Νέα

Φίλες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πιστευεται οτι μια γυναίκα μπορεί να είναι φίλη ενός άντρα; Εγώ όχι
Για την ακρίβεια την συχαίνομαι αυτή την λέξη. Οταν την ακούω σκευτομαι γυναίκες που θέλουν να κερδίσουν απο κάποιον χωρίς να δώσουν τίποτα. Οσες κοπέλες τις θεωρούσα φίλες μου, το μόνο που έκαναν ήταν λίγη παρέα όσο ήταν μόνες τους ή όταν κλαψομούνιαζαν ή είχαν πονοκέφαλο. Επίσης όταν ήθελαν κάποια εξυπηρέτηση ή σημειώσεις ήμουν ο καλύτερος φίλος τους. Οταν πήρα πτυχίο και ψιλοαπομακρυνθήκαμε, δεν με ξαναπήραν ποτέ τηλέφονο. Επίσης όταν έβρισκαν γκόμενο ή καλύτερη παρέα πάλι με έκλαναν...

Για μένα πλέον δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Υπάρχουν μόνο οι γνωστές και οι γκόμενες φίλων. Οι γνωστές είναι κοπέλες που τις ξέρω και ίσως κάνουμε λίγη παρέα με μικρή η μεγάλη πιθανότητα να τους τον φορέσω αλλα για όνομα του θεού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ. Αμα απομακρυνθούν δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπόν... Ξυπνήστε ρεεε

Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών....

guz4you

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
κι όμως υπάρχει
με μια πρωην μου τα χαλασα το 2001, και απο το 2002 μέχρι σήμερα είναι η καλύτερη μου φίλη
μου λέει για γκόμενούς της, της λέω για γκόμενές μου χωρις κανένα πρόβλημα
το καλοκαίρι πάμε & μαζί διακοπές, κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ κάποιος να προχωρήσει σε κάτι άλλο
Το βασικό είναι ότι πια την βλέπω κι με την καμία δεν θα της τον φόραγα... (ενώ δεν είναι και άσχημη...)
το μεγάλο βέβαια πρόβλημα είναι οτι την ζηλεύουν (παθολογικα...) οι κατα καιρούς γκόμενές μου...
ειδικά αν τύχει και μάθουν ότι είναι πρώην... :headbang:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Αργησες αλλά το κατάλαβες...Ολες οι γυναίκες ειναι ΤΡΕΛΛΕΣ και ψοφάνε για ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ....στα παπάρια μου μωρή καριόλα  :tickedoff: :birdman: αν σε χώρισε ο δικός σου....Εμένα θα μου κάνεις μια βαθιά καλή πίπα να στα ρίξω στη μάπα ή όχι?  :think: :think:

Εγώ έχω ξεμείνει απο φίλες εδώ και χρόνια γιατί ήθελα να τις πηδήξω. Κάποιες στην πάροδο των ετών μου έκατσαν, άλλες οι πιο πολλές όχι.  :tickedoff: :tickedoff: :birdman: :birdman:

Απο τότε έχω ένα ρητό...θες έναν παρηγορητή? Θα μου κάτσεις  :bigdick: :bigdick: :knockinb: :knockinb: αλλιώς ξουουουουουου....  :birdman: :birdman: :birdman:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
κι όμως υπάρχει
με μια πρωην μου τα χαλασα το 2001, και απο το 2002 μέχρι σήμερα είναι η καλύτερη μου φίλη
μου λέει για γκόμενούς της, της λέω για γκόμενές μου χωρις κανένα πρόβλημα
το καλοκαίρι πάμε & μαζί διακοπές, κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ κάποιος να προχωρήσει σε κάτι άλλο
Το βασικό είναι ότι πια την βλέπω κι με την καμία δεν θα της τον φόραγα... (ενώ δεν είναι και άσχημη...)
το μεγάλο βέβαια πρόβλημα είναι οτι την ζηλεύουν (παθολογικα...) οι κατα καιρούς γκόμενές μου...
ειδικά αν τύχει και μάθουν ότι είναι πρώην... :headbang:
Ξέχασα να αναφέρω ότι στον κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις.. σόρρυ
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το θέμα θυμίζει ατέρμονες συζητήσεις στο γυμνάσιο/ λύκειο, άντε και στο 1ο έτος του πανεπιστημίου...

Φιλία μπορεί να υπάρξει και είναι χρήσιμη διότι αποκτάς πρόσβαση στο γυναικείο τρόπο σκέψης, έχεις αυθεντικό σχολιασμό από ειδικό για τις τακτικές που εφαρμόζουν οι υποψήφιες ή οι εν ενεργεία γκόμενες και σε τελική ανάλυση δεν κάνει κακό που και που να μιλάς και για κάτι άλλο εκτός από πουτάνες, μπάλα και το στρατό- με μέτρο βέβαια διότι στο τέλος θα αρχίσεις τις επισκέψεις στο χόντο...

