Νέα

Φιλιά σε ιερόδουλες. Μπορεί να κολλήσω κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casio26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φιλατε αφοβα ρε...τοσα χρονια και δεν εχω βγαλει ουτε σπυρακι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
και γλυφομουνι αφοβα?

Επισκέπτης
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size] :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

on the road ε...έτσι ...πόσους κλώνους έχουν εδώ μέσα...άσε που μπορεί να μην είναι και γυναίκα...παίζουν και ουδέτερα...γάμησε τα...να το χαίρεστε το ίντερνετ και τα φορουμς ... άντε να συζητήσεις σοβαρά μετά εδώ μέσα...  :2funny: γαμώ την γενιά των ίντερνετ καφέ...  :jerking:

Paran01d

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει κανεις γιατρος να μας πει εαν με τα φιλια στο στηθος και αλλου κολλας τιποτα ;
Δε λεω για γλωσσοφιλι,ουτε για γλυφομουνι.

Για ερπη δε με ενδιαφερει.. Το εχω και εγω απο μονος μου.

Επισκέπτης
Μπορει κανεις γιατρος να μας πει εαν με τα φιλια στο στηθος και αλλου κολλας τιποτα ;
Δε λεω για γλωσσοφιλι,ουτε για γλυφομουνι.

Για ερπη δε με ενδιαφερει.. Το εχω και εγω απο μονος μου.
Δεν είμαι γιατρός αλλά όχι δεν κολλάς,εκτός αν πια την έχει χύσει ο προηγούμενος στο στήθος δεν σκουπιστεί ή πλυθεί έρθει αμέσως σε εσένα κ τα γλύψεις...

andreashol

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Με τα city tours τι γινεται ρε μαγκες ? Εκει  τα γλωσσοφυλλα και το 69 ειναι μεσα στις υπηρεσιες, οπως και το ακαποτο. Οι κοπελες των ct ειναι ελεγμενες ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
= πίπα στους συναγωνιστές.

Αδέρφια ενωθείτε!

:2funny:

PS: γλωσσόφιλα, σπάτουλες

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
δηλαδη μπορω να γλυψω κανενα βυζακι αφοβα???? σε πουτανα εννοω.

drycoll

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχω και εγω τις αποριες μου και οποιος πιστευει οτι μπορει να μου λυσει καποιες αποριες ας το κανει!δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις το μουνι ειναι ποιο καθαρο απο το στομα!και πως το σκεφτομαι αυτο θα σας πω..ολες οι κοπελες αυτων των υπερησιων(βιζιτες) το κανουν με καποτα αρα αν καποιος εχει καποια αρωστεια δεν θα κολησει!!με το στομα τι γινεται που ολες το κανουν ελευθερο στοματικο και αλλος εχει αρωστεια ?? δηλαδη με το δικο μου μυαλο η κατω τρυπα(μουνι) ειναι ποιο καθαρη απο την πανω τρυπα(στομα) που μπαινουν χωρις προφυλαξη καθε μερα τοσα καυλια και σε πολλες χυνουν μεσα!!(μεν ποτε δεν θα εγλυφα) απλα με πιανουν ανησυχιες διοτι το δινω στις βιζιτες στο στομα ελευθερα!!οποιος θελει και ξερει μου δινει τα φωτα του .... :think:

Επισκέπτης
εχω και εγω τις αποριες μου και οποιος πιστευει οτι μπορει να μου λυσει καποιες αποριες ας το κανει!δηλαδη αν κατσεις και το σκεφτεις το μουνι ειναι ποιο καθαρο απο το στομα!και πως το σκεφτομαι αυτο θα σας πω..ολες οι κοπελες αυτων των υπερησιων(βιζιτες) το κανουν με καποτα αρα αν καποιος εχει καποια αρωστεια δεν θα κολησει!!με το στομα τι γινεται που ολες το κανουν ελευθερο στοματικο και αλλος εχει αρωστεια ?? δηλαδη με το δικο μου μυαλο η κατω τρυπα(μουνι) ειναι ποιο καθαρη απο την πανω τρυπα(στομα) που μπαινουν χωρις προφυλαξη καθε μερα τοσα καυλια και σε πολλες χυνουν μεσα!!(μεν ποτε δεν θα εγλυφα) απλα με πιανουν ανησυχιες διοτι το δινω στις βιζιτες στο στομα ελευθερα!!οποιος θελει και ξερει μου δινει τα φωτα του .... :think:

Δεν παει ετσι... Το σαλιο ειναι ακινδυνο για HIV και μαλλον ακινδυνο για ηπατιτιδα Β, ενω απο τα κολπικα υγρα υπαρχει περιπτωση να κολλησεις, ειδικα ηπατιτιδα Β.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν παει ετσι... Το σαλιο ειναι ακινδυνο για HIV και μαλλον ακινδυνο για Ηπατιτιδα Β, ενω απο τα κολπικα υγρα υπαρχει περιπτωση να κολλησεις, ειδικα ηπατιτιδα Β.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: διαβασε και λιγο καλυτερα τυπε τι συμβαινει αν εχεις καμια πληγη στο στομα,καμια κουφαλα...

Επισκέπτης
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: διαβασε και λιγο καλυτερα τυπε τι συμβαινει αν εχεις καμια πληγη στο στομα,καμια κουφαλα...

Το σαλιο γενικα σκοτωνει αυτους τους ιους, γι΄αυτο και οι πορνοσταρ στα τσιμπουκια και ειδικα οταν τις χυνουν στο στομα βαζουν πολυ σαλιο. Γι' αυτο και απο το φιλι δεν κολλας ουτε HIV ουτε ηπατιτιδα Β.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το σαλιο γενικα σκοτωνει αυτους τους ιους, γι΄αυτο και οι πορνοσταρ στα τσιμπουκια και ειδικα οταν τις χυνουν στο στομα βαζουν πολυ σαλιο. Γι' αυτο και απο το φιλι δεν κολλας ουτε HIV ουτε ηπατιτιδα Β.
δεν παμε καλαααααααααααα

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες κολλας δεν κολλας το θεμα ειναι να προφυλαξεις τον εαυτο σου ! Θα σας πω κατι που μου ετυχε πριν 5 χρονια !

Τοτε ειχα προτοεπισκεφτει τον λεγομενο Ναο της ηδονης το Αρτεμις στο βερολινο . (Απο τοτε παω καθε χρονο )

Ηταν μια μουναρα ρωσιδα , την γαμαγα στο σινεμα , και σε καπιοα φαση μου λεει χυσε στο στομα , χυσε , με παρακαλαγε για να τσεπωσει βεβαια τα 60 ευρω εξτρα ! Βεβαια για καλη μου τυχη αρνηθηκα ! Εχυσα στην καποτα , ψιλοστραβωσε αλλα στα αρχιδια μου , εσκυψε να με φιλησει στο μαγουλο και μου ηρθε μποχα απο χυσια αλλωνων !
Βρωμα Βρωμα και δυσωδια !!
Προφανως η γκομενα τα επαιρνε τα χυσια στο στομα α π ολους οσους γαμιοτανε !! Καταλαβαινετε τι κυκλοφορουσαν μεσα στο στομα της !! Σταθηκα πολυ τυχερος που σκεφτηκα με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω !!!

Επισκέπτης
ποσο σιγουρος εισαι?????
θα ετρωγες απο το πιρουνι καποιου που ξερεις οτι εχει hiv η ηπατιτιδα???
Ασε τα φιλια και τους ερωτες με τις τανες ρε τυπε ετσι και ετσι τι καλο να σου τυχει?
Τι αισθανεσαι οταν φιλας μια πληρωμενη κοπελα??

Παντα φιλαω τις πουτανες στο στομα, οχι γλωσσοφιλα ομως. Επισης δεν φιλαω ποτε πουτανες που ξερω οτι κανουν ελευθερο στοματικο και αυτο λογω σιχαμαρας κυριως και οχι λογω φοβου.

Ας ειμαστε ρεαλιστες - διαβαστε και κανενα επιστημονικο site - απο το σαλιο ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κολλησεις κατι σοβαρο.

Βεβαια ποτε δεν κανω γλυφομουνια και ποτε δεν παω καν με γκομενες που κανουν ακαποτα τσιμπουκια ή δινουν κωλο, κυριως γιατι τις θεωρω βρωμιαρες. Αυτα!

Επισκέπτης
Παντα φιλαω τις πουτανες στο στομα, οχι γλωσσοφιλα ομως. Επισης δεν φιλαω ποτε πουτανες που ξερω οτι κανουν ελευθερο στοματικο και αυτο λογω σιχαμαρας κυριως και οχι λογω φοβου.

Ας ειμαστε ρεαλιστες - διαβαστε και κανενα επιστημονικο site - απο το σαλιο ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κολλησεις κατι σοβαρο.

Βεβαια ποτε δεν κανω γλυφομουνια και ποτε δεν παω καν με γκομενες που κανουν ακαποτα τσιμπουκια ή δινουν κωλο, κυριως γιατι τις θεωρω βρωμιαρες. Αυτα!
σου δινουν βιογραφικο πριν γαμισεις :think:

Επισκέπτης
σου δινουν βιογραφικο πριν γαμισεις :think:

Φιλε λιγο-πολυ ολοι ξερουμε τι υπηρεσιες προσφερει η καθε πουτανα. Οταν καποια κανει ακαποτα τσιμπουκια ή δινει κωλο η τσατσα το διατυμπανιζει στο σαλονι. Εγω προσωπικα οταν ακουω τετοια φευγω με τη μια!

Τις πουτανες ομως που ξερω οτι κανουν μονο τα βασικα και προσεχουν παντα προσπαθω να τις φιλαω στο στομα. Πολλες απο την πρωτη φορα και αλλες με τον καιρο καθως με μαθαινουν το δεχονται γιατι καταλαβαινουν οτι κι εγω ειμαι προσεκτικος και δεν κανω γλυφομουνια και μαλακιες.

Γενικα γουσταρω πολυ τα φιλια στο στομα, πολλες φορες ξεχνιεμαι με αυτα και δεν ζηταω ουτε τσιμπουκι. Και για μενα η μαγκια ειναι να ξερεις οτι η πουτανα αυτα τα κανει μονο με σενα ή τουλαχιστον με λιγους που εμπιστευεται.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αγαπουλης μας βγηκε ο πικερ.

χαχαχαχαχαχχα