Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALPHAJW

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
re paidia sto misaoro pou einai 50e afora na xiseis 1 fora i oso pas ?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Διαβαζω διαβαζω και ξαναδιαβαζω αλλα ακρη ΔΕΝ εχω βγαλει ουτε απο Αρτεμες ουτε απο οασες κτλπ δεν εχω καταλαβει πιο ειναι καλυτερο,καμια συγκριση παιδες ?..

.....27-28  του  μηνος  θα  ειμαι  Φρανκφουρτη  και  θα  ξερω  για  να  σου  πω..........η  αληθεια  ειναι  οτι  εχω  κι εγω  απορια-αγωνια...........υπαρχει  ζωη-Θεος κλπ κλπ  μετα  το  Αρτεμις ??

Υ.Γ....κανενα  καλο    κλαμπακι  ή  εστιaτοριο  εχει να προτεινει  κανεις ?  Thanks in advance !!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....λιγα  πραγματα  για το  OASES......δεν  εχω  ορεξη να γραψω πολλα  ισως  γιατι  μετα το Αρτεμις  ο  πηχης  ανεβαινει επικινδυνα.......πολλα  ταξι  το  διαφημιζουν  με καταχωρησεις  στις  πορτες  τους  και  κυκλοφορουν στο κεντρο της Φρανκφουρτης......καταρχας ειναι αρκετα εξω απο την πολη , μονο με gps  το  βρισκεις........65 €  η  εισοδος , 50αρι η μιση  ωρα......μια  κτυπητη  διαφορα ειναι  οτι ενω στο Αρτεμις  οι  κοπελες  κυκλοφορουν  με  στριγκακια  κλπ  στο  OASES ειναι  ολες  γυμνες......εντυπωση  μου  εκανε  οτι  ειναι  μικρο  σαν  χωρος  ενας  οροφος......το  περιμενα μεγαλυτερο  , πηγα  Παρασκευη  βραδυ  και  ηταν  στριμωγμενα τα πραγματα.......στο  Αρτεμις  ενιωθες  οτι  κινεισαι  ανετα    χωρις να  νιωθεις  κλειστοφοβικα ισως  επειδη  εκει  το  μπαρακι ειναι  στην  μεση........εστιατοριο  δεν  παρατηρησα , απλα  διπλα στο  μπαρ ειχε ενα μπουφε  και επαιρνες το πιατο  οπου ηθελες......στα αποδυτηρια ακουσα και κατι αλλα παιδια να μιλανε  ελληνικα.......ελα ρε  Ελλαδαρααααααα :rockon:..............εχει μια μεγαλη οθονη που επαιζε  μπαλα και χαζευες , στο Βερολινο νομιζω αυτο λειπει......... οσον  αφορα  τις  γυναικες  παιζανε  πολλες Τουρκαλες.......εχω την αισθηση  οτι  και  εκει  το  Αρτεμις  υπερεχει.......ειχε  και  μπαζα  που  στο  Αρτεμις  δεν  θα  εμπαιναν  μεσα  αλλα  και  απιστευτες  μουναρες.......κατι που εμαθα  ηταν οτι για να γινει μια κοπελα δεκτη πρεπει να κανει οπωσδηποτε ακαποτο.....εγω πηρα  μια  Ιταλιδα Στελλα  η οποια ηταν  σκετη απατη , σκεφτηκα οτι αυτα συμβαινουν και στα μεγαλυτερα  ευρωπαικα μαγαζια......την δευτερη φορα σταθηκα τυχερος , επεσα σε μια Ρουμανα  Μπιανκα η οποια ειχε παει εκει για 2η μολις  φορα  και  ηταν  απλα απιστευτη.......
Εν ολιγοις , πιστευω οτι το Αρτεμις ειναι καλυτερο  ή  τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα με  δειγμα  τη καθε βραδυα που περασα  στο καθε κλαμπ....βεβαια για καποιον που δεν εχει παει  σε  FKK εξακολουθει να ειναι  συγκλονιστικη  εμπειρια.... ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Εν ολιγοις , πιστευω οτι το Αρτεμις ειναι καλυτερο   ή  τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα με  δειγμα  τη καθε βραδυα που περασα  στο καθε κλαμπ....βεβαια για καποιον που δεν εχει παει  σε  FKK εξακολουθει να ειναι  συγκλονιστικη  εμπειρια.... ;)

ακούς Yorgos???? :rolleyes:
Frankfourt-Berlin 0-1 :grin:
μπουχαχα!!!!! :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ακούς Yorgos???? :rolleyes:
Frankfourt-Berlin 0-1 :grin:
μπουχαχα!!!!! :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά...σύντομα θα γιορταστεί μία επέτειος στο Oase.

Όταν θα σκάσουν τα reports απο τις ντάγκλες, μάσες και μπύρες στον κήπο με θέα τα εξώβυζα αλλά και τα όργια στa αντίσκηνα δίπλα στην πισίνα, έλα να μου πεις για το ghetto το artemis που έχει θέα τις γραμμές του τραίνου!

Τραβάτε εσείς στο no one's land και αφήστε εμένα (και κάποιους εκλεκτούς) στο Rhein Main Gebiet να αλωνίζουμε και να οργώνουμε όπως ξέρουμε!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Αμαν ρε Μαγκες ΑΜΑΝ!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Με τα FKK σας και τα ρεστα θα μεταναστεψω θα φυγω απο το Ελλαδισταν

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][move]ΘΑ ΦΥΓΩ ΡΕ!!! ΘΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ!!!!![/move][/size][/size][/size]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Όταν θα σκάσουν τα reports απο τις ντάγκλες, μάσες και μπύρες στον κήπο με θέα τα εξώβυζα αλλά και τα όργια στa αντίσκηνα δίπλα στην πισίνα, έλα να μου πεις για το ghetto το artemis που έχει θέα τις γραμμές του τραίνου!
Κάτσε εσύ με τις βου κατηγορία τύπισες και την πισίνα και άσε με εμένα να μετρώ τα τρένα να περνούν!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάτσε εσύ με τις βου κατηγορία τύπισες και την πισίνα και άσε με εμένα να μετρώ τα τρένα να περνούν!!!

Καλά τώρα...λες και δεν ξέρεις ότι σε αυτά τα μέρη τα τεμάχια σήμερα είναι καλά και αύριο μάπα και τούμπαλιν.

Πάντως, εγώ θα παραμείνω στον κήπο και σου εύχομαι καλό train spotting!  :grin:

[URL unfurl="true"]http://www.gifsaver.com/night-train.gif[/img[/URL]]

PS: Καλά ρε μπαγάσα, δεν είχαμε πει ότι την βόλτα θα την κάνουμε παρέα για να βγάλουμε συμπεράσματα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
εχω κλείσει μεγάλο appartment και εχει χώρο για αλλο άτομο
εισαι more than welcome
δες pm

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τελικά το οασε είναι καλύτερο από το άρτεμις?

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
τελικά το οασε είναι καλύτερο από το άρτεμις?
Παιδιά μην μπερδεύεστε

Τα περισσότερα FKK club είναι καλά οπότε απλά διαλέξτε πόλη...

Όσοι δεν έχουν πάει σε ένα τέτοιο club απλά θα "πάθουν πλάκα". Φροντίστε να πάτε με παρέα για να "τσιμπίθήτε" έτσι ώστε να επιβεβαιώσετε οτι δεν βλέπετε όνειρο.

Όταν μπήκαμε με φίλο για πρώτη φορά στο "Τhe Palace" στην Φρανκφούρτη κάναμε κανένα πεντάλεπτο να μίλήσουμε μεταξύ μας...και η πρώτη κουβέντα ήταν: κάποιος μας κάνει πλάκα και μπήκαμε στον παράδεισο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όσοι δεν έχουν πάει σε ένα τέτοιο club απλά θα "πάθουν πλάκα". Φροντίστε να πάτε με παρέα για να "τσιμπίθήτε" έτσι ώστε να επιβεβαιώσετε οτι δεν βλέπετε όνειρο.

Ετσι ακριβώς είναι....!!! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom