Νέα

Φέσι σε εταιρεία παροχής ρεύματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
εχω αφησει φεσι 40 ευρω στη βολτερα εδω και 1 μηνα και ηδη εχω μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.
μου την εσπασε ο υπαλληλος που αρνηθηκε οταν του ζητησα τηλεφωνικα παραταση για διευκολυνση πληρωμης τον επομενο μηνα και ετσι εφυγα ηδη και πηγα αλλου.
με καλουν τις τελευταιες μερες απο αριθμο δικηγορικου γραφειου και δεν απαντω.
μπορουν να μου κανουν κατι για ενα τετοιο κωλοποσο των 40 ευρω? διακοπη ρευματος η δεν ξερω κατι αλλο?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
646
Πόντοι
4.255
εχω αφησει φεσι 40 ευρω στη βολτερα εδω και 1 μηνα και ηδη εχω μεταφερθει σε αλλη εταιρεια.
μου την εσπασε ο υπαλληλος που αρνηθηκε οταν του ζητησα τηλεφωνικα παραταση για διευκολυνση πληρωμης τον επομενο μηνα και ετσι εφυγα ηδη και πηγα αλλου.
μπορουν να μου κανουν κατι για ενα τετοιο κωλοποσο των 40 ευρω? διακοπη ρευματος η δεν ξερω κατι αλλο?
Το ποσο δεν ειναι και τιποτα τρομερα αλλα νομιζω οτι μπορουν...δεν εχει σημασια που πηγες σε αλλη εταιρεια ..μπορει να βγει αποκοπη λογω χρεους και για ποσο οου χρωστας στην προγηουμενη εταιρεια παροχης ηλεκτρικης ενέργειας...Συμβουλη μου,πανε πληρωσε το να ησυχασεις!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εντάξει, 40 ευρώ είναι δεν είναι 500…!!!

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
παιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
παιδια σας ευχαριστω ηδη που απαντατε. το ζητουμενο για μενα που δεν ξερω, ειναι οι αξιοπιστες και εγκυρες απαντησεις.
σας ευχαριστω.
Τύπε 40 ευρώ δεν έχει ούτε το παράβολο για να σε πάνε στο Δικαστήριο

από την άλλη....τι διευκόλυνση θες για 40 ευρώ? :confused:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν δεν απαντήσεις και δεν συμβιβαστείς ίσως σε στείλουν στα δικαστήρια. Μαζεύουν μικρό οφειλές από πολλούς πελάτες και τα δίνουν πακέτα σε δικηγορικά γραφεία.
Μετά από ένα χρόνο μπορεί και περισσότερο σου έρχεται κλήση για δικαστήριο. Εκεί ζητούν τόκους κτλ και θα επιβαρυνθείς και με δικαστικά έξοδα. Θα κερδίσουν την αγωγή και θα πληρώσεις τα γαμησιάτικα. Οπότε καλύτερα να συνεργαστείς και να τακτοποιήσεις την οφειλή.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
καριοληδες και αυτοι τα αυξησαν. μου ρθε 100 ο προιγουμενος μηνας. αμα ειναι ετσι γυρναω πισω στη δεη μουνοπανα γαμω το σπιτι τους

• Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
Τύπε 40 ευρώ δεν έχει ούτε το παράβολο για να σε πάνε στο Δικαστήριο

από την άλλη....τι διευκόλυνση θες για 40 ευρώ? :confused:

η διευκολυνση ηταν να μεταφερθει 1 μηνα μετα και ΔΕΝ το εκαναν. και λεω κι εγω παρτε τα @@ μου, δεν σας πληρωνω και θα δουμε.

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.741
Πόντοι
441
να το κοψουν δεν μπορουν , για δικαστήριο χλωμο το βλέπω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
η διευκολυνση ηταν να μεταφερθει 1 μηνα μετα και ΔΕΝ το εκαναν. και λεω κι εγω παρτε τα @@ μου, δεν σας πληρωνω και θα δουμε.
Τυπικά μπορούν να βάλουν το νομικό τμήμα τους να σε κυνηγάει και στο τέλος να σου ζητήσουν τα 40 ευρώ και άλλα 250 δικαστικά έξοδα...νομίζω ότι τζάμπα μπαίνεις σε ιστορίες...δώσε 20 αυτό το μήνα και 20 τον επόμενο και δεν θα σε ξανα πάρουν.

Εκτός αν θες απλά να τους τα φας οπότε οκ πάσο.

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
σε λιγη ωρα απο το τρολλαρισμα δεν θα ξερω ποιες ειναι οι εγκυρες απαντησεις...
:cheesy::grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Οι έγκυρες πληροφορίες είναι αυτές που σου είπα πιο πάνω. Δεν αξίζει για 40 ευρώ να μπλέξεις με δικαστήρια.
Ίσως στείλουν και εξώδικο πριν προχωρήσουν. Για αυτούς δεν είναι τίποτα αφού έχουν δικά τους νομικά τμήματα ή συνεργάζονται με εισπρακτικές που συνεργάζονται με μεγάλα δικηγορικά γραφεία.
Υπάρχουν πιθανότητες όμως να μην το προχωρήσουν.
Πάντως τα πινάκια στα δικαστήρια είναι γεμάτα με τέτοιες υποθέσεις.

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
Οι έγκυρες πληροφορίες είναι αυτές που σου είπα πιο πάνω. Δεν αξίζει για 40 ευρώ να μπλέξεις με δικαστήρια.
Ίσως στείλουν και εξώδικο πριν προχωρήσουν. Για αυτούς δεν είναι τίποτα αφού έχουν δικά τους νομικά τμήματα ή συνεργάζονται με εισπρακτικές που συνεργάζονται με μεγάλα δικηγορικά γραφεία.
Υπάρχουν πιθανότητες όμως να μην το προχωρήσουν.
Πάντως τα πινάκια στα δικαστήρια είναι γεμάτα με τέτοιες υποθέσεις.
ευχαριστω φιλε μου

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.741
Πόντοι
441
σε λιγη ωρα απο το τρολλαρισμα δεν θα ξερω ποιες ειναι οι εγκυρες απαντησεις...
:cheesy::grin:
χρωστουσα σε εναν παροχο 340 , εφυγα πηγα σε αλλον αφου πρωτα εκανα διακανονισμο ,αλλιως δεν μπορούσα να αλαξω , πληρωνα τα 70 που ηταν τον μηνα , καποια στιγμη καθυστερουσα , τλφ και παλι απο την αρχη , εμειναν 38 απο το χρεος ,απο τον Νοέμβριο που πλήρωσα τελευταία αγνοούνται, ουτε με εχουν παρει , ουτε mail , τιποτα απολύτως, τωρα τι γίνεται θα δειξει

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
παιζει να στο κοψουν το ρευμα και να μπεις στην δεη ξανα σε καθολικη υπηρσια οπως το ονομαζουν ...
καλο ειναι να τους πληρωσεις να τελειωνεις μ αυτους ...

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Καποια στιγμη ανετα μπορει να βγαλουν την αποκοπη χρεους και να την δωσουν στον Δεδδηε να την εκτελεσει... Και μετα θα πρεπει να πληρωσεις την οφειλη συν τα εξοδα της επανανσυνδεσης..

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Αδερφέ, ας πούμε οτι η δουλειά μου σχετίζεται άμεσα με την περίπτωσή σου. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, ελπίζω να καταλαβαίνεις. Θα τα περιγράψω λίγο μπακαλίστικα. Οι οφειλές σε παρόχους ενέργειας ελέγχονται κεντρικά από το σύνολο των εταιρειών, και ανάλογα πάνε και οι εντολές για κόψιμο της παροχής. Αλλιώς, όλοι οι πελάτες θα άφηναν κερατιάτικα κάθε μήνα και θα πήγαιναν «από κανάρα σε κανάρα» που έλεγε ο Χρηστάκης. Δεν θα το γλυτώσεις το νομικό μπλέξιμο. Ειδικά επειδή είναι μικρό το ποσό, δεν αξίζει τον κόπο, θα βγείς πολύ χαμένος, στο πολλαπλάσιο. Και σε λίγες μέρες να είσαι σίγουρος οτι θα σου κόψουν το ρεύμα, και μετά θα χρεωθείς και για επανασύνδεση.

Οι λογαριασμοί ρεύματος/αερίου από το Σεπτέμβριο και μετά είναι πολύ αυξημένοι, αλλά δεν φταίνε οι πάροχοι για την παγκόσμια άνοδο στις τιμές ενέργειας λόγω των εκβιασμών του Putin. Αν είχαμε ως Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια πιό επιθετική πολιτική διείσδυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε συνδυασμό με μεγαλύτερη ελαστικότητα στα θέματα ορυκτών καυσίμων και πυρηνικής ενέργειας, ο Putin θα είχε μείνει με τον πούλο στο χέρι. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
35
Like
8.454
Πόντοι
6.246
Από όσο γνωρίζω, κατά 95% θα σου κόψουν το ρεύμα. Απλά μένει να δεις πόσο σύντομα θα γίνει αυτό.
Το ότι είσαι πλέον σε άλλη εταιρεία δεν παίζει κανένα ρόλο.
Ειλικρινά δώσε τα 40ε. Θα το μετανιώσεις αργότερα και θα είναι αργά. Τσάμπα το μπλέξιμο. Να ήταν 400 να πω οκ. Αλλά για 40 θα είναι κρίμα να καταλήξεις να πληρώσεις πολλά περισσότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom