Το έχω ξαναπεί, προσοχή σε κάμερες/ραντάρ κοντά στο Oase.
why???γιατι προσοχη;;
Το έχω ξαναπεί, προσοχή σε κάμερες/ραντάρ κοντά στο Oase.
why???γιατι προσοχη;;
Γιατί τα πρόστιμα για υπέρβαση ταχύτητας τσούζουν χοντρά.
αυτη που λες ειναι ελληνοτουρκαλα ξερει καλα τα ελληνικα και κανει πολυ καλο γαμησιarfo35 η ελληνίδα είναι μια με σκουλαρίκια και τατού παντού?
re paidia sto misaoro pou einai 50e afora na xiseis 1 fora i oso pas ?
Οσο πας
Διαβαζω διαβαζω και ξαναδιαβαζω αλλα ακρη ΔΕΝ εχω βγαλει ουτε απο Αρτεμες ουτε απο οασες κτλπ δεν εχω καταλαβει πιο ειναι καλυτερο,καμια συγκριση παιδες ?..
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10048.msg1687799#msg1687799]Εδώ[/url]. Και εάν είσαι raver, www.u60311.net/]εδώ[/url], raver όμως, όχι ημίμετρα.Υ.Γ....κανενα καλο κλαμπακι ή εστιaτοριο εχει να προτεινει κανεις ? Thanks in advance !!
Εν ολιγοις , πιστευω οτι το Αρτεμις ειναι καλυτερο ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα με δειγμα τη καθε βραδυα που περασα στο καθε κλαμπ....βεβαια για καποιον που δεν εχει παει σε FKK εξακολουθει να ειναι συγκλονιστικη εμπειρια.... ;)
ακούς Yorgos????
Frankfourt-Berlin 0-1
μπουχαχα!!!!!
Κάτσε εσύ με τις βου κατηγορία τύπισες και την πισίνα και άσε με εμένα να μετρώ τα τρένα να περνούν!!!Όταν θα σκάσουν τα reports απο τις ντάγκλες, μάσες και μπύρες στον κήπο με θέα τα εξώβυζα αλλά και τα όργια στa αντίσκηνα δίπλα στην πισίνα, έλα να μου πεις για το ghetto το artemis που έχει θέα τις γραμμές του τραίνου!
Κάτσε εσύ με τις βου κατηγορία τύπισες και την πισίνα και άσε με εμένα να μετρώ τα τρένα να περνούν!!!
Παιδιά μην μπερδεύεστετελικά το οασε είναι καλύτερο από το άρτεμις?
Όσοι δεν έχουν πάει σε ένα τέτοιο club απλά θα "πάθουν πλάκα". Φροντίστε να πάτε με παρέα για να "τσιμπίθήτε" έτσι ώστε να επιβεβαιώσετε οτι δεν βλέπετε όνειρο.
Α,γι'αυτό με έβαζες να σε τσιμπάω καθε βράδυ που φεύγαμε???Ετσι ακριβώς είναι....!!!