Περί ορέξεως...Ούτε βία ασκείς,ούτε εξαναγκάζεις κάποια....Παιχνίδι είναι,βίτσιο είναι και αν γουστάρει η άλλη το δέχεται.Στο δευτερόλεπτο δεν μπαίνει το χέρι μέσα,θέλει τρόπο, θέλει λιπαντικό,θέλει λίγο χρόνο,θέλει υπομονή...Οι γκόμενες γουστάρουν να ανοίγει η μουνάρα τους και καυλώνουν απίστευτα - όποιες κάτσουν και το απολαύσουν,το ξαναζητάνε... Ούτε με βιαιότητα έχει σχέση,άσχετα αν η άλλη γουστάρει και το απαιτήσει να το κάνεις πιο βίαια, ούτε με ανικανότητα...Παιχνίδι είναι,καύλα είναι όπως και τόσα άλλα,ήτε πριν ήτε μετά το κύριο "γεύμα".Εγώ γουστάρω να το κάνω και με καυλώνει απίστευτα,όπως καυλώνει απίστευτα και η γκόμενα.Καλά για κώλο...άλλη φάση !! Αλλά πολύ πιο σπάνιο να σου κάτσει και να μπει και παλάμη...κάποια δάχτυλα ναι,εκτός κι αν η άλλη φιλοξενεί πάτους από μπουκάλια.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fisting σε cg ή ct;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliariss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mitsos1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Περί ορέξεως...Ούτε βία ασκείς,ούτε εξαναγκάζεις κάποια....Παιχνίδι είναι,βίτσιο είναι και αν γουστάρει η άλλη το δέχεται.Στο δευτερόλεπτο δεν μπαίνει το χέρι μέσα,θέλει τρόπο, θέλει λιπαντικό,θέλει λίγο χρόνο,θέλει υπομονή...Οι γκόμενες γουστάρουν να ανοίγει η μουνάρα τους και καυλώνουν απίστευτα - όποιες κάτσουν και το απολαύσουν,το ξαναζητάνε... Ούτε με βιαιότητα έχει σχέση,άσχετα αν η άλλη γουστάρει και το απαιτήσει να το κάνεις πιο βίαια, ούτε με ανικανότητα...Παιχνίδι είναι,καύλα είναι όπως και τόσα άλλα,ήτε πριν ήτε μετά το κύριο "γεύμα".Εγώ γουστάρω να το κάνω και με καυλώνει απίστευτα,όπως καυλώνει απίστευτα και η γκόμενα.Καλά για κώλο...άλλη φάση !! Αλλά πολύ πιο σπάνιο να σου κάτσει και να μπει και παλάμη...κάποια δάχτυλα ναι,εκτός κι αν η άλλη φιλοξενεί πάτους από μπουκάλια.....
Respect
Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Για κανε τον κοπο να δοκιμασης εδω
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ,ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΑΓΟΥΛΑ, ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ, ΔΑΧΤΥΛΑ, ΘΕΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ,ΔΟΝΙΤΕΣ, ΑΓΓΟΥΡΙΑ, FISTING,SPECIAL MASSAGE, ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ!!! ιρινα απο ρωσια...
Η ηλικία μου είναι 44 έτη
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ,ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΑΓΟΥΛΑ, ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ, ΔΑΧΤΥΛΑ, ΘΕΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ,ΔΟΝΙΤΕΣ, ΑΓΓΟΥΡΙΑ, FISTING,SPECIAL MASSAGE, ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ!!! ιρινα απο ρωσια...
Η ηλικία μου είναι 44 έτη
mitsos1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες είναι από τσοντοσιτε - και το εμαιλ με .ru - δεν το βλεπω πολυ σόι. Και το ηλικία 44 βάλε καμιά 5-6 χρόνια παραπάνω.
Καλημέρα
Εχει πετυχει κανενας κοπελα που να δεχεται fisting?
ευχαριστω
Νέος ψάξε τη Φρατζέσκα από το μαμπα
μωρε ψευτικη αγγελια δεν ειναι και την εχουν δοκιμασει καμποσοι απο εδω μεσα στην κατηγορια milf.Ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες είναι από τσοντοσιτε - και το εμαιλ με .ru - δεν το βλεπω πολυ σόι. Και το ηλικία 44 βάλε καμιά 5-6 χρόνια παραπάνω.
το θεμα ειναι αν εσυ την γουσταρεις !!!!!!
ηλικια μιλανε για 45 - 50.
νομιζω υπαρχει και κριτικη
Chris MacNeil
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχει τύχει να ακούσω από γυναίκες, κι όχι απαραίτητα της "δουλειάς", για το πόσο βίαιοι γίνονται ενίοτε κάποιοι γι αυτό το λόγο!
Δεν τους θεωρώ καν άντρες. Τους σιχαίνομαι!
Αν δεν σου καλοσηκώνεται υπάρχουν και φαρμακευτικά βοηθήματα. Αν δεν σου σηκώνεται ούτε έτσι κάτσε να απολαύσεις το στοματικό που θα σου προσφέρει η άλλη.
Αλλά ρε ΜΑΛΑΚΑ (δεν αναφέρομε στον νηματοθέτη, που δεν τον γνωρίζω) μην προσπαθείς να σκίσεις της άλλης το μουνί ή τον κώλο με τα χέρια σου επειδή εσύ είσαι ανίκανος!
Ρε τυπε, αραξε. Το μουνι τεντωνει ασυστολα και οταν λεω ασυστολα, σε μηκος μονο μπορει να φτασει και τα 20-25 εκατοστα απο εισοδο σε μητρα. Το θεμα ειναι να την εχει ζεστανει ο τυπος πρωτα και οχι να ορμαει ετσι. Αν η γκομενα εχει ψηθει και την πας με βηματα (οχι εξ αρχης με κολωνα της δεη) και καραβι περνει μεσα.
Τωρα η γκρινια ειναι συνηθες φενομενο και μην την ακους. Ολοι εχουμε ακουσει το κλασσικο "ξερεις ποσο ποναει;! απαπαπα" σε κουβεντα για πρωκτικο αλλα ολες το κανανε, το κανουνε και θα συνεχισουν. Και κωλογλυφαδες κανουνε, και κατουρημα δεχοντε και τα παντα. Αρα αυτα τα παραπονα ειναι μαλακιες! Αμα ποναει τοσο ΔΕΝ το κανει! ΔΕΝ! Πως το λενε;! Απλα δεν εχουν κανα πιο σημαντικο προβλημα στη ζωη τους και το κανουν τοσο μεγαλο θεμα.
Υγ. Και εσυ εισαι πυρφορος μεχρι αιδιας.
δεν μοπρω να ωρω κατι εκει.μηπως μπορεις να βοηθησεισ?Νέος ψάξε τη Φρατζέσκα από το μαμπα
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Οχι ρε σεις , είστε όλοι ανωμαλοι και σαδιστες αφού το λέει ο παντογνώστης που ολα τα γαμαει ολα τα καρφωνει. Η Karo που έκανε μονη της anal fisting χωρίς κάν να το ζητήσεις ή ζηταγε μονη της μόνο anal σε ολο το ραντεβου τελουσε υπο καθεστως εκβιασμου.ανωμαλες και οσες ζητάνε πνιξιμο και σφαλιάρες. Εσεις πανω στην καυλα να τους εξηγησετε με επιχειρηματα την ανωτεροτητα της ιποσυνης σας. Και όσοι κάνετε ο,τι γουστάρετε με τις γκομενες σας ανωμάλοι κι εσείς.
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Πριν κανά 6μηνο από έναν φραγκάτο Πλαστικό χειρούργο(γνωστό όνομα) πήρα περί τα 400 ευρώ για να φιστάρω την γκόμενά του, να την γαμήσω και κατόπιν να φιστάρω και τον ίδιο με σφήνα μαύρη και να του λυώσω την πλάτη με το μαστίγιο. Κουράστηκε το χέρι μου και υπόψιν ότι είμαι πολύ γυμνασμένος, ο τύπος μες την κόκα με ένα πιάτο με 6-7 γραμμές. Το μαστίγιο έλυωσε και προς μεγάλη μου έκπληξη λέει στην καριόλα να ανοίξει το συρτάρι και Ω Θεοί, 2 ολοκαίνουρια μαστίγια/βίτσες έτοιμα προς άμεση χρήση. Ο τύπος μέχρι και ξυλοκαϊνη σε σπρέϋ για τις κωλοτρυπίδες τους είχε. Μιλάμε για οργάνωση όχι μαλακίες! Μια μέρα μου κλάφτηκε ότι τον παράτησε η γκόμενα... Ε βέβαια ρε κακομοίρη του είπα, ποια θέλει να της φιστάρουν τον γκόμενο? Άθλιε ε Άθλιε... και μου απαντάει "Έχεις δίκιο Master!" Ε-Λ-Υ-Ω-Σ-Α!!!
Η Φρατζεσκα σου κανει fisting δεν της κανεις.Εδω ειναιδεν μοπρω να ωρω κατι εκει.μηπως μπορεις να βοηθησεισ?
Τσ τσ τσ τσ γινονται τετοια πραγματα?Πριν κανά 6μηνο από έναν φραγκάτο Πλαστικό χειρούργο(γνωστό όνομα) πήρα περί τα 400 ευρώ για να φιστάρω την γκόμενά του, να την γαμήσω και κατόπιν να φιστάρω και τον ίδιο με σφήνα μαύρη και να του λυώσω την πλάτη με το μαστίγιο. Κουράστηκε το χέρι μου και υπόψιν ότι είμαι πολύ γυμνασμένος, ο τύπος μες την κόκα με ένα πιάτο με 6-7 γραμμές. Το μαστίγιο έλυωσε και προς μεγάλη μου έκπληξη λέει στην καριόλα να ανοίξει το συρτάρι και Ω Θεοί, 2 ολοκαίνουρια μαστίγια/βίτσες έτοιμα προς άμεση χρήση. Ο τύπος μέχρι και ξυλοκαϊνη σε σπρέϋ για τις κωλοτρυπίδες τους είχε. Μιλάμε για οργάνωση όχι μαλακίες! Μια μέρα μου κλάφτηκε ότι τον παράτησε η γκόμενα... Ε βέβαια ρε κακομοίρη του είπα, ποια θέλει να της φιστάρουν τον γκόμενο? Άθλιε ε Άθλιε... και μου απαντάει "Έχεις δίκιο Master!" Ε-Λ-Υ-Ω-Σ-Α!!!
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Τσ τσ τσ τσ γινονται τετοια πραγματα?
Καλά τα λέει ο Αυλωνίτης... Ωρέ πού πάμε? Πού πάμε?... Θα εκπλαγείτε όταν χώσετε την παλάμη σας ή κανά ματσούκι σαν τον πυροσβεστήρα μέσα με τον τρόπο που "απορροφά" το αντικείμενο μέσα η κωλοτρυπίδα μερικών ανθρώπων... Έχει πλάκα να fist-άρεις άλλους ανθρώπους!
μπααα.ασε δεν μ κανει γτ θελω εγω να κανω σε γυναικα κ οχι αυτη σε εμενα..Η Φρατζεσκα σου κανει fisting δεν της κανεις.Εδω ειναι
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μπααα.ασε δεν μ κανει γτ θελω εγω να κανω σε γυναικα κ οχι αυτη σε εμενα..
Έτσι προβλέπεται ΜΟΝΟ από τον σωστό άρρεν! +1
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20