Νέα

Φιλιά σε ιερόδουλες. Μπορεί να κολλήσω κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casio26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drycoll

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ανοιξαμε ενα θεμα για να πει ο καθενας την γνωμη του ας μην τσακωνομαστε!!εγω γλωσοφιλα οπως ειπα ποιο πανω δεν δινω ουτε και γλυφομουνια κανω "απλα επειδη το δινω ελευθερα στοματικα" αν ποιο πριν ο αλλος πελατης που την πιπωσε ειχε ΗΙV υπαρχει κινδυνος να κολησω ως επομενος εγω κατι?? :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε παιδια ανοιξαμε ενα θεμα για να πει ο καθενας την γνωμη του ας μην τσακωνομαστε!!εγω γλωσοφιλα οπως ειπα ποιο πανω δεν δινω ουτε και γλυφομουνια κανω "απλα επειδη το δινω ελευθερα στοματικα" αν ποιο πριν ο αλλος πελατης που την πιπωσε ειχε ΗΙV υπαρχει κινδυνος να κολησω ως επομενος εγω κατι?? :think:

Εσύ τι λες;
Έχεις αρκετές πιθανότητες.
Γι αυτό μην κάνεις μαλακίες.

Επισκέπτης
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και σου εύχομαι να μη χρειαστείς ποτέ γιατρό για μικροβιάκια κλπ... Απλά, σεβάσου τη γνώμη μου, όπως και εγώ σέβομαι τις επιλογές σου. Δεν σε κατακρίνω, απλά σου λέω ότι δεν είναι και τόσο ακίνδυνο όσο νομίζεις. Η άγνοια είναι ο χειρότερος εχθρος. Αν ξέρεις και παρόλαυτά πάθεις, είναι επιλογή σου και είναι σεβαστή.

Ακου φιλε, οι περισσοτεροι που εκαναν το βημα να γαμανε σε μπουρδελα τα εχουν σκεφτει ολα αυτα που λες. Εχουν ηδη παρει καποια ρισκα γιατι αυτη ηταν ισως η μοναδικη τους διεξοδος. Δεν ειναι καλο να τους μιλας οπως θα μιλαγες σε καποιους που εχουν σταθερες σχεσεις και πανε για γαμο, εδω εχεις να κανεις με μοναχικα κυριως ατομα που ξερουν ηδη τα ρισκα που εχουν παρει. Αρα πες κατι λογικο, οπως "μην κανετε γλυφομουνι", γιατι αυτο εχει πραγματικα περισσοτερους κινδυνους. Αλλα μην υπερβαλλεις, εδω μιλας με ανθρωπους που οι γκομενες τους ειναι οι πορνες!

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Από δύσκολο εώς αδύνατο το hiv.Πρέπει να έχει σοβαρό θέμα με τη στοματική υγιεινή η κοπέλα και πάλι είναι δύσκολο.Δεν έχει επίσημα καταγραφεί κάτι τέτοιο πάντως.Τα άλλα όμως που γράφω παραπάνω τα κολλάς εύκολα...

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ακου φιλε, οι περισσοτεροι που εκαναν το βημα να γαμανε σε μπουρδελα τα εχουν σκεφτει ολα αυτα που λες. Εχουν ηδη παρει καποια ρισκα γιατι αυτη ηταν ισως η μοναδικη τους διεξοδος. Δεν ειναι καλο να τους μιλας οπως θα μιλαγες σε καποιους που εχουν σταθερες σχεσεις και πανε για γαμο, εδω εχεις να κανεις με μοναχικα κυριως ατομα που ξερουν ηδη τα ρισκα που εχουν παρει. Αρα πες κατι λογικο, οπως "μην κανετε γλυφομουνι", γιατι αυτο εχει πραγματικα περισσοτερους κινδυνους. Αλλα μην υπερβαλλεις, εδω μιλας με ανθρωπους που οι γκομενες τους ειναι οι πορνες!

Σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο, αλλά επιμένω ότι ακόμα και το γαλλικό φιλί έχει κινδύνους...

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Απο τις σπανιες φορές που εδωσα φιλι με πουτανα ηταν χθες οταν η Καντη Καντη μου σκαει ενα βαθυ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* για να με χαιρετήσει!Καβλα ήταν λέμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Από δύσκολο εώς αδύνατο το hiv.Πρέπει να έχει σοβαρό θέμα με τη στοματική υγιεινή η κοπέλα και πάλι είναι δύσκολο.Δεν έχει επίσημα καταγραφεί κάτι τέτοιο πάντως.Τα άλλα όμως που γράφω παραπάνω τα κολλάς εύκολα...

Φυσικά και έχει καταγραφεί.
Δεν είναι το πλέον πιθανό βέβαια, αλλά έχουν καταγραφεί αρκετά τέτοια κρούσματα.

Επισκέπτης
Σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο, αλλά επιμένω ότι ακόμα και το γαλλικό φιλί έχει κινδύνους...

Φιλε ολα εχουν κινδυνους, και ο μοτοσυκλετιστης εχει απειρως περισσοτερους κινδυνους να σκοτωθει στο δρομο παρα ο μπουρδελιαρης να κολλησει κατι σοβαρο απο πουτανα.

Ας ειμαστε λιγο λογικοι, πες ξεκαθαρα οτι απο το στομα πουτανας δεν κολλαει το ΑΙDS, γιατι ολοι αυτο φοβουνται. Επισης πες τους οτι για την ηπατιτιδα Β υπαρχει εμβολιο και οτι ακομα και αν καποιος κολλησει ηπατιτιδα Β ως ενηλικας, ειναι ουσιαστικα αδυνατο να του εξελιχτει σε χρονια νοσο.

Ολα τα αλλα ειναι σε λογια να βρισκομαστε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φιλε ολα εχουν κινδυνους, και ο μοτοσυκλετιστης εχει απειρως περισσοτερους κινδυνους να σκοτωθει στο δρομο παρα ο μπουρδελιαρης να κολλησει κατι σοβαρο απο πουτανα.

Ας ειμαστε λιγο λογικοι, πες ξεκαθαρα οτι απο το στομα πουτανας δεν κολλαει το ΑΙDS, γιατι ολοι αυτο φοβουνται. Επισης πες τους οτι για την ηπατιτιδα Β υπαρχει εμβολιο και οτι ακομα και αν καποιος κολλησει ηπατιτιδα Β ως ενηλικας, ειναι ουσιαστικα αδυνατο να του εξελιχτει σε χρονια νοσο.

Ολα τα αλλα ειναι σε λογια να βρισκομαστε!

Λέτε μαλακίες.
Και καλό είναι να μην πάρετε και κόσμο στο λαιμό σας.

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικά και έχει καταγραφεί.
Δεν είναι το πλέον πιθανό βέβαια, αλλά έχουν καταγραφεί αρκετά τέτοια κρούσματα.

ΔΕΝ έχει καταγραφεί επίσημα φίλε μου... Η μοναδική μελέτη που έγινε και παρουσίαζε ένα ποσοστό της τάξεως του 0,04% αν θυμάμαι καλά, δεν έγινε ποτέ δεκτή από την επιστημονική κοινότητα καθώς ΔΕΝ μπορούσαν να αποδείξουν τον ισχυρισμό αυτό! Οπότε...ΔΕΝ έχει καταγραφεί...

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λέτε μαλακίες.
Και καλό είναι να μην πάρετε και κόσμο στο λαιμό σας.

Διάβασε καλύτερα τα προηγούμενα ποστ και μη βιάζεσαι να κρίνεις...Ο πλυθηντικός δεν ήταν σωστός εδώ...ΑΝ και το παλικάρι που λέει για το hiv και φιλιά έχει ψιλοδίκιο...ΔΕΝ έχει καταγραφεί ΠΟΤΕ στα χρονικά να κολλήσει κάποιος από φιλί...Πρέπει να συντρέχουν πάρα πολλά ώστε αυτό να είναι εφικτό...Για στοματικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις είναι η μελέτη που αναφέρω παραπάνω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολλές σεξουαλικές πρακτικές είναι risky και με πουτάνες και μη.
Ενημερωθείτε από γιατρούς,όχι από δω,σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα.
Αφήστε όμως και τον καθέναν ν αποφασίσει μόνος του πως θα ζήσει ή θα πεθάνει.

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές σεξουαλικές πρακτικές είναι risky και με πουτάνες και μη.
Ενημερωθείτε από γιατρούς,όχι από δω,σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα.
Αφήστε όμως και τον καθέναν ν αποφασίσει μόνος του πως θα ζήσει ή θα πεθάνει.

Αυτό δεν είπα και εγώ? Αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις ότι λέω το ίδιο πράγμα.Απλά επειδή κάποιοι ΔΕΝ πάνε στον γιατρό για τέτοια θέματα, γι'αυτό και είπα εδώ κάποια πράγματα για να γνωρίζουν και να κάνουν τις επιλογές τους

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μπαινεις σε ενα μπουρδελο.η τσατσα σου παρουσιαζει την κοπελα και λεει:απο εδω η μαρια μας,πολυ καλη στο δωματιο ολες οι στασεις και ελευθερο στοματικο.20ε θα περασει κανεις? μπαινει ο ταδε και μεσα στο δωματιο κατα την διαρκεια των προκαταρκτικών την αρχιζει στα γλωσσοφιλα.....  :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να ο 1ος μλκς που έλεγα...Αν ξέρεις να διαβάζεις θα είδες ότι γράφω "ΣΧΕΔΟΝ μηδέν η πιθανότητα" και παράλληλα ότι είμαι ΓΙΑΤΡΟΣ. Ποιός επικοινωνεί τώρα με τον αφαλό του? Μιλάω πάντα για στοματικό-φιλί κλπ σε εκδιδόμενες κοπέλες που το επιτρέπουν. Λογική έχεις?

Θα σε συμβουλευα να δινεις τις συμβουλες σου
σε αυτους που τις χρειαζοντε ή τις εχουν αναγκη  :grin:

ειδαλλως δεν θα σε σεβονται....
αστους αν νομιζουν πως παιζουν καλα
ας συνεχισουν ετσι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ θα βαλεις μυαλο στον κοσμο?
Οι συμβουλες σημερα πληρωνονται αδρα
ποσο μαλλον να τις διαθετουμε τσαμπα
και να μην μας σεβονται κιολας  :cheesy:

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα σε συμβουλευα να δινεις τις συμβουλες σου
σε αυτους που τις χρειαζοντε ή τις εχουν αναγκη  :grin:

ειδαλλως δεν θα σε σεβονται....
αστους αν νομιζουν πως παιζουν καλα
ας συνεχισουν ετσι

Απλά αν το άφηνα έτσι θα μπορούσε κάποιος να επηρεαστεί νομίζοντας ότι είναι τελείως ακίνδυνο και να το έκανε.Δεν το άντεχε η συνείδησή μου αυτό. Thanks πάντως για τη συμβουλή. Δίκιο έχεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλά αν το άφηνα έτσι θα μπορούσε κάποιος να επηρεαστεί νομίζοντας ότι είναι τελείως ακίνδυνο και να το έκανε.Δεν το άντεχε η συνείδησή μου αυτό. Thanks πάντως για τη συμβουλή. Δίκιο έχεις

Ενας ανθρωπος
ο οποιος δεν εχει μαθει να ακουει
σε εναν τομεα καποιον αλλον
που το εχει ψαξει... και δεν λεω μονο για σενα τωρα
αλλα λεω γενικοτερα.....
ας κοψει το λαιμο του.

Πρωτα μαθαινεις να ακους...
και μετα να ζητας βοηθεια.
Πρωτα μαθαινεις να σεβεσαι τον εαυτο σου
και μετα τους αλλους.  ;)

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενας ανθρωπος
ο οποιος δεν εχει μαθει να ακουει
σε εναν τομεα καποιον αλλον
που το εχει ψαξει... και δεν λεω μονο για σενα τωρα
αλλα λεω γενικοτερα.....
ας κοψει το λαιμο του.

Πρωτα μαθαινεις να ακους...
και μετα να ζητας βοηθεια.
Πρωτα μαθαινεις να σεβεσαι τον εαυτο σου
και μετα τους αλλους.  ;)

Φίλε μου δίκαια είσαι υπερτιμημένος εδώ! ;-)
Συμφωνώ απόλυτα!

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει λογικη στον καθενα. Αυτοι που ξερουν (γιατροι κτλ.) φοβιζουν τον κοσμο παραπανω απο οσο πρεπει με αποτελεσμα καποιοι να οδηγουνται ακομα και στην αποχη απο το σεξ!

Η αληθεια ειναι οτι το AIDS κολλαει πολυ δυσκολα απο γυναικα σε αντρα ακομα και απο ελευθερο σεξ αλλα επειδη υπαρχουν αυτες οι μικρες πιθανοτητες οι γιατροι εχουν κανει τους αντρες να νομιζουν οτι το σεξ με τις πορνες ειναι πολυ επικινδυνο.

Κανεις δεν λεει την αληθεια σε αριθμους γιατι φοβουνται οτι ετσι ολοι θα παρουν θαρρος και θα γαμανε χωρις καθολου προφυλαξεις.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom