Νέα

Φωλιές με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα η πουτανες ειναι λυση γιατι δεν βρισκουμε να γαμησουμε αλλιως ετσι??

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειιιιιιιιιιι πηρα δυο αστερακια!!!!!ειμαι προχωρημενος!!!!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
παω εξω ο γιωργακης μου ανεβασε την πιεση :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αμα ειναι τοσο αρνητικη σε ολα το μονο που θα σου κανει ειναι να σε ριξει πιο κατω απο οτι εισαι .Στις σχεσεις δινουμε και περνουμε απο τον χαρακτηρα του αλλου  σκεψου τοτε τι εχει να γινει  capito
Οι αρνητικες οπως λες σε ολα πιστευω πως ειναι μια πολυ μικρη μειοψηφια
συμφωνω στο οτι σε μια σχεση δινουμε και παιρνουμε αμοιβαια...
Σκεψου ομως και το ενδεχομενο του οτι πολλοι και πολλες θελουν μονο να παρουν ενω στα δυσκολα λακιζουν....
Ας μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα....

Σωστη η αποψη σου παντως περι δουναι και λαβειν

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Οι αρνητικες οπως λες σε ολα πιστευω πως ειναι μια πολυ μικρη μειοψηφια
συμφωνω στο οτι σε μια σχεση δινουμε και παιρνουμε αμοιβαια...
Σκεψου ομως και το ενδεχομενο του οτι πολλοι και πολλες θελουν μονο να παρουν ενω στα δυσκολα λακιζουν....
Ας μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα....

Σωστη η αποψη σου παντως περι δουναι και λαβειν

σωστος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καποιος αναφερεται υποτιμητικα στις κοπελες που ψωνιζουν απο τα καθε ΖΑΡΑ και τις λαικες απο τους πακηδες

Τι το κακο εχουν αυτα δηλαδη ?

Βαμβακερο το ενα βαμβακερο και το αλλο ....
Μηπως αυτα πον ψωνιζουμε απο τα μαγαζια ειναι απειρως καλυτερα ?
Στην κινα φτιαχνονται και ραβονται σχεδον ολα και εκει που διαφερουν ειναι στην ραφη, χρωμα και ετικετα.

Ας αφησουμε το αλλο το βασικοτερο ....
Μια φτωχη κοπελιτσα μπορει να εκτιμα και να καταλαβαινει καλυτερα καποια μικρα πραγματα, απο μια που θα εχει τα παντα και δεν θα υπολογιζει τιποτα και κανεναν.

Αντε γιατι το ψωνιο παει συννεφο μου φαινεται

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
σχολες χορου καλη ιδεα...ειδικα λατιν,χορος της κοιλιας πανε πολλες καυλωμενες

επισης μπορεις να παρεις σκυλακι...καποια ψαγμενη ρατσα και να το βγαζεις βολτα...η να γραφτεις σε κλαμπ με σκυλακια και να τα πηγαινετε παρκαδες καθε κυριακη

μπορεις επισης να πας καμια γιογκα/διαλογισμους/θεατρικες ομαδες/βραδιες ποιησης/εργαστηρι γλυπτικης κτλ

βεβαια αν τα κανεις ολα αυτα και σου παρουσιαστουν τιποτα καυλες οπισθεν μην πεις οτι δε σε προειδοποιησαμε :birdman: :rolleyes: :jerking:
Δηλαδή πρέπει να διαβάσουμε όλο τον Ντοστογιέφσκι για να γαμίσουμε. Πω πω λαχτάρα που μας βρήκε. Άμα  είναι να κάνουμε κάτι απ΄ όλα αυτά για να σπρώξουμε καμιά ξέμπαρκη τότε πάμε σε κανένα ωραίο πουτανάκι της φυλής να γαμίσουμε με την ησυχία μας.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δηλαδή πρέπει να διαβάσουμε όλο τον Ντοστογιέφσκι για να γαμίσουμε. Πω πω λαχτάρα που μας βρήκε. Άμα  είναι να κάνουμε κάτι απ΄ όλα αυτά για να σπρώξουμε καμιά ξέμπαρκη τότε πάμε σε κανένα ωραίο πουτανάκι της φυλής να γαμίσουμε με την ησυχία μας.
ειχα μια γκομενα που ηθελε ο γκομενος τις να ειναι παραπανω απο αυτη σσε γνωσεις  ηταν 30 και ειχε 2 μεταπτυχιακα 5 γλωσσες  και εκανε  ντοκτορα  μου ειχε πει οτι μαζι δεν προκειται να ειμαστε γιατι ειμαι  πολλη χαμηλου επιπεδου με ενα πανεπστημιο  και εσυ μου λες για ντοστογιεφκι.πλακα κανεις μακαρι να επρεπε να ξερω μονο ντοστογιεφσκι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ειχα μια γκομενα που ηθελε ο γκομενος τις να ειναι παραπανω απο αυτη σσε γνωσεις  ηταν 30 και ειχε 2 μεταπτυχιακα 5 γλωσσες  και εκανε  ντοκτορα  μου ειχε πει οτι μαζι δεν προκειται να ειμαστε γιατι ειμαι  πολλη χαμηλου επιπεδου με ενα πανεπστημιο  και εσυ μου λες για ντοστογιεφκι.πλακα κανεις μακαρι να επρεπε να ξερω μονο ντοστογιεφσκι

αυτην την διαστροφη την εχω και εγω...και αυτο υπερβολη το βρισκετε??? :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτην την διαστροφη την εχω και εγω...και αυτο υπερβολη το βρισκετε??? :P
ελα να σου ριξω ενα βρωμοπουτσο
αφου δεν εχω κανενα πτυχιο :birdman:
και την 30αρα φερε μαζι να της δωσω δικτακτορικο στη καταποση :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω παλι πιστευω........πωs καποιοs εχει ψεκασει με Aroxol  τιs φωλιεs :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ελα να σου ριξω ενα βρωμοπουτσο
αφου δεν εχω κανενα πτυχιο :birdman:
και την 30αρα φερε μαζι να της δωσω δικτακτορικο στη καταποση :birdman:

ε αμα θελω βρωμοπουτσο τα ακαδημαϊκα προσοντα δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα δεν θα πιασουμε και ψιλοκουβεντα :2funny:

το θεμα δεν ειναι το πανεπιστημιο....απλα μου αρεσει να θαυμαζω οποιον εχω διπλα μου...να ξερει πιο πολλα πραγματα απο μενα να μου δειχνει πραγματα....πυγμαλιωνας κετς...ας μην εχει διαβασει ντοστογιεφσκι τουλαχιστον να ξερει ποιος ειναι :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ε αμα θελω βρωμοπουτσο τα ακαδημαϊκα προσοντα δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα δεν θα πιασουμε και ψιλοκουβεντα :2funny:

το θεμα δεν ειναι το πανεπιστημιο....απλα μου αρεσει να θαυμαζω οποιον εχω διπλα μου...να ξερει πιο πολλα πραγματα απο μενα να μου δειχνει πραγματα....πυγμαλιωνας κετς...ας μην εχει διαβασει ντοστογιεφσκι τουλαχιστον να ξερει ποιος ειναι :2funny:

Νασαι ησυχη......Θαχει μαζι του gps ...Ανα πασα στιγμη θα σου δινει και χρηστικεs πληροφοριεs :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οχι βεβαια αφου θα εφευγε γιατι να μπω στην διαδικασια αυτη  την πηδαγα μεχρι να φυγει μετα ειχα αλλη. πιο απλο πιο χαλαρο αστην να παρει ολη την αθηνα και να ψαχνει να βρει καποιον με αυτα ! και οταν των βρει   τοτε δεν θα των θελει γιατι θα θελει κατι αλλο capito
συμπερασμα δεν εχουμε προτυπα γιατι αλλαζουνε και αμα εχεις φαει την μιση σου ζωη να ψαχνεις ενα μοντελο οταν το βρεις μη νομιζεις  οτι θα σου αρεσει .Συνηθες στις γκομενες αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom