Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κλείνουν πέντε το πρωϊ με δέκα, για να μπουν οι καθαρίστριες, οι πλυντηρούδες, να γίνει ανεφοδιασμός (όχι πολύ αλκοολ για λόγους ασφαλείας), και στις δέκα ανοίγουν με τις πρώτες για να προλάβουν αυτούς που έχουν πολύ ώρα τράνζιτ, αυτους που πάνε κάπως αργά στη δουλειά και θέλουν μια πιπα να τους παει καλά η μέρα, σύνεδρους το μεσημέρι.

Ξέρεις πόσες συμφωνίες κλείνονται εκεί πινοντας κοκα κόλα και πιάνοντας μουνί; Η Φρανκφούρτη είναι το συνεδριακό κέντρο της Ευρώπης, χιλιάδες κάθε μέρα περνούν έστω και μερικές ώρες εκεί και απο κόσμο; Από μεγαλοεπιχειρηματίες και τουρίστες μέχρι δικηγόρους και θηρωρους. Οταν φορά μια πετσέτα για στολή όλοι είναι ίσοι.

Το Σαββατο είναι ακόμα χειρότερα, γιατί ξεσκάει ο κόσμος, δεν βρίσκεις δωμάτιο (όλα κυριλε, έχει δωμάτιο ακόμα και για παρτούζες, οντάδες δηλαδή)να γαμήσεις, περιμένεις εξω από τα δωμάτια με την καλή σου λες και είσαι σε οδοντιατρείο και μπορεί δίπλα σου να γαμάει ο άλλος και να σου χαμογελά η γκόμενά του την ώρα που εσύ τρίβεσαι με την δική σου.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε φιλε τοτε τι σκατα υγιεινη εχει, αν τριβεσαι εκει που τριβοταν ο καθενας;;

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε φιλε τοτε τι σκατα υγιεινη εχει, αν τριβεσαι εκει που τριβοταν ο καθενας;;

Κανεις δεν μπαίνει σε δωμάτιο αν η προηγούμενα κοπέλα δεν το έχει συγυρίσει. Και εκτός αυτού ξεχνάς ότι έχεις πάντα μαζί σου μια μεγάλη πετσέτα, πάνω στην οποία ξαπλώνεις. Μην ξεχνάς FKK σημαίνει κέντρο γυμνισμού και όχι μπουρδέλο, άσχετα με το τί γίνεται και είναι νόμιμη επιχείριση φορολογούμενη από το κράτος. Εχει και ιστοσελίδα να δεις τί έννοώ.  :knockinb: :fuck1: :pipa2: :boobies:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κανεις δεν μπαίνει σε δωμάτιο αν η προηγούμενα κοπέλα δεν το έχει συγυρίσει. Και εκτός αυτού ξεχνάς ότι έχεις πάντα μαζί σου μια μεγάλη πετσέτα, πάνω στην οποία ξαπλώνεις. Μην ξεχνάς FKK σημαίνει κέντρο γυμνισμού και όχι μπουρδέλο, άσχετα με το τί γίνεται και είναι νόμιμη επιχείριση φορολογούμενη από το κράτος. Εχει και ιστοσελίδα να δεις τί έννοώ.  :knockinb: :fuck1: :pipa2: :boobies:

συμφωνώ και την ιστοσελίδα την είδα και τα είχα "παίξει"..

συγύρισμα τώρα....δουλευόμαστε;;; πόσο χρόνο θα αφιερώσει η κοπέλα εφόσον ξέρει ότι έξω περιμένει πιθανός πελάτης;;;τεςπα...είμαι κάθετος στο θέμα της υγιεινής..εξάλλου εαν επιβάλλουν να είναι οι πελάτες καθαροί τότε επιβάλλουμε και εμείς να είναι ο χώρος καθαρός, για τις κοπέλες δεν αναφέρω διότι εννοείται ότι πρέπει να είναι καθαρές ..

η πετσέτα τώρα...είναι μία μεγάλη μπάνιου φαντάζομαι...που να την πρωτοστρώσεις και τι να πρωτοκαλύψεις..;;;

σε κάθε αλλαγή στάσης "πάει" βόλτα η πετσέτα..;;;στο τέλος πιστεύω, ότι θα ξενερώσεις και θα γαμάς όπως λάχει..άρα γιατί να μην υπάρχει μία καθαρίστρια να αλλάζει τα σεντόνια επιτόπου..;; όπως να έχει δεν αλλάζει και αυτά που λέω τα "παίρνει" ο αέρας...θέμα υγιεινής πολύ απλά..

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνώ και την ιστοσελίδα την είδα και τα είχα "παίξει"..

συγύρισμα τώρα....δουλευόμαστε;;; πόσο χρόνο θα αφιερώσει η κοπέλα εφόσον ξέρει ότι έξω περιμένει πιθανός πελάτης;;;τεςπα...είμαι κάθετος στο θέμα της υγιεινής..εξάλλου εαν επιβάλλουν να είναι οι πελάτες καθαροί τότε επιβάλλουμε και εμείς να είναι ο χώρος καθαρός, για τις κοπέλες δεν αναφέρω διότι εννοείται ότι πρέπει να είναι καθαρές ..

η πετσέτα τώρα...είναι μία μεγάλη μπάνιου φαντάζομαι...που να την πρωτοστρώσεις και τι να πρωτοκαλύψεις..;;;

Αγορίνα συχασιάρα,

πιστεύεις πραγματικά ότι  όποια κοπέλα θα ξάπλωνε οπουδήποτε. Αυτες είναι κυριλέ γκόμενες, που ξέρουν ότι αν αρρωστήσουν θα χάσουν μπιρκικίνια. Ακόμα και εκείνες φέρουν πετσέτα,και εκείνες βολεύουν την κατάσταση μετά το προηγούμενο ραντεβού, σε κερνούν και τσιγάρο αμα θες όταν σε τσιμπουκώνουν, και τα υγρά μαζεύουν με απολυμαντικές πετσετούλες. Αυτά που σου λέω μπορούν να στα επιβεβαιώσουν οι προλαλήσαντες. Το γαμήσι που θα ρίξεις εκεί θα το θυμάσαι λες και παίζεις σε τσόντα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει σε αυτα τα μερη ειναι η υγειηνη και η καθαριοτητα ...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ricky,

Φυσικά και σε νοιάζει, μπες στο σαϊτ τους και θα καταλάβεις για τί παρακμιακή (με την καλή έννοια) χλιδοκατάσταση μιλάμε. Να φανταστείς κατι Λιθουανοί που πιάσαμε κουβέντα τσιμπουκώνονταν την ώρα που έβλεπαν από τεράστια μόνιτορ ποδόσφαιρο σε ημίψηλες καρέκλες και τα κορίτσια μόνο το πάτωμα δεν έγλειψαν  :kissass: Πρόκειται για σοβαρότατη επιχείρηση. Με κάνεις και αισθάνομαι σαν διαφημιστής τους.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μα δεν καταλαβες ... το ιδιο λεω και γω ... ειναι καθαρα που σε απασχολουν οοοοολα ταλλα και μετα αυτο ... :thumbsup:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω ότι και τίποτα να μην κάνεις μόνο για την εμπειρία αξίζει. Είναι σαν ονείρωξη. Μόνο νεκρός δεν καυλώνει εκεί μέσα, ασε και που να σέρνεσαι έρχονται κάποιες που σε κάνουν περδίκι και μόνο που σου βάζουν χέρι. Ασε που χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Πότε ξημερώνεσαι ουτε καταλαβαίνεις. Μετά από δύο τρία γαμήσια πας και στο τρανσάδικο του Swen Darth, Cocoon το λένε και έρχεσαι στα ίσια σου. Εχεις πάει πρόσφατα;

BigTitsRoundAsses

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Sven Vath, απλά κορυφαίος, τρελός :rockon: :rockon: :rockon:
Νομίζω μια παρασκευή κάθε μήνα εμφανίζεται στο club του. Δεν έχω πάει, άλλα ίσως σύντομα! Θα παω και στο Oasis!!

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Sven Vath, απλά κορυφαίος, τρελός :rockon: :rockon: :rockon:
Νομίζω μια παρασκευή κάθε μήνα εμφανίζεται στο club του. Δεν έχω πάει, άλλα ίσως σύντομα! Θα παω και στο Oasis!!

Ηταν το όνειρο. Και συγγνώμη για την ιεροσυλία να μην γράψω σωστά το όνομά του :headbang: Η εμπειρία. Μόνο τα εφέ, το vibe, τα πιπινομουνάκια, μετά το Oasis ήταν το ultimate της βραδιάς και μετά για πούρο και κονιάκ στο Bristol. Θα ξαναπάω Φεβρουάριο που έχει και ποδοσφαιρο το μεσημέρι.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αγορίνα συχασιάρα,

πιστεύεις πραγματικά ότι  όποια κοπέλα θα ξάπλωνε οπουδήποτε. Αυτες είναι κυριλέ γκόμενες, που ξέρουν ότι αν αρρωστήσουν θα χάσουν μπιρκικίνια. Ακόμα και εκείνες φέρουν πετσέτα,και εκείνες βολεύουν την κατάσταση μετά το προηγούμενο ραντεβού, σε κερνούν και τσιγάρο αμα θες όταν σε τσιμπουκώνουν, και τα υγρά μαζεύουν με απολυμαντικές πετσετούλες. Αυτά που σου λέω μπορούν να στα επιβεβαιώσουν οι προλαλήσαντες. Το γαμήσι που θα ρίξεις εκεί θα το θυμάσαι λες και παίζεις σε τσόντα.

αγορίνα, όπως λες,

το γαμήσι μακάρι να το θυμάμαι για την ουσία αυτή καθ'αυτή και όχι για τις "μεταπτώσεις"...αν με αντιλαμβάνεσαι.. :idiot: :idiot: :idiot:

το τελευταιο που θα πρεπει να σε απασχολει σε αυτα τα μερη ειναι η υγειηνη και η καθαριοτητα ...

συγνώμη αλλά έχω μάθει να σκέφτομαι ΠΡΩΤΑ με το πάνω κεφάλι και μετέπειτα με το κάτω... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :grin: :grin:

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Αγαπητοί συνάδελφοι οπως εχω ξαναγράψει, η DISNEYLAND των αντρών.... :grin:

Ολοι μας αξιζει να παμε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
αγορίνα, όπως λες,

το γαμήσι μακάρι να το θυμάμαι για την ουσία αυτή καθ'αυτή και όχι για τις "μεταπτώσεις"...αν με αντιλαμβάνεσαι.. :idiot: :idiot: :idiot:

συγνώμη αλλά έχω μάθει να σκέφτομαι ΠΡΩΤΑ με το πάνω κεφάλι και μετέπειτα με το κάτω... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :grin: :grin:

Το αγορίνα ήταν προσφώνηση οικειότητας

Δεν αντιλαμβάνομαι τί εννοείς μεταπτώσεις, στείλε pm αν θες να διευκρινίσεις. Επί του θέματος ρώτα όποιον θες θα με επαληθεύσει. Ακόμα και αν εχεις μεταπτώσεις εκεί ενα καλό μασαζ με 25€ τα 30' από επαγγελματία μασερ/εζ σε ειδικό χώρο θα σε ξανανιώσει. Μπορείς ακόμα και να κοιμηθείς...

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Παντως επειδη σε βλεπω να ανησυχεις για την καθαριοτητα, σιγουρα ειναι πιο καθαρα απο τα ελληνικα δεδομενα. Μη ξεχνας οτι στη Γερμανια τετοιου ειδους μαγαζια ειναι απολυτως ελεγχομενα και με πολυ υψηλα standards.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6

Είναι disleyland με ζωντανές κούκλες. Και για πατριωτικούς λόγους αναφέρω πώς με όσες συζήτησα μου έλεγαν, μα όλες, δεν αντέχουν τους Τουρκους :grin: Το μέρος αυτό αξιζει ακόμα και διακοπες. Η Φρανκφούρτη είναι πολύ ζωντανή, έξω καρδιά πολη.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Είναι disleyland με ζωντανές κούκλες. Και για πατριωτικούς λόγους αναφέρω πώς με όσες συζήτησα μου έλεγαν, μα όλες, δεν αντέχουν τους Τουρκους :grin: Το μέρος αυτό αξιζει ακόμα και διακοπες. Η Φρανκφούρτη είναι πολύ ζωντανή, έξω καρδιά πολη.

Και τους Αλβανους επισης....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το αγορίνα ήταν προσφώνηση οικειότητας

Δεν αντιλαμβάνομαι τί εννοείς μεταπτώσεις, στείλε pm αν θες να διευκρινίσεις. Επί του θέματος ρώτα όποιον θες θα με επαληθεύσει. Ακόμα και αν εχεις μεταπτώσεις εκεί ενα καλό μασαζ με 25€ τα 30' από επαγγελματία μασερ/εζ σε ειδικό χώρο θα σε ξανανιώσει. Μπορείς ακόμα και να κοιμηθείς...

με την λέξη "μεταπτώσεις" εννοώ, τυχόν ασθένειες, δερματικές ή μη, που μπορείς να κολλήσεις από τον χώρο...μην ξεχνάτε ρε παιδιά ότι εκεί περνάει κάθε μέρα ένας ντουνιάς από κόσμο..οπότε είναι δικαιολογημένη η ανησυχία μου..σε μερικούς μπορεί να φαίνεται υπερβολική αλλά ο καθένας κρίνει αλλιώς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom