Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Παντα γαμαω με συναισθημα, ειδικα τις πουτανες.
Καλα κανεις τυπε
αλλωστε ειναι πιο τιμιες
απο τις εξω "πουτανες"
Παντα γαμαω με συναισθημα, ειδικα τις πουτανες.
Ναι σε αγαπησεΚαι για μενα η μαγκια ειναι να ξερεις οτι η πουτανα αυτα τα κανει μονο με σενα ή τουλαχιστον με λιγους που εμπιστευεται. ;)
Ναι σε αγαπησε
Αν νομιζεις οτι υπαρχει κατι που μια πουτανα το κανει μονο μαζι σου τι νασου πω
Το να βρισκει τα γουστα σου για να σε κανει πελατακο πιο πιθανο μιαζει...
Λες αν εμενα μου αρεσει η ποδολαγνεια να το κανουν μονο για μενα
Ναι σε αγαπησε
Αν νομιζεις οτι υπαρχει κατι που μια πουτανα το κανει μονο μαζι σου τι νασου πω
Το να βρισκει τα γουστα σου για να σε κανει πελατακο πιο πιθανο μιαζει...
Λες αν εμενα μου αρεσει η ποδολαγνεια να το κανουν μονο για μενα
Όσον αφορά τον HIV νομίζω ότι όλοι οι γιατροί συμφωνούμε πλέον ότι ΔΕΝ κολλάει έτσι (όταν δέχεσαι στοματικό από κοπέλα), αλλά από την άλλη ποιός ρισκάρει??? Η πιθανότητα είναι ΣΧΕΔΟΝ ίση με μηδέν...
Από φιλιά τώρα τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ πιο χαλαρά.Όσον αφορά το HIV οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδέν ξανά (πρέπει να υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ συνθήκες για να μεταδοθεί με αυτόν τον τρόπο) και η Hep-B ομοίως (δεν παίζουμε όμως με αυτά)!
ΑΥτες δεν ειναι δικιες σου σκεψεις
αλλα της ελλεινιδας που βρισκεται πισω απο εσενα...
Για αυτο δεν ειναι αντικειμενικες.
Ειστε απαραδεκτος...κλειστε τον παρακαλω λυπουμεθα
πολυ για λογαριασμο σας
Ναι, ακριβως, αυτα τα κανουν καποιες πουτανες με λιγους με τους οποιους αναπτυσουν συμπαθεια ή πλεον τους εμπιστευονται.
Φιλε επικοινωνεις με τον αφαλο σου? Μηπως προτεινεις να ζησουμε σε αποστειρωμενο κλουβι?
Ναι, ακριβως, αυτα τα κανουν καποιες πουτανες με λιγους με τους οποιους αναπτυσουν συμπαθεια ή πλεον τους εμπιστευονται.
Φιλε επικοινωνεις με τον αφαλο σου? Μηπως προτεινεις να ζησουμε σε αποστειρωμενο κλουβι?
Με λιγα λογια παντως συμφωνεις απολυτα με οσα εγραψα εγω πιο πανω για τις πιθανοτητες μεταδοσης αυτων των ιων.
Να ο 1ος μλκς που έλεγα...Αν ξέρεις να διαβάζεις θα είδες ότι γράφω "ΣΧΕΔΟΝ μηδέν η πιθανότητα" και παράλληλα ότι είμαι ΓΙΑΤΡΟΣ. Ποιός επικοινωνεί τώρα με τον αφαλό του? Μιλάω πάντα για στοματικό-φιλί κλπ σε εκδιδόμενες κοπέλες που το επιτρέπουν. Λογική έχεις?
Και κάτι ακόμα ρε "φίλε"...Ζεις σε αποστειρωμενο κλουβι αν δεν φιλάς και δεν γλύφεις εκδιδόμενες κοπέλες???
γι΄αυτο και οι πορνοσταρ στα τσιμπουκια και ειδικα οταν τις χυνουν στο στομα βαζουν πολυ σαλιο
τυπε ο ανθρωπος σου λεει αν θες ακου αν παλι οχι πραξε τα αναλογα.Εσυ ΓΙΑΤΡΕ δεν επικοινωνεις γιατι φοβιζεις τον κοσμο ενω ξερεις οτι οι πιθανοτητες μεταδοσης των ιων αυτων απο το σαλιο ειναι πρακτικα μηδενικες.
Πολλοι ανθρωποι δεν εχουν αλλη διεξοδο στο σεξ παρα μονο τις πουτανες. Πιστευεις οτι ειναι σωστο να τους φοβιζεις αδικα? Αν ειναι ετσι ρε φιλε να κατσουμε σπιτι μας και να τη βγαζουμε με τσοντες.
Εσυ ΓΙΑΤΡΕ δεν επικοινωνεις γιατι φοβιζεις τον κοσμο ενω ξερεις οτι οι πιθανοτητες μεταδοσης των ιων αυτων απο το σαλιο ειναι πρακτικα μηδενικες.
Πολλοι ανθρωποι δεν εχουν αλλη διεξοδο στο σεξ παρα μονο τις πουτανες. Πιστευεις οτι ειναι σωστο να τους φοβιζεις αδικα? Αν ειναι ετσι ρε φιλε να κατσουμε σπιτι μας και να τη βγαζουμε με τσοντες.
τυπε ο ανθρωπος σου λεει αν θες ακου αν παλι οχι πραξε τα αναλογα.
Το σεξ ειναι απολαυση και οπως και καθε απολαυση θελει ελεγχο σεβασμο και μετρο.
Εσυ λες οτι σε φιλανε γιατι σε εμπιστευονται εγω σου λεω οτι αν την πληρωσεις λιγο παραπανω και εισαι καθαρος μεχρι την κωλοτρυπιδα σου γλυφουν. αντε και καλα φιλακια
Εσυ ΓΙΑΤΡΕ δεν επικοινωνεις γιατι φοβιζεις τον κοσμο ενω ξερεις οτι οι πιθανοτητες μεταδοσης των ιων αυτων απο το σαλιο ειναι πρακτικα μηδενικες.
Ρε μαλακα ΓΙΑΤΡΕ, δεν εχουν ολοι γκομενα λεμε. Ποια να φιλησουν? Τη χουφτα τους? Μη φοβιζεις αδικα τον κοσμο!
φιλε προφανως εισαι μαλακας... το ποσο σχετικος η ασχετος ειμαι ειναι αλλο θεμα για ρωτα ποσοι εχουν κανει ουρολαγνιες και κωλογλυψιματα με τανες και πες μου μετα...Φιλε προφανως εισαι ασχετος με τα μπουρδελα γι' αυτο κανε μοκο.
φιλε προφανως εισαι μαλακας... το ποσο σχετικος η ασχετος ειμαι ειναι αλλο θεμα για ρωτα ποσοι εχουν κανει ουρολαγνιες και κωλογλυψιματα με τανες και πες μου μετα...
Αντε παπαρα σου απανταμε και σοβαρα τοση ωρα
φιλε προφανως εισαι μαλακας... το ποσο σχετικος η ασχετος ειμαι ειναι αλλο θεμα για ρωτα ποσοι εχουν κανει ουρολαγνιες και κωλογλυψιματα με τανες και πες μου μετα...
Αντε παπαρα σου απανταμε και σοβαρα τοση ωρα
Αντε και γαμησου ρε καραγκιοζη.
+100000000000000Μην ασχολείσαι φίλε μου. Προφανώς και αυτός δεν ξέρει από μπουρδέλα και ζει σε έναν ιδεατό κόσμο χωρίς ιούς και μικρόβια! Απλά όποιος αργότερα διαβάσει την κουβέντα μας ελπίζω να καταλάβει ποιός έχει λογική και ποιος όχι, να ενημερωθεί επί του θέματος και να κάνει τις επιλογές του...Εμείς τουλάχιστον έχουμε την συνείδησή μας καθαρή!