Νέα

Φέσι σε εταιρεία παροχής ρεύματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.154
Πόντοι
2.646
Στον πουτσο σου. Περίμενε να έρθει το εξώδικο πρώτα εγγράφως ή ακόμα και η κλήση για το δικαστήριο και τους πληρώνεις τότε. Ένα αρχιδι θα κόψουν

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Πλήρωσε τα φίλε γιατί έμαθα ότι θα σου στείλουν τον Μπεο και καταλαβαίνεις.:knuppel:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.774
Πόντοι
9.297
Αν δεν απαντήσεις και δεν συμβιβαστείς ίσως σε στείλουν στα δικαστήρια. Μαζεύουν μικρό οφειλές από πολλούς πελάτες και τα δίνουν πακέτα σε δικηγορικά γραφεία.
Μετά από ένα χρόνο μπορεί και περισσότερο σου έρχεται κλήση για δικαστήριο. Εκεί ζητούν τόκους κτλ και θα επιβαρυνθείς και με δικαστικά έξοδα. Θα κερδίσουν την αγωγή και θα πληρώσεις τα γαμησιάτικα. Οπότε καλύτερα να συνεργαστείς και να τακτοποιήσεις την οφειλή.
Δύο εισιτήρια στην Φυλής είναι ρε,το πολύ να ξαναπάς εκεί το καλοκαίρι.Καλυτερα έτσι από μια μεριά να μειωθούν και τα κρουσματα ως τότε....

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
παιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.

Ακόμα κι αν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου προς τον νέο πάροχο, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από τον ΔΕΔΔΗΕ διακοπή ρεύματος. Ούτε ειδοποίηση δεν θα πάρεις, στο κόβουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ή σκεψου το και διαφορετικα. Δεν θα πας μια φορα στουντιο ,θα πληρωσεις και θα σου μεινουν και δεκα ευρω για πιπα σε καμια χοντρη στο μεταξουργειο
:dancing: :dancing::dancing:

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Μην πληρώνεις μέχρι το δικαστήριο.

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.421
Πόντοι
5.646
παιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.
Το προχωράνε δικαστικά συνήθως ανεξαρτήτως ποσού.Για αυτό σε καλούν από δικηγορικό γραφείο.Καλο είναι να το εξοφλήσεις και ησυχάζεις.Μην σε τρέχουν για 40€ δεν αξίζει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στον πουτσο σου. Περίμενε να έρθει το εξώδικο πρώτα εγγράφως ή ακόμα και η κλήση για το δικαστήριο και τους πληρώνεις τότε. Ένα αρχιδι θα κόψουν
Η διακοπή είναι ανεξάρτητη από τη διεκδίκηση οφειλομένων. Το ποσό είναι μικρο για να έχει θέματα διακοπών ρεύματος και για ενα πείσμα μάλιστα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
σε λιγη ωρα απο το τρολλαρισμα δεν θα ξερω ποιες ειναι οι εγκυρες απαντησεις...
:cheesy::grin:

τυπε μονο εγω δινω συνηθως σοβαρες απαντησεις στο σαη :wanker: :wanker: :wanker:

fedbb74f639e765f6582f040f458f99f_w200.gif

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Κάνε 40 ευρώ σε 0,01λεπτα, 0,02λεπτα και πήγαινε πλήρωσε με αυτά.
Πες και τον λόγο που φεύγεις ότι στην έσπασε ο υπάλληλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εχω αφησει φεσι 40 ευρω στη βολτερα εδω και 1 μηνα και ηδη εχω μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.
μου την εσπασε ο υπαλληλος που αρνηθηκε οταν του ζητησα τηλεφωνικα παραταση για διευκολυνση πληρωμης τον επομενο μηνα και ετσι εφυγα ηδη και πηγα αλλου.
με καλουν τις τελευταιες μερες απο αριθμο δικηγορικου γραφειου και δεν απαντω.
μπορουν να μου κανουν κατι για ενα τετοιο κωλοποσο των 40 ευρω? διακοπη ρευματος η δεν ξερω κατι αλλο?
Τίποτα δεν μπορουν να σου κάνουν.
Κανενα δικηγορικο γραφειο δεν ξεκιναει ενεργειες, αν το ποσο που θα διεκδικησει ειναι μικροτερο απο τα δικαστικα εξοδα.
Εδω δεν κάνουν τίποτα για ποσα χιλιαδων ευρω, αν δεν υπαρχει ακινητη περιουσια να κατασχεσουν, και θα κανουν σε σενα για τα 40 ευρω?
Απλως θα σου σπανε τ αρχιδια με τηλεφωνηματα. Εσυ θα λες δεν πληρωνω. Αυτοι θα λενε μα γιατι κυριε και ετσι θα κυλαει η ζωη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάνε 40 ευρώ σε 0,01λεπτα, 0,02λεπτα και πήγαινε πλήρωσε με αυτά.
Πες και τον λόγο που φεύγεις ότι στην έσπασε ο υπάλληλος.
Ο υπαλληλος προφανως δεν εκανε του κεφαλιού του, έκανε αυτο που του επιτρεπει το συστημα που εχει μπροστα του στον υπολογιστη, μην λετε ό,τι να' ναι. Μου θυμιζετε κατι γριες που οταν ερθει κανενας φουσκωμενος λογαριασμος τα βαζουν με τον υπαλληλο στο ταμειο οτι φταιει αυτος

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Ο υπαλληλος προφανως δεν εκανε του κεφαλιού του, έκανε αυτο που του επιτρεπει το συστημα που εχει μπροστα του στον υπολογιστη, μην λετε ό,τι να' ναι. Μου θυμιζετε κατι γριες που οταν ερθει κανενας φουσκωμενος λογαριασμος τα βαζουν με τον υπαλληλο στο ταμειο οτι φταιει αυτος
Ναι συμφωνώ αλλά αν το αναφέρει ο φίλος και δούνε ότι έχασαν έναν πελάτη για τέτοιο λόγο πιθανόν να αναθεωρήσουν την πολιτική τους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.528
Πόντοι
27.261
εχω αφησει φεσι 40 ευρω στη βολτερα εδω και 1 μηνα και ηδη εχω μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.
μου την εσπασε ο υπαλληλος που αρνηθηκε οταν του ζητησα τηλεφωνικα παραταση για διευκολυνση πληρωμης τον επομενο μηνα και ετσι εφυγα ηδη και πηγα αλλου.
με καλουν τις τελευταιες μερες απο αριθμο δικηγορικου γραφειου και δεν απαντω.
μπορουν να μου κανουν κατι για ενα τετοιο κωλοποσο των 40 ευρω? διακοπη ρευματος η δεν ξερω κατι αλλο?
παιχτη για 40 γιουρια εισαι λιγο ξεφτιλας μπορω να πω.
να ηταν κανα τριψηφιο, αντε να σε δικαιολογησω, αλλα και παλι δικια σου μαλακια θα ηταν.
απορω που σου απαντανε σοβαρα κιολας :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι συμφωνώ αλλά αν το αναφέρει ο φίλος και δούνε ότι έχασαν έναν πελάτη για τέτοιο λόγο πιθανόν να αναθεωρήσουν την πολιτική τους.
Η μονη πολιτικη που δεν θα αναθεωρηθει ποτέ, ειναι η εμπροθεσμη πληρωμη των λογαριασμων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
σας ευχαριστω.
Φίλε άκου εμένα
Ρίξε φέσι 100 στην νέα εταιρεία. Με 40 πληρώνεις την παλιά
Κ με τα 60,, πας ένα στούντιο κ τρως κ μια σκεπαστη με γυρο φουλλαριστη

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
1) ρωτάς έναν δικηγόρο φίλο σου (ή που σου προτείνει φίλος) και παίρνεις 100% αξιόπιστη απάντηση αγνοώντας τη γνώμη του καθενός εδώ μέσα.
2) επειδή αναφέρθηκε : η κάθε εταιρεία δεν χάνει ούτε € από τις υπέρογκες αυξήσεις. Απλά μετακυλίει το κόστος στον τελικό καταναλωτή. Είναι η τιμή ΟΤΣ (ή κάπως έτσι) στους λογαριασμούς αν δεις. Κοινώς χέστηκε για τον κάθε...Πούτιν (που δεν έχει και τόσο σχέση ούτε ο ίδιος).

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
βλέπεις τι δείχνει το αβατάρ μου τύπε; έτσι θα στον εκάνουν οσονούπω

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.