νομιζα οτι ηταν παρθενα :banghead: διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;)
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 8 Φεβ 2008 #41 DIKY έγραψε: νομιζα οτι ηταν παρθενα Κλικ για ολόκληρη προβολή... διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;)
DIKY έγραψε: νομιζα οτι ηταν παρθενα Κλικ για ολόκληρη προβολή... διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;)
Επισκέπτης 8 Φεβ 2008 #42 1personanongrata έγραψε: διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω δημοσιευω φωτο εδω μεσα.. Συνημμένα assfu.gif 67,3 KB · Εμφανίσεις: 37
1personanongrata έγραψε: διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... εγω δημοσιευω φωτο εδω μεσα..
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 8 Φεβ 2008 #43 pleasuregiver έγραψε: εγω δημοσιευω φωτο εδω μεσα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή...
ovelix1 Μέλος Εγγρ. 10 Φεβ 2007 Μηνύματα 1.265 Κριτικές 4 Like 91 Πόντοι 16 8 Φεβ 2008 #44 1personanongrata έγραψε: στο μπουρδέλα είσαι παλλικάρι, όχι στο facebook..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλα ρε παιδακι μου,μην βαρας.Μια διαπιστωση εκανα γιατι νομιζα οτι ηταν σοβαρο το θεμα.
1personanongrata έγραψε: στο μπουρδέλα είσαι παλλικάρι, όχι στο facebook..... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλα ρε παιδακι μου,μην βαρας.Μια διαπιστωση εκανα γιατι νομιζα οτι ηταν σοβαρο το θεμα.
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 8 Φεβ 2008 #45 ovelix1 έγραψε: Καλα ρε παιδακι μου,μην βαρας.Μια διαπιστωση εκανα γιατι νομιζα οτι ηταν σοβαρο το θεμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... σε σοβαρές συζητήσεις μόνο η πάπια μπορεί να κάνει εδώ μέσα.... Οι άλλοι έχουμε προχωρημένο στάδιο μπουρδελίασης.....
ovelix1 έγραψε: Καλα ρε παιδακι μου,μην βαρας.Μια διαπιστωση εκανα γιατι νομιζα οτι ηταν σοβαρο το θεμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... σε σοβαρές συζητήσεις μόνο η πάπια μπορεί να κάνει εδώ μέσα.... Οι άλλοι έχουμε προχωρημένο στάδιο μπουρδελίασης.....
D DIKY Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2007 Μηνύματα 1.392 Κριτικές 1 Like 12 Πόντοι 16 8 Φεβ 2008 #46 1personanongrata έγραψε: διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... η τρυπα που φωλιαζει λες να ειναι
1personanongrata έγραψε: διευκρίνησε σε ποιά τρύπα αναφέρεσαι....... ;) ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... η τρυπα που φωλιαζει λες να ειναι
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 8 Φεβ 2008 #47 DIKY έγραψε: η τρυπα που φωλιαζει λες να ειναι Κλικ για ολόκληρη προβολή... πάντως η πάπια δεν έχει φωλιάσει εκεί.....
DIKY έγραψε: η τρυπα που φωλιαζει λες να ειναι Κλικ για ολόκληρη προβολή... πάντως η πάπια δεν έχει φωλιάσει εκεί.....
D DIKY Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2007 Μηνύματα 1.392 Κριτικές 1 Like 12 Πόντοι 16 8 Φεβ 2008 #48 pleasuregiver έγραψε: εγω δημοσιευω φωτο εδω μεσα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... [move] [/move] τι σουφριτσα ειναι αυτη!!!
pleasuregiver έγραψε: εγω δημοσιευω φωτο εδω μεσα.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... [move] [/move] τι σουφριτσα ειναι αυτη!!!