σιτιστης σε φρενοκομειο του Ουχερμπαγκμήπως ξέρουμε και την τύχη της προηγούμενης μαρίνας από μπουμπουλίνας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σιτιστης σε φρενοκομειο του Ουχερμπαγκ
Μια Εύα (ξανθιά με καρέ μαλλί) εξακολουθεί να δουλεύει στο κατάστημα και αν ναι την έχει πάρει κανείς?
(Υ.Γ.το μαγαζί αυτό έχει λίγο "δύσκολη" πόρτα ή μου φαίνεται?)
Εκει δουλευει φίλε μου και κατα την γνώμη μου είναι σταθερή αξία.Απλά θέλει έναν ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας.Αν το πετύχεις είναι φωτιά.Εχει έρθει και ενα καινούριο μικρό μελανούρι εκεί.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εκει δουλευει φίλε μου και κατα την γνώμη μου είναι σταθερή αξία.Απλά θέλει έναν ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας.Αν το πετύχεις είναι φωτιά.Εχει έρθει και ενα καινούριο μικρό μελανούρι εκεί.
ναι όντως η εύα είναι γαμάτη σε όλα της.Εκεί επίσης αλίνα(γυναικάρα ωραία) και λία(ψιλοφίλμ ).Το νέο μελανούρι νομίζω προσφωνείται αλεξάνδρα ή αναστασία και έχει ένα tatoo στο χέρι απ'ότι είδα στα πεταχτά...η ίνγκα κλασσικά στη πόρτα....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τα τεμάχια εκεί.....
1)εύα
2)λία
3)ανίτα
4)σοφία
5)ανίτα
σερίφισσα η ίνγκα....
με τη συμπεριφορά τους όμως χάνουν καλούς πελάτες....κρίμα.
1)εύα
2)λία
3)ανίτα
4)σοφία
5)ανίτα
σερίφισσα η ίνγκα....
με τη συμπεριφορά τους όμως χάνουν καλούς πελάτες....κρίμα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Μια Εύα (ξανθιά με καρέ μαλλί) εξακολουθεί να δουλεύει στο κατάστημα και αν ναι την έχει πάρει κανείς?
(Υ.Γ.το μαγαζί αυτό έχει λίγο "δύσκολη" πόρτα ή μου φαίνεται?)
η εύα είναι η καλύτερη εκεί μέσα και η πιό άνετη....όχι σα τη λία που φοβάται τον ίσκιο της..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τέλος πάντων για μένα τέλος η φωκίωνος νέγρη....αφού με σουτάρανε με τη συμπεριφορά τους πήγα μπουμπουλίνας και πήρα μαρινάκι....μιά χαρά.....τη μπουμπουλίνας δεν την αλλάζω με τίποτα..τίμια,σωστά πράγματα....όχι πουτανιες...
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι η ευα ρε παιδια?η εύα είναι η καλύτερη εκεί μέσα και η πιό άνετη....όχι σα τη λία που φοβάται τον ίσκιο της..
μηπως μια μιλφ ελληνιδα γυρω στα 40 που δουλευε παλαιοτερα ευηνου και γαλατσιου?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ποια ειναι η ευα ρε παιδια?
μηπως μια μιλφ ελληνιδα γυρω στα 40 που δουλευε παλαιοτερα ευηνου και γαλατσιου?
όχι μιά ξανθιά ουκρανή γύρω στα 30κάτι.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κριμα γιατι η ευα ηταν καλο καυλομιλφ που εχει χαθει βρε παιδι μου,,,ππαντως thanks pathos
τίποτα φίλε μου,να σαι καλα.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οταν ανοιξει,αξιζει αν παω??????????τίποτα φίλε μου,να σαι καλα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Οταν ανοιξει,αξιζει αν παω??????????
comci comca
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σε ευχαριστω,ισως παω απο εβδομαδα,απλως σε ρωτησα γιατι ακουσα απο γνωστο μου καλα σχολια(φραπε-κλαρινο)και ηθελα να τα διασταυρωσω με καποιον συναγωνιστη εδω μεσα.Καλη Χρονια να εχεις.comci comca
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σε ευχαριστω,ισως παω απο εβδομαδα,απλως σε ρωτησα γιατι ακουσα απο γνωστο μου καλα σχολια(φραπε-κλαρινο)και ηθελα να τα διασταυρωσω με καποιον συναγωνιστη εδω μεσα.Καλη Χρονια να εχεις.
κατ'εμέ πάντως δεν αξίζει.Είναι πολύ πιθανόν να κλαίς ογδονταρια...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Λογω οτι ειμαι στουντιακιας και απο μαζατζιδικα ειμαι σκραπας,αν θελεις στειλε μου μηνυμα,ποιο ειναι το καλυτερο στην Αθηνα,την εποχη αυτη απο πλευρας- εμφανισης γυναικων και ποιοτικων υπηρεσιων(περισσοτερο δε για ακαποτο ολοκληρωτικο-χυσιμο στο στομα, που δεν συναντω στα στουντιο ευκολα).Θα ειμαι υποχρεος συναγωνιστη αν με κατατοπισεις.κατ'εμέ πάντως δεν αξίζει.Είναι πολύ πιθανόν να κλαίς ογδονταρια...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Λογω οτι ειμαι στουντιακιας και απο μαζατζιδικα ειμαι σκραπας,αν θελεις στειλε μου μηνυμα,ποιο ειναι το καλυτερο στην Αθηνα,την εποχη αυτη απο πλευρας- εμφανισης γυναικων και ποιοτικων υπηρεσιων(περισσοτερο δε για ακαποτο ολοκληρωτικο-χυσιμο στο στομα, που δεν συναντω στα στουντιο ευκολα).Θα ειμαι υποχρεος συναγωνιστη αν με κατατοπισεις.
οκ.
εγω θελω οτι ηθελε ο παιχτourαs, επι πλεον να ειναι μεχρι 22 χρονων,ξανθια και με μεγαλα
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λογω οτι ειμαι στουντιακιας και απο μαζατζιδικα ειμαι σκραπας,αν θελεις στειλε μου μηνυμα,ποιο ειναι το καλυτερο στην Αθηνα,την εποχη αυτη απο πλευρας- εμφανισης γυναικων και ποιοτικων υπηρεσιων(περισσοτερο δε για ακαποτο ολοκληρωτικο-χυσιμο στο στομα, που δεν συναντω στα στουντιο ευκολα).Θα ειμαι υποχρεος συναγωνιστη αν με κατατοπισεις.
εγω θελω οτι ηθελε ο παιχτourαs, επι πλεον να ειναι μεχρι 22 χρονων,ξανθια και με μεγαλα
Να μαζευτούμε τότε και να πάμε!!!!!!!
Pathos συλλέγεις αιτήματα?????
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.