζερες υπαρξεις τους...της βλεπω συνεχεια...στης καφετεριες παντου..σε περιπτερα δυο δυο να αγορασουν σλιμ τσιγαρα..εχουν αυτο το βλεμα της τρομερης αμυνας και μισους...σαν κακτο θα της χαρακτηριζα..μολις αισθανθουν απειλη..μαζευουν το βρωμοκοκκινο νυχακι των ποδιων τους και βγαζουν αγκαθια..τετοια ελλεινα σκατομιζερα πορνιδια ειναι...ελα ομως που χανουν τι μαχη..γιατι ισχυει ο νομος προσφορας και ζητησης...και οσο πεφτει η ζητηση τοσο θα εκλογικευονται σχετικα..θα ριχνουν της ουτοπικες απαιτησεις τους...θα προσγειωθουν τα τσουλακια που η μαμακα τους απο μικρες της εχει πιπιλισει το μυαλουδακι να βρουνε το κελεπουρι τον πλουσιο γαμπρο...το θεμα ειναι οτι ολες αυτες οι σκατομιζερες στο τελος γαμπρο θα βρουν απο συνοικεσιο η απο καμια γνωστη παρεα...τοσο αξιολυπητο..και το ξερουν και οι ιδιες και τρελαινονται...τοσες απαιτησεις ανεκπληρωτες....χαχα κερδιζουμε εμεις...

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  σωστος συμφωνο απολυτα..οι ελλεηνιδες βγαινουν εξω με ενα συμπλεγματικο κομπλεξικο σκατομιζερο... βλεμμα απαθειας και απεχθειας..σε κοιτανε με τετοιο μανιωδες μισος...που αυτο σε βαλκανικη χωρα θα σηκωνε  :s&m_3:..

Άμα βρε φίλε οι μισοί Έλληνες άνδρες είναι σαν τον πούτσο μου ξενύχτη και βάλε....τότε μην απορείς που βγαίνουν με αυτό το βλέμμα.... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom