Τους παίχτες τους αναγνωρίζεις από τις δικές τους πετσέτες (μονόγραμμα) και τις δικές τους παντοΥφλες.
Γιώργο, κι εμένα οι σαγιοναρες εχουν το μονογραμμα μου...
http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/files/Image/Products/Fashion/shoes/sagionares/2008/aprilios/resized/sagionares_m_300_244.jpg[/img[/URL]]
[QUOTE="sakarvats, post: 1479997"]
[list]Εγώ παίδες αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι :
1. "μετά από κάθε πράξη" [b]ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΕΤΣΕΤΑ [/b]και έκανα ντουζ τόσο εγώ αλλά κ η κορασίς (μου έυχε να περιμένω ένα αστέρι, που έτυχε να την διάλεξε "στο τσακ" κάποιος πριν από μένα κ όταν βγήκε από την κουρτίνα (την έστησα .. καρτέρι από έξω για να μην την χάσω ...) μου ζήτησε πολύ ευγενικά άλλα 3-4 λεπτά για να κάνει ένα ντουζ . Όταν περασαμε στα ενδότερα, μου επιβεβαίωσε ότι [b]όλες οι κοπέλες κάνουν το ίδιο μετά από κάθε πράξη[/b]
2. Εγώ αυτό στην Ελλάδα το να πλένεται η κάθε ιερόδουλη [b]μετά από κάθε ερωτική πράξη, δεν το έχω δεί πουθενά[/b], ΟΥΤΕ σε μπουρδέλα, ΟΥΤΕ σε στουντιο, ΟΥΤΕ και σε μασσατζίδικο (πλην 2-3 εξαιρέσεων κ αυτό ήταν ... ξέβγαλμα με νερό).. Κάθε φορά ξάπλωνα σε καινούργια καθαρή πετσέτα , δλδ, δεν χρησιμοποιείς την ίδια πετσέτα μέχρι τέλους της παραμονής σου εκεί
3. η κάθε κοπέλα είχε ένα ατομικό τσανάκι, κάτι σαν "νεσεσέρ" με όλα τα καλούδια μέσα (προφυλακτικά, υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια, κλπ) που το είχε πάντα μαζί της κ φρόντιζε τόσο εσένα, όσο τον εαυτό της αλλά κ τον χώρο που γινόνταν το σκηνικό ..
4.πάντα στα αποδυτήρια έπεφτε συνεχώς σφουγγάρισμα-συμάζεμα-σκούπισμα, κπλ ...
[b]5.Ο βαθμός επικινδυνότητας σε τέτοια "καταστήματα" κατ' εμέ, είναι ο ίδιος με το να κυκλοφορείς κ σε άλλα πολυσύχναστα σημεία όπως σταθμοί ΜΕΤΡΟ, γήπεδο , σινεμά, κλπ[/b]
6. Εδώ στο Ελλάντα, υπάρχουν "τύπισες" που στο ακάποτο δεν προσέχουν ούτε καν για τον ίδιο τους τον εαυτό .. [/list]
[/quote]
φιλε μπραβο σου... :headbang3: :headbang3:
αν μπορεις εξηγησε μου μερικα σημεια.. :S :S
οταν λες οτι σου αλλαζαν πετσετα τι εννοεις;; σε ακολουθουσε ενας groom και οποτε τελειωνες απο την "επαφη" σου επαιρνε την πετσετα και σου εδινε νεα, καθαρη;; :think: :think:
στο #5 λες οτι οσο ευκολο ειναι να κολλησεις κατι στο μετρο/ γηπεδο κοκ τοσο ευκολο ειναι να κολλησεις και στο fkk;;ή μηπως εγω δεν καταλαβα σωστα;; :think: :think: