:oΕθεάθη βυζομάνα στο εν λόγω, την οποία την έχω ξαναδεί σε άλλα ιδρύματα παλαιότερα.Νομίζω Μάρνη αρκετά παλιά και Καλλιρόης πιο πρόσφατα.
καμια επιπλεον λεπτομερεια?
:oΕθεάθη βυζομάνα στο εν λόγω, την οποία την έχω ξαναδεί σε άλλα ιδρύματα παλαιότερα.Νομίζω Μάρνη αρκετά παλιά και Καλλιρόης πιο πρόσφατα.
σημερα ενα περασμα...θεραπευτριες τρεις....αννα,μελαχρινη αδιαφορη.....χριστινα,γνωστη απο φρατζη,και αλλη μια ,νομιζω αναστασια...την εκανα και γρηγορα....
Μετά απο τηλ. επικοινωνία με την κυρία Ινγκα με ενημέρωσε οτι αφίχθη νεαρά που σύμφωνα με τα λεγόμενα της και τον ζήλο της πρέπει να είναι απο τις ομορφότερες παρουσίες στον χώρο των ελαιοτριβείων.Θα κάνω καταδρομική και θα ενημερώσω παραυτα.
Μετά απο τηλ. επικοινωνία με την κυρία Ινγκα με ενημέρωσε οτι αφίχθη νεαρά που σύμφωνα με τα λεγόμενα της και τον ζήλο της πρέπει να είναι απο τις ομορφότερες παρουσίες στον χώρο των ελαιοτριβείων.Θα κάνω καταδρομική και θα ενημερώσω παραυτα.
Μετά απο τηλ. επικοινωνία με την κυρία Ινγκα με ενημέρωσε οτι αφίχθη νεαρά που σύμφωνα με τα λεγόμενα της και τον ζήλο της πρέπει να είναι απο τις [glow=red,2,300]ομορφότερες παρουσίες[/glow] στον χώρο των ελαιοτριβείων.Θα κάνω καταδρομική και θα ενημερώσω παραυτα.
Μαλλον θα ηταν τοσο ομορφη η παρουσια που θα εχασε τη μιλια τουΠέρασαν 2 μήνες και ακόμα περιμένουμε. Τί καταδρομική είναι αυτή? Μήπως δεν είσουν στα βατράχια αλλά στις χελώνες?
Χωρίς παρεξήγηση έτσι? ;)
Εσκασε μύτη νέο αξιοπρόσεχτο τεμάχιο ονόματι Αλεξάνδρα.Μέτριο ύψος,ξανθό κοντό μαλλί,αδύνατο με αρκετά καλές επιδόσεις...
Μηπως η εν λογω κυρια ηταν στο μασατζιδικο που βρισκεται Ιμβρου 2 ??
μπριζολαδικο ειναι.....Δώσε κανένα στοιχειο παραπάνω, εμφάνιση, , συμπεριφορά μέσα.
Τρως εύκολα εκεί? γιατί εχω να πάω γύρω στον 1-μιση χρόνο και σιγά μη θυμούνται.
Τότε εκανα με Εύα στα 80 νομίζω.
Δώσε κανένα στοιχειο παραπάνω, εμφάνιση, , συμπεριφορά μέσα.
Τρως εύκολα εκεί? γιατί εχω να πάω γύρω στον 1-μιση χρόνο και σιγά μη θυμούνται.
Τότε εκανα με Εύα στα 80 νομίζω.
η ολγα η ξανθια , η ψηλη ? 30αρα με την αλογοουρα ? αυτην λεs? την τελευταια φορα που την ειχα δει ηταν στη θησεωs 31.Απο πρόσφατη επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο διαπίστωσα οτι πνέει άνεμος ανανέωσης.Από τις 5 κοπέλες που παρέλασαν μόνο οι 2 ήταν παλιές εκεί μέσα.Και για μεγάλη μου έκπληξη (ευχάριστη ενοείται) επέστρεψε η Ολγα,δίμετρο μωρό, από Ουκρανία,ήταν εκεί και πριν από 2 χρόνια περίπου.Οι παλιοί θα θυμούνται...
η ολγα η ξανθια , η ψηλη ? 30αρα με την αλογοουρα ? αυτην λεs? την τελευταια φορα που την ειχα δει ηταν στη θησεωs 31.