Νέα

Fisting σε cg ή ct;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliariss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Περί ορέξεως...Ούτε βία ασκείς,ούτε εξαναγκάζεις κάποια....Παιχνίδι είναι,βίτσιο είναι και αν γουστάρει η άλλη το δέχεται.Στο δευτερόλεπτο δεν μπαίνει το χέρι μέσα,θέλει τρόπο, θέλει λιπαντικό,θέλει λίγο χρόνο,θέλει υπομονή...Οι γκόμενες γουστάρουν να ανοίγει η μουνάρα τους και καυλώνουν απίστευτα - όποιες κάτσουν και το απολαύσουν,το ξαναζητάνε... Ούτε με βιαιότητα έχει σχέση,άσχετα αν η άλλη γουστάρει και το απαιτήσει να το κάνεις πιο βίαια, ούτε με ανικανότητα...Παιχνίδι είναι,καύλα είναι όπως και τόσα άλλα,ήτε πριν ήτε μετά το κύριο "γεύμα".Εγώ γουστάρω να το κάνω και με καυλώνει απίστευτα,όπως καυλώνει απίστευτα και η γκόμενα.Καλά για κώλο...άλλη φάση !! Αλλά πολύ πιο σπάνιο να σου κάτσει και να μπει και παλάμη...κάποια δάχτυλα ναι,εκτός κι αν η άλλη φιλοξενεί πάτους από μπουκάλια.....

mitsos1970

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Περί ορέξεως...Ούτε βία ασκείς,ούτε εξαναγκάζεις κάποια....Παιχνίδι είναι,βίτσιο είναι και αν γουστάρει η άλλη το δέχεται.Στο δευτερόλεπτο δεν μπαίνει το χέρι μέσα,θέλει τρόπο, θέλει λιπαντικό,θέλει λίγο χρόνο,θέλει υπομονή...Οι γκόμενες γουστάρουν να ανοίγει η μουνάρα τους και καυλώνουν απίστευτα - όποιες κάτσουν και το απολαύσουν,το ξαναζητάνε... Ούτε με βιαιότητα έχει σχέση,άσχετα αν η άλλη γουστάρει και το απαιτήσει να το κάνεις πιο βίαια, ούτε με ανικανότητα...Παιχνίδι είναι,καύλα είναι όπως και τόσα άλλα,ήτε πριν ήτε μετά το κύριο "γεύμα".Εγώ γουστάρω να το κάνω και με καυλώνει απίστευτα,όπως καυλώνει απίστευτα και η γκόμενα.Καλά για κώλο...άλλη φάση !! Αλλά πολύ πιο σπάνιο να σου κάτσει και να μπει και παλάμη...κάποια δάχτυλα ναι,εκτός κι αν η άλλη φιλοξενεί πάτους από μπουκάλια.....

Respect

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Για κανε τον κοπο να δοκιμασης εδω

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ,ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΑΓΟΥΛΑ, ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΙ, ΔΑΧΤΥΛΑ, ΘΕΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ,ΔΟΝΙΤΕΣ, ΑΓΓΟΥΡΙΑ, FISTING,SPECIAL MASSAGE, ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ!!! ιρινα απο ρωσια...

Η ηλικία μου είναι 44 έτη

mitsos1970

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

nikopilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
που μπορω να βρω την καρινα ρε παιδια??

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Ευχαριστώ. Οι φωτογραφίες είναι από τσοντοσιτε - και το εμαιλ με .ru - δεν το βλεπω πολυ σόι. Και το ηλικία 44 βάλε καμιά 5-6 χρόνια παραπάνω.
μωρε ψευτικη αγγελια δεν ειναι και την εχουν δοκιμασει καμποσοι απο εδω μεσα στην κατηγορια milf.
το θεμα ειναι αν εσυ την γουσταρεις !!!!!!
ηλικια μιλανε για 45 - 50.
νομιζω υπαρχει και κριτικη

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έχει τύχει να ακούσω από γυναίκες, κι όχι απαραίτητα της "δουλειάς", για το πόσο βίαιοι γίνονται ενίοτε κάποιοι γι αυτό το λόγο!
Δεν τους θεωρώ καν άντρες. Τους σιχαίνομαι!

Αν δεν σου καλοσηκώνεται υπάρχουν και φαρμακευτικά βοηθήματα. Αν δεν σου σηκώνεται ούτε έτσι κάτσε να απολαύσεις το στοματικό που θα σου προσφέρει η άλλη.
Αλλά ρε ΜΑΛΑΚΑ (δεν αναφέρομε στον νηματοθέτη, που δεν τον γνωρίζω) μην προσπαθείς να σκίσεις της άλλης το μουνί ή τον κώλο με τα χέρια σου επειδή εσύ είσαι ανίκανος!

Ρε τυπε, αραξε. Το μουνι τεντωνει ασυστολα και οταν λεω ασυστολα, σε μηκος μονο μπορει να φτασει και τα 20-25 εκατοστα απο εισοδο σε μητρα. Το θεμα ειναι να την εχει ζεστανει ο τυπος πρωτα και οχι να ορμαει ετσι. Αν η γκομενα εχει ψηθει και την πας με βηματα (οχι εξ αρχης με κολωνα της δεη) και καραβι περνει μεσα.

Τωρα η γκρινια ειναι συνηθες φενομενο και μην την ακους. Ολοι εχουμε ακουσει το κλασσικο "ξερεις ποσο ποναει;! απαπαπα" σε κουβεντα για πρωκτικο αλλα ολες το κανανε, το κανουνε και θα συνεχισουν. Και κωλογλυφαδες κανουνε, και κατουρημα δεχοντε και τα παντα. Αρα αυτα τα παραπονα ειναι μαλακιες! Αμα ποναει τοσο ΔΕΝ το κανει! ΔΕΝ! Πως το λενε;! Απλα δεν εχουν κανα πιο σημαντικο προβλημα στη ζωη τους και το κανουν τοσο μεγαλο θεμα.

Υγ. Και εσυ εισαι πυρφορος μεχρι αιδιας.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

Οχι ρε σεις , είστε όλοι ανωμαλοι και σαδιστες αφού το λέει ο παντογνώστης που ολα τα γαμαει ολα τα καρφωνει. Η Karo που έκανε μονη της anal fisting χωρίς κάν να το ζητήσεις ή ζηταγε μονη της μόνο anal σε ολο το ραντεβου τελουσε υπο καθεστως εκβιασμου.ανωμαλες και οσες ζητάνε πνιξιμο και σφαλιάρες. Εσεις πανω στην καυλα να τους εξηγησετε με επιχειρηματα την ανωτεροτητα της ιποσυνης σας. Και όσοι κάνετε ο,τι γουστάρετε με τις γκομενες σας ανωμάλοι κι εσείς.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Πριν κανά 6μηνο από έναν φραγκάτο Πλαστικό χειρούργο(γνωστό όνομα) πήρα περί τα 400 ευρώ για να φιστάρω την γκόμενά του, να την γαμήσω και κατόπιν να φιστάρω και τον ίδιο με σφήνα μαύρη και να του λυώσω την πλάτη με το μαστίγιο. Κουράστηκε το χέρι μου και υπόψιν ότι είμαι πολύ γυμνασμένος, ο τύπος μες την κόκα με ένα πιάτο με 6-7 γραμμές. Το μαστίγιο έλυωσε και προς μεγάλη μου έκπληξη λέει στην καριόλα να ανοίξει το συρτάρι και Ω Θεοί, 2 ολοκαίνουρια μαστίγια/βίτσες έτοιμα προς άμεση χρήση. Ο τύπος μέχρι και ξυλοκαϊνη σε σπρέϋ για τις κωλοτρυπίδες τους είχε. Μιλάμε για οργάνωση όχι μαλακίες! Μια μέρα μου κλάφτηκε ότι τον παράτησε η γκόμενα... Ε βέβαια ρε κακομοίρη του είπα, ποια θέλει να της φιστάρουν τον γκόμενο? Άθλιε ε Άθλιε... και μου απαντάει "Έχεις δίκιο Master!" Ε-Λ-Υ-Ω-Σ-Α!!!  :grin: :grin: :grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ειναι και μελος εδω μεσα,μας διαβαζει και παει στο Μαμπα και τα λεει στις αλλες :grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Πριν κανά 6μηνο από έναν φραγκάτο Πλαστικό χειρούργο(γνωστό όνομα) πήρα περί τα 400 ευρώ για να φιστάρω την γκόμενά του, να την γαμήσω και κατόπιν να φιστάρω και τον ίδιο με σφήνα μαύρη και να του λυώσω την πλάτη με το μαστίγιο. Κουράστηκε το χέρι μου και υπόψιν ότι είμαι πολύ γυμνασμένος, ο τύπος μες την κόκα με ένα πιάτο με 6-7 γραμμές. Το μαστίγιο έλυωσε και προς μεγάλη μου έκπληξη λέει στην καριόλα να ανοίξει το συρτάρι και Ω Θεοί, 2 ολοκαίνουρια μαστίγια/βίτσες έτοιμα προς άμεση χρήση. Ο τύπος μέχρι και ξυλοκαϊνη σε σπρέϋ για τις κωλοτρυπίδες τους είχε. Μιλάμε για οργάνωση όχι μαλακίες! Μια μέρα μου κλάφτηκε ότι τον παράτησε η γκόμενα... Ε βέβαια ρε κακομοίρη του είπα, ποια θέλει να της φιστάρουν τον γκόμενο? Άθλιε ε Άθλιε... και μου απαντάει "Έχεις δίκιο Master!" Ε-Λ-Υ-Ω-Σ-Α!!!  :grin: :grin: :grin:
Τσ τσ τσ τσ  γινονται τετοια πραγματα?                                   

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τσ τσ τσ τσ  γινονται τετοια πραγματα?                                   

Καλά τα λέει ο Αυλωνίτης... Ωρέ πού πάμε? Πού πάμε?... Θα εκπλαγείτε όταν χώσετε την παλάμη σας ή κανά ματσούκι σαν τον πυροσβεστήρα μέσα με τον τρόπο που "απορροφά" το αντικείμενο μέσα η κωλοτρυπίδα μερικών ανθρώπων... Έχει πλάκα να fist-άρεις άλλους ανθρώπους!  :s&m_1:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Η Carina milf ρωσίδα δέχεται fisting αρκεί να γίνεται προσεκτικά και με ήρεμο τρόπο.
Σέβεται τον πελάτη και είναι επιδεκτική στα περίεργα αρκεί να την συζητήσεις και να την καβλώσεις σιγά-σιγά :kissass2:

weirdjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
1
Πολύ παλιό θέμα αλλά επίκαιρο. Το επαναφέρω στην επιφάνεια και ζητώ συμβουλές ή προτάσεις σχετικά με κοπέλες  που είναι διαθέσιμες για τέτοιου είδους κόλπα. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα τελευταία...
weirdjohn

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom