Fitzpatrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Παιδες μενω κοντα στο εν λογω μαγαζι...ομως οι πληροφοριες που βλεπω εδω δεν με καλυποτυν...αξιζει να καταθεσω στο εν λογω μαγαζι η οχι?
OXI.... OXI...... OXIΠαιδες μενω κοντα στο εν λογω μαγαζι...ομως οι πληροφοριες που βλεπω εδω δεν με καλυποτυν...αξιζει να καταθεσω στο εν λογω μαγαζι η οχι?
Παντοσ εγω φιλε περασα καλα!!!!
ξεκινησες τα τριψιματα..?....δούκα της λαδοτριψίας κανά ρόστερ????
ολες λιλι λιλυ και λιλη της λενε... αντε να της ξεχωρησειςΝέα άφιξη στο εν λόγω λαδοτριβείο.Κινέζα Λίλη, την οποία κάπου την έχω ξαναδεί.Νομίζω Καλιρρόης 85 παλιότερα.Ωραίο κορμί,ψηλό, μακρυά μαλιά,όσο αδύνατο πρέπει,και ύφος κλασικό κινέζικο, γεμάτο υποσχέσεις όμως.....
Αμα ειναι αυτη που λες,ειναι ειδηση.Προβλεπω ποδοβολητο στην στριμενη πορτιερισα.Νέα άφιξη στο εν λόγω λαδοτριβείο.Κινέζα Λίλη, την οποία κάπου την έχω ξαναδεί.Νομίζω Καλιρρόης 85 παλιότερα.Ωραίο κορμί,ψηλό, μακρυά μαλιά,όσο αδύνατο πρέπει,και ύφος κλασικό κινέζικο, γεμάτο υποσχέσεις όμως.....
Αμα ειναι αυτη που λες,ειναι ειδηση.Προβλεπω ποδοβολητο στην στριμενη πορτιερισα.
Heelover τ'ακουσες;Κανε μια καταδρομικη για ταυτοποιηση μιας και εισαι σερλοκ χολμς της κιτρινης σαρκας
πέρασα μια βόλτα, η κινέζα εργαζόταν κι έτσι δεν είδα ποια είναι. είχε άλλες δυο ευρωπαίεες, δεν έλεγαν κάτι. η τιμή είναι στα 70 ευρώ για φουλ πρόγραμμα. τελικά καταγαμήσαμε την Λολίτα στο Ηλία Ηλιού.
έπεσαν και εδώ οι τιμές ε!
τερμα το 80αρι και εδω 70 πλέον! και που σαι ακόμα.....στα 60-50 ευρώ θα το πανε σε λιγο ολα τα μασατζιδικα...
Αναγνωριση-ενημερωση με το κιλο ;)Πέρασα από Φωκίωνος 9-13 AROMA. Λοιπόν, άδικα χαρήκαμε, η Λιλί δεν είναι η γνωστή Λιλή η ψηλή όμορφη κινέζα από Κ85 που μας έγλειφε επιδέξια την κωλοτρυπίδα και κάποιους απροειδοποίητα τους έβαζε το δάχτυλο τέρμα, αλλά η άλλη κινέζα που δούλευε στο Κ85 που ήταν πιο τροφαντή. Εμένα αυτή δεν μου άρεσε. Κατευθύνθηκα προς την "κινεζοφωλιά" στο ξενοδοχείο στη Μάγερ μπήκα σφαίρα μέσα και ρώτησα τον πακιστανό πορτιέρη αν είναι εδώ τα κινεζάκια. Μου απήντησε "όχι" με κάποια έκπληξη.
Δεν μασας εσυ....εκει στην γ΄ψωλαρχια ειστε κομαντα ολοιΜουσκέψαμε γαμώ τη βροχή μου και το μηχανάκι μου και τώρα αναρρώνουμε με θερμοφόρα. Αυτά.
αντε...παει και αυτο...πηρε την κατρακυλα...60ευρω....Ξέχασα. Διάρκεια προγράμματος 40', κόστος 60Ε.
αντε...παει και αυτο...πηρε την κατρακυλα...60ευρω....