mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νασαι ησυχη......Θαχει μαζι του gps ...Ανα πασα στιγμη θα σου δινει και χρηστικεs πληροφοριεs
χαχαχαχα βλαμμενε (με το παρδον παντα...)
Νασαι ησυχη......Θαχει μαζι του gps ...Ανα πασα στιγμη θα σου δινει και χρηστικεs πληροφοριεs
ε αμα θελω βρωμοπουτσο τα ακαδημαϊκα προσοντα δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα δεν θα πιασουμε και ψιλοκουβεντα
το θεμα δεν ειναι το πανεπιστημιο....απλα μου αρεσει να θαυμαζω οποιον εχω διπλα μου...να ξερει πιο πολλα πραγματα απο μενα να μου δειχνει πραγματα....πυγμαλιωνας κετς...ας μην εχει διαβασει ντοστογιεφσκι τουλαχιστον να ξερει ποιος ειναι
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος τυπε τα επωνυμα και ακριβα ρουχα ειναι πολυ καλητερα σε ποιοτιτα ραφη αντοχη ακομα και το πως <<καθονται>> πανω σου..για να μην παρεξηγιθω δεν λεω οτι ειναι κακο η υποτιμητικο να φορας γτηνα ρουχα...εγω ρουχα πουλαω και ξερω καλα τι παοζεται..προσωπικα θα μπορουσα να φοραω επωνθμα ρουχα γιατη τα βρισκω σε καλητερες τιμες (χωντρικη..) προτιμω ομως να φοραω απλα ρουχα για προσωπικους λογους..και για να ειμαι σαφης σε μεγαλο εταιριες ΝΑΙ πεφτη κλεψιμο..για παραδειγμΑ ενα τζιν λαικης κοστιζει 5ε και ενα μετριο τζιν πχ ντιζελ κοστιζει 60ε εκει υπαρχει τραγικη διαφορα σε ολους τους τομεις..ενα τζιν ομως βερσατσε πχ κοστιζει 200ε εκει ειναι η κλεψια γιατη ποιοτικα ειναι ιδιο με το τζιν τον 60ε.. με λιγα λογια ο καθενας οτι μπορει αγοραζει χωρις αυτο να σημενει οτι ειναι κατοτερος..αλλα υπαρχει διαφορα μεταξυ φτηνου και μετριου και δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ μετριου και πανακριβου..Καποιος αναφερεται υποτιμητικα στις κοπελες που ψωνιζουν απο τα καθε ΖΑΡΑ και τις λαικες απο τους πακηδες
Τι το κακο εχουν αυτα δηλαδη ?
Βαμβακερο το ενα βαμβακερο και το αλλο ....
Μηπως αυτα πον ψωνιζουμε απο τα μαγαζια ειναι απειρως καλυτερα ?
Στην κινα φτιαχνονται και ραβονται σχεδον ολα και εκει που διαφερουν ειναι στην ραφη, χρωμα και ετικετα.
Ας αφησουμε το αλλο το βασικοτερο ....
Μια φτωχη κοπελιτσα μπορει να εκτιμα και να καταλαβαινει καλυτερα καποια μικρα πραγματα, απο μια που θα εχει τα παντα και δεν θα υπολογιζει τιποτα και κανεναν.
Αντε γιατι το ψωνιο παει συννεφο μου φαινεται
μην του ζητας συγνωμη εχει σκοπο να σε γνωρισει καλυτεραχαχαχαχα βλαμμενε (με το παρδον παντα...)
θελει κοκο με λιγα λογιαμην του ζητας συγνωμη εχει σκοπο να σε γνωρισει καλυτερα
κοινος θελει γκουχου γκουχου
μην του ζητας συγνωμη εχει σκοπο να σε γνωρισει καλυτερα
μην του ζητας συγνωμη εχει σκοπο να σε γνωρισει καλυτερα
μην το προδιδεις το παιδιθελει κοκο με λιγα λογια
α δε ξερω αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σαςμονο αμα εχει βρωμοπουτσα ομως...και ριχνει και κανα βρωμοξυλο...αλλιως ουτε καλημερα δεν θα του πω
Γκουχου γκουχου?????????? Α θα εννοειs την γριπη ε???
Ευτυχωs βαλαμε οπερισυ
μονο αμα εχει βρωμοπουτσα ομως...και ριχνει και κανα βρωμοξυλο...αλλιως ουτε καλημερα δεν θα του πω
Σωστος ....Κανεις πολυ μεγαλο λαθος τυπε τα επωνυμα και ακριβα ρουχα ειναι πολυ καλητερα σε ποιοτιτα ραφη αντοχη ακομα και το πως <<καθονται>> πανω σου..για να μην παρεξηγιθω δεν λεω οτι ειναι κακο η υποτιμητικο να φορας γτηνα ρουχα...εγω ρουχα πουλαω και ξερω καλα τι παοζεται..προσωπικα θα μπορουσα να φοραω επωνθμα ρουχα γιατη τα βρισκω σε καλητερες τιμες (χωντρικη..) προτιμω ομως να φοραω απλα ρουχα για προσωπικους λογους..και για να ειμαι σαφης σε μεγαλο εταιριες ΝΑΙ πεφτη κλεψιμο..για παραδειγμΑ ενα τζιν λαικης κοστιζει 5ε και ενα μετριο τζιν πχ ντιζελ κοστιζει 60ε εκει υπαρχει τραγικη διαφορα σε ολους τους τομεις..ενα τζιν ομως βερσατσε πχ κοστιζει 200ε εκει ειναι η κλεψια γιατη ποιοτικα ειναι ιδιο με το τζιν τον 60ε.. με λιγα λογια ο καθενας οτι μπορει αγοραζει χωρις αυτο να σημενει οτι ειναι κατοτερος..αλλα υπαρχει διαφορα μεταξυ φτηνου και μετριου και δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ μετριου και πανακριβου..
Ρε , εδω προσπαθω να μετριασω τα πραματα κι εσυ με δινειs στεγνα
Κατ αρχαs πλενομαι με ομπαο-ντουs και δευτερον ειμαι κατα τηs βιαs
τσαμπα τα κονε που σου εκαναΡε , εδω προσπαθω να μετριασω τα πραματα κι εσυ με δινειs στεγνα
Κατ αρχαs πλενομαι με ομπαο-ντουs και δευτερον ειμαι κατα τηs βιαs
τσαμπα τα κονε που σου εκανα
ασε θα την βολεψει αλλος
πφφφφ τι ξενερωτος που εισαι επιτελους....τοσα χρονια διπλα μου τιποτα δε σου εχω μεταλαμπαδευσει???
οχι δεν ειμαι εγω αυτος που νομιζειςHow YOU doin?? ;) ;)
οχι δεν ειμαι εγω αυτος που νομιζεις
και εγω κατα της βιας ειμαι,επισης κανω ντουζακι καθημερινα(αυτο διορθωνεται βεβαια )
επισης μενεις κοντα μου και θα μου γινεις φορτικη
τσαμπα τα κονε που σου εκανα
ασε θα την βολεψει αλλος
δεν ειπα οτι μενουμε απεναντιμενουμε κοντα? χμμμμμ
δεν ειπα οτι μενουμε απεναντι
αλλα αν δε κανω λαθος στον ιδιο δημο ανηκουμε
οχι ρε αν δε ταιριαξει ο ιδιος δημοςEπισηs και στην ιδια χωρα......