κουλουρακι δινει καποια;Οντος αυτη ειναι.Μελαχροινη ομως τωρα.Την προτιμουσα ξανθια.Μεσα ομως ειναι ακομα πυραυλος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
κουλουρακι δινει καποια;
Εσυ απο περσυ τον Γεναρη ψαχνεις κουλουρακι εκει μεσα???
Δινει καποια,αλλα δεν σου λεω ποια...
Ετσι για να μαθεις...
:oΝεα παραλαβη.Σοφια,περιπου 25,Ξανθο με ωραιο σγουρο μαλλι,ζουμπουρλοειδες αλλα παρα πολυ σφιχτο.Μπροστινο συστημα 3αρι,πισω συστημα ...διαθεσιμο!
Ωραίος ο Κάρολοοοοος!!!!!
ΥΓ: καντε μας τη χαρη και παρτε το κουπακι αποψε στο ΣΕΦ γιατι βαρεθηκα να βλεπω το γερο-Ντουντα να ξεπεφτει. Βρηκαμε το Μπαγεβιτς του μπασκετ...
:o
Ωραίος ο Κάρολοοοοος!!!!!
ΥΓ: καντε μας τη χαρη και παρτε το κουπακι αποψε στο ΣΕΦ γιατι βαρεθηκα να βλεπω το γερο-Ντουντα να ξεπεφτει. Βρηκαμε το Μπαγεβιτς του μπασκετ...
Και μονο που σκεφτηκες οτι υπαρχει περιπτωση να μην το παρουμε, ...με πληγωνεις :'( :'( :'(
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
περασμα σαββατο απογευμα κατα τις 6 μαζι με τον jerry5 ,κινεζακι δεν υπηρχε μονες παρουσιες μια μελαχρινη αδιαφορη ξινη , κ χριστινα ξανθια ρωσιδα με πιασηματα μεγαλο στηθος μαλλον σιλικονατο κ γαμπες ποδοσφαιριστη γενικα γυμασμενα ποδια...κατα δηλωση τους μονο μασαζ τιποτα αλλο!!!!! αποχωρησηρε παιδια περασα εχθες αλλα κινεζακι δεν ιδα καμια ενημερωση?
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
περασμα σαββατο απογευμα κατα τις 6 μαζι με τον jerry5 ,κινεζακι δεν υπηρχε μονες παρουσιες μια μελαχρινη αδιαφορη ξινη , κ χριστινα ξανθια ρωσιδα με πιασηματα μεγαλο στηθος μαλλον σιλικονατο κ γαμπες ποδοσφαιριστη γενικα γυμασμενα ποδια...κατα δηλωση τους μονο μασαζ τιποτα αλλο!!!!! αποχωρηση
JERRY ..????
τι να κανω ? ειχα να παω καπου 3 χρονια. δεν ηταν και η ινκα που με ξερει. ο αλλοs φταιει που εχει μπατσοφατσα. εγω τηs μιλουσα και την ρωτουσα για τα προγραμματα και αυτη ηταν καρφωμενη συνεχεια πανω του και δεν ξεκολαγε τα ματια τηs καθολου. τετοιο εξονυχιστικο κοιταγμα με περιεργεια kai συγχρονωs ανακριτικο βλεμμα , πρωτη φορα συναντω.JERRY ..????
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
κινητο σκανερ μιλαμε......τι να κανω ? ειχα να παω καπου 3 χρονια. δεν ηταν και η ινκα που με ξερει. ο αλλοs φταιει που εχει μπατσοφατσα. εγω τηs μιλουσα και την ρωτουσα για τα προγραμματα και αυτη ηταν καρφωμενη συνεχεια πανω του και δεν ξεκολαγε τα ματια τηs καθολου. τετοιο εξονυχιστικο κοιταγμα με περιεργεια kai συγχρονωs ανακριτικο βλεμμα , πρωτη φορα συναντω.
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
τι να κανω ? ειχα να παω καπου 3 χρονια. δεν ηταν και η ινκα που με ξερει. ο αλλοs φταιει που εχει μπατσοφατσα. εγω τηs μιλουσα και την ρωτουσα για τα προγραμματα και αυτη ηταν καρφωμενη συνεχεια πανω του και δεν ξεκολαγε τα ματια τηs καθολου. τετοιο εξονυχιστικο κοιταγμα με περιεργεια kai συγχρονωs ανακριτικο βλεμμα , πρωτη φορα συναντω.
αν ξαναπασ πεσμου τι να τησ πεισ,μπασ κ "ξεκλειδωσει"
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εδω ειναι για γελια...μονο μασαζ????????...αν ξαναπας ρωτα την χριστινα αν θυμαται τα ξεκολιασματα που ετρωγε στο 29(συγγρου).......το βυζι δεν ειναι σιλικονατο παντως.... ;)περασμα σαββατο απογευμα κατα τις 6 μαζι με τον jerry5 ,κινεζακι δεν υπηρχε μονες παρουσιες μια μελαχρινη αδιαφορη ξινη , κ χριστινα ξανθια ρωσιδα με πιασηματα μεγαλο στηθος μαλλον σιλικονατο κ γαμπες ποδοσφαιριστη γενικα γυμασμενα ποδια...κατα δηλωση τους μονο μασαζ τιποτα αλλο!!!!! αποχωρηση
μηπωs σε ερωτευτηκε ?κινητο σκανερ μιλαμε......
spunky αυτη η χριστινα που λεs, δεν εχει περασει ποτε απο το συγγρου 29.εδω ειναι για γελια...μονο μασαζ????????...αν ξαναπας ρωτα την χριστινα αν θυμαται τα ξεκολιασματα που ετρωγε στο 29(συγγρου).......το βυζι δεν ειναι σιλικονατο παντως.... ;)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
βαζεις στοιχημα?....και απο φρατζη παλιοτερα....spunky αυτη η χριστινα που λεs, δεν εχει περασει ποτε απο το συγγρου 29.
βαζεις στοιχημα?....και απο φρατζη παλιοτερα....
Φραντζη, Μαρνη, Φωκιωνος, Θησεως 81, Συγγρου 29, και παλι Φωκιωνος.
asstraffic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ψήφισα ότι δεν έχω επισκεφτεί το εν λόγω ίδρυμα, και πως θα είναι στα μελλοντικά πλάνα μου, αλλά από όσα έχω διαβάσει σε αυτές τις 8 σελίδες...... δεν είδα και πολύ καλή κριτική ως τώρα 8 στους 10 για να μη πω 9 στους 10 έχει πει έστω και κάτι που δεν δείχνει ότι τους εντυπωσίασε, ειδικά στη συμπεριφορά. 80 και να τα κλαίω μετά;
Πρόσεξα για μία Κινέζα στη πρώτη σελίδα που μου έβγαλε στην οθόνη και είπα να αρχίσω από την αρχή να διαβάζω μπας και φέρνει τίποτε Κινέζες, Γιαπωνέζες, Φιλιππινέζες αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα....
Πρόσεξα για μία Κινέζα στη πρώτη σελίδα που μου έβγαλε στην οθόνη και είπα να αρχίσω από την αρχή να διαβάζω μπας και φέρνει τίποτε Κινέζες, Γιαπωνέζες, Φιλιππινέζες αλλά ψιλοαπογοητεύτηκα....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σωστος....για να μαθαινουν μερικοι.......Φραντζη, Μαρνη, Φωκιωνος, Θησεως 81, Συγγρου 29, και παλι Φωκιωνος.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ναι στανταρ....ειμαι ακαταμαχητος....μηπωs σε ερωτευτηκε ?
ενα περασμα χθεs με αλλα 2 μελη , μηπωs εχει ερθει τιποτα καλο. τζιφοs. ηταν επιτελουs η ινκα. τηs τα ειπα λιγο, οτι αν θελει να ειναι σωστη επαγγελματιαs , οφειλει να ενημερωνει, και να κατατοπιζει τιs κοπελλεs σχετικα με τουs πελατεs ( ωστε να ξερουν και αυτεs τι να κανουν ωστε να μην αρχιζουν τα κινεζικα , οταν δεν ειναι στο ποστο τηs, η ιδια η ινκα ), . ετσι λοιπον εγινε η γνωριμια του μηνα με τα 3 μελη και με τιs 3 κοπελεs που ηταν χριστινα( με καλο ) , ευα ( λεπτη , ψηλη, ξανθια γυρω στα 30χρ,) και μια αλλη ασιατισσα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.