Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
έρχεται η άλλη να σε τσιμπουκώσει
μάλιστα επειδή τα σκαμπώ είναι ψηλά σχετικά, η πιπα είναι στο όρθιο
Ιδιαιτερα ταλαντούχες στο σπορ αυτό γερμανίδες μιλφ που περιφέρονται γύρω σου
το φιλοθεαμον κοινο τριγυρω παρακολουθει οταν το μιλφ αρχιζει τα χλαπα της και χλουπα της?
οι πιπες ειναι ακαποτες?

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
παιδια..γεια σας! εχθεσ γυρισα απο φρανφουρτη....το σαββατο ημουνα στο οασις απο τις 3 το μεσημερι μεχρι 11 το βραδυ. μοναδικη εμπειρια! εγω και ο φιλος μου περασαμε τελεια ! ηταν κατι το πρωτογνωρο για μας! περασαμε τελεια! σας συνηστω ανεπιφυλακτα να το επισκεφτειται.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
παιδια..γεια σας! εχθεσ γυρισα απο φρανφουρτη....το σαββατο ημουνα στο οασις απο τις 3 το μεσημερι μεχρι 11 το βραδυ. μοναδικη εμπειρια! εγω και ο φιλος μου περασαμε τελεια ! ηταν κατι το πρωτογνωρο για μας! περασαμε τελεια! σας συνηστω ανεπιφυλακτα να το επισκεφτειται.

μεγαλε χωρις λεπτομερειες δεν φωτιζεις τους νεους..δωσε αναλυτικο feedback

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
λοιπον......αφιξει στο οασις  περιπου στις 3 το μεσημερι....πληρωνουμε στην εισοδο 65 ευρω εκαστος,και περνουμε απο 2 πετσετουλες.μας δινει...ενα βραχιλακικαι ενα δευτερο βραχιολακι με κλειδακι.επειτα μπαινουμε και κατεβαινουμε κατι σκαλιτσεςκαι οπου ειναι τα αποδυτηρια.βγαζουμε τα ρουχα.....α ξεχασα να πω οταν μπηκαμε βαλαμε τα χρηματα που θελαμε να χαλασουμε στη θυριδα με το κλειδακι που μας εδωσε.που το ιδιο το κλειδακι αντιστοιχει μετο ντουλαπι στα αποδυτηρια.κανουμε ντουζακι λιοπον και ανεβαινουμε.ο παραδεισος μπροστα μας!παντου γυμνες γυναικεςγια ολα τα γουστα!στην αρχη μπαινουμε για ενα τζακουζι...με το οποιο μουλιασαμε για αρκετη ωρα!διπλα μας να περνανε τα μουνακια και να σε κοιτανε λες και θελανε να σε φανε.προσοχη....αν της κοιταξεις για λιγο σοθ την πεφτουνε κατευθειαν. επειτα πηγαινουμε στη κυρια αιθουσα και καθομαστε για να κοζαρουμε ...και να την πεσουμε στο πρωτο θηραμα!......αφου ριξαμε το πρωτο ......ηρθε η ωρα για το απογευματινο φαγητο 6 ηωρα...μπουφες με ωραιο φαγητο! αφου φαγαμε πηγαμε για μια σουνα οπου χαλαρωσαμε αρκετα.....και ηταν η ωρα για το δευτερο.χαλαρωναμε σε εναν καναπε οπου παντα βαζεις μια πετσετα για να καθεσαι.μας την πεφτανε συνεχεια αλλα να ξερετε οτι εσεις διαλεγεται ......οποτε δε χρειαζεται να βιαζεστε.η δευτερη επιλογη φυσικα ηταν και η καλυτερη γιατι εχεις μαθει πως να διαλεξεις και τι πρεπει να προσεξεις....αυτο το λεω για αυτους που θα πανε για πρωτη φορα.κατα της 9 γνωρισαμε και 2 ελληνιδες......η μια ηταν αρκετο καιρο εκει και η αλλη ηταν μια βδομαδα εκει. η δευτερη ηταν απο κρητη και ειχε εκει μονο μια εβδομαδα..και μας ειπε οτι δεν ειχε ξανακανει σε αυτο το χωρο...και το εκανε απο αναγκη.συμπαθητικες και οι δυο....απλα.μετα γνωριζω μια ελληνοτουρκαλαπου μιλαγε πολυ καλα ελληνικα..και αφου μιλησαμε για αρκρτη ωρα και αποκτησαμε πολυ καλη οικιοτητα....καναμε πολυ τρελο γαμησι!
λοιπον...παιδια το γαμησι ειναι 50 ευρω με ακαποτη πιπα.....για μιση ωρα.ανετες και οι 3 γκομενες που πηραδε βιαζονται και κανανε καλο γλυψιμο.(ολο το σκηνικο μοιαζει σαν σε ελληνικο στριπτιζαδικο που σου την πεφτουνε για ενα ποτο και σε παρακαλανε.....ετσι γινεται και εκει σου την πεφτουνε και σε παρακαλανε για ενα γαμησι)η ελληνιδα μου ειπε οτι εμενε εκει απο τον πανω οροφο και πληρωνε 75 ευρω την ημερα που περιελαμβανε και το φαγητο της και οσα εβγαζε απο τα γαμησια ηταν ολα δικα της.......εμεις παιδια περασαμε τελεια ....και φυγαμε κατα της 12 το βραδυ.σας το συνιστω να πατε!ειναι πολυ καλη εμπειρια! για ουι αλλο θελετε να με ρωτησετε ειμαι στη διαθεση σας.

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
λοιπον......αφιξει στο οασις   περιπου στις 3 το μεσημερι....πληρωνουμε στην εισοδο 65 ευρω εκαστος,και περνουμε απο 2 πετσετουλες.μας δινει...ενα βραχιλακικαι ενα δευτερο βραχιολακι με κλειδακι.επειτα μπαινουμε και κατεβαινουμε κατι σκαλιτσεςκαι οπου ειναι τα αποδυτηρια.βγαζουμε τα ρουχα.....α ξεχασα να πω οταν μπηκαμε βαλαμε τα χρηματα που θελαμε να χαλασουμε στη θυριδα με το κλειδακι που μας εδωσε.που το ιδιο το κλειδακι αντιστοιχει μετο ντουλαπι στα αποδυτηρια.κανουμε ντουζακι λιοπον και ανεβαινουμε.ο παραδεισος μπροστα μας!παντου γυμνες γυναικεςγια ολα τα γουστα!στην αρχη μπαινουμε για ενα τζακουζι...με το οποιο μουλιασαμε για αρκετη ωρα!διπλα μας να περνανε τα μουνακια και να σε κοιτανε λες και θελανε να σε φανε.προσοχη....αν της κοιταξεις για λιγο σοθ την πεφτουνε κατευθειαν. επειτα πηγαινουμε στη κυρια αιθουσα και καθομαστε για να κοζαρουμε ...και να την πεσουμε στο πρωτο θηραμα!......αφου ριξαμε το πρωτο ......ηρθε η ωρα για το απογευματινο φαγητο 6 ηωρα...μπουφες με ωραιο φαγητο! αφου φαγαμε πηγαμε για μια σουνα οπου χαλαρωσαμε αρκετα.....και ηταν η ωρα για το δευτερο.χαλαρωναμε σε εναν καναπε οπου παντα βαζεις μια πετσετα για να καθεσαι.μας την πεφτανε συνεχεια αλλα να ξερετε οτι εσεις διαλεγεται ......οποτε δε χρειαζεται να βιαζεστε.η δευτερη επιλογη φυσικα ηταν και η καλυτερη γιατι εχεις μαθει πως να διαλεξεις και τι πρεπει να προσεξεις....αυτο το λεω για αυτους που θα πανε για πρωτη φορα.κατα της 9 γνωρισαμε και 2 ελληνιδες......η μια ηταν αρκετο καιρο εκει και η αλλη ηταν μια βδομαδα εκει. η δευτερη ηταν απο κρητη και ειχε εκει μονο μια εβδομαδα..και μας ειπε οτι δεν ειχε ξανακανει σε αυτο το χωρο...και το εκανε απο αναγκη.συμπαθητικες και οι δυο....απλα.μετα γνωριζω μια ελληνοτουρκαλαπου μιλαγε πολυ καλα ελληνικα..και αφου μιλησαμε για αρκρτη ωρα και αποκτησαμε πολυ καλη οικιοτητα....καναμε πολυ τρελο γαμησι!
λοιπον...παιδια το γαμησι ειναι 50 ευρω με ακαποτη πιπα.....για μιση ωρα.ανετες και οι 3 γκομενες που πηραδε βιαζονται και κανανε καλο γλυψιμο.(ολο το σκηνικο μοιαζει σαν σε ελληνικο στριπτιζαδικο που σου την πεφτουνε για ενα ποτο και σε παρακαλανε.....ετσι γινεται και εκει σου την πεφτουνε και σε παρακαλανε για ενα γαμησι)η ελληνιδα μου ειπε οτι εμενε εκει απο τον πανω οροφο και πληρωνε 75 ευρω την ημερα που περιελαμβανε και το φαγητο της και οσα εβγαζε απο τα γαμησια ηταν ολα δικα της.......εμεις παιδια περασαμε τελεια ....και φυγαμε κατα της 12 το βραδυ.σας το συνιστω να πατε!ειναι πολυ καλη εμπειρια! για ουι αλλο θελετε να με ρωτησετε ειμαι στη διαθεση σας.

Φιλαρακο με τι μεσο πηγες στο ναο;

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
απο την πολη της φρανκφουρτης με ταξι φιλε πηγαμε.....υπαρχει και τρενο αλλα εχει ταλαιπωρια.το ταξι προς τα εκει μας πηρε 35 ευρω...και οταν γυρναγαμε μας πηρε 50 ευρω γιατι μετα της 11 το βραδυ εχει καποια επιβαρυνση.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
απο την πολη της φρανκφουρτης με ταξι φιλε πηγαμε.....υπαρχει και τρενο αλλα εχει ταλαιπωρια.το ταξι προς τα εκει μας πηρε 35 ευρω...και οταν γυρναγαμε μας πηρε 50 ευρω γιατι μετα της 11 το βραδυ εχει καποια επιβαρυνση.
Νατο το...ταξι.
Ρε πουστη μου δεν το πιστευω. Οι Γερμανοι διαφημίζουν το μπουρδελο σε ταξι.
Πριν 3 μερες ημουν Φρανκφουρτη και την τραβηξα στο αεροδρομιο.
Δυστυχως δεν ειχα καθολου χρονο.....

Συνημμένα

• fkk-oase.jpg
    fkk-oase.jpg
    184,4 KB · Εμφανίσεις: 59

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Να και αλλο. το FKK Palace. Οι Γερμανοι ειναι χρονια μπροστα.  :headbang:

Συνημμένα

• fkk-palace.jpg
    fkk-palace.jpg
    181 KB · Εμφανίσεις: 49

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Αμα και στα δικα μας ταξι ειχαν τετοιες διαφιμησεις δεν θα εκαναν απεργιες! :dancing: :offtopic:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στο Παλάς έγινε επιδρομή της Αστυνομίας!

Τους είχανε γυμνούς όλους και τους έκαναν εξακρίβωση στοιχείων.

Μερικούς τους συνόδευαν μέχρι τα αυτοκίνητά τους γυμνούς για να πάρουνε διαβατήριο,ταυτότητα κλπ

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Χτες πηγα, σημερα πηγα και αυριο θα ξαναπαω!!!!!!!!!!!!!! :fuck2: :pipa3: :kissass2: :kissass: :pipa1: Ρε παιδια ειναι μια εμπειρια που πρεπει καποιος να την ζησει. Εγω που ημουν συνηθισμενος στην μιζερια της Θεσσαλονικης επαθα πολυτισμικο σοκ. Γυναικες για ολα τα γουστα! Για ολα ολα τα γουστα! Αληθεια, παιζει κανενας συναγωνιστης να ειναι αυριο εκει? Στειλτε μηνυμα. Ειναι βεβαια δαπανηρη εμπειρια αν βαλεις και ταξια απο Φρανκφουρτη και εισοδο, αλλα χαλαλι. Τρομερες εμπειριες παιδια!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
arfo35 η ελληνίδα είναι μια με σκουλαρίκια και τατού παντού?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Κοριτσια, βοηθατε γιατι μου βαλατε το μικροβιο της Γερμανιας!!

Που ειναι καλυτερα να πανε στη Γερμανια 2 φιλοι οι οποιοι δεν εχουν διαθεση να ψαξουν ιδιαιτερα αλλα θα ηθελαν να δοκιμασουν την εμπειρια και εννοειται να περασουν τελεια ?
Διαβαζω διαβαζω και ξαναδιαβαζω αλλα ακρη ΔΕΝ εχω βγαλει ουτε απο Αρτεμες ουτε απο οασες κτλπ δεν εχω καταλαβει πιο ειναι καλυτερο,καμια συγκριση παιδες ?..

Τελικα τα μεγαλα αυτα κλαμπς ποσες γυναικες εχουν κατα μεσο ορο ? Ειναι καλυτερα να παει κανεις ΣΚ που πιθανως θα εχει περισσοτερες ? Η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο βεβαια αλλα ποιο ειναι το τοπ
ποιοτικα ?

Μπατζετ κτλπ δεν θα ειναι προβλημα ουτε το ποτε!!!

Περιμενω απαντησεις απο τυπαδες που εχουν παει και θα γραψουν οτι εχουν δει, οχι θεωρητικα, ακουσα μου ειπαν ...

Και για να το κανω πιο ευκολο γενικα σε ολη τη γερμανια δεν με νοιαζει η πολη,
νουμερο 1: ταδε κλαμπ στην ταδε πολη
νουμερο 2: ταδε κλαμπ στην ταδε πολη
και ουτω καθ εξης

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
ΞΕΚΙΝΑ κοπελιά εσύ και θα την βρεις την ακρη... :uglystupid:
Φραγκφούρτη ειναι πιο κοντά , OASIS , PALACE κλπ θα κρινεις και μονος σου σε τελικη αναλυση. Μην τα περιμένεις ολα μασημένη τροφή :uglystupid:

stripsex

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
OASE για αρχη και αν μετα απο αυτο νομιζεις οτι θες και κατι αλλο ξεκινας ψακτικη στα αλλα της πολης.

argonaut

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα σας συμβουλευα αμα κανετε τετοιο ταξιδι να ερθετε μετα τον Μαιο που θα εχει καλυτερο καιρο. Τοτες δουλευουν και οι υπαιθριοι χωροι με τις πισινες και τα barbecue.
Νοημα εχει  να κανετε τριημερο (απο Παρασκευη απογευμα  μεχρι Κυριακη απογευμα) ωστε να δειτε 3 μαγαζια. Τωρα το Βερολινο εχει μονον το Artemis. Καλο, αλλα χωρις υπαιθριο χωρο. Το πλεονεκτημα ειναι η πολη με τα αξιοθεατα της.
Ενας καλος συνδιασμος ειναι Παρασκευή απογευμα  στο Palace. Εξισου καλο και αυτο ομως χωρις υπαιθριο χωρο . Εχει κινηση μετα τις 19.00.
Την επομενη στο FKK-World (50 km βορεια της Φρανκφουρτης). Και τελικα την Κυριακη στο Oase μεχρι το απογευμα. Απο εκει κατευθειαν στο αεροδρομιο της Φραγκφουρτης.
Τωρα μιλαμε για ενα ταξιδι 140 km. Αλλα με αμαξι με GPS κανενα προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom