Καλησπέρα σε όλους τους αγωνιστές..Το παρακάτω review είναι αφιερωμένο στους:
argonaut
sakarvats
stripsex
οι οποίοι μοιράστηκαν την γνώση και τις πληροφορίες μαζί μου έτσι ώστε να ζήσω το παρακάτω..
Το μέρος είναι μαγικό.Επιβεβαιώνω ότι έχουν πει οι υπόλοιποι.Συνοπτικά αναφέρω πως στην είσοδο πληρώνεις 65 παίρνεις βραχιολάκι με κλειδί ώστε να βάλεις σε ένα μικρό locker που βρίσκεται στον κύριο χώρο, λεφτά, κινητό κλειδιά κλπ.Αφού φυλάξεις εκεί τα πρώτα κατεβαίνεις στα αποδυτήρια όπου έχεις ένα ντουλαπάκι για να βάλεις μέσα ρούχα κλπ.Αποσκευές αφήνεις στην ρεσεψιόν του νού δεν παίζει να τις πάρεις κάτω.Βάζεις μπουρνουζάκι και ανεβαίνεις επάνω.Πάμε στο ψητό
Πήγα στις 12.30 μέχρι τις 19.00. Αρχικά είχε 2-3 μπόμπες οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν μετά τις 16.00 όπου σκάνε ρουμάνες, πολωνές κλπ άρρωστες.
1. Δυστυχώς η πρώτη βολή ήταν airball. Αφενώς η γκόμενα ήταν ξεπέτα (ξανθιά με κινέζικα τατου στην πλάτη) αφετέρου ανακάλυψα μια χοντρή αδυναμία του fkk oase.Ο εξαερισμός σε μερικά δωμάτια δεν είναι σωστός με αποτέλεσμα την ώρα του σφυροκοπήματος να μένεις απο ανάσες.Δεν ασχολήθηκα πέρα απο το δεκάλεπτο και άραξα τρώγονας και χαζέυοντας.
2.Το γκολ απο την σέντρα. Κατά τις 16.00 σκάει γκρούπ απο ανώμαλες ρουμάνες.Μια εξ αυτών επιπέδου φωτομοντέλου ξανθιά 1,70 με σκουλαρίκι στον αφαλό ονόματι κορίνα μου χάρισε ένα μαγικό μισάωρο που απλώς δεν θέλεις να τελειώσει. Σε συνδυασμό με τον κολλητό που πήδαγε την μοναδική μαύρη με τούμπανο βυζί (όνομα δεν συγκράτησα θα την βρείτε πανεύκολα) οι στιγμές ήταν πραγματικά θρυλικές.
3.Το μέρος όμως κάσαρε στο 90 όταν και ακολούθησα την ανιες μελαχροινή πολωνή με χαρακτηριστικό μάυρισμα string στο κώλο η οποία εκτός απο θεά είναι και ίσως το καλύτερο γαμήσι που έχετ κάνει στην ζωή σας.Το μόνο που έχω να πω είναι πως όσο ήταν στα τέσσερα σταμάτησε σήκωσε το χέρι της και έριξε μόνη της σφαλιαρίδι στον κώλο της πετώντας την μαγική ατάκα thats the way i like it..μιλάμε για εργαλείο.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια..Αν δεν έπρεπε να προλάβουμε αεροπλάνο ακόμα μέσα θα είμασταν.Το μέρος είναι καθαρό.Πηδάς επάνω σε πετσέτες που αλλάζονται επι τόπου και η κοπέλα μετά απο κάθε συνάντηση πηγαίνει στα pit stop για κανένα πεντάλεπτο.
Πίπες ακάποτες και νορμαλ σεξ 50ευρώ για μισή ώρα (50 ευρώ το χύσιμο εκτός αν βρείτε μέτρια που μπορεία να ρίξετε 2 με 50)
Πολύ καλός μπουφές με ποικιλία φαγητού
Δυνατό τζακούζι και σάουνα για αραλίκι
Κλείνοντας δίνω 2 βασικά tips
1.Στην αρχή τα χάνεις.μιλάμε για άλλη φάση.
2.Διάλεξε δωμάτιο κοντά στα pit stop.Μετά τα ντούς κάνε δεξιά και θα δεις 2-3 σκαλάκια.Απο εκεί και επάνω τα δωμάτια είναι οκ.Εγώ έδωσα 2 πολύ καλά στο coca cola δωμάτιο. Επίσης καλό είναι να αράξεις ακριβώς στο καναπέ μετά τα ντους καθώς απο εκεί βγαίνουν οι γκόμενες μετά την επίσκεψη. Προσοχή γιατί οι καλές πιάνονται εργολαβία και χάνονται για δίωρα.
3. Ταξάκι για αεροδρόμιο είναι 25 με 30 λεπτά με στάνταρ τιμή τα 40 ευρώ
ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΣΠΡΩΞΩ ΓΕΡΑ