Pristine sorry απλα δεν ηθελα να σπαμαρω αλλο το θρεντ.Αφου βεβαια γινονται οργια με ελεινιδες λακηδες και ιστοριες δεν πειραζει...
Ελεγα και με πμ να το συνεχιζαμε αλλα δεν νομιζα οτι ειχες ορεξη.
1................
2..........................
Αυτο λεω και εγω.Δεν νομιζεις οτι ειναι επικινδυνο να ειμαστε πολυ "χαλαροι" στα εξωτερικα μας θεματα?
Οπως ειχε πει και ο περσονα ειρωνικα εμεις πρεπει να σκυβουμε να μας γαμανε μην τυχον και αμς πουν ρατσιστες η φασιστες.
Μα εγώ σε τόσα posts δε λέω τόσο διαφορετικά πράγματα απ' ότι ο persona ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος. Αν ξέραμε ποια ακριβώς Ελλάδα θέλουμε, τα πράγματα θα ήταν πιο απλά. Θέλουμε να μισούμε τους Αμερικάνους γιατί την πέφτουν στη Σερβία, αλλά είμαστε σταθερά πρώτοι παγκοσμίως καταναλωτές Αμερικάνικων προϊόντων. Θέλουμε να είμαστε μια χώρα μπάχαλου, αλλά με σοσιαλδημοκρατική επένδυση γιατί έχει άλλη γοητεία - πως να το κάνουμε ρε παιδί μου.
Αν θέλαμε θα μπορούσαμε να είχαμε ελάχιστη στρατιωτική θητεία με μικρό άκρως αποτελεσματικό στρατό στα πρότυπα άλλων χωρών - με μικρές εκπαιδεύσεις ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αν επίσης είχαμε συγκεκριμένη πολιτική διπλωματία δε θα γινόντουσαν τα τραγελαφικά που έγιναν όταν χειρίζονταν θέματα για τα Σκόπια άτομα σαν τον Σαμαρά ή στην υπόθεση Οτσαλάν ένας τυχαίος πράκτορας με έναν απίθανο απόστρατο. Εν κατακλείδι, είμααστε ερασιτέχνες σε σχέση με τους Τούρκους και μίλια μακριά σε σχέση με την Ευρώπη σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης, απόδοσης ευθυνών και φυσικά αποτελεσματικότητας.
Ερώτηση: Τη 17Ν την έπιασαν επειδή ήταν γίγαντας ο Χρυσοσοΐδης ή επειδή τα πήραν στην κράνα οι Εγγλέζοι όταν έφαγαν το δικό τους και έστειλαν ομάδα ολόκληρη να εκπαιδεύσουν τα ζώα τα δικά μας? Ένα χωρατό που κυκλοφόρησε ήταν ότι κάποιος μπάτσος είχε καθαρίσει και κάποια μηχανή που βρέθηκε στο σημείο
και μάλιστα όταν τον ρώτησαν είπε το αμίμητο "μα καλά έτσι βρώμικη να την πήγαινα στο τμήμα?"
Όσον αφορά το site, γιατί έχουν αφήσει οι mods να κάνουν πάρτυ όλοι αυτοί - δεν ξέρω.