Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φωκ. Νέγρη 9-11 (Κυψέλη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία

Έχετε επισκεφτει το μασατζιδικο της Φ.Ν 9-11?

• Ναι,ειμαι τακτικος πελατης

Ψήφοι: 6 6,5%
  • Ναι,το επισκεπτομαι αραιά και πού

• 1-2 φορες , αλλα θα ξαναπηγαινα

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Ναι, αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος

• Όχι , αλλα ειναι στα μελλοντικα μου πλάνα

Ψήφοι: 53 57,0%
  • Όχι , ούτε προκειται να το επισκεφτω

Ψήφοι: 15 16,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Νεα παραλαβη.Σοφια,περιπου 25,Ξανθο με ωραιο σγουρο μαλλι,ζουμπουρλοειδες αλλα παρα πολυ σφιχτο.Μπροστινο συστημα 3αρι,πισω συστημα ...διαθεσιμο!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Νεα παραλαβη.Σοφια,περιπου 25,Ξανθο με ωραιο σγουρο μαλλι,ζουμπουρλοειδες αλλα παρα πολυ σφιχτο.Μπροστινο συστημα 3αρι,πισω συστημα ...διαθεσιμο!
:o
Ωραίος ο Κάρολοοοοος!!!!!

ΥΓ: καντε μας τη χαρη και παρτε το κουπακι αποψε στο ΣΕΦ γιατι βαρεθηκα να βλεπω το γερο-Ντουντα να ξεπεφτει. Βρηκαμε το Μπαγεβιτς του μπασκετ...  :headbang:

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:o
Ωραίος ο Κάρολοοοοος!!!!!

ΥΓ: καντε μας τη χαρη και παρτε το κουπακι αποψε στο ΣΕΦ γιατι βαρεθηκα να βλεπω το γερο-Ντουντα να ξεπεφτει. Βρηκαμε το Μπαγεβιτς του μπασκετ...  :headbang:

Και μονο που σκεφτηκες οτι υπαρχει περιπτωση να μην το παρουμε, ...με πληγωνεις :'( :'( :'(

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ρε παιδια περασα εχθες αλλα κινεζακι δεν ιδα  καμια ενημερωση?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ρε παιδια περασα εχθες αλλα κινεζακι δεν ιδα  καμια ενημερωση?
περασμα σαββατο απογευμα κατα τις 6 μαζι με τον jerry5 ,κινεζακι δεν υπηρχε μονες παρουσιες μια μελαχρινη αδιαφορη ξινη , κ χριστινα ξανθια ρωσιδα με πιασηματα μεγαλο στηθος μαλλον σιλικονατο κ γαμπες ποδοσφαιριστη γενικα γυμασμενα ποδια...κατα δηλωση τους μονο μασαζ τιποτα αλλο!!!!! αποχωρηση

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
περασμα σαββατο απογευμα κατα τις 6 μαζι με τον jerry5 ,κινεζακι δεν υπηρχε μονες παρουσιες μια μελαχρινη αδιαφορη ξινη , κ χριστινα ξανθια ρωσιδα με πιασηματα μεγαλο στηθος μαλλον σιλικονατο κ γαμπες ποδοσφαιριστη γενικα γυμασμενα ποδια...κατα δηλωση τους μονο μασαζ τιποτα αλλο!!!!! αποχωρηση

JERRY ..????

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  τι να κανω ?  :2funny:    ειχα να παω καπου 3 χρονια.  δεν ηταν και η ινκα που με ξερει.  ο αλλοs φταιει που εχει μπατσοφατσα.  εγω τηs μιλουσα και την ρωτουσα για τα προγραμματα  και αυτη ηταν καρφωμενη συνεχεια πανω του και δεν ξεκολαγε τα ματια τηs καθολου.  τετοιο εξονυχιστικο  κοιταγμα με περιεργεια  kai συγχρονωs ανακριτικο  βλεμμα , πρωτη φορα συναντω.     

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
   τι να κανω ?  :2funny:     ειχα να παω καπου 3 χρονια.  δεν ηταν και η ινκα που με ξερει.   ο αλλοs φταιει που εχει μπατσοφατσα.  εγω τηs μιλουσα και την ρωτουσα για τα προγραμματα  και αυτη ηταν καρφωμενη συνεχεια πανω του και δεν ξεκολαγε τα ματια τηs καθολου.   τετοιο εξονυχιστικο  κοιταγμα με περιεργεια  kai συγχρονωs ανακριτικο  βλεμμα , πρωτη φορα συναντω.     
κινητο σκανερ μιλαμε......

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
   τι να κανω ?  :2funny:     ειχα να παω καπου 3 χρονια.  δεν ηταν και η ινκα που με ξερει.   ο αλλοs φταιει που εχει μπατσοφατσα.  εγω τηs μιλουσα και την ρωτουσα για τα προγραμματα  και αυτη ηταν καρφωμενη συνεχεια πανω του και δεν ξεκολαγε τα ματια τηs καθολου.   τετοιο εξονυχιστικο  κοιταγμα με περιεργεια  kai συγχρονωs ανακριτικο  βλεμμα , πρωτη φορα συναντω.     

αν ξαναπασ πεσμου τι να τησ πεισ,μπασ κ "ξεκλειδωσει"

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εδω ειναι για γελια...μονο μασαζ????????...αν ξαναπας ρωτα την χριστινα αν θυμαται τα ξεκολιασματα που ετρωγε στο 29(συγγρου).......το βυζι δεν ειναι σιλικονατο παντως.... ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εδω ειναι για γελια...μονο μασαζ????????...αν ξαναπας ρωτα την χριστινα αν θυμαται τα ξεκολιασματα που ετρωγε στο 29(συγγρου).......το βυζι δεν ειναι σιλικονατο παντως.... ;)
  spunky   αυτη η χριστινα που λεs,  δεν εχει περασει ποτε απο το συγγρου 29.

asstraffic

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ψήφισα ότι δεν έχω επισκεφτεί το εν λόγω ίδρυμα, και πως θα είναι στα μελλοντικά πλάνα μου, αλλά από όσα έχω διαβάσει σε αυτές τις 8 σελίδες...... δεν είδα και πολύ καλή κριτική ως τώρα 8 στους 10 για να μη πω 9 στους 10 έχει πει έστω και κάτι που δεν δείχνει ότι τους εντυπωσίασε, ειδικά στη συμπεριφορά. 80 και να τα κλαίω μετά;
Πρόσεξα για μία Κινέζα στη πρώτη σελίδα που μου έβγαλε στην οθόνη και είπα να αρχίσω από την αρχή να διαβάζω μπας και φέρνει τίποτε Κινέζες, Γιαπωνέζες, Φιλιππινέζες αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
   ενα περασμα  χθεs  με αλλα  2 μελη ,  μηπωs εχει ερθει τιποτα καλο.    τζιφοs.      ηταν επιτελουs η ινκα.           τηs τα ειπα λιγο,     οτι  αν θελει να ειναι σωστη επαγγελματιαs , οφειλει να  ενημερωνει,      και να κατατοπιζει     τιs κοπελλεs σχετικα με τουs  πελατεs        ( ωστε να ξερουν και αυτεs    τι    να κανουν  ωστε να         μην    αρχιζουν τα κινεζικα ,  οταν δεν ειναι στο ποστο τηs,        η ιδια η ινκα ),     .             ετσι         λοιπον εγινε η γνωριμια     του μηνα             με  τα 3 μελη  και με τιs 3 κοπελεs   που  ηταν   χριστινα(  με καλο  :tits:) ,            ευα    (  λεπτη , ψηλη, ξανθια γυρω στα 30χρ,)                 και μια αλλη ασιατισσα.  

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom