You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλιά σε ιερόδουλες. Μπορεί να κολλήσω κάτι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα casio26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 211
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
υπαρχουν καποιες μικρες πιθανοτητες.μικρες βεβαια,αλλα υπαρχουν.Δηλαδη με γλωσσοφιλο, αν εχεις ουλιτιδα ή σκασμενα χειλια και δεν αιμοραγουν ολα αυτα την ωρα που φιλιεσαι κολλας hiv?
Εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει λογικη στον καθενα. Αυτοι που ξερουν (γιατροι κτλ.) φοβιζουν τον κοσμο παραπανω απο οσο πρεπει με αποτελεσμα καποιοι να οδηγουνται ακομα και στην αποχη απο το σεξ!
Η αληθεια ειναι οτι το AIDS κολλαει πολυ δυσκολα απο γυναικα σε αντρα ακομα και απο ελευθερο σεξ αλλα επειδη υπαρχουν αυτες οι μικρες πιθανοτητες οι γιατροι εχουν κανει τους αντρες να νομιζουν οτι το σεξ με τις πορνες ειναι πολυ επικινδυνο.
Κανεις δεν λεει την αληθεια σε αριθμους γιατι φοβουνται οτι ετσι ολοι θα παρουν θαρρος και θα γαμανε χωρις καθολου προφυλαξεις.
και καλά κάνουν φίλε, ποιος ο λόγος να παίζουμε με πιθανότητες?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αδελφε μην λες βλακειες σε παρακαλω,υπαρχουν και νεαρα ατομα εδω μεσα.αν θες να πηγαινεις εσυ με εκδιδομενες χωρις προφυλαξη,δικη σου ειναι η ζωη,δεν χρειαζεται να παρασυρεις και αλλους.εχεις την εντυπωση οτι μονο το ειτζ υπαρχει;εχεις ψαχτει καθολου να δεις ποσες αλλες ασθενειες υπαρχουν,σοβαρες και μη;Εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει λογικη στον καθενα. Αυτοι που ξερουν (γιατροι κτλ.) φοβιζουν τον κοσμο παραπανω απο οσο πρεπει με αποτελεσμα καποιοι να οδηγουνται ακομα και στην αποχη απο το σεξ!
Η αληθεια ειναι οτι το AIDS κολλαει πολυ δυσκολα απο γυναικα σε αντρα ακομα και απο ελευθερο σεξ αλλα επειδη υπαρχουν αυτες οι μικρες πιθανοτητες οι γιατροι εχουν κανει τους αντρες να νομιζουν οτι το σεξ με τις πορνες ειναι πολυ επικινδυνο.
Κανεις δεν λεει την αληθεια σε αριθμους γιατι φοβουνται οτι ετσι ολοι θα παρουν θαρρος και θα γαμανε χωρις καθολου προφυλαξεις.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
τυπε δεν θα ειναι ο μονος...ακολουθουν και αλλοι μετα για φερετρο!!Πολλές σεξουαλικές πρακτικές είναι risky και με πουτάνες και μη.
Ενημερωθείτε από γιατρούς,όχι από δω,σκεφτείτε και πράξτε ανάλογα.
Αφήστε όμως και τον καθέναν ν αποφασίσει μόνος του πως θα ζήσει ή θα πεθάνει.
ρε παιδια να ρωτησω την αποψη σας.
την παρασκευη εκανα ακαποτο για λιγα δευτερολεπτα (λιγο πριν βαλω το προφυλακτικο) τσιμπουκι.
ΕΙναι δυνατον νακολησα κατι και να ειχα τα συμπτωματα 3 ωρες αργότερα?
η γονορια ειναι δυνατον να την καταλαβεις τοσο γρηγορα?
Βασικα εχω (δεν ξερω γαμωτη αν ειναι και ιδεα μου...) ενα ισως ιδιαίτερα ελαφρύ τσιμπιματακι - τσουξισαματακι στην ουρύθρα, τιποτα αλλο απο υγρα κλπ.
Αν παω στον γιατρο αυριο κιολας θα μπορεσει να κάνει διάγνωση?
Πως το βλεπεις αν εχεις γονορροια η χλαμυδια? με εξετασεις αίματος?
και κατι τελευταίο, με το φιλι στο στόμα μεταδίδονται αυτα?
ευχαριστω
την παρασκευη εκανα ακαποτο για λιγα δευτερολεπτα (λιγο πριν βαλω το προφυλακτικο) τσιμπουκι.
Βασικα εχω (δεν ξερω γαμωτη αν ειναι και ιδεα μου...) ενα ισως ιδιαίτερα ελαφρύ τσιμπιματακι - τσουξισαματακι στην ουρύθρα, τιποτα αλλο απο υγρα κλπ.
ευχαριστω
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εκανες εσυ ακαποτο η σου εκαναν ρε τυπε;ρε παιδια να ρωτησω την αποψη σας.
ευχαριστω
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ρε παιδια να ρωτησω την αποψη σας.
ευχαριστω
Ειχες ξανακανει ακαποτο ?
Πανε γιατρο και πες του τι εγινε , εγω πιστευω πως ειναι ιδεα σου και ελπιζω να εχω δικιο
αλλα πανε και δες , δε χανεις τιποτα ( κανα 20 ρικακι μονο ) , ειχα παει και γω για ενα σπυρι , πριν λιγο καιρο τελικα ηταν του ξυρισματος ....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Και γω την πρωτη φορα ειχα χεστει (με αλλη γκομενα ) τελικα δεν ειχα παθει τιποτα
πανε στον ντοκτορα να σου φυγει η ιδεα και να σου πει τι παιζει αν εχεις κατι ( που δεν εχεις)
Και την Αλλη βδομαδα παμε για μπυρες να το γιορτασουμε
πανε στον ντοκτορα να σου φυγει η ιδεα και να σου πει τι παιζει αν εχεις κατι ( που δεν εχεις)
τα συμπτωματα απο γονοροια η χλαμυδια δεν εκδηλωνονται μεσα σε 3 ωρεs. πρεπει να περασουν 5 μερεs to λιγοτερο. οποτε ο γιατροs , χωριs συμπτωματα δεν μπορει να κανει ακριβη διαγνωση. η γονοροια μετα απο 5-7 μερεs, θα εκδηλωθει. τα χλαμυδια μπορει και οχι. αφησε καμμια βδομαδα να περασει , και μετα κανε εξετασειs ουρων και σπερματικου υγρου. τοτε θα δειξει αν εχειs κατι.ρε παιδια να ρωτησω την αποψη σας.
ευχαριστω
ναι ρε lio, σε ευχαριστω, γαμωτο , αγχωθηκα χωρις λογο μαλλον.
σου λεω,,,,,μια γλυψια ισα ισα και εβαλε την καποτα....
τι να πω, γαμω τα αγχη μου γαμω....αλλα αυτα δεν τα σκεφτομαι πιο πριν.
στην καβλα επανω ειμαι μαλακακος.
τεσπα.
και να ειναι κατι τέτοιο, θα παρω κατευθειαν αντιβιωση και δεν πιστευω να εξελιχθεί σε τίποτα αλλο.
τεσπα.
και να ειναι κατι τέτοιο, θα παρω κατευθειαν αντιβιωση και δεν πιστευω να εξελιχθεί σε τίποτα αλλο.
ναι ρε lio, σε ευχαριστω, γαμωτο , αγχωθηκα χωρις λογο μαλλον.
τεσπα.
Μη λες αλλες μαλακιες, εκτιθεσαι
Επισκέπτης
αδελφε μην λες βλακειες σε παρακαλω,υπαρχουν και νεαρα ατομα εδω μεσα.αν θες να πηγαινεις εσυ με εκδιδομενες χωρις προφυλαξη,δικη σου ειναι η ζωη,δεν χρειαζεται να παρασυρεις και αλλους.εχεις την εντυπωση οτι μονο το ειτζ υπαρχει;εχεις ψαχτει καθολου να δεις ποσες αλλες ασθενειες υπαρχουν,σοβαρες και μη;
Ρε καντε ο,τι θελετε, ζηστε και μεσα στο σπιτι σας και μη βγαινετε καθολου εξω γιατι εχει καυσαεριο.
τι εννοεις οταν λες οτι εκτίθομαι?Μη λες αλλες μαλακιες, εκτιθεσαι
Και γω την πρωτη φορα ειχα χεστει (με αλλη γκομενα ) τελικα δεν ειχα παθει τιποτα
jo145 εχεις παει σε ουρολογο...μπορείς να μου πεις σε ποιον εχεις πάει?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δερματολογο - Αδρφοδισιολογο ειχα παει , εκτος πολης , δε θα σε βολευει :-
ειχα ανοιξει και θεμα
( αν θες κατι στειλε μπ , Εδω μπορει αν αργουσα να το δω )
ειχα ανοιξει και θεμα
( αν θες κατι στειλε μπ , Εδω μπορει αν αργουσα να το δω )
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μια φορα θα σου τυχει(μακαρι οχι)και μετα θα λες μου τα ελεγαν και εγω ο μαλακας δεν τα πιστευα.εισαι ο κλασικος τυπος που τα βλεπει γυρω του,τα ακουει,αλλα πιστευει οτι σε αυτον δεν θα συμβει ποτε.Ρε καντε ο,τι θελετε, ζηστε και μεσα στο σπιτι σας και μη βγαινετε καθολου εξω γιατι εχει καυσαεριο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K