Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ε αμα θελω βρωμοπουτσο τα ακαδημαϊκα προσοντα δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα δεν θα πιασουμε και ψιλοκουβεντα :2funny:

το θεμα δεν ειναι το πανεπιστημιο....απλα μου αρεσει να θαυμαζω οποιον εχω διπλα μου...να ξερει πιο πολλα πραγματα απο μενα να μου δειχνει πραγματα....πυγμαλιωνας κετς...ας μην εχει διαβασει ντοστογιεφσκι τουλαχιστον να ξερει ποιος ειναι :2funny:

ΑΑΑΑΑ  αρε μουνιτσα εισαι γατα και αυτη αυτο ηθελε αλλα μαλλον καηκε στον δρομο.
Για να σου δειξει καποιος κατι πρεπει να το αξιζεις εγω θα μπορουσα να τις δειξω τοσα πραγματα  που δεν φανταζετε αλλα η μαλακια τις την εκαψε .ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ  ειναι  το ιδιο με το να πληρωσουμε οταν βγουμε εξω .
capito

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καποιος αναφερεται υποτιμητικα στις κοπελες που ψωνιζουν απο τα καθε ΖΑΡΑ και τις λαικες απο τους πακηδες

Τι το κακο εχουν αυτα δηλαδη ?

Βαμβακερο το ενα βαμβακερο και το αλλο ....
Μηπως αυτα πον ψωνιζουμε απο τα μαγαζια ειναι απειρως καλυτερα ?
Στην κινα φτιαχνονται και ραβονται σχεδον ολα και εκει που διαφερουν ειναι στην ραφη, χρωμα και ετικετα.

Ας αφησουμε το αλλο το βασικοτερο ....
Μια φτωχη κοπελιτσα μπορει να εκτιμα και να καταλαβαινει καλυτερα καποια μικρα πραγματα, απο μια που θα εχει τα παντα και δεν θα υπολογιζει τιποτα και κανεναν.

Αντε γιατι το ψωνιο παει συννεφο μου φαινεται
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος τυπε τα επωνυμα και ακριβα ρουχα ειναι πολυ καλητερα σε ποιοτιτα ραφη αντοχη ακομα και το πως <<καθονται>> πανω σου..για να μην παρεξηγιθω δεν λεω οτι ειναι κακο η υποτιμητικο να φορας γτηνα ρουχα...εγω ρουχα πουλαω και ξερω καλα τι παοζεται..προσωπικα θα μπορουσα να φοραω επωνθμα ρουχα γιατη τα βρισκω σε καλητερες τιμες (χωντρικη..) προτιμω ομως να φοραω απλα ρουχα για προσωπικους λογους..και για να ειμαι σαφης σε μεγαλο εταιριες ΝΑΙ πεφτη κλεψιμο..για παραδειγμΑ ενα τζιν λαικης κοστιζει 5ε και ενα μετριο τζιν πχ ντιζελ κοστιζει 60ε εκει υπαρχει τραγικη διαφορα σε ολους τους τομεις..ενα τζιν ομως βερσατσε πχ κοστιζει 200ε εκει ειναι η κλεψια γιατη ποιοτικα ειναι ιδιο με το τζιν τον 60ε.. με λιγα λογια ο καθενας οτι μπορει αγοραζει χωρις αυτο να σημενει οτι ειναι κατοτερος..αλλα υπαρχει διαφορα μεταξυ φτηνου και μετριου και δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ μετριου και πανακριβου..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην του ζητας συγνωμη εχει σκοπο να σε γνωρισει καλυτερα
κοινος θελει γκουχου γκουχου  :grin:

μονο αμα εχει βρωμοπουτσα ομως...και ριχνει και κανα βρωμοξυλο...αλλιως ουτε καλημερα δεν θα του πω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μην του ζητας συγνωμη εχει σκοπο να σε γνωρισει καλυτερα
κοινος θελει γκουχου γκουχου  :grin:

Γκουχου γκουχου??????????   Α  θα εννοειs την γριπη  ε???
Ευτυχωs βαλαμε οπερισυ  :grin: :grin: :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
θελει κοκο με λιγα λογια
μην το προδιδεις το παιδι :grin:
μονο αμα εχει βρωμοπουτσα ομως...και ριχνει και κανα βρωμοξυλο...αλλιως ουτε καλημερα δεν θα του πω
α δε ξερω αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σας :birdman:
Γκουχου γκουχου??????????  Α  θα εννοειs την γριπη  ε???
Ευτυχωs βαλαμε οπερισυ  :grin: :grin: :grin: :grin:
:rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ρε , εδω προσπαθω να μετριασω τα πραματα κι εσυ με δινειs στεγνα
Κατ αρχαs πλενομαι με  ομπαο-ντουs και  δευτερον ειμαι κατα τηs βιαs :grin: :grin: :grin: :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος τυπε τα επωνυμα και ακριβα ρουχα ειναι πολυ καλητερα σε ποιοτιτα ραφη αντοχη ακομα και το πως <<καθονται>> πανω σου..για να μην παρεξηγιθω δεν λεω οτι ειναι κακο η υποτιμητικο να φορας γτηνα ρουχα...εγω ρουχα πουλαω και ξερω καλα τι παοζεται..προσωπικα θα μπορουσα να φοραω επωνθμα ρουχα γιατη τα βρισκω σε καλητερες τιμες (χωντρικη..) προτιμω ομως να φοραω απλα ρουχα για προσωπικους λογους..και για να ειμαι σαφης σε μεγαλο εταιριες ΝΑΙ πεφτη κλεψιμο..για παραδειγμΑ ενα τζιν λαικης κοστιζει 5ε και ενα μετριο τζιν πχ ντιζελ κοστιζει 60ε εκει υπαρχει τραγικη διαφορα σε ολους τους τομεις..ενα τζιν ομως βερσατσε πχ κοστιζει 200ε εκει ειναι η κλεψια γιατη ποιοτικα ειναι ιδιο με το τζιν τον 60ε.. με λιγα λογια ο καθενας οτι μπορει αγοραζει χωρις αυτο να σημενει οτι ειναι κατοτερος..αλλα υπαρχει διαφορα μεταξυ φτηνου και μετριου και δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ μετριου και πανακριβου..
Σωστος ....
Οι διαφορες ειναι κυριως στα υφασματα και το ξερω πολυ καλα αυτο οσον αφορα το καλο ντυσιμο

Το λαθος στην αποψη μου ειναι οτι δεν αναφερθηκα στα τζιν και στα μπλουζακια πολο καθως εκει εστιαζονται οι μεγαλυτερες διαφορες....
Ενω ο καθενας αναφερεται στις καλτσες, σωβρακα, σουτιεν, φανελες, κυλοτες, των πακιστανων στις λαικες

Εχω πεταξει λακοστ μετα απο 3-4 πλυσιματα γιατι τα χρωματα ειχαν ξεφτυσει
Στα τζην οι μεγαλες διαφορες ειναι ο τονος του χρωματος  κατι που δεν δικαιολογει φυσικα την τιμη ειδικα σε λεκοστ, αρμανι, τρουσαρντι, μποςς κτλ κτλ
Στα υφασματα θεωρω πολυ καλα τα αγγλικα pioneer

Σωστη η αποψη σου οπως τα λες σε γενικα πλαισια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κατ αρχαs πλενομαι με  ομπαο-ντουs και  δευτερον ειμαι κατα τηs βιαs :grin: :grin: :grin: :grin:

πφφφφ τι ξενερωτος που εισαι επιτελους....τοσα χρονια διπλα μου τιποτα δε σου εχω μεταλαμπαδευσει???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Κατ αρχαs πλενομαι με  ομπαο-ντουs και  δευτερον ειμαι κατα τηs βιαs :grin: :grin: :grin: :grin:
τσαμπα τα κονε που σου εκανα
ασε θα την βολεψει αλλος :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πφφφφ τι ξενερωτος που εισαι επιτελους....τοσα χρονια διπλα μου τιποτα δε σου εχω μεταλαμπαδευσει???

Eιναι θεμα αγωγηs βασικα....Του ναυαρχου Τσαχτσαριδη αν εχειs ακουστα
Λαικαντζα πφφφ   μοντιε :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οχι δεν ειμαι εγω αυτος που νομιζεις
και εγω κατα της βιας ειμαι,επισης κανω ντουζακι καθημερινα(αυτο διορθωνεται βεβαια :grin: )
επισης μενεις κοντα μου και θα μου γινεις φορτικη  :badair:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οχι δεν ειμαι εγω αυτος που νομιζεις
και εγω κατα της βιας ειμαι,επισης κανω ντουζακι καθημερινα(αυτο διορθωνεται βεβαια :grin: )
επισης μενεις κοντα μου και θα μου γινεις φορτικη  :badair:

μενουμε κοντα? :think: χμμμμμ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τσαμπα τα κονε που σου εκανα
ασε θα την βολεψει αλλος :birdman:

Εγω την γυναικα την θελω υπερανω...Να συζητουμε επι αλλου επιπεδου
Να την βολεψω????? Τσ τσ τσ ....εκφρασειs που χρησιμοποιειs :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom