vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παντως,απορω με μερικα μαγαζια πως βγαινουν....Παράπλευρη απώλεια της οικονομικής δυσπραγίας..... :o
παντως,απορω με μερικα μαγαζια πως βγαινουν....Παράπλευρη απώλεια της οικονομικής δυσπραγίας..... :o
τελικα το χριστινακι,απο κει πηγε,απο δω γυρισε,δεν αντεξε,επεστρεψε στην κυψελη....Σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα.Παρούσες η Εύα,σταθερή αξία στο μαγαζί,Ανίτα ασιατικών χαρακτηριστικών από Καζακστάν,Χριστίνα με πολύ πλούσια τα ελέη στους βύζους, και Λίλη κινέζα, η οποία ήταν και πρίν από καιρό στο κατάστημα, η οποία και ετιμήθη.Μασαζάκι ψιλοκαλό, με φιλότιμες προσπάθειες, και στα του αγώνα όλα καλά, με κλασική ανατολίτικη περιποίηση.
αντε...παει και αυτο...πηρε την κατρακυλα...60ευρω....
αντε...παει και αυτο...πηρε την κατρακυλα...60ευρω....
παντως,απορω με μερικα μαγαζια πως βγαινουν....
ε βεβαια ειρωνικα το λεω...80 ευρω και οποτε περνουσα εβλεπα τις ιδιες και τις ιδιες..ανανεωση μηδεν..νομιζω οτι το λεσ ειρωνικα???
αντι να πεισ αντε και αυτο πηρε το σωστο δρομο???
δεν δυσαναστετω...απλως ρωταω πως εχουν 80 ευρω το τιμολογιο, οταν το 70 80 τοις εκατο εχουν ριξει τις τιμες...αυτο ειπα και λεω πως βγαινει...80 ευρω και δεν ειχε δουλεια...τωρα με το 60αρι λογικα κατι θα γινει...ασε που εδω και 2 χρονια περιπου, εχουν περασει, και φυγει, πολυ ωραιες κοπελες...μια ξανθια θυμαμαι μικρη σε ηλικια με σωματακι τουμπανο...το ονομα μου διαφευγει...απο δω και περα αυτα τα μαγαζια θα ΒΓΑΙΝΟΥΝ..
για τι δυσανασχετεισ σε μειωση χρεωσεων,δεν καταλαβαινω
δηλαδη καλυτερα να κανουν 5 μασαζ των 80
η 10 των 60???οποιοσ δεν καταλαβαινει απο δω και περα,και δεν αναφερομαι μονο στον χωρο αυτο,
τον εχει φαει η μαρμαγκα.
δεν τρεχει τιποτα,συζητηση κανουμε,ισως εγω δεν το εγραψα σωστα. ;)οκ....σορρυ..λαθοσ καταλαβα...
Ειπαρχι μια κοπέλα Ριτα κε άλλες 3-4 κοπέλες με πολλές καλές επερεσιες
Οντως φίλε μου πολύ καλές υπηρεσίες, φιλότιμη,και τίμια επιλογή.
Η Ρίτα είναι η γνωστή Λίνα από Θησέως 81.
:-* :-* :-*
Γιατί άραγε να πήρε πόδι από το Θ81?
Γιατί, αγαπητέ, πρέπει ντε και καλά να πήρε πόδι?
Αποκλείεις την περίπτωση να πήγε οικειοθελώς για να ενισχύσει το ρόστερ του εδώ οίκου?
Αλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις μεταξύ των δύο οίκων...