mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Πάει καιρός που ήταν στη Φοίβης στη Γλυφάδα κάτι ωραίο κατά τη γνώμη μου. Μετά πήγε Κονδύλη, ύστερα στη Βουλιαγμένης και μετά? Ξέρει κανείς?
Πάει καιρός που ήταν στη Φοίβης στη Γλυφάδα κάτι ωραίο κατά τη γνώμη μου. Μετά πήγε Κονδύλη, ύστερα στη Βουλιαγμένης και μετά? Ξέρει κανείς?
Tι ήταν στη Φοίβης, για κανετο λιανά
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!! {sic} :-X :-X :-X :-X :-XΞέρω εγώ
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ!!!!! {sic} :-X :-X :-X :-X :-X
Τα μέλη ή οι επισκέπτες αυτού του site γνωρίζουν ότι δεν ψάχνουν εδώ ... γηροκομείο ή ... παιδική χαρά ή ... γήπεδο για μπάσκετ, αλλά οτιδήποτε έχει σχέση με "ευαγές" ίδρυμα των ενδιαφερόντων τους. ΄Οποιος γνωρίζει τις οδούς που έγραψα και τις εκεί αυτονόητες δραστηριότητες καταλαβαίνει και δεν χρειάζονται περισσότεραTι ήταν στη Φοίβης, για κανετο λιανά
ΣωστάΌποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
o.m.e.r.t.a.τάφος θα είμαι
Ρωσσάκια ήτανείχε πούτσα και αρχίδια το ωραίο ;;;;
και τώρα έχει κατι ωραίο στη ΦοίβηςΠάει καιρός που ήταν στη Φοίβης στη Γλυφάδα κάτι ωραίο κατά τη γνώμη μου. Μετά πήγε Κονδύλη, ύστερα στη Βουλιαγμένης και μετά? Ξέρει κανείς?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......μακριά απο την γειτονιά μου καθάρματα