Νέα

ΦΟΙΤΗΤΕΣ οι συλληφθέντες τρομοκράτες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bixlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο Γερμανός είναι μάγκας και όχι ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας, γι' αυτό και προοδεύει.
δεν κοιτάει αν είναι αριστερο, δεξιό ή στον κώλο του.
κοιτάει τι είναι καλύτερο για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
σε καμία περίπτωση η αριστερά δεν λύνει όλα τα προβλήματα.
όπως επίσης και η δεξιά το ίδιο.
αριστερές και δεξιές απόψεις μπορούν να επιφέρουν τεράστια οφέλει σε όποιον μπορεί να τις κουμαντάρει.
εμείς έιμαστε ή του ύψους ή του βάθους.

ή θα τα σπάμε σε πορείες ή θα κλαίμε τα σπασμένα μας.
μας εχει ξεφτιλισει τα ματια ρε παιχτη..
γαμω τα πανεπιστημια σας δηλαδη..

Επισκέπτης
ναι ναι...

σε πιστεψαμε τωρα...
συνεχισε να μας διασκεδαζεις δειχνοντας μας ποσο πολυ αναγκη εχεις να πουλας μουρη απο το νετ...

α ρεεε ετσι και ερθει απο κοντα σε 2 .30 ωρες ....

θα βογκηξεις καλα. . .
μωρη ψωλαρπαχτρα γιατι το συνεχιζεις δημοσιως???
δεν τα ειπαμε με pm???
τραβα να πλυθεις..

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα πλέζουρα..πάλι το παίζεις μάγκας στο ίντερνετ ?  :2funny:

Τράβα ρε καριόλη να δεις κανένα κώλο κ κανένα μουνί...κ άσε τα φασιστάκια ήσυχα... :knockinb:

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη συμβιβαστηκες, αυτο μας λες.....συμβιβαστηκες στο να εχεις καποιες απωλειες για καποιον ανωτερο σκοπο?
Κοπελια, και οι αμερικανοι το ιδιο λενε στους πολιτες τους, συμβιβαστε τα ατομικα σας δικαιωματα γιατι πρεπει να νικησουμε τους τρομοκρατες!

Εχεις πεσει σε τριπακι που σε οδηγει στον αντιθετο δρομο απο αυτον που θαθελες κοπελια! Ανοιξε τα ματια σου και δες τα πραγματα καθαρα!
Ο συμβιβασμός είναι απόλυτη αναγκαιότητα. Χωρίς αυτόν θα είμασταν ... ζούγκλα. Παρ' όλα αυτά ο συμβιβασμός δεν είναι ήττα. Είναι παραδοχή πως 6δις ζουν στον πλανήτη και πως οι απόψεις σε κάθε θέμα θα είναι ... 6δις.!!!

Στο χέρι μας (δικό μου και δικό σου) είναι να πείσουμε χωρίς να επιβάλουμε ... αν και καμμιά φορά "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Μπέρδεμα εεεεεεεεεεεεεε?

sakisxxx69

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μωρη ψωλαρπαχτρα γιατι το συνεχιζεις δημοσιως???
δεν τα ειπαμε με pm???
τραβα να πλυθεις..

οσο ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη θα σε γαμαω και απο εδω... :2on1:

ετοιμασου και σκυψε παλιοπουστρα....
θα σε κανω να βλεπει οθονη pc και να παιρνεις δρομο :birdman:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
1. Το Πολυτεχνείο είναι άσυλο. Για όλους. Για τους φοιτητές, για τους αναρχικούς, για τους αλήτες που τα σπάνε, για τους μετανάστες και για τα ... κακομαθημένα. Για όλους χωρίς διάκριση. Πέθαναν άνθρωποι για να αποκτηθεί το "δικαίωμα" αυτό. ...
Για ποιο "δικαίωμα" μιλάς ακριβώς; οι κατηγορίες ανθρώπων δεν είναι δικαίωμα.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα πλέζουρα..πάλι το παίζεις μάγκας στο ίντερνετ ?  :2funny:

Τράβα ρε καριόλη να δεις κανένα κώλο κ κανένα μουνί...κ άσε τα φασιστάκια ήσυχα... :knockinb:
ξερω οτι θελεις την αποκλειστικοτητα αλλα παιδι ειμαι & εγω..
θα΄ρθεις???

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και παρά ταύτα ... 27η οικονομία παγκοσμίως η Ελλαδίτσα (World Bank statistics) με τουλάχιστον 10 από τους από-πάνω να στρογγυλοκάθονται σε πετρέλαια, φυσικό αέριο και ότι άλλο τους χάρισε η μητέρα φύση. Καλά τα πάμε γιατί είναι στη φύση μας να "πλακωνόμαστε" μεταξύ μας αλλά "αναίμακτα" και ... δημιουργικά!
και εμείς έχουμε ουράνιο στην μακεδονία.
έχουμε τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στην γη,
έχουμε πετρέλαιο(όσο έχουμε) στο αιγαίο,
και ειμαστε μία από τις 3 πιο γνωστές χώρες στα μεσογειακά προιόντα.
αξιοποίηση σε όλα αυτά ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝ.
4-5 άτομα καρπόνωνται τον ιδρώτα εκατομυρίων.
που είναι το ΚΚΕ να προστατέψει τον αγράμματο αγρότη, που είναι οι αριστεροί με το ΠΑΜΕ να κάνουν ντου στους Γεωργικούς συναιτερισμούς και  στα παράνομα εργοστάσια και να τα κλείσουνε;
μόνο σουβλάκια ξέρουν να ψήνουν σε καμία ΚΝΕ, και τις κάνουνε και σε διαφορετικές ημερομηνίες για επιπλέον έσοδα από ταξιδιώτες.
και φυσικά ολοι βρίσκουν κενά και κάνουν ότι τους καπνίσει.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Pristine sorry απλα δεν ηθελα να σπαμαρω αλλο το θρεντ.Αφου βεβαια γινονται οργια με ελεινιδες λακηδες και ιστοριες δεν πειραζει...

Ελεγα και με πμ να το συνεχιζαμε αλλα δεν νομιζα οτι ειχες ορεξη.

1................

2..........................

Αυτο λεω και εγω.Δεν νομιζεις οτι ειναι επικινδυνο να ειμαστε πολυ "χαλαροι" στα εξωτερικα μας θεματα?
Οπως ειχε πει και ο περσονα ειρωνικα εμεις πρεπει να σκυβουμε να μας γαμανε μην τυχον και αμς πουν ρατσιστες η φασιστες.
Μα εγώ σε τόσα posts δε λέω τόσο διαφορετικά πράγματα απ' ότι ο persona ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος. Αν ξέραμε ποια ακριβώς Ελλάδα θέλουμε, τα πράγματα θα ήταν πιο απλά. Θέλουμε να μισούμε τους Αμερικάνους γιατί την πέφτουν στη Σερβία, αλλά είμαστε σταθερά πρώτοι παγκοσμίως καταναλωτές Αμερικάνικων προϊόντων. Θέλουμε να είμαστε μια χώρα μπάχαλου, αλλά με σοσιαλδημοκρατική επένδυση γιατί έχει άλλη γοητεία - πως να το κάνουμε ρε παιδί μου.

Αν θέλαμε θα μπορούσαμε να είχαμε ελάχιστη στρατιωτική θητεία με μικρό άκρως αποτελεσματικό στρατό στα πρότυπα άλλων χωρών - με μικρές εκπαιδεύσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αν επίσης είχαμε συγκεκριμένη πολιτική διπλωματία δε θα γινόντουσαν τα τραγελαφικά που έγιναν όταν χειρίζονταν θέματα για τα Σκόπια άτομα σαν τον Σαμαρά ή στην υπόθεση Οτσαλάν ένας τυχαίος πράκτορας με έναν απίθανο απόστρατο. Εν κατακλείδι, είμααστε ερασιτέχνες σε σχέση με τους Τούρκους και μίλια μακριά σε σχέση με την Ευρώπη σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης, απόδοσης ευθυνών και φυσικά αποτελεσματικότητας.

Ερώτηση: Τη 17Ν την έπιασαν επειδή ήταν γίγαντας ο Χρυσοσοΐδης ή επειδή τα πήραν στην κράνα οι Εγγλέζοι όταν έφαγαν το δικό τους και έστειλαν ομάδα ολόκληρη να εκπαιδεύσουν τα ζώα τα δικά μας? Ένα χωρατό που κυκλοφόρησε ήταν ότι κάποιος μπάτσος είχε καθαρίσει και κάποια μηχανή που βρέθηκε στο σημείο :uglystupid: :headbang: :cheesy: και μάλιστα όταν τον ρώτησαν είπε το αμίμητο "μα καλά έτσι βρώμικη να την πήγαινα στο τμήμα?" :2funny: :2funny: :2funny:

Όσον αφορά το site, γιατί έχουν αφήσει οι mods να κάνουν πάρτυ όλοι αυτοί - δεν ξέρω. :dunno:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ο συμβιβασμός είναι απόλυτη αναγκαιότητα. Χωρίς αυτόν θα είμασταν ... ζούγκλα. Παρ' όλα αυτά ο συμβιβασμός δεν είναι ήττα. Είναι παραδοχή πως 6δις ζουν στον πλανήτη και πως οι απόψεις σε κάθε θέμα θα είναι ... 6δις.!!!

Στο χέρι μας (δικό μου και δικό σου) είναι να πείσουμε χωρίς να επιβάλουμε ... αν και καμμιά φορά "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Μπέρδεμα εεεεεεεεεεεεεε?
Ο κοσμος κοπελια δεν ειναι ζουγκλα γιατι υπαρχει και κατι που το λενε σεβασμος, κατι που το λενε νομοι κλπ,
Τα βιαια επεισοδια δηλαδη τα θεωρεις μορφη πειθους?

Επισκέπτης
ναι ρε μαλάκα...που,πότε ? θα φάμε πολύ ξύλο ?
ασηκωτους θα μας κανουν..για καλο & για κακο,πες τα πατερημασου..
το μονο προβλημα μου ειναι,αν πρεπει να περασω απο το σταρ(αφου ειναι στον δρομο μου) πριν ή μετα..

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με κούρασαν οι βρισιές και οι χυδαιότητες και την "κάνω" για νάνι.

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους τους φίλους.

Επισκέπτης
ασηκωτους θα μας κανουν..για καλο & για κακο,πες τα πατερημασου..
το μονο προβλημα μου ειναι,αν πρεπει να περασω απο το σταρ(αφου ειναι στον δρομο μου) πριν ή μετα..

άντε να φάμε κ λίγο ξύλο...γιατί μου έχει λείψει...τόσο καιρό,ούτε μια σφαλιάρα...

εγώ λέω να περάσουμε και απ'το ΣΤΑΡ-Ι...να ενημερώσουμε και τον ματζέστικ...για να βγει κι αυτός απ'το σπίτι...

πηγαίνω απ'το Λίντο...κ μετά Ριτόρνο...να επιβλέψω τις πουτάνες μου αν μαζεύουν κάρτες... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom