Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Και τους Αλβανους επισης....

Με τους άλλους έχουν το πρόβλημα γιατί δεν αντέχουν το αγρίκικο ύφος τους και την συμπεριφορά τους. Με τους άραβες πρόβλημα κανένα. Συμφωνεί ότι το θέαμα στην κινηματογραφική αίθουσα με τα τσιμπούκια και τα πισωκολλητά πάνω στην οθόνη ήταν όλα τα λεφτα; Και αυτές λες και δεν έτρεχε τίποτα.  :pipa1: :zfuck:

Για τον wolfakis7

Οσον αφορά και πάλι τις ασθένειες που τόσο τις μολογάς, σε πληροφορώ ότι με το που θα γδυθείς για να βάλεις πετσέτα ή μπουρνούζι που σου δίνουν πλένεσαι σε μεγάλες ντουζιέρες όπως και μετά τα γαμήσια.

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Συμφωνεί ότι το θέαμα στην κινηματογραφική αίθουσα με τα τσιμπούκια και τα πισωκολλητά πάνω στην οθόνη ήταν όλα τα λεφτα; Και αυτές λες και δεν έτρεχε τίποτα.

Συμφωνω απολυτα. Μια φορα μου ειχε τυχει να ειμαι στο σινεμα για τα γνωστα και ηταν ενας παππους (γυρω στα 65) που γαμουσε σαν πιτσιρικας και νταλαβεριζοταν με αλλη μια... πολυ γελιο!! :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ώπα δεν είμαστε και οι Ωνάσηδες..κάθε μέρα Αθήνα-Φρανκφούρτη..πέφτει λίγο βαρύ..βάλε και τα μωρά..ακόμα πιο βαρύ..

Παντως επειδη σε βλεπω να ανησυχεις για την καθαριοτητα, σιγουρα ειναι πιο καθαρα απο τα ελληνικα δεδομενα. Μη ξεχνας οτι στη Γερμανια τετοιου ειδους μαγαζια ειναι απολυτως ελεγχομενα και με πολυ υψηλα standards.

μα εδώ μιλάμε για έναν χώρο ο οποίος ΔΕΝ αλλάζει σεντόνια, ΔΕΝ απολυμαίνει τους κοινόχρηστους χώρους, οπότε, λογικό είναι για μένα...να σκέφτομαι "αν πάω εκεί εύχομαι να μην κολλήσω τίποτα..!!"...έχω μάθει ότι η υγεία πάνω από όλα..!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Για τον wolfakis7

Οσον αφορά και πάλι τις ασθένειες που τόσο τις μολογάς, σε πληροφορώ ότι με το που θα γδυθείς για να βάλεις πετσέτα ή μπουρνούζι που σου δίνουν πλένεσαι σε μεγάλες ντουζιέρες όπως και μετά τα γαμήσια.

φίλε μου νομίζω ότι δεν με καταλαβαίνεις..άσ'το δεν πειράζει, δεν σε ειρωνεύομαι, απλώς βαριέμαι να σου εξηγώ... ;) ;) ;)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα. Μια φορα μου ειχε τυχει να ειμαι στο σινεμα για τα γνωστα και ηταν ενας παππους (γυρω στα 65) που γαμουσε σαν πιτσιρικας και νταλαβεριζοταν με αλλη μια... πολυ γελιο!! :2funny: :2funny: :2funny:

Είδες το Βιάγκρα. Και νεκρούς ανασταίνει :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι εμπειρία τί να πεις, όπως και οι κινεζες καθαριστριες που μπαίνουν στα αποδυτήρια των ανδρών και κάνουν πως δεν βλέπουν τις πούτσες και τα γδυσίματα. Φοβερή πλάκα

Επισκέπτης
μα εδώ μιλάμε για έναν χώρο ο οποίος ΔΕΝ αλλάζει σεντόνια, ΔΕΝ απολυμαίνει τους κοινόχρηστους χώρους, οπότε, λογικό είναι για μένα...να σκέφτομαι "αν πάω εκεί εύχομαι να μην κολλήσω τίποτα..!!"...έχω μάθει ότι η υγεία πάνω από όλα..!!!

καλα ρε στα μπουρδελα και τα στουντιο που γαμαμε εδω νομιζεις οτι τα αλλαζουν?
αρχιδια...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
στα ντελα, δεν ξέρω..αλλά στα στούντιο ναι...

Και πάλι όλο το συγκρότημα απολυμαίνεται, ακόμα και οι σαγιονάρες μπαίνουν σε απολυμαντικό διάλυμα, απ΄όπου άλλωστε τις παίρνεις.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Και πάλι όλο το συγκρότημα απολυμαίνεται, ακόμα και οι σαγιονάρες μπαίνουν σε απολυμαντικό διάλυμα, απ΄όπου άλλωστε τις παίρνεις.

μιας και τις ανέφερες...μου είχε πει ένας συμφορουμίτης ότι είναι ειδικές σαγιονάρες της adidas που δεν αφήνουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων...όταν πήγες έτσι ήταν;;

docker

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
μιας και τις ανέφερες...μου είχε πει ένας συμφορουμίτης ότι είναι ειδικές σαγιονάρες της adidas που δεν αφήνουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων...όταν πήγες έτσι ήταν;;

Ετσι ειναι. Επισης εχουν και ειδικο αντιβακτηριδιακο και αντιμυκητιακο σπρευ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τους παίχτες τους αναγνωρίζεις από τις δικές τους πετσέτες (μονόγραμμα) και τις δικές τους παντοΥφλες.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
  • Εγώ παίδες αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι :

1. "μετά από κάθε πράξη" ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΕΤΣΕΤΑ και έκανα ντουζ τόσο εγώ αλλά κ η κορασίς (μου έυχε να περιμένω ένα αστέρι, που έτυχε να την διάλεξε "στο τσακ" κάποιος πριν από μένα κ όταν βγήκε από την κουρτίνα (την έστησα .. καρτέρι από έξω για να μην την χάσω ...) μου ζήτησε πολύ ευγενικά άλλα 3-4 λεπτά για να κάνει ένα ντουζ . Όταν περασαμε στα ενδότερα, μου επιβεβαίωσε ότι όλες οι κοπέλες κάνουν το ίδιο μετά από κάθε  πράξη

2. Εγώ αυτό στην Ελλάδα το να πλένεται η κάθε ιερόδουλη μετά από κάθε ερωτική πράξη, δεν το έχω δεί πουθενά, ΟΥΤΕ σε μπουρδέλα, ΟΥΤΕ σε στουντιο, ΟΥΤΕ και σε μασσατζίδικο (πλην 2-3 εξαιρέσεων κ αυτό ήταν ... ξέβγαλμα με νερό).. Κάθε φορά ξάπλωνα σε καινούργια καθαρή πετσέτα , δλδ, δεν χρησιμοποιείς την ίδια πετσέτα μέχρι τέλους της παραμονής σου εκεί

3. η κάθε κοπέλα είχε ένα ατομικό τσανάκι, κάτι σαν "νεσεσέρ" με όλα τα καλούδια μέσα (προφυλακτικά, υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια, κλπ) που το είχε πάντα μαζί της κ φρόντιζε τόσο εσένα, όσο τον εαυτό της αλλά κ τον χώρο που γινόνταν το σκηνικό ..

4.πάντα στα αποδυτήρια έπεφτε συνεχώς σφουγγάρισμα-συμάζεμα-σκούπισμα, κπλ ...

5.Ο βαθμός επικινδυνότητας σε τέτοια "καταστήματα" κατ' εμέ, είναι ο ίδιος με το να κυκλοφορείς κ σε άλλα πολυσύχναστα σημεία όπως σταθμοί ΜΕΤΡΟ, γήπεδο , σινεμά, κλπ

6. Εδώ στο Ελλάντα, υπάρχουν "τύπισες"  που στο ακάποτο δεν προσέχουν ούτε καν για τον ίδιο τους τον εαυτό ..

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
  • Εγώ παίδες αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι :

1. "μετά από κάθε πράξη" ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΕΤΣΕΤΑ και έκανα ντουζ τόσο εγώ αλλά κ η κορασίς (μου έυχε να περιμένω ένα αστέρι, που έτυχε να την διάλεξε "στο τσακ" κάποιος πριν από μένα κ όταν βγήκε από την κουρτίνα (την έστησα .. καρτέρι από έξω για να μην την χάσω ...) μου ζήτησε πολύ ευγενικά άλλα 3-4 λεπτά για να κάνει ένα ντουζ . Όταν περασαμε στα ενδότερα, μου επιβεβαίωσε ότι όλες οι κοπέλες κάνουν το ίδιο μετά από κάθε  πράξη

2. Εγώ αυτό στην Ελλάδα το να πλένεται η κάθε ιερόδουλη μετά από κάθε ερωτική πράξη, δεν το έχω δεί πουθενά, ΟΥΤΕ σε μπουρδέλα, ΟΥΤΕ σε στουντιο, ΟΥΤΕ και σε ασσατζίδικο (πλην 2-3 εξαιρέσεων κ αυτό ήταν ... ξέβγαλμα με νερό).. Κάθε φορά ξάπλωνα σε καινούργια καθαρή πετσέτα , δλδ, δεν χρησιμοποιείς την ίδια πετσέτα μέχρι τέλους της παραμονής σου εκεί

3. η κάθε κοπέλα είχε ένα ατομικό τσανάκι, κάτι σαν "νεσεσέρ" με όλα τα καλούδια μέσα (προφυλακτικά, υγρά απολυμαντικά μαντηλάκια, κλπ) που το είχε πάντα μαζί της κ φρόντιζε τόσο εσένα, όσο τον εαυτό της αλλά κ τον χώρο που γινόνταν το σκηνικό ..

4.πάντα στα αποδυτήρια έπεφτε σφουγγάρισμα-συμάζεμα-σκούπισμα, κπλ[/li]

5.Ο βαθμός επικινδυνότητας σε τέτοια "καταστήματα" κατ' εμέ, είναι ο ίδιος με το να κυκλοφορείς κ σε άλλα πολυσύχναστα σημεία όπως σταθμοί ΜΕΤΡΟ, γήπεδο , σινεμά, κλπ

6. Εδώ στο Ελλάντα, υπάρχουν "τύπισες"  που στο ακάποτο δεν προσέχουν ούτε καν για τον ίδιο τους τον εαυτό ..

Επικροτώ και επαυξάνω. Πρόκειται για εναν παιδότοπο με όλα τα μέτρα ασφαλείας :sunglasses:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τους παίχτες τους αναγνωρίζεις από τις δικές τους πετσέτες (μονόγραμμα) και τις δικές τους παντοΥφλες.

Γιώργο, κι εμένα οι σαγιοναρες εχουν το μονογραμμα μου... :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/files/Image/Products/Fashion/shoes/sagionares/2008/aprilios/resized/sagionares_m_300_244.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="sakarvats, post: 1479997"]
[list]Εγώ παίδες αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι :

1. "μετά από κάθε πράξη" [b]ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΕΤΣΕΤΑ [/b]και έκανα ντουζ τόσο εγώ αλλά κ η κορασίς (μου έυχε να περιμένω ένα αστέρι, που έτυχε να την διάλεξε "στο τσακ" κάποιος πριν από μένα κ όταν βγήκε από την κουρτίνα (την έστησα .. καρτέρι από έξω για να μην την χάσω ...) μου ζήτησε πολύ ευγενικά άλλα 3-4 λεπτά για να κάνει ένα ντουζ . Όταν περασαμε στα ενδότερα, μου επιβεβαίωσε ότι [b]όλες οι κοπέλες κάνουν το ίδιο μετά από κάθε  πράξη[/b]

2. Εγώ αυτό στην Ελλάδα το να πλένεται η κάθε ιερόδουλη [b]μετά από κάθε ερωτική πράξη, δεν το έχω δεί πουθενά[/b], ΟΥΤΕ σε μπουρδέλα, ΟΥΤΕ σε στουντιο, ΟΥΤΕ και σε μασσατζίδικο (πλην 2-3 εξαιρέσεων κ αυτό ήταν ... ξέβγαλμα με νερό).. Κάθε φορά ξάπλωνα σε καινούργια καθαρή πετσέτα , δλδ, δεν χρησιμοποιείς την ίδια πετσέτα μέχρι τέλους της παραμονής σου εκεί

4.πάντα στα αποδυτήρια έπεφτε συνεχώς σφουγγάρισμα-συμάζεμα-σκούπισμα, κπλ ...

[b]5.Ο βαθμός επικινδυνότητας σε τέτοια "καταστήματα" κατ' εμέ, είναι ο ίδιος με το να κυκλοφορείς κ σε άλλα πολυσύχναστα σημεία όπως σταθμοί ΜΕΤΡΟ, γήπεδο , σινεμά, κλπ[/b]

6. Εδώ στο Ελλάντα, υπάρχουν "τύπισες"  που στο ακάποτο δεν προσέχουν ούτε καν για τον ίδιο τους τον εαυτό .. [/list]
[/quote]

φιλε μπραβο σου... :headbang3: :headbang3:

αν μπορεις εξηγησε μου μερικα σημεια.. :S :S

οταν λες οτι σου αλλαζαν πετσετα τι εννοεις;; σε ακολουθουσε ενας groom και οποτε τελειωνες απο την "επαφη" σου επαιρνε την πετσετα και σου εδινε νεα, καθαρη;; :think: :think:

στο #5 λες οτι οσο ευκολο ειναι να κολλησεις κατι στο μετρο/ γηπεδο κοκ τοσο ευκολο ειναι να κολλησεις και στο fkk;;ή μηπως εγω δεν καταλαβα σωστα;; :think: :think:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είναι όντως αλήθεια ότι τα σεντόνια δεν αλλάζουν μετά κάθε επαφή? Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε είναι απλά απαράδεκτοι

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Είναι όντως αλήθεια ότι τα σεντόνια δεν αλλάζουν μετά κάθε επαφή? Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε είναι απλά απαράδεκτοι

Στα δωμάτια μπαίνεις με πετσέτες και φορώντας μπουρνούζια, το ίδιο και η δικιά σου, και ό,τι κάνεις γίνεται πάνω σε πεντακάθαρες πετσέτες. Η καθαριότητα είναι προτεραιότητα εκεί μέσα...

kopa34

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στα δωμάτια μπαίνεις με πετσέτες και φορώντας μπουρνούζια, το ίδιο και η δικιά σου, και ό,τι κάνεις γίνεται πάνω σε πεντακάθαρες πετσέτες. Η καθαριότητα είναι προτεραιότητα εκεί μέσα...
Και εμένα απόψη μου είναι ότι δεν τίθεται θέμα καθαριότητας... Ωστόσο, να σημειώσω ότι δεν είμαι ούτε μπίχλας ούτε όπου πάω κουβαλάω μαζί μου οινόπνευμα για απολυμάνσεις.
Στο δωμάτιο απλώνεις πετσέτες πάνω στα κρεβάτια. Έξω από τα ντους (πεντακάθαρα)έχει καμιά 200 πετσέτες και εγώ αλλάζω μετά από κάθε ντουζ.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
φιλε μπραβο σου... :rockon: :rockon:

αν μπορεις εξηγησε μου μερικα σημεια.. :S :S

οταν λες οτι σου αλλαζαν πετσετα τι εννοεις;; σε ακολουθουσε ενας groom και οποτε τελειωνες απο την "επαφη" σου επαιρνε την πετσετα και σου εδινε νεα, καθαρη;; :think: :think:

Αυτό σημαίνει ότι πέρναγα από ένα σημείο κοντά στην υποδοχή κ άφηνα την χρησιμοποιημένη πετσέτα (την οποία την έβαζαν απευθείας σε πλυντήριο που υπήρχε σε πλαινό χώρο) και μου έδιναν άλλη,  καθαρή φρεσκοπλυμμένη...

στο #5 λες οτι οσο ευκολο ειναι να κολλησεις κατι στο μετρο/ γηπεδο κοκ τοσο ευκολο ειναι να κολλησεις και στο fkk;;ή μηπως εγω δεν καταλαβα σωστα;; :think: :think:

Έχεις πάει πρόσφατα π.χ. στις τουαλέτες του ΟΑΚΑ (μιλάμε για χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων), για την ανάγκη σου ? Αν όχι πέρνα μια βόλτα (όχι όμως από έξω, μπες κ λίγο πιο μέσα) κ πες μου τις εντυπώσεις σου ... Το ίδιο κ για τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στον Κηφισσό .. Αν δεν κολλήσεις κάτι, θα οφείλλεται καθαρά σε θέμα τύχης ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom