man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
ναι αλλα αυτο τι σημασια εχει?
Με το γλυφοκόλι τι γίνεται; Αν έχει μερέντα τι κάνουμε; Ζητάμε και μια φέτα ψωμί;
Με το γλυφοκόλι τι γίνεται; Αν έχει μερέντα τι κάνουμε; Ζητάμε και μια φέτα ψωμί;
Συνάδελφοι σε παλαιότερο σχετικό post έχω μεταφέρει τη κακή εμπειρία που είχα όταν εισέπραξα "επιχείλιο έρπη" από τη Μαρία στη Διδύμου 8α , επειδή αυτή θεώρησε καλό να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τον έρπη στα χείλη της.Το ZOVIRAX με acyclovir από τότε έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο φαρμακείο του σπιτιού μου.
Συνάδελφοι όχι φιλιά στις τάνες ,είναι επικίνδυνο για μας και τους γύρω μας .......................
θεος
Οχι Γλωσσοφιλα , οχι γλυφομουνια
Σε πουτανες και πορνες
Για να μπορουμε να χαιρομαστε ολοι μας το πηδημα και αυτο το καλοκαιρι
Και γω παρασυρθηκα μια φορα και μετα ειχα τυψεις , ευτηχος δεν πηρα παρασυμο
Επισης εχω στειλέι με ΠΜ φιλακι σε τανα μελος του φορουμ (καλο κοριτσι)
Πειραζει ?
Το ξέρει και με ξέρει, είναι λίγο παλιά ιστορία , μετά από μια επισκεψή μου ρώτησα τη Μαρία τι έχει στα χείλη της και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και μη φοβάμαι , όταν βέβαια πήρα το "παράσημο" πήγα από τη Διδύμου 8α για κάποιες διευκρινήσεις και μεταξύ άλλων της ζήτησα να δω το βιβλιαράκι υγείας που έχουν οι πουτάνες για δουλεύουν νόμιμα στους οίκους.Το βιβλιαράκι είχε όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές των γιατρών,δηλαδή νόμιμα πλέον η εν λόγω πουτάνα δούλευε με ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ .......άντε να βρείς μετά το δίκιο σου.
Της το ειπες τουλαχιστον της παλιοπουτανας να το ξερει ?
καθολου παραξενο να μην ξερει τι ειναι αυτο
μερικες απ το πολυ πουτσο < χανουν > λιγο
Να πας να παρεις εκδικηση παντως , βρεθηκε τροπος
Το ξέρει και με ξέρει, είναι λίγο παλιά ιστορία , μετά από μια επισκεψή μου ρώτησα τη Μαρία τι έχει στα χείλη της και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και μη φοβάμαι , όταν βέβαια πήρα το "παράσημο" πήγα από τη Διδύμου 8α για κάποιες διευκρινήσεις και μεταξύ άλλων της ζήτησα να δω το βιβλιαράκι υγείας που έχουν οι πουτάνες για δουλεύουν νόμιμα στους οίκους.Το βιβλιαράκι είχε όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές των γιατρών,δηλαδή νόμιμα πλέον η εν λόγω πουτάνα δούλευε με ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ .......άντε να βρείς μετά το δίκιο σου.
Και μενα ποιος μου λεει οτι ο γιατρος δεν πηρε το σχετικο δωρακι,για βαλει την σφραγιδα του.?????????????Το ξέρει και με ξέρει, είναι λίγο παλιά ιστορία , μετά από μια επισκεψή μου ρώτησα τη Μαρία τι έχει στα χείλη της και μου απάντησε ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και μη φοβάμαι , όταν βέβαια πήρα το "παράσημο" πήγα από τη Διδύμου 8α για κάποιες διευκρινήσεις και μεταξύ άλλων της ζήτησα να δω το βιβλιαράκι υγείας που έχουν οι πουτάνες για δουλεύουν νόμιμα στους οίκους.Το βιβλιαράκι είχε όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές των γιατρών,δηλαδή νόμιμα πλέον η εν λόγω πουτάνα δούλευε με ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ .......άντε να βρείς μετά το δίκιο σου.
Aπό τη στιγμή όμως που κάνεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα οφείλεις σαν καλός επαγγελματίας να προστατέψεις τους πελάτες σου, τι στιγμή που γνωρίζεις τη μεταδοτικότητα του συγκεκριμένου έρπη.Επιχειλιο ερπη εχει σχεδον ολος ο κοσμος ρε παιδες, απλά σε κάποιους εκδηλώνεται σε άλλους οχι.
Εγω που δεν εχω φιλησει ποτε πουτανα και τις γαμαω απο αποσταση βγαζω ποτε πότε
Ειδικά αμα έχω αγχος γαμησε τα...πεταγονται κατι φουσκακια αλλα τα εξοντωνω αμμέσως
Aπό τη στιγμή όμως που κάνεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα οφείλεις σαν καλός επαγγελματίας να προστατέψεις τους πελάτες σου, τι στιγμή που γνωρίζεις τη μεταδοτικότητα του συγκεκριμένου έρπη.
Aπό τη στιγμή όμως που κάνεις κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα οφείλεις σαν καλός επαγγελματίας να προστατέψεις τους πελάτες σου, τι στιγμή που γνωρίζεις τη μεταδοτικότητα του συγκεκριμένου έρπη.
Αν και, βέβαια, οφείλω να πω ότι σε ορισμένα ζητήματα, όπως τα γλωσσόφιλα σε πουτάνες :S,
αν η σιχαμάρα από μόνη της δεν μπορεί να σε σταματήσει, καμιά ενημέρωση δεν μπορεί να το κάνει.