You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλοι μυοχαλάρωσης Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ric Flair
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ετσι απο περιεργεια : ποσοι απο δω ειναι συναδελφοι πολιτικοι μηχανικοι ?
γιατι κατι μου λεει οτι το μισο πολυτεχνειο ειναι εδω μεσα .
Καλησπερα κι απο μενα, δεν ειμαι συναδελφος, αλλα "συναδελφος"..... στη μυοχαλαρωση και ειπα να δωσω την παρουσια μου στην καινουρια σελιδα!!!! ;)
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολύ αδερφίστικος ο τίτλος!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Το προβλημα δεν ειναι ο τιτλος, να μη μας αναγκασουν οι συνθηκες στα ιδρυματα, να γραφουμε πιο πολυ εδω περα, απ οτι στο thread των ενημερωσεων, αυτο θα ειναι το προβλημα....
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Νομίζω ένα θρεντ είναι υπεραρκετό,αφού έτσι κι αλλιώς και εκείνο δεν κινείται πολύ.
κατσε να μπουν το πρωι ο πετρος και τα φιλαρακια του και θα δεις ...
στις τελευταιες 100 - 150 σελιδες ειχαμε καμια 30 ποστ χαβαλε και ενα δυο ενημερωση . καπου χανοτανε η μπαλλα και βαριοτανε ο αλλος , ο νεος πχ να διαβασει 5-10 σελιδες δικες μας μαλακιες για να βρει μια πληροφορια ...
καλη μας νυχτα ονειρα γλυκα και πονηρα
τα λεμε το πρωι !
στις τελευταιες 100 - 150 σελιδες ειχαμε καμια 30 ποστ χαβαλε και ενα δυο ενημερωση . καπου χανοτανε η μπαλλα και βαριοτανε ο αλλος , ο νεος πχ να διαβασει 5-10 σελιδες δικες μας μαλακιες για να βρει μια πληροφορια ...
καλη μας νυχτα ονειρα γλυκα και πονηρα
τα λεμε το πρωι !
astrolavos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω ειμαι εξ αγχιστειας συναδελφος.....αλλα δηλωνω παρωωωωωων!!!!!ετσι απο περιεργεια : ποσοι απο δω ειναι συναδελφοι πολιτικοι μηχανικοι ?
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα στους συναθλητές..
Ά ρε Ric, έγραψες πάλι
Και εγώ δεν είμαι συνάδελφος "πολιτικός μηχανικός", μα είμαι στενός συνεργάτης αν αυτό πιάνεται..
Εύχομαι στο καινούργιο θέμα, να ζήσει, να ευτυχήσει, να μακροημερεύσει και να πλουτίσει από ευχάριστες εμπειρίες που θα μας προσφέρουν οι ιέρειες του μυοχαλαρώματος και πολύτιμες πληροφορίες για όλους εμάς λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος..
Ά ρε Ric, έγραψες πάλι
Και εγώ δεν είμαι συνάδελφος "πολιτικός μηχανικός", μα είμαι στενός συνεργάτης αν αυτό πιάνεται..
Εύχομαι στο καινούργιο θέμα, να ζήσει, να ευτυχήσει, να μακροημερεύσει και να πλουτίσει από ευχάριστες εμπειρίες που θα μας προσφέρουν οι ιέρειες του μυοχαλαρώματος και πολύτιμες πληροφορίες για όλους εμάς λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος..
Bonjour τρελό αγόρι. Απλά σεβόμενος την επιθυμία σου και κατανοώντας το λάθος μου, ρούφηξα τη μύξα μου και σταμάτησα το spamming. Αν θες να μαλακιστούμε δώσε το σύνθημα εδώπου ειναι ο πετρος ?
γυρναω σπιτι και δεν βλεπω τιποτα !
τιναυτα ?
αντι να σπαμαρουμε στο μπουρδελα , δουλευουμε ?
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !
και ονειδος θα προσθετα .
ετσι απο περιεργεια : ποσοι απο δω ειναι συναδελφοι πολιτικοι μηχανικοι ?
οι συναγωνιστες πολιτικοι μηχανικοι να αναλαβουν δωρεαν ο καθενας να ανακαινηση το μπουρδελο τις περιοχης του.τα περισσοτερα χρειαζοντε μια αισθητικη παρεμβαση.
Bonjour τρελό αγόρι. Απλά σεβόμενος την επιθυμία σου και κατανοώντας το λάθος μου, ρούφηξα τη μύξα μου και σταμάτησα το spamming. Αν θες να μαλακιστούμε δώσε το σύνθημα εδώ
για σενα ανοιξα αυτο το threadακι .
να ερθει και ο kontos και ο humax και ολα τα καλα παιδια να γινει τζερτζελος .
δεν πιστευω να δουλευεις ?
λοιπον εδω σπαμαρουμε ακαταπαυστα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις