έλα μουνί στο τόπο σου!τελικά θα της βγάλουμε το άχτι εκεί πέρα.Την πάτησε η πολώνα...θα την ξεκωλιάσει όποιος την θυμάται από κ18 και δεν είχε πάρει ούτε καφέ σε πλαστικό για τον καλό δρόμο.
Ευκολα... πολύ εύκολα φίλε μου Πάθε!!!
έλα μουνί στο τόπο σου!τελικά θα της βγάλουμε το άχτι εκεί πέρα.Την πάτησε η πολώνα...θα την ξεκωλιάσει όποιος την θυμάται από κ18 και δεν είχε πάρει ούτε καφέ σε πλαστικό για τον καλό δρόμο.
Το κατάστημα αφου έπεσε αναδουλειά αποφάσισε να κάνει ανανέωση.
Μόνο η Εύα έμεινε απο τις παλιές.
Ίνγκα κλασικά στην πόρτα.
Λία, Άννα, Ιωάννα και άλλη μία που δεν θυμάμαι το όνομα. Γενικά στην όψη φαίνονται όλες άξιες τουλάχιστον για δοκιμή.
Πέρασα με Άννα, μελαχροινή, με ωραία μάτια, κοντή, με 2άρι βυζί, κωλαράκι λίγο φλάτ. Ηλικία γύρω στα 22-25. Το μα΄σαζ το παλεύει ικανοποιητικά.
Στα άλλα προσφέρεται πλήρες γεύμα, αλλά ήταν κάπως συγκρατημένη και διστακτική στη συμμετοχή.
Τιμές όπως συνήθως, 80.
Λέω άυριο-μεθάυριο να περάσω να δώ το γαμαζί απο κοντά !
Ελπίζω να μη με διώξουν, μιά και δεν έχω ξαναματαπάει ποτές πριν!
Αλλά και να με διώξουν στα παπάρεα μας, καθότι αυτές χάνουνε το πολύτιμο 80άρι !
Για πέ ρε πάθος, γιατί σου άρεσε τα γαμαζί και γιατί σε τζάσανε τα κουνέλια ?
ε τα γνωστα... κανα 45λεπτο, 50, δεν κοιτούσα ρολόι.Μilf-fan ποση ωρα το ολο κολπο?, γιατι 80 ευρω ειναι αρκετα...
σταματησεs και εσυ να πηγαινειs απο εκει , και δεν μαθαινουμε τιποτιs πια.τί έγινε κυρίες του ιδρύματος?αναδουλειές αναδουλειές?
σταματησεs και εσυ να πηγαινειs απο εκει , και δεν μαθαινουμε τιποτιs πια.
Παιδες, οποιο ιδρυμα δεν θελει τα λεφτακια μας μια, εμεις δεν τα δινουμε χιλιες φορες. Υπαρχουν κι αλλου ιδρυματα...Λοιπον να κανω εγω μια αναφορα περι του ιδρυματος. Ευρέθη κατα την πεμπτην απογευματινή ώρα στο συμπαθή χώρο της Φωκίωνος. Ο σκόπος μου ήταν να τιμήσω τη Λια. Με την άφιξη μου οδηγούμαι στον καναπέ, είναι γεγονος δε οτι αυτο το σαλονακι ομοιάζει, με την επίπλωση και το ύφος που έχει, με σαλόνι οικίας στις Ανατολικές χώρες. Εμφανίζεται η κυρία Λία (μήπως βγαίνει από το καριολία)και μου λέει ότι έχει ραντεβού μεχρι τις 540. Ωραία λέγω εγώ , ως σκεπτόμενος με την κάτω την κεφαλήν θα περιπάτησω λίγο στο πεζόδρομο της Φωκίωνος να θυμηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια. Απάνταει αυτή, μετά δεν μπορώ γιατί κλεινει το μαγαζί. Ε όχι να τρώμε και άκυρο, γαμω τη πουτάνα μου τη Λια. Εγκαταλείπω το χώρο ολίγον τι σπασμένος. Που φτάσαμε να παρακαλάμε τα πουτανίδια να τους σκάσουμε το 80 αρι. Ε αντε στα τσακίδια ,μην αρχίσω να βρίζω, ως Κεφαλονίτης που είμαι.
Το μαγσζί αυτό εχει πλεον άκυρο από την αφεντιά μου...