Νέα

Φίλοι μυοχαλάρωσης Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ric Flair
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
R

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε simera τι σκ...ατα επιστημονικο συμβουλο σε εχουμε .

το θεμα ειναι ενδιαφερον ...

εγω το σ/κ θα μελετησω το θεμα με την μεθοδο της προσομοιωσης σε παρομοιο δειγμα και θα ανακοινωσω την αποψη μου την δευτερα .

OP
OP
R

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι φοράς όταν ασχολείσαι με τη μυοχαλάρωση και σηκώνεις τα μανίκια.. :think:
Υπάρχει κανένα ειδικό ένδυμα που το φοράς κατα τη διάρκεια της ενασχόλησης; :o
Ενημέρωσε με σε παρακαλώ φίλε Ric ως ειδήμων που είσαι, γιατί εγώ επειδή έχω πλήρη άγνοια  :headbang:, δεν φοράω τίποτα  :headbang2:..

κοιταξε ποιητικη αδεια , εκανα εναν λεκτικο ακροβατισμο . κατα την μυοχαλαρωση φοραμε μονο τα απαραιτητα μεσα για την ασφαλεια μας .

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τα παραπανω εργαλεια βοηθησαν αρκετα!

ηδη αρχιζουν οι σκεψεις για τις αντιστιριξης και την μεθοδολογια στησιματος του φέροντος δικτιωματος.

το drilling λιγο με προβληματιζει αλλα θα με σωσει και παλι η Makita :grin: :grin: :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τα παραπανω εργαλεια βοηθησαν αρκετα!

ηδη αρχιζουν οι σκεψεις για τις αντιστιριξης και την μεθοδολογια στησιματος του φέροντος δικτιωματος.

το drilling λιγο με προβληματιζει αλλα θα με σωσει και παλι η Makita :grin: :grin: :grin: :grin:
Κανονικά έπρεπε να σας αφήσω να γράψετε με κλειστά βιβλία και χωρίς βοηθήματα, αλλά έχε χάρη που είναι ακόμα αρχή. Στο μέλλον θα είμαι πιο αυστηρός

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Κανονικά έπρεπε να σας αφήσω να γράψετε με κλειστά βιβλία και χωρίς βοηθήματα, αλλά έχε χάρη που είναι ακόμα αρχή. Στο μέλλον θα είμαι πιο αυστηρός

ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΙ ΠΕΙΣ!

καμοια μυοχαλαρωση να κανουμε ομως πρεπει μεσα στο σου-κου...θα εχει ζορι η επομενη εβδομαδα!
θα συντονιστω με τον συναγωνιστη alfista για να εκδραμουμε στα εξεταστικα κεντρα!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΙ ΠΕΙΣ!

καμοια μυοχαλαρωση να κανουμε ομως πρεπει μεσα στο σου-κου...θα εχει ζορι η επομενη εβδομαδα!
θα συντονιστω με τον συναγωνιστη alfista για να εκδραμουμε στα εξεταστικα κεντρα!
Να χαρώ εγώ θέληση για μάθηση. Εύγε νέε μου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είπαμε καλός ο χαβαλές αλλά όχι εις βάρος του μαθήματος

Αντιστήριξη πρανών από διαφορετικές αποστάσεις

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=12707.0;attach=177010;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=12707.0;attach=177022;image[/img[/URL]]

Αστοχία αγκύρωσης

[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=12707.0;attach=177026;image[/img[/URL]]

OP
OP
R

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επαρκεις και επιστημονικα τεκμηριωμενες οι προτασεις του συναδελφου πετρου .

και προς την σωστη κατευθυνση .

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα ρε δεν ντρεπεστε?χθες σας αφησα κ τον ειχατε ματωσει,σημερα παλι τα ιδια?

OP
OP
R

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινω τι εννοεις ...

εμεις για την φουκαριαρα την επιστημη κοπτομεθα !  :rockon:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εχω κολησει λιγο στις αντιστιριξεις ελεου του οτι δεν ειμαι πολικος μηχανικος αλλα μηχ μηχανικος αλλα μαθαινω εδω απο τους συναδελφους , να νε καλα τα παιδια :grin: :grin: :grin:

οι διατρυσεις σε υγρο περιβαλον εγκυμονουν κινδινους καψιματος τις αριδας μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχω κολησει λιγο στις αντιστιριξεις ελεου του οτι δεν ειμαι πολικος μηχανικος αλλα μηχ μηχανικος αλλα μαθαινω εδω απο τους συναδελφους , να νε καλα τα παιδια :grin: :grin: :grin:

οι διατρυσεις σε υγρο περιβαλον εγκυμονουν κινδινους καψιματος τις αριδας μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αντιθέτως φίλε μου το υγρό περιβάλλον εμποδίζει την αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλεί η τριβή. Όσο για τις αντιστηρίξεις θα σε παραπέμψω στο τελευταίο μου σύγγραμμα "Καταπτώσεις μουνοχείλων - Μέθοδοι αντιμετώπισης και Συντελεστές Ασφαλείας"

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αντιθέτως φίλε μου το υγρό περιβάλλον εμποδίζει την αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλεί η τριβή. Όσο για τις αντιστηρίξεις θα σε παραπέμψω στο τελευταίο μου σύγγραμμα "Καταπτώσεις μουνοχείλων - Μέθοδοι αντιμετώπισης και Συντελεστές Ασφαλείας"

"σαπουνελαιο" λοιπον και βουρ στο "ντριλινγκ"

ειχαμε ενα πουστη που μας εκανε αντοχη......μαλλον θα εχει παιθανει ομως σημερα!
εισαν γερος και ξεκουτης

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"σαπουνελαιο" λοιπον και βουρ στο "ντριλινγκ"

ειχαμε ενα πουστη που μας εκανε αντοχη......μαλλον θα εχει παιθανει ομως σημερα!
εισαν γερος και ξεκουτης
Ελπίζω να μην μιλάς έτσι και για μένα στο μέλλον  :tickedoff:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ελπίζω να μην μιλάς έτσι και για μένα στο μέλλον  :tickedoff:

οχι δασκαλε εσυ κανεις σωστο μαθημα, αλωστε και οι σχηματικες παραστασεις που παραθετεις δινουν αμεση λυση στο οποιο κολημα της ασκησεως
:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom