aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Αν θέλει λεφτά να παίξει την Τετάρτη ολυμπιακος - ΑΕΚ τελικό σκορ 4-0...χαχαχαχα
Aν χρειαστεις κατι, εδω ειμαι εγωΌχι αγαπητέ ευχαριστώ
Εγω θα πονταρω το 3-0 παντως. Σιγα το δυσκολοΑν θέλει λεφτά να παίξει την Τετάρτη ολυμπιακος - ΑΕΚ τελικό σκορ 4-0...χαχαχαχα
Μια προκαταβολη για ενα διαμερισματακιoti eisai sπαγγος το ειχαμε υποψιαστει. η κωλοπιανα σου τρωει τπτ?
Ποιο τιγκουάν?τιγκουαν.
ελα ρε επιτηδες τα λες αυτα τωρα για να στρεψεις τους προβολεις πανω σου και να ασχοληθουν ολοι με εσεναΜια προκαταβολη για ενα διαμερισματακι
Mε ρωτησε και του απαντησα την αληθεια. Πού ειναι το προβλημα?ελα ρε επιτηδες τα λες αυτα τωρα για να στρεψεις τους προβολεις πανω σου και να ασχοληθουν ολοι με εσενα
μαλακα με το ετσι θελω να φαει το νημα του παιδιου
οντως τύπε δεν χόρτασε σκουπιδιασμα απο το νημαελα ρε επιτηδες τα λες αυτα τωρα για να στρεψεις τους προβολεις πανω σου και να ασχοληθουν ολοι με εσενα
μαλακα με το ετσι θελω να φαει το νημα του παιδιου
Εάν έρθει έστω 3-0 τότε βλέπω και τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές με 5 μονάδες διαφορά ...εάν το βλέπεις αυτό τότε βλέπεις και το αποτέλεσμα του αγώναAν χρειαστεις κατι, εδω ειμαι εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω θα πονταρω το 3-0 παντως. Σιγα το δυσκολο
οχι νταξει δεν τραβαει ετσι κ αλλιως...Mε ρωτησε και του απαντησα την αληθεια. Πού ειναι το προβλημα?
Συγκροτημα κατοικιων εξω απο το Καλιοχι νταξει δεν τραβαει ετσι κ αλλιως...
για πες που το διαμερισμα εδω η μπογκοτα?
Γιατι ρε τύπε, προσφατως δεν εριξε 3 ο Ολυμπιακος στην ΑΕΚ και μαλιστα εκτος εδρας?Εάν έρθει έστω 3-0 τότε βλέπω και τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις εκλογές με 5 μονάδες διαφορά ...εάν το βλέπεις αυτό τότε βλέπεις και το αποτέλεσμα του αγώνα
Ποιο σκουπιδιασμα? Το εν λογω θρεντ επροκειτο περι θριαμβου με σταλινικα ποσοστα επικρατησηςοντως τύπε δεν χόρτασε σκουπιδιασμα απο το νημα
μπραβοκουληδες. καλομαθε στην απαξίωση
Όπως είπε πριν χρόνια ο τίγρης για έναν παίχτη και έπεσε μέσα γιατί έκανε δεύτερη καριέρα στην ΑΕΚ ...ο Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε!!!!!Συγκροτημα κατοικιων εξω απο το Καλι
Γιατι ρε τύπε, προσφατως δεν εριξε 3 ο Ολυμπιακος στην ΑΕΚ και μαλιστα εκτος εδρας?
ποσα ξηλωθηκες?Συγκροτημα κατοικιων εξω απο το Καλι
Κάνα 50άριποσα ξηλωθηκες?
Δεν θα ηθελα να το πω αυτο.ποσα ξηλωθηκες?
Οχι Δεσποτα, ενα 60αρι ειναι ολη η αξια του, για προκαταβολη μιλησαΚάνα 50άρι
τύπε μιλας για οροφοδιαμέρισμα; μεζονέτα; η’ μικρο σε στυλ λοφτ σαν αυτο που ειναι ο καλογερο στη ριβιέρα;Δεν θα ηθελα να το πω αυτο.
Οχι Δεσποτα, ενα 60αρι ειναι ολη η αξια του, για προκαταβολη μιλησα
Ειναι ενα διαμερισμα περιπου 70 τ.μ., τριαριτύπε μιλας για οροφοδιαμέρισμα; μεζονέτα; η’ μικρο σε στυλ λοφτ σαν αυτο που ειναι ο καλογερο στη ριβιέρα;
πεσος η γιουρο?Κάνα 50άρι
και μονο που το ειπες ειναι σαν να μου εδωσεςAν χρειαστεις κατι, εδω ειμαι εγω
Εγω θα πονταρω το 3-0 παντως. Σιγα το δυσκολο
Ειναι ενα διαμερισμα περιπου 70 τ.μ., τριαρι