Νέα

FKK-Oase Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα australos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 782
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Καλησπέρα σε όλους τους αγωνιστές..Το παρακάτω review είναι αφιερωμένο στους:

argonaut
sakarvats
stripsex

οι οποίοι μοιράστηκαν την γνώση και τις πληροφορίες μαζί μου έτσι ώστε να ζήσω το παρακάτω..

ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΣΠΡΩΞΩ ΓΕΡΑ

Welcome back, φίλε, πάντα τέτοια ...

:knockinb: :pipa2: :fuck1: :pipa3: :fuck2: :kissass2: :kissass:

:dancing: :dancing: :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

argonaut
sakarvats
stripsex

οι οποίοι μοιράστηκαν την γνώση και τις πληροφορίες μαζί μου έτσι ώστε να ζήσω το παρακάτω..

Το μέρος είναι μαγικό.Επιβεβαιώνω ότι έχουν πει οι υπόλοιποι.Συνοπτικά αναφέρω πως στην είσοδο πληρώνεις 65 παίρνεις βραχιολάκι με κλειδί ώστε να βάλεις σε ένα μικρό locker που βρίσκεται στον κύριο χώρο, λεφτά, κινητό κλειδιά κλπ.Αφού φυλάξεις εκεί τα πρώτα κατεβαίνεις στα αποδυτήρια όπου έχεις ένα ντουλαπάκι για να βάλεις μέσα ρούχα κλπ.Αποσκευές αφήνεις στην ρεσεψιόν του νού δεν παίζει να τις πάρεις κάτω.Βάζεις μπουρνουζάκι και ανεβαίνεις επάνω.Πάμε στο ψητό

Πήγα στις 12.30 μέχρι τις 19.00. Αρχικά είχε 2-3 μπόμπες οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν μετά τις 16.00 όπου σκάνε ρουμάνες, πολωνές κλπ άρρωστες.

1. Δυστυχώς η πρώτη βολή ήταν airball. Αφενώς η γκόμενα ήταν ξεπέτα (ξανθιά με κινέζικα τατου στην πλάτη) αφετέρου ανακάλυψα μια χοντρή αδυναμία του fkk oase.Ο εξαερισμός σε μερικά δωμάτια δεν είναι σωστός με αποτέλεσμα την ώρα του σφυροκοπήματος να μένεις απο ανάσες.Δεν ασχολήθηκα πέρα απο το δεκάλεπτο και άραξα τρώγονας και χαζέυοντας.

2.Το γκολ απο την σέντρα. Κατά τις 16.00 σκάει γκρούπ απο ανώμαλες ρουμάνες.Μια εξ αυτών επιπέδου φωτομοντέλου ξανθιά 1,70 με σκουλαρίκι στον αφαλό ονόματι κορίνα μου χάρισε ένα μαγικό μισάωρο που απλώς δεν θέλεις να τελειώσει. Σε συνδυασμό με τον κολλητό που πήδαγε την μοναδική μαύρη με τούμπανο βυζί (όνομα δεν συγκράτησα θα την βρείτε πανεύκολα) οι στιγμές ήταν πραγματικά θρυλικές.

3.Το μέρος όμως κάσαρε στο 90 όταν και ακολούθησα την ανιες μελαχροινή πολωνή με χαρακτηριστικό μάυρισμα string στο κώλο η οποία εκτός απο θεά είναι και ίσως το καλύτερο γαμήσι που έχετ κάνει στην ζωή σας.Το μόνο που έχω να πω είναι πως όσο ήταν στα τέσσερα σταμάτησε σήκωσε το χέρι της και έριξε μόνη της σφαλιαρίδι στον κώλο της πετώντας την μαγική ατάκα thats the way i like it..μιλάμε για εργαλείο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια..Αν δεν έπρεπε να προλάβουμε αεροπλάνο ακόμα μέσα θα είμασταν.Το μέρος είναι καθαρό.Πηδάς επάνω σε πετσέτες που αλλάζονται επι τόπου και η κοπέλα μετά απο κάθε συνάντηση πηγαίνει στα pit stop για κανένα πεντάλεπτο.

Πίπες ακάποτες και νορμαλ σεξ 50ευρώ για μισή ώρα (50 ευρώ το χύσιμο εκτός αν βρείτε μέτρια που μπορεία να ρίξετε 2 με 50)
Πολύ καλός μπουφές με ποικιλία φαγητού
Δυνατό τζακούζι και σάουνα για αραλίκι

Κλείνοντας δίνω 2 βασικά tips

1.Στην αρχή τα χάνεις.μιλάμε για άλλη φάση.
2.Διάλεξε δωμάτιο κοντά στα pit stop.Μετά τα ντούς κάνε δεξιά και θα δεις 2-3 σκαλάκια.Απο εκεί και επάνω τα δωμάτια είναι οκ.Εγώ έδωσα 2 πολύ καλά στο coca cola δωμάτιο. Επίσης καλό είναι να αράξεις ακριβώς στο καναπέ μετά τα ντους καθώς απο εκεί βγαίνουν οι γκόμενες μετά την επίσκεψη. Προσοχή γιατί οι καλές πιάνονται εργολαβία και χάνονται για δίωρα.

3. Ταξάκι για αεροδρόμιο είναι 25 με 30 λεπτά με στάνταρ τιμή τα 40 ευρώ

......γιατι  μου  το  κανεις  αυτο   :'( :'( ρε  φιλε ?  Γιατιιιιιιιιιιιιιι ????  62  και  σημερα    για  Φρανκφουρτη.......δεν  περνανε  οι  πουτανες  οι  μερες...........μου    φαινεται    οτι  θα  μεινω  εκει  να  πλενω  πιατα  για  να  πληρωσω  το  εισιτηριο  της  επιστροφης !!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

argonaut
sakarvats
stripsex

Το μέρος είναι μαγικό.Επιβεβαιώνω ότι έχουν πει οι υπόλοιποι.Συνοπτικά αναφέρω πως στην είσοδο πληρώνεις 65 παίρνεις βραχιολάκι με κλειδί ώστε να βάλεις σε ένα μικρό locker που βρίσκεται στον κύριο χώρο, λεφτά, κινητό κλειδιά κλπ.Αφού φυλάξεις εκεί τα πρώτα κατεβαίνεις στα αποδυτήρια όπου έχεις ένα ντουλαπάκι για να βάλεις μέσα ρούχα κλπ.Αποσκευές αφήνεις στην ρεσεψιόν του νού δεν παίζει να τις πάρεις κάτω.Βάζεις μπουρνουζάκι και ανεβαίνεις επάνω.Πάμε στο ψητό

Πήγα στις 12.30 μέχρι τις 19.00. Αρχικά είχε 2-3 μπόμπες οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν μετά τις 16.00 όπου σκάνε ρουμάνες, πολωνές κλπ άρρωστες.

1. Δυστυχώς η πρώτη βολή ήταν airball. Αφενώς η γκόμενα ήταν ξεπέτα (ξανθιά με κινέζικα τατου στην πλάτη) αφετέρου ανακάλυψα μια χοντρή αδυναμία του fkk oase.Ο εξαερισμός σε μερικά δωμάτια δεν είναι σωστός με αποτέλεσμα την ώρα του σφυροκοπήματος να μένεις απο ανάσες.Δεν ασχολήθηκα πέρα απο το δεκάλεπτο και άραξα τρώγονας και χαζέυοντας.

2.Το γκολ απο την σέντρα. Κατά τις 16.00 σκάει γκρούπ απο ανώμαλες ρουμάνες.Μια εξ αυτών επιπέδου φωτομοντέλου ξανθιά 1,70 με σκουλαρίκι στον αφαλό ονόματι κορίνα μου χάρισε ένα μαγικό μισάωρο που απλώς δεν θέλεις να τελειώσει. Σε συνδυασμό με τον κολλητό που πήδαγε την μοναδική μαύρη με τούμπανο βυζί (όνομα δεν συγκράτησα θα την βρείτε πανεύκολα) οι στιγμές ήταν πραγματικά θρυλικές.

3.Το μέρος όμως κάσαρε στο 90 όταν και ακολούθησα την ανιες μελαχροινή πολωνή με χαρακτηριστικό μάυρισμα string στο κώλο η οποία εκτός απο θεά είναι και ίσως το καλύτερο γαμήσι που έχετ κάνει στην ζωή σας.Το μόνο που έχω να πω είναι πως όσο ήταν στα τέσσερα σταμάτησε σήκωσε το χέρι της και έριξε μόνη της σφαλιαρίδι στον κώλο της πετώντας την μαγική ατάκα thats the way i like it..μιλάμε για εργαλείο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια..Αν δεν έπρεπε να προλάβουμε αεροπλάνο ακόμα μέσα θα είμασταν.Το μέρος είναι καθαρό.Πηδάς επάνω σε πετσέτες που αλλάζονται επι τόπου και η κοπέλα μετά απο κάθε συνάντηση πηγαίνει στα pit stop για κανένα πεντάλεπτο.

Πίπες ακάποτες και νορμαλ σεξ 50ευρώ για μισή ώρα (50 ευρώ το χύσιμο εκτός αν βρείτε μέτρια που μπορεία να ρίξετε 2 με 50)
Πολύ καλός μπουφές με ποικιλία φαγητού
Δυνατό τζακούζι και σάουνα για αραλίκι

Κλείνοντας δίνω 2 βασικά tips

1.Στην αρχή τα χάνεις.μιλάμε για άλλη φάση.
2.Διάλεξε δωμάτιο κοντά στα pit stop.Μετά τα ντούς κάνε δεξιά και θα δεις 2-3 σκαλάκια.Απο εκεί και επάνω τα δωμάτια είναι οκ.Εγώ έδωσα 2 πολύ καλά στο coca cola δωμάτιο. Επίσης καλό είναι να αράξεις ακριβώς στο καναπέ μετά τα ντους καθώς απο εκεί βγαίνουν οι γκόμενες μετά την επίσκεψη. Προσοχή γιατί οι καλές πιάνονται εργολαβία και χάνονται για δίωρα.

3. Ταξάκι για αεροδρόμιο είναι 25 με 30 λεπτά με στάνταρ τιμή τα 40 ευρώ

δωσε κ σωσε δικε μου..τι περιγραφη ειναι αυτη;; :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon:

συνολικα, μαμησια+εισοδο, ποσο πηγε; :think:

επισης, για ποσες μερες πηγες στην Φραν κ ποσο εμεινες στο φκκ; :s&m_1:

ευχαριστω! :grin: :grin:

*** στο τελος το " βαστα..γερα " τα σπαει... :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
συναδελφοι πιστευω πως οποιος δεν θαμπωθει και συνειδητοποιησει απο την αρχη το ναο που μπηκε χαλαει ενα 300 ευκολα.

προσοχη στις πουστιες.φιλος πηρε 2 ιταλιδες τις πληρωσε για λεσβιακο και σεξακι..επανω στη φαση λεει στη μια να τα παρει στο στομα..την επιμαχη στιγμη πηγε και η αλλη ισα που την σοβατισε και μετα του ζητουσαν απο 50ευρω η καθε μια μονο και μονο επειδη τους τα εφερε στην μαπα.πεταμενα λεφτα..

προσοχη τι συνενοηστε μην σας πιασουν κωτσους.

υ.γ. μοιραστειτε την γνωση και βοηθειστε και τους επομενους που θα πανε

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
το cim πληρωνεται 50 επιπλεον ..τωρα αν η δευτερη πηγε κοντα εκ του πονηρου.....ειναι λιγο δυσκολο να τα συνεννοηθεις αυτα εκεινη την ωρα...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το cim πληρωνεται 50 επιπλεον ..τωρα αν η δευτερη πηγε κοντα εκ του πονηρου.....ειναι λιγο δυσκολο να τα συνεννοηθεις αυτα εκεινη την ωρα...

η πουτανα πουτανιες..γιαυτο λεμε προσοχη

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτα ειναι να σφαζονται τα πουτανακια για το ποια θα τα παρει στη μαπα. οραια αισθηση πρεπει νανε ασ ειναι ναι για λεφτα

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά θα βάλω τα κλάματα ... ΠΟΛΥ γουστάρω το σκηνικό αυτό.
Επειδή ξεκίνησα να ψάχνομαι βρήκα αυτό στο τέλος της σελίδας έχει λίστα με πολλά ΦΚΚ... Δεν εχω ιδέα αν αξίζει κάποιο απο αυτά. Ξέρει κανείς?

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα κανενα νεο ???
οασε η αρτεμις?

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
γεια σου φιλε.....θα ηθελα να σε ρωτησω κατι......σε λιγες μερες θα παω μεα ενα φιλαρακι φρανφουρτη.....και απο οτι διαβαζω το καλυτερο ειναι το οασις.....ειναι καλη αυτη η εποχη?.....και κατι αλλο....τι ωρες ειναι καλα ...να το επισκευτουμε?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
καλα ρε αρχοντες καταλαβαινω τα αγχος σας αλλα εδω μεσα σας εχω κανει μαγκες με κριτικη και ονοματα απο το ναο ΟΑΣΕ και εσεις μπαινετε και ρωτατε για το γυφτο palace

ΗΜΑΡΤΟΝ

Επισκέπτης
καλα ρε αρχοντες καταλαβαινω τα αγχος σας αλλα εδω μεσα σας εχω κανει μαγκες με κριτικη και ονοματα απο το ναο ΟΑΣΕ και εσεις μπαινετε και ρωτατε για το γυφτο palace

ΗΜΑΡΤΟΝ

ΗΜΑΡΤΟΝ
παιδες εχει δικιο .Μετά το oase δεν υπάρχει τιποτα

mykonos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κατι που θελω να ρωτησω πως γινεται η πληρωμη τον γυναικων ?
αφου τα χρηματα τα εχεις σε ενα ντουλαπακι κλειδωμενα,
πας μετα απο καθε μαμηση και πληρωνεις ???

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
κατι που θελω να ρωτησω πως γινεται η πληρωμη τον γυναικων ?
αφου τα χρηματα τα εχεις σε ενα ντουλαπακι κλειδωμενα,
πας μετα απο καθε μαμηση και πληρωνεις ???

Σε ακολουθεί στον χώρο με τα χρηματοκιβώτια και την πληρώνεις εκεί.

Επισκέπτης
Την Παρασκευή το βραδυ μπορει και να ειχε καμιά 80αριά μουνια!!! Αντε καλό Πασχα :fuck2: :idiot: :uglystupid:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδη αν καποιος ειναι πλουσιος και μπορει να πηγαινει καθε μερα βρηκε τον παραδεισο????

Τι εθνικοτητες παιζουν γενικα και πιο πολυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom