Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
d61381.png

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
oase ΚΑΡΦΩΤΑ

καντε δημοσκοπηση λεμε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
[size=12pt]195€[/size] ....

2bbd2bef87aeb301.jpg

Είσοδος 65€ που περιλαμβάνει:

2) Σάουνα
3) Τζακούζι
4) Τσόντα σε videowall
5) Μπανάκι σε πισίνα
6) Μπανιστήρι σε πολλές γυμνές γυναίκες
7) Φαγητό από all you eat μπουφέ με εδέσματα της περιοχής
8) Free Refills αναψυκτικών
9) All you can drink καφέδες
12) Αραλίκι σε ξαπλώστρες σε κήπο όπου σουλατσάρουν διάφορα γυμνά μουνάκια

10) Γαμήσι με αριστοκρατική Γερμανίδα άλογο... 50€ (μισή ώρα)
11) Γαμήσι με απίστευτη Τσέχα, με deep throats κλπ κλπ με λίγα λόγια να σε βιάσει 50€ (μισή ώρα)

1) Μασάζ (θεραπευτικό) 30€

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αυτη ειναι ζωη.

Τι αλλο να ζητησεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Να λειτουργησει ενα και στην Ελλαδα...

Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό..... Δεν θα το αφήσουν οι υπόλοιποι του χώρου, γιατί απλά.... θα μαζέψει όλο το χαρτί από την αγορά!

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Απιστευτη ποικιλια και ποιοτητα γυναικων. Και πολυ καλη ποιοτητα σεξ. Το μονο σπαστικο ειναι οτι αν φυγεις αργα το βραδυ θα πρεπει να παρεις ταξι μεχρι την Φρανκφουρτη που ειναι ενα 50αρικο. Ειναι λιγο μαλακια αυτο γιατι ειναι ενα εξτρα γαμησι.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ξεχασα να πω οτι οι μισες κοπελες μενουν ακριβως απο πανω απο το κλαμπ σε δωματια. Πληρωνουν για αυτο συν 10 ευρω εκτος απο τα 65 ευρω της εισοδου. Ετσι διασφαλιζεται οτι δεν εχουν και νταβα, τουλαχιστον στην Γερμανια. Τις πρωτες φορες που πηγα γαμουσα συνεχεια οποια μου γυαλιζε. Μετα εγινα πιο προσεκτικος και επιλεκτικος και γαμουσα συγκεκριμενα γκομενακια. Εχει και καποιες κοπελες που μιλανε και λιγα ελληνικα.

Ρε παιδια αν ανοιγε τετοι κλαμπ στην Ελλαδα οι πρωτες που θα πετουσαν μολοτοφ να το καψουν θα ηταν οι ελεεινιδες.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Αλλο σπαστικο που μπορει να σου συμβει αν πας με τραινο στο χωριο που ειναι το κλαμπ ειναι να μην υπαρχει ταξι στην πιατσα του σταθμου. Τοτε θα πρεπει να περιμενεις σαν μαλακας αρκετη ωρα αν δεν μιλας γερμανικα για να παρεις τηλ, μεχρι να ερθει το επομενο ταξι.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εγω ειμαι ερωτευμενος απο εκει με ενα μικρο Βουλγαρακι. Το εχω πηδηξει πανω απο 20 φορες. Απιστευτο σεξ. Η κοπελα ειναι νυμφομανης. Βεβαια απο εξωτερικη εμφανιση ειναι ενα μικροκαμωμενο απλο κοριτσακι αλλα την γουσταρω τρελα. Το καλοκαιρι θα παω να την δω στο διαμερισμα της στην Βαρνα!! Συνειδητοποιησα επισης οτι οι Βουλγαρες γουσταρουν πολυ τους Ελληνες σαν λαο. Μας θαυμαζουν θα ελεγα (γιατι αραγε?)! Η συγκεκριμνη αξιζε κυριολεκτικα καθε ευρω που της εδωσα γιατι εδειχνε να το απολαμβανει οσο ηταν μαζι μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρε παιδια αν ανοιγε τετοι κλαμπ στην Ελλαδα οι πρωτες που θα πετουσαν μολοτοφ να το καψουν θα ηταν οι ελεεινιδες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αναρχική οργάνωση Ελληνίδων: Ε.Α.Κ.Τ.Α. (Επαναστατικός Αγώνας Κατά Των Αλλοδαπών).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημερααααα!!Πόσες μεινανε για να ξαναπάμε???? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Καλημερούδια στα στρατά....!!! Μείον οι ώρες του νυκτερινού ύπνου....... οι ημέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα......χαχαχαχαχαχα!

sas100

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
johngorgie εχω γνωρίσει και εγω ενα Βουλγαράκι, το οποίο αρχικά μιλώντας Γερμανικά μου συστήθηκε σαν Ελληνίδα ...
Μετά βέβαια μου ομολόγησε ότι ήταν Βουλγάρα, έχει σχέση 2 χρόνια με Βούλγαρο ταξιτζή (που δεν ξέρει τι δουλειά κανει βέβαια ...) και έχει ζήσει Ελλάδα ενα φεγγάρι ....
Πράγματι πολύ γλυκό και τρυφερό ....

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια,  εγω σημερα και αυριο θα ειμαι εκει. Θα ειναι αραγε κανεις αλλος απο δω μεσα εκει για να κανουμε χαβαλε?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ξεχασα να αναφερω οτι αυριο εχει παρτυ εκει περα για να γιορτασουν τον ερχομο του Μαη. Την τελευταια φορα που ειχε παρτυ τον Μαρτιο μου ειπε η Ρωσσιδα μπαργουμαν του οασε οτι εκοψαν 1350 εισιτηρια στο κλαμπ.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παντως ρε παιδια το κλαμπακι αυτο μου εχει κανει μεγαλη ζημια γιατι δεν μπορω με τιποτα να γαμησω σε ελληνικο μπουρδελο στουντιο της Θεσσαλονικης μετα. Το θεωρω κοροιδια. Η πλειοψηφια απο τις κοπελες που δουλευουν εκει ειναι τρομερες επαγγελματιες.  :2funny: :fuck2:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
φτιαξτε μια ψηφοφορια να δειτε πως το ΟΑΣΕ βγαινει πρωτο κομμα με αυτοδυναμια..αρτεμις δεν παιζει τοσο καλα ρε παιδια και εσεις που εχετε παει και στα 2 το ξερετε.το οασε κοντραρετε μονο απο βερολινο

...τι  να  κανουμε  ρε  μαγκα  ,  διαφωνουμε.....εγω  ψηφιζω  Αρτεμις  παντως  και  με  τα  2  χερια.......κραταω  μια  επιφυλαξη  επειδη  πηγα  Φρανκφουρτη  πριν  1  μηνα , ισως  το  OASES τους  θερινους  μηνες  να  κερδιζει  ποντους  λογω  υπαιθριων  χωρων !!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξεχασα να αναφερω οτι αυριο εχει παρτυ εκει περα για να γιορτασουν τον ερχομο του Μαη. Την τελευταια φορα που ειχε παρτυ τον Μαρτιο μου ειπε η Ρωσσιδα μπαργουμαν του οασε οτι εκοψαν 1350 εισιτηρια στο κλαμπ.

και ειναι κινητρο αυτο για να παει κανεις? να γαμησει τις γκομενες παει εκει, οχι τους πελατες. ουτε να περιμενει στην ουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom