lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size] [/move]
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size] [/move]
Δεν είμαι γιατρός αλλά όχι δεν κολλάς,εκτός αν πια την έχει χύσει ο προηγούμενος στο στήθος δεν σκουπιστεί ή πλυθεί έρθει αμέσως σε εσένα κ τα γλύψεις...Μπορει κανεις γιατρος να μας πει εαν με τα φιλια στο στηθος και αλλου κολλας τιποτα ;
Δε λεω για γλωσσοφιλι,ουτε για γλυφομουνι.
Για ερπη δε με ενδιαφερει.. Το εχω και εγω απο μονος μου.
εχω και εγω τις αποριες μου και οποιος πιστευει οτι μπορει να μου λυσει καποιες αποριες ας το κανει!δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις το μουνι ειναι ποιο καθαρο απο το στομα!και πως το σκεφτομαι αυτο θα σας πω..ολες οι κοπελες αυτων των υπερησιων(βιζιτες) το κανουν με καποτα αρα αν καποιος εχει καποια αρωστεια δεν θα κολησει!!με το στομα τι γινεται που ολες το κανουν ελευθερο στοματικο και αλλος εχει αρωστεια ?? δηλαδη με το δικο μου μυαλο η κατω τρυπα(μουνι) ειναι ποιο καθαρη απο την πανω τρυπα(στομα) που μπαινουν χωρις προφυλαξη καθε μερα τοσα καυλια και σε πολλες χυνουν μεσα!!(μεν ποτε δεν θα εγλυφα) απλα με πιανουν ανησυχιες διοτι το δινω στις βιζιτες στο στομα ελευθερα!!οποιος θελει και ξερει μου δινει τα φωτα του ....
διαβασε και λιγο καλυτερα τυπε τι συμβαινει αν εχεις καμια πληγη στο στομα,καμια κουφαλα...Δεν παει ετσι... Το σαλιο ειναι ακινδυνο για HIV και μαλλον ακινδυνο για Ηπατιτιδα Β, ενω απο τα κολπικα υγρα υπαρχει περιπτωση να κολλησεις, ειδικα ηπατιτιδα Β.
διαβασε και λιγο καλυτερα τυπε τι συμβαινει αν εχεις καμια πληγη στο στομα,καμια κουφαλα...
δεν παμε καλααααααααααααΤο σαλιο γενικα σκοτωνει αυτους τους ιους, γι΄αυτο και οι πορνοσταρ στα τσιμπουκια και ειδικα οταν τις χυνουν στο στομα βαζουν πολυ σαλιο. Γι' αυτο και απο το φιλι δεν κολλας ουτε HIV ουτε ηπατιτιδα Β.
ποσο σιγουρος εισαι?????
θα ετρωγες απο το πιρουνι καποιου που ξερεις οτι εχει hiv η ηπατιτιδα???
Ασε τα φιλια και τους ερωτες με τις τανες ρε τυπε ετσι και ετσι τι καλο να σου τυχει?
Τι αισθανεσαι οταν φιλας μια πληρωμενη κοπελα??
σου δινουν βιογραφικο πριν γαμισειςΠαντα φιλαω τις πουτανες στο στομα, οχι γλωσσοφιλα ομως. Επισης δεν φιλαω ποτε πουτανες που ξερω οτι κανουν ελευθερο στοματικο και αυτο λογω σιχαμαρας κυριως και οχι λογω φοβου.
Ας ειμαστε ρεαλιστες - διαβαστε και κανενα επιστημονικο site - απο το σαλιο ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κολλησεις κατι σοβαρο.
Βεβαια ποτε δεν κανω γλυφομουνια και ποτε δεν παω καν με γκομενες που κανουν ακαποτα τσιμπουκια ή δινουν κωλο, κυριως γιατι τις θεωρω βρωμιαρες. Αυτα!
σου δινουν βιογραφικο πριν γαμισεις
αγαπουλης μας βγηκε ο πικερ.
χαχαχαχαχαχχα