Αυτά βέβαια με τη βασική προϋπόθεση ότι δεν γουστάρεις τη φίλη ή έστω, το όποιο ερωτικό στοιχείο δεν είναι έντονο...
Διότι αν κάνεις φίλη κάποια επειδή δεν μπορείς να την έχεις ως γκόμενα, απλά την έκατσες...
Και να μην σε εκμεταλλευτεί, που αν μυριστεί αδυναμία κατά 80% θα σε σκίσει, η ζωή σου θα γίνει κόλαση...

geia sas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πραγματική φιλία μπορεί να υπάρξει μόνο όταν προηγηθεί ένα πήδημα και έχει φύγει από τη μέση το σεξουαλικό στοιχείο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όλο και κάποιο συμφέρον θα υπάρχει...σεξουαλικό η μή

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
πραγματική φιλία μπορεί να υπάρξει μόνο όταν προηγηθεί ένα πήδημα και έχει φύγει από τη μέση το σεξουαλικό στοιχείο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όλο και κάποιο συμφέρον θα υπάρχει...σεξουαλικό η μή

Σωστός.....αν δεν σου δώσει η φίλη ροδέλα ποια θα σου δώσει, η γειτόνισα?  :think: :think: :rockon: :rockon:

titus2006

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ ποτέ δεν είχα φίλες,παρά μόνο γνωστές,για κανά καφέ,να βγούμε βράδυ μεγάλη παρέα και τέτοια και αυτό διότι δε πιστεύω στη φιλία άνδρα-γυναίκας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και τι σημαίνει ρε παιδιά "Φιλία"; Δώστε έναν ορισμό για να ξέρουμε τι λέμε γιατί ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει.
Εγώ ας πούμε που θεωρώ Φιλία το να δίνεις στον άλλο χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα απλά και μόνο επειδή τον αγαπάς και θέλεις το καλό του - φυσικά πρέπει να ισχύει και αντιστρόφως - απαντώ ως εξής στην ερώτηση:

ΔΕΝ υπάρχει ούτε και υπήρξε αθώα και αγνή φιλία 100% και από τις δύο πλευρές μεταξύ αρσενικού και θυληκού.
Πάντα ο ένας από τους δύο βλέπει κάτι παραπάνω, όχι απαραίτητα για να πηδηχτούν, αλλά μπορεί να γουστάρει τον άλλο έστω και εμφανισιακώς και να τη βρίσκει με την παρέα του. Αυτό όμως δεν είναι φιλία, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και μία μικρή σημείωση για τη Φιλία.
Έχουν χάσει το νόημά τους τόσο πολύ οι λέξεις σήμερα, που φιλία πλέον λογίζεται η κατάντια που πολυδιαφημίζεται από καταστάσεις τύπου Facebook.
Χ and Y are now friends. Στ αρχίδια μας. (<--- που λέει ο λόγος)
Νυφοπάζαρο με ετικέτα δήθεν φιλίες...  :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και μία μικρή σημείωση για τη Φιλία.
Έχουν χάσει το νόημά τους τόσο πολύ οι λέξεις σήμερα, που φιλία πλέον λογίζεται η κατάντια που πολυδιαφημίζεται από καταστάσεις τύπου Facebook.
Χ and Y are now friends. Στ αρχίδια μας. (<--- που λέει ο λόγος)
Νυφοπάζαρο με ετικέτα δήθεν φιλίες...  :jerking: :jerking:
Εμείς δε χρειάστηκε το φατσοβιβλίο για να γίνουμε φίλοι.....
Το μπουρδέλα μια χαρά έκανε τη δουλειά του.....
ΟΧΙΑ is now  :jerking: 1personanongrata  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εμείς δε χρειάστηκε το φατσοβιβλίο για να γίνουμε φίλοι.....
Το μπουρδέλα μια χαρά έκανε τη δουλειά του.....
ΟΧΙΑ is now  :jerking: 1personanongrata  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Κάποιος πρέπει να κάνει τη διαφορά... έτσι δεν είναι; :uglystupid:
ΟΧΙΑ is now :boobies: for 1personanongrata  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Oxia.jpg
    Oxia.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
εδω πολλες φορες εχει αποδειχθει οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων ή μεταξυ γυναικων,με το δευτερο να ειναι συχνοτερο φαινομενο,συζητατε αν υπαρχει φιλια μεταξυ ενος ανδρα κ μιας γυναικας?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
"το καλυτερο μαμησι ειναι το φιλικο"

Stories