Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.868
Πόντοι
3.886
καμια φωτο με την πουτσα της δεν ανεβαζει...?

Επισκέπτης
παιδια η φενια προτινεται για πρωταριδες?επισης εχεις 1η2 εκτονωσεις στα 50?

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ξέρει κανένας σε ποια περιοχή έχει η Φένια τον χώρο της στην Αθήνα για να δω μήπως με βολεύει τα περάσω σήμερα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εγώ την είχα επισκεφτεί σε μία κάθετη στην Ιπποκράτους , ψηλά

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
επειδή σε άλλο μήνυμα είπες πως ψάχνεις ενεργητική και συνάμα αναφέρεις πως είσαι πρωτάρης, τα προσόντα της συγκεκριμένης ίσως σου πέσουν "βαριά"

παιδια η φενια προτινεται για πρωταριδες?επισης εχεις 1η2 εκτονωσεις στα 50?

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Καμιά πρόσφατη εμπειρία κανένας?

Επισκέπτης
Καλησπέρα.... Μια εμπεριστατωμένη απάντηση θα εκτιμηθεί! :-)

Πόσο πιθανή θα θεωρούσατε μια ενδεχόμενη επιπλοκή υγείας μετά από στοματικό στην συγκεκριμένη "κυρία"; Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο, καμία συμμετοχή στα παιχνίδια διαφημίσεων δυσφημίσεων που γίνονται κατά κόρον εδώ πέρα.... Απλά πήγα πρώτη φορά με το "τρίτο φύλλο"... Για να μην πεταχτεί ο γνωστός (άγνωστος) μαλάκας και πει ότι πάω να δυσφημίσω!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

Πόσο πιθανή θα θεωρούσατε μια ενδεχόμενη επιπλοκή υγείας μετά από στοματικό στην συγκεκριμένη "κυρία"; Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο, καμία συμμετοχή στα παιχνίδια διαφημίσεων δυσφημίσεων που γίνονται κατά κόρον εδώ πέρα.... Απλά πήγα πρώτη φορά με το "τρίτο φύλλο"... Για να μην πεταχτεί ο γνωστός (άγνωστος) μαλάκας και πει ότι πάω να δυσφημίσω!

δεν νομιζω ότι πρεπει ν σου περνα από τ μιαλο καθολου είναι πολύ οκ τ παιδι..
εκτος αυτου δεν κολλας από μια πιπα μουτρο

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

γιατρός δεν είμαι αλλά το συγκεκριμένο άτομο το θυμάμαι αρκετά καθαρό και δεν νομίζω ότι είναι πιθανό να πάθεις κάτι...

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236

Τι επαθες ..?τι σύμπτωμα είδες και σε έβαλε σε σκέψεις να γράψεις για μια τραν που επισκέφθηκες. ?Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη αλλά φίλε βατραχε πότε δε.μπορεις να ξερεις τι έχεις ο κάθε ένας άσχετα με το πόσο καλό παιδί μπορεί να είναι. ..
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. .
Κι αν θέλετε κάντε μια έρευνα κολλάς και με το στοματικό διάφορα πάντως. ..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Τι επαθες ..?τι σύμπτωμα είδες και σε έβαλε σε σκέψεις να γράψεις για μια τραν που επισκέφθηκες. ?Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη αλλά φίλε βατραχε πότε δε.μπορεις να ξερεις τι έχεις ο κάθε ένας άσχετα με το πόσο καλό παιδί μπορεί να είναι. ..
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. .
Κι αν θέλετε κάντε μια έρευνα κολλάς και με το στοματικό διάφορα πάντως. ..

ν ρ μουτρο οκ δεν θ διαφωνησω αλλα είναι πολύ δύσκολο κ πραγματηκα αν πας για εξετασεις κάθε 3 η 6 μηνεσ δεν εχει ν φοβηθείς κατι...βεβαια εγω εχω παρει πολλα παρασημα κ ξερω ν φιλαγομαι ......μια ενημερωση από ένα ουρολογο δεν βλαπτει...τ κ πως

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ν ρ μουτρο οκ δεν θ διαφωνησω αλλα είναι πολύ δύσκολο κ πραγματηκα αν πας για εξετασεις κάθε 3 η 6 μηνεσ δεν εχει ν φοβηθείς κατι...βεβαια εγω εχω παρει πολλα παρασημα κ ξερω ν φιλαγομαι ......μια ενημερωση από ένα ουρολογο δεν βλαπτει...τ κ πως
δηλαδη τι ενημερωση ..?να τα λεμε κι αυτα χρειαζεται...αν κι εγω πηγα τελευταια για εξετασεις χλαμυδια ουρεοπλασμα κτλ ειμαι καθαρος,αν και δε παω ακαποτος ποτε