Νέα

Φοιτήτριες θεολογίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitharadir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω οσες φοιτητριες θεολογιες γνωρισα ή ειδα ηταν η περιπτωση χαμηλοτερο πανεπιστημιο αρα είμαι το ξεκωλο της ταξης και από σποντα βρεθηκα εκει.

βεβαια κανενας θεολογος δεν μπορει να σου απαντησει για πιο λογο είναι πανεπιστημιο η θεολογικη και όχι η αστρολογια αφου καμμια τους δεν εφαρμοζει επιστημονικες μεθόδους (δοκιμη-πειραμα-παρατηρηση κτλ).

ουστ εξω από τα πανεπιστημια η διδασκαλια δοξασιων ειδικα αυτων που καταριπτονται τοσο ευκολα
γιατι προσευχεσαι?
για υγεια. θεραπευει η προσευχη? όχι, μονο με αυτεπιβολη βοηθαει οσο τα πλασιμπο-ψευτικα φαρμακα.
για να νικησω στον πολεμο. σε νικησαν οι μουσουλμάνοι στην κωνσταντινουπολη γιατι συνεχιζεις?
για να νικησω στο μπάσκετ. γιατι και οι αντίπαλοι χριστιανοι είναι κακοι και εσυ καλος?
κλπ κλπ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
και εγω οσες φοιτητριες θεολογιες γνωρισα ή ειδα ηταν η περιπτωση χαμηλοτερο πανεπιστημιο αρα είμαι το ξεκωλο της ταξης και από σποντα βρεθηκα εκει.

βεβαια κανενας θεολογος δεν μπορει να σου απαντησει για πιο λογο είναι πανεπιστημιο η θεολογικη και όχι η αστρολογια αφου καμμια τους δεν εφαρμοζει επιστημονικες μεθόδους (δοκιμη-πειραμα-παρατηρηση κτλ).

ουστ εξω από τα πανεπιστημια η διδασκαλια δοξασιων ειδικα αυτων που καταριπτονται τοσο ευκολα
γιατι προσευχεσαι?
για υγεια. θεραπευει η προσευχη? όχι, μονο με αυτεπιβολη βοηθαει οσο τα πλασιμπο-ψευτικα φαρμακα.
για να νικησω στον πολεμο. σε νικησαν οι μουσουλμάνοι στην κωνσταντινουπολη γιατι συνεχιζεις?
για να νικησω στο μπάσκετ. γιατι και οι αντίπαλοι χριστιανοι είναι κακοι και εσυ καλος?
κλπ κλπ
Επειδή στα πρώτα -ήντα βαρέθηκα και ήθελα να κάνω ένα break,που λένε και στο Αμέρικα,έδωσα κατατακτήριες και εξασφάλισα και 2 έτη φοιτητική άδεια.Φοίτησα και εκεί,λοιπόν,κοντά στον αγαπητό παιδικό μου φίλο Μάριο (βλέπε Μάριος Μπέγζος).Δεν ισχεύει τίποτε απο αυτά που λές.Ούτε περί αυθυποβολής μίλησε κανείς,ούτε για τον καλό Θεούλη που μας σώζει,ούτε για σωτήρες πολέμου,ούτε για όλα τα λούμπεν δοξασιολόγια της κάθε κίτσας και του κάθε τσουκαλοποιημένου τρωγλοδύτη.Επίσης καμία δοξασία δεν έχει καταρριφθεί.Ακόμα και επιστήμονες όπως ο Χώκινγκ έρχονται και σου λένε πως όλο αυτό που βλέπεις γύρω σου δεν είναι τυχαίο.Δεν είπε κανείς ποιός το έφτιαξε το όλο Σύμπαν,δλδ αν λέγεται Θεός,Γιαχβέ,Αλλάχ,Μεγάλο Μανιτού κτλ.Το πρόγραμμα σπουδών της Θεολογικής σχολής απαρτίζεται απο ιστορικά μαθήματα επι τω πλείστον,συγκριτική Θρησκιολογία,κοινωνιολογία,αρχαία,λατινικά και λοιπά μαθήματα.Όποτε αν δεν ξέρουμε,ψάχνουμε και μετά ανοίγουμε τις στοματάρες μας.Επιπροσθέτως,οι πλέον δογματικοί είναι οι θετικοί επιστήμονες που έχουν εφεύρει τις άπειρες διαστάσεις και μη υπαρκτούς αριθμούς για να αποδείξουν μη υπαρκτά και αποδεδειγμένα πράγματα και μάλιστα είναι τόσο προσκολλημένοι που έχουν ανάξει την άρνησή τους στην όποια θρησκεία σε θρήσκευμα καθεαυτό.Τέλος,να πώ ότι εκεί έχει τα πιο ωραία πουτανάκια σε όλο το ΕΚΠΑ.

Επισκέπτης
Γαμήσαμε όλες τις άλλες, τώρα θα γαμήσουμε και τις φοιτήτριες θεολογίας.
Πέστα Χρυσόστομε!
Τέσπα δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει το πράγμα, είμαι ήδη μεσόκοπος κι αποκομμένος, ωχ η καημένη η Σαπφώ Νοταρά που έλεγε :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κοινωνιολογια,αρχαια,λατινικα,θρησκιολογια κλπ που ανεφερες ΔΕΝ είναι επιστημες (επι-ισταμαι γνωρίζω πολύ καλα κατι, όταν ταν στα δωρικα είναι την στα ιωνικα και στην νεα ελληνικη, δεν υπαρχει επιστημονικοτητα στο να πεις ότι το σωστο είναι "την" ή "ταν" ή "τς" σε καποια κρηττικη  διαλεκτο, όπως θελει τα μιλαει ο καθενας και το ιδιο και οι αρχαιοι). επιστημες είναι φυσικη, χημεια και αλλα που δυστυχως στην ελλαδα λεμε θετικες επιστημες. αν βρεις κανεναν scientist θεολογο, φιλολογο, κοινωνιολογο να δουλευει πειραματικα στην nasa ή στο cern ελα σφυρα μου.
δογμα είναι να λες ο θεος είναι τριαδικος επειδή το ειδαν σε 5 οραματα καποιοι.
στις επιστημες δεν εχεις τετοια. όλα μπορουν να αμφισβητηθουν στις επιστημες και οι ισχύουσες θεωριες είναι αυτές που υποστηριζονται από πειραματα και παρατηρήσεις μεχρι ισως να καταριφθουν από μεταγενέστερες θεωριες που περιγραφουν με μεγαλυτερη ακριβεια τον κοσμο.
τεραστια διαφορα μαθηματικα -φυσικη- χημεια- βιολογια 5+5=10 οσες φορες και αν κανεις το πειραμα.
αντίθετα ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ:
θεολογια μουσουλμάνων = ο θεος λεγεται αλλαχ και είναι 1 επειδή το λεει ο μωαμεθ
θεολογια χριστιανων = ο θεος είναι τριαδικος επειδή το λενε οι μαθητες του ιησου
θεολογια αρχαιων = οι θεοι είναι πολλοι και κατοικουν στον ολυμπο επειδή ετσι το λεει ο ησιοδος και ο ομηρος
η φαντασια και η αντιστοιχη θεωρια του ησιοδου, του αβρααμ ή του μωαμεθ δεν αποτελουν επιστημη ουτε αντικειμενο επιστημης, δεν συνοδευουνται από σοβαρες παρατηρήσεις ουτε επαληθεύονται με καποιο πειραματικο ή άλλο τροπο.

τελος ο χωκινγκ δεν θεωρείται αυθεντια λογω των θεολογικων του αποψεων, στην φυσικη είναι καλος και εχει αναγνωριστεί, εκει εχει η βαρυνουσα σημασια η γνωμη του όχι στην κοινωνιολογια ή την θρησκεια. αμα ξερω εγω καλα μαθηματικα δεν σημαινει ότι πρεπει να με παιρνεις στα σοβαρα όταν μιλαω για χημεια ή παραδοσιακούς χορους

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Τι παίζει με αυτές; Εχω ακούσει ότι είναι σέξι και ότι κατά 90% βρέθηκαν θεολογική λόγω χαμηλών μορίων και γαμιουνται απίστευτα μέχρι και όργια και παρτουζες κάνουν. Ξέρει κανείς τι παίζει;
:jerking: :jerking: :jerking:

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
παντος εγω ειχα ενα φιλο που ηταν στη σχολη θεολογιας ... ο τυπος μεγαλος γυπας .. δεν αφηνε ουτε θυληκια γατα... και μεγαλος παρτουζιαρης!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
κοινωνιολογια,αρχαια,λατινικα,θρησκιολογια κλπ που ανεφερες ΔΕΝ είναι επιστημες (επι-ισταμαι γνωρίζω πολύ καλα κατι, όταν ταν στα δωρικα είναι την στα ιωνικα και στην νεα ελληνικη, δεν υπαρχει επιστημονικοτητα στο να πεις ότι το σωστο είναι "την" ή "ταν" ή "τς" σε καποια κρηττικη  διαλεκτο, όπως θελει τα μιλαει ο καθενας και το ιδιο και οι αρχαιοι). επιστημες είναι φυσικη, χημεια και αλλα που δυστυχως στην ελλαδα λεμε θετικες επιστημες. αν βρεις κανεναν scientist θεολογο, φιλολογο, κοινωνιολογο να δουλευει πειραματικα στην nasa ή στο cern ελα σφυρα μου.
στις επιστημες δεν εχεις τετοια. όλα μπορουν να αμφισβητηθουν στις επιστημες και οι ισχύουσες θεωριες είναι αυτές που υποστηριζονται από πειραματα και παρατηρήσεις μεχρι ισως να καταριφθουν από μεταγενέστερες θεωριες που περιγραφουν με μεγαλυτερη ακριβεια τον κοσμο.
τεραστια διαφορα μαθηματικα -φυσικη- χημεια- βιολογια 5+5=10 οσες φορες και αν κανεις το πειραμα.
αντίθετα ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ:
θεολογια μουσουλμάνων = ο θεος λεγεται αλλαχ και είναι 1 επειδή το λεει ο μωαμεθ
θεολογια χριστιανων = ο θεος είναι τριαδικος επειδή το λενε οι μαθητες του ιησου
θεολογια αρχαιων = οι θεοι είναι πολλοι και κατοικουν στον ολυμπο επειδή ετσι το λεει ο ησιοδος και ο ομηρος
η φαντασια και η αντιστοιχη θεωρια του ησιοδου, του αβρααμ ή του μωαμεθ δεν αποτελουν επιστημη ουτε αντικειμενο επιστημης, δεν συνοδευουνται από σοβαρες παρατηρήσεις ουτε επαληθεύονται με καποιο πειραματικο ή άλλο τροπο.

τελος ο χωκινγκ δεν θεωρείται αυθεντια λογω των θεολογικων του αποψεων, στην φυσικη είναι καλος και εχει αναγνωριστεί, εκει εχει η βαρυνουσα σημασια η γνωμη του όχι στην κοινωνιολογια ή την θρησκεια. αμα ξερω εγω καλα μαθηματικα δεν σημαινει ότι πρεπει να με παιρνεις στα σοβαρα όταν μιλαω για χημεια ή παραδοσιακούς χορους
σωστοτατος

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
377
Πόντοι
2.272
κοινωνιολογια,αρχαια,λατινικα,θρησκιολογια κλπ που ανεφερες ΔΕΝ είναι επιστημες (επι-ισταμαι γνωρίζω πολύ καλα κατι, όταν ταν στα δωρικα είναι την στα ιωνικα και στην νεα ελληνικη, δεν υπαρχει επιστημονικοτητα στο να πεις ότι το σωστο είναι "την" ή "ταν" ή "τς" σε καποια κρηττικη  διαλεκτο, όπως θελει τα μιλαει ο καθενας και το ιδιο και οι αρχαιοι). επιστημες είναι φυσικη, χημεια και αλλα που δυστυχως στην ελλαδα λεμε θετικες επιστημες. αν βρεις κανεναν scientist θεολογο, φιλολογο, κοινωνιολογο να δουλευει πειραματικα στην nasa ή στο cern ελα σφυρα μου.
αντίθετα ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ:

Μην κουράζεσαι τζάμπα, δεν παίρνουν χαμπάρι κάποιοι, όσο λιανά και να τα κάνεις

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
ως κάτοικος αυτής της δύσμοιρης πόλης γενικά αλλά και ως φοιτητής ΑΠΘ το μόνο που μπορω να πώ γι αυτό το νήμα είναι

Συνημμένα

• podilato98-fidia_tzina45_02.jpg
    podilato98-fidia_tzina45_02.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 19

seasunsex

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
268
Πόντοι
26
Μπήκα με τη σιγουριά πως το νήμα θα έχει κάποια απίστευτη ιστορία οφεοπωλήσεως και για την ώρα δεν έχω επιβεβαιωθει!

Επίσης θελω να ρωτήσω για τις λεπτές διαφορές θεολογίας και κοινωνικής θεολογίας.
Άλλοο η ποιμαντική και άλλο η κοινωνική;
Για παρτούζες σε ποιά πρέπει να περάσω;
:think:

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Εχω γνωρισει φοιτητρια Θεολογιας την Κατερινα το 2002,την εβλεπες και την χαζευες,ωραια κοπελα και ντυνονταν παντα  σεμνα μεχρι που την πετυχα σε μπαρακι στην Μυτιληνη αγνωριστη τελειως.Εκεινη μου μιλησε ουτε που την γνωρισα.Ωραια φαση παντως

carib

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Οταν ημουν φοιτητης(πανε κατι αιωνες)ειχα γνωρισει μια κοπελα θεολογικης.Ειχε φιλη που γουσταρε παρτουζες αλλα ειχε βιτσιο μονο απο την ιδια σχολη.Αντε βγαλε ακρη...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Δεν ξερω τι παιζει παιδες παντως απο το σχολειο μου περασαν 2-3 πολυ μουναρες εκει. Οποιος μπαινει εκει θα βαρεθει να πηδαει οπως και σε παιδαγωγικο φυσικα  :rockon:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
ως κάτοικος αυτής της δύσμοιρης πόλης γενικά αλλά και ως φοιτητής ΑΠΘ το μόνο που μπορω να πώ γι αυτό το νήμα είναι
ως απόφοιτος του ΑΠΘ μπορω να πω ότι η θεολογική εχει τρελα μουνια που μπήκαν απο σπόντα μονο και μόνο για να πάρουν ενα πτυχίο και γαμιουνται σαν να μην υπάρχει αυριο αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις συναγωνιστή...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Επί του νήματος θυμάμαι vhs επιστημονικού ύφους  ταινία με τίτλο:"Με τον σταυρό στο χέρι και το καυλι στο κωλομερι!!!"

:heavymetalbig:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Καλόγριες η φάση....