μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.154
- Πόντοι
- 2.646
Στον πουτσο σου. Περίμενε να έρθει το εξώδικο πρώτα εγγράφως ή ακόμα και η κλήση για το δικαστήριο και τους πληρώνεις τότε. Ένα αρχιδι θα κόψουν
Δύο εισιτήρια στην Φυλής είναι ρε,το πολύ να ξαναπάς εκεί το καλοκαίρι.Καλυτερα έτσι από μια μεριά να μειωθούν και τα κρουσματα ως τότε....Αν δεν απαντήσεις και δεν συμβιβαστείς ίσως σε στείλουν στα δικαστήρια. Μαζεύουν μικρό οφειλές από πολλούς πελάτες και τα δίνουν πακέτα σε δικηγορικά γραφεία.
Μετά από ένα χρόνο μπορεί και περισσότερο σου έρχεται κλήση για δικαστήριο. Εκεί ζητούν τόκους κτλ και θα επιβαρυνθείς και με δικαστικά έξοδα. Θα κερδίσουν την αγωγή και θα πληρώσεις τα γαμησιάτικα. Οπότε καλύτερα να συνεργαστείς και να τακτοποιήσεις την οφειλή.
παιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.
Το προχωράνε δικαστικά συνήθως ανεξαρτήτως ποσού.Για αυτό σε καλούν από δικηγορικό γραφείο.Καλο είναι να το εξοφλήσεις και ησυχάζεις.Μην σε τρέχουν για 40€ δεν αξίζει.παιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.
Η διακοπή είναι ανεξάρτητη από τη διεκδίκηση οφειλομένων. Το ποσό είναι μικρο για να έχει θέματα διακοπών ρεύματος και για ενα πείσμα μάλιστα.Στον πουτσο σου. Περίμενε να έρθει το εξώδικο πρώτα εγγράφως ή ακόμα και η κλήση για το δικαστήριο και τους πληρώνεις τότε. Ένα αρχιδι θα κόψουν
σε λιγη ωρα απο το τρολλαρισμα δεν θα ξερω ποιες ειναι οι εγκυρες απαντησεις...
Τίποτα δεν μπορουν να σου κάνουν.εχω αφησει φεσι 40 ευρω στη βολτερα εδω και 1 μηνα και ηδη εχω μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.
μου την εσπασε ο υπαλληλος που αρνηθηκε οταν του ζητησα τηλεφωνικα παραταση για διευκολυνση πληρωμης τον επομενο μηνα και ετσι εφυγα ηδη και πηγα αλλου.
με καλουν τις τελευταιες μερες απο αριθμο δικηγορικου γραφειου και δεν απαντω.
μπορουν να μου κανουν κατι για ενα τετοιο κωλοποσο των 40 ευρω? διακοπη ρευματος η δεν ξερω κατι αλλο?
Ο υπαλληλος προφανως δεν εκανε του κεφαλιού του, έκανε αυτο που του επιτρεπει το συστημα που εχει μπροστα του στον υπολογιστη, μην λετε ό,τι να' ναι. Μου θυμιζετε κατι γριες που οταν ερθει κανενας φουσκωμενος λογαριασμος τα βαζουν με τον υπαλληλο στο ταμειο οτι φταιει αυτοςΚάνε 40 ευρώ σε 0,01λεπτα, 0,02λεπτα και πήγαινε πλήρωσε με αυτά.
Πες και τον λόγο που φεύγεις ότι στην έσπασε ο υπάλληλος.
Ναι συμφωνώ αλλά αν το αναφέρει ο φίλος και δούνε ότι έχασαν έναν πελάτη για τέτοιο λόγο πιθανόν να αναθεωρήσουν την πολιτική τους.Ο υπαλληλος προφανως δεν εκανε του κεφαλιού του, έκανε αυτο που του επιτρεπει το συστημα που εχει μπροστα του στον υπολογιστη, μην λετε ό,τι να' ναι. Μου θυμιζετε κατι γριες που οταν ερθει κανενας φουσκωμενος λογαριασμος τα βαζουν με τον υπαλληλο στο ταμειο οτι φταιει αυτος
παιχτη για 40 γιουρια εισαι λιγο ξεφτιλας μπορω να πω.εχω αφησει φεσι 40 ευρω στη βολτερα εδω και 1 μηνα και ηδη εχω μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.
μου την εσπασε ο υπαλληλος που αρνηθηκε οταν του ζητησα τηλεφωνικα παραταση για διευκολυνση πληρωμης τον επομενο μηνα και ετσι εφυγα ηδη και πηγα αλλου.
με καλουν τις τελευταιες μερες απο αριθμο δικηγορικου γραφειου και δεν απαντω.
μπορουν να μου κανουν κατι για ενα τετοιο κωλοποσο των 40 ευρω? διακοπη ρευματος η δεν ξερω κατι αλλο?
Η μονη πολιτικη που δεν θα αναθεωρηθει ποτέ, ειναι η εμπροθεσμη πληρωμη των λογαριασμων.Ναι συμφωνώ αλλά αν το αναφέρει ο φίλος και δούνε ότι έχασαν έναν πελάτη για τέτοιο λόγο πιθανόν να αναθεωρήσουν την πολιτική τους.
Φίλε άκου εμέναπαιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.
εχεις να μου κανεις ενα ταλαρο λιανα ??βλέπεις τι δείχνει το αβατάρ μου τύπε; έτσι θα στον εκάνουν οσονούπω