Νέα

Φιλιά σε ιερόδουλες. Μπορεί να κολλήσω κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casio26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ναι αλλα αυτο τι σημασια εχει?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
για τον μαστερ21 εννοω

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Με το γλυφοκόλι τι γίνεται; Αν έχει μερέντα τι κάνουμε; Ζητάμε και μια φέτα ψωμί;  :rockon:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Πλάκα πλάκα, από κάποιες που έχω στο μυαλό μου έτρωγα και μερέντα άμα ήανε φρέσκια  :kissass2: :kissass:

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:rockon:Συνάδελφοι σε παλαιότερο σχετικό post έχω μεταφέρει τη κακή εμπειρία που είχα όταν εισέπραξα "επιχείλιο έρπη" από τη Μαρία στη Διδύμου 8α , επειδή αυτή θεώρησε καλό να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τον έρπη στα χείλη της.Το ZOVIRAX με acyclovir από τότε έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο φαρμακείο του σπιτιού μου.
Συνάδελφοι όχι φιλιά στις τάνες ,είναι επικίνδυνο για μας και τους γύρω μας ....................... :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
glaros%5B4%5D

Οχι Γλωσσοφιλα , οχι γλυφομουνια
Σε πουτανες και πορνες
Για να μπορουμε να χαιρομαστε ολοι μας το πηδημα και αυτο το καλοκαιρι  :fuck2:

Και γω παρασυρθηκα μια φορα και μετα ειχα τυψεις , ευτηχος δεν πηρα παρασυμο
Επισης εχω στειλέι με ΠΜ φιλακι σε τανα μελος του φορουμ (καλο κοριτσι)
Πειραζει ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:rockon:Συνάδελφοι σε παλαιότερο σχετικό post έχω μεταφέρει τη κακή εμπειρία που είχα όταν εισέπραξα "επιχείλιο έρπη" από τη Μαρία στη Διδύμου 8α , επειδή αυτή θεώρησε καλό να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τον έρπη στα χείλη της.Το ZOVIRAX με acyclovir από τότε έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο φαρμακείο του σπιτιού μου.
Συνάδελφοι όχι φιλιά στις τάνες ,είναι επικίνδυνο για μας και τους γύρω μας ....................... :rockon:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Της το ειπες τουλαχιστον της παλιοπουτανας να το ξερει ?
καθολου παραξενο να μην ξερει τι ειναι αυτο  :idiot:
μερικες απ το πολυ πουτσο < χανουν > λιγο

Να πας να παρεις εκδικηση παντως , βρεθηκε τροπος  :2funny:

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
glaros%5B4%5D

Οχι Γλωσσοφιλα , οχι γλυφομουνια
Σε πουτανες και πορνες
Για να μπορουμε να χαιρομαστε ολοι μας το πηδημα και αυτο το καλοκαιρι  :fuck2:

Και γω παρασυρθηκα μια φορα και μετα ειχα τυψεις , ευτηχος δεν πηρα παρασυμο
Επισης εχω στειλέι με ΠΜ φιλακι σε τανα μελος του φορουμ (καλο κοριτσι)
Πειραζει ?  :think:
θεος

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Της το ειπες τουλαχιστον της παλιοπουτανας να το ξερει ?
καθολου παραξενο να μην ξερει τι ειναι αυτο  :idiot:
μερικες απ το πολυ πουτσο < χανουν > λιγο

Να πας να παρεις εκδικηση παντως , βρεθηκε τροπος  :2funny:
Το ξέρει και με ξέρει, είναι λίγο παλιά ιστορία , μετά από μια επισκεψή μου ρώτησα τη Μαρία τι έχει στα χείλη της και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και μη φοβάμαι , όταν βέβαια πήρα το "παράσημο" πήγα από τη Διδύμου 8α για κάποιες διευκρινήσεις και μεταξύ άλλων της ζήτησα να δω το βιβλιαράκι υγείας που έχουν οι πουτάνες για δουλεύουν νόμιμα στους οίκους.Το βιβλιαράκι είχε όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές των γιατρών,δηλαδή νόμιμα πλέον η εν λόγω πουτάνα δούλευε με ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ .......άντε να βρείς μετά το δίκιο σου.

Επισκέπτης
Το ξέρει και με ξέρει, είναι λίγο παλιά ιστορία , μετά από μια επισκεψή μου ρώτησα τη Μαρία τι έχει στα χείλη της και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και μη φοβάμαι , όταν βέβαια πήρα το "παράσημο" πήγα από τη Διδύμου 8α για κάποιες διευκρινήσεις και μεταξύ άλλων της ζήτησα να δω το βιβλιαράκι υγείας που έχουν οι πουτάνες για δουλεύουν νόμιμα στους οίκους.Το βιβλιαράκι είχε όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές των γιατρών,δηλαδή νόμιμα πλέον η εν λόγω πουτάνα δούλευε με ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ .......άντε να βρείς μετά το δίκιο σου.

Mέ ένα μαρουλάκι οι γιατροί τίς βγάζουν όλες υγιείς.Τό πιό διεφθαρμένο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι αυτό τού γιατρού.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
  Και μενα ποιος μου λεει οτι ο γιατρος δεν πηρε το σχετικο δωρακι,για βαλει την σφραγιδα του.?????????????

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Επιχειλιο ερπη εχει σχεδον ολος ο κοσμος ρε παιδες, απλά σε κάποιους εκδηλώνεται σε άλλους οχι.
Εγω που δεν εχω φιλησει ποτε πουτανα και τις γαμαω απο αποσταση βγαζω ποτε πότε  :grin:
Ειδικά αμα έχω αγχος γαμησε τα...πεταγονται κατι φουσκακια αλλα τα εξοντωνω αμμέσως  :s&m_1:

[size=8pt]Ναι, σε σένα απευθυνόμαστε. Το 90% από εμάς κουβαλάει κάποια μορφή έρπητα. Σταμάτα να ψάχνεις από πού σου ήρθε και μάθε πώς θα καταφέρεις να ζήσεις αρμονικά με τον εχθρό σου.

Yπάρχουν ιοί πρώτης γραμμής (ο ιός του Δυτικού Νείλου ή ο ιός Εμπολα). Εάν κάποιος από αυτούς αποφασίσει να ξεσπάσει, τα πράγματα είναι σκούρα έως μαύρα. Από την άλλη, ο έρπης θεωρείται ότι ανήκει στους δευτεροκλασάτους ιούς, οι οποίοι όμως σιωπηλά μολύνουν το ανθρώπινο γένος. Ακόμα όμως κι αν του λείπει η τρομερή ικανότητα να σκοτώνει, ο ύπουλος αυτός ιός μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Τα αμερικανικά κέντρα για τον έλεγχο των ασθενειών στην Ατλάντα εκτιμούν ότι, μόνο στις Η.Π.Α. τουλάχιστον 45 εκατομμύρια ενήλικοι φέρουν το στέλεχος του ιού, που προσβάλλει τα γεννητικά όργανα. Συγχρόνως υπολογίζεται ότι το 65% του πληθυσμού φέρει το στέλεχος του επιχείλιου έρπητα (εάν έχεις εμφανίσει έλκη στην περιοχή των χειλιών, ίσως έχεις πλέον μέσα σου το συγκεκριμένο τύπο του ιού. Ετσι συνήθως εκφράζεται. Απαξ και σε επισκεφθεί, μένει για πάντα μαζί σου και κατά καιρούς εκδηλώνεται). [/size]

Απο το menshealth

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Επιχειλιο ερπη εχει σχεδον ολος ο κοσμος ρε παιδες, απλά σε κάποιους εκδηλώνεται σε άλλους οχι.
Εγω που δεν εχω φιλησει ποτε πουτανα και τις γαμαω απο αποσταση βγαζω ποτε πότε  :grin:
Ειδικά αμα έχω αγχος γαμησε τα...πεταγονται κατι φουσκακια αλλα τα εξοντωνω αμμέσως  :s&m_1:
Aπό τη στιγμή όμως που κάνεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα οφείλεις σαν καλός επαγγελματίας να προστατέψεις τους πελάτες σου, τι στιγμή που γνωρίζεις τη μεταδοτικότητα του συγκεκριμένου έρπη. :rockon: :rockon:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Aπό τη στιγμή όμως που κάνεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα οφείλεις σαν καλός επαγγελματίας να προστατέψεις τους πελάτες σου, τι στιγμή που γνωρίζεις τη μεταδοτικότητα του συγκεκριμένου έρπη. :rockon: :rockon:

Δεν εχεις αδικο φιλε σε αυτο που λες.
Εβαλα κι ενα κειμενάκι πιο πάνω για να δεις τι γίνεται με τον ερπη...
Τιποτα άλλο μη μας κολλήσουν  ;)

Επισκέπτης

Φίλε μου, δυστυχώς οι γιατροί προστατεύουν μόνο τίς φαρμακευτικές εταιρείες πού τούς ταίζουν.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Στην Ελλάδα του 2010 (ολογράφως: δύο χιλιάδες δέκα) ο σεξουαλικά ενεργός πληθυσμός ενημερώνεται για τα ΣΜΝ από ένα ιδιωτικό site ερωτικής και άλλης ποικίλης θεματολογίας, το οποίο σε τελική ανάλυση θα μπορούσε και να μην υπάρχει.

Ο ίδιος αυτός κόσμος δεν αναρωτάται τι έχουν ή τι δεν έχουν κάνει όλ' αυτά τα χρόνια για την ενημέρωσή του
οι κρατικές υπηρεσίες υγείας, τα σχολεία και οι διάφοροι παιδαγωγοί
(δάσκαλοι, καθηγητές και άλλοι περιώνυμοι γαμιάδες της ψυχής του, όταν ως μαθητής έπεσε στα χέρια τους),
η οικογένεια και οι γονείς, που τόσο τον αγαπάν κλπ,
αλλά αίφνης του φταιν οι πουτάνες, οι ξένοι, οι αναρχικοί, ο γνωστός Χατζηπετρής κλπ.

Αν και, βέβαια, οφείλω να πω ότι σε ορισμένα ζητήματα, όπως τα γλωσσόφιλα σε πουτάνες  :S,
αν η σιχαμάρα από μόνη της δεν μπορεί να σε σταματήσει, καμιά ενημέρωση δεν μπορεί να το κάνει.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στοιχεία σοκ φέρνει στο φως μελέτη λοιμοξιολόγων για τη σεξουαλική ζωή των Ελληνίδων.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από λοιμωξιολόγους με στοιχεία από ασθενείς δημόσιων νοσοκομείων, μία στις δύο Ελληνίδες έχει προσβληθεί από τον ιό των κονδυλωμάτων HPV. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι το συγκεκριμένο αφροδισιακό νόσημα, συνδέεται με την απελευθερωμένη σεξουαλική ζωή, στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι γυναίκες αρνούνται να κάνουν κάτι γι' αυτό, παρά το γεγονός ότι ιός αυτός μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο της μήτρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, οι Ελληνίδες δεν κάνουν το εμβόλιο – ο εμβολιασμός κινείται γύρω στο 18% - κυρίως λόγω άγνοιας καθώς μία στις δύο δεν ξέρει ότι υπάρχει. Βέβαια ακόμη κι όταν ενημερώνονται δεν επιλέγουν να το κάνουν, καθώς πολλές θεωρούν ότι ο γιατρός θέλει να προωθήσει το εμβόλιο ενώ άλλες διαβάζουν στο Ίντερνετ δημοσιεύματα κατά του εμβολίου τα οποία εμπιστεύονται περισσότερο παρά το γιατρό τους.

Και κάτι πολύ πιο σοβαρό...  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αν και, βέβαια, οφείλω να πω ότι σε ορισμένα ζητήματα, όπως τα γλωσσόφιλα σε πουτάνες  :S,
αν η σιχαμάρα από μόνη της δεν μπορεί να σε σταματήσει, καμιά ενημέρωση δεν μπορεί να το κάνει.

Πες τα ρε... :thumbsup:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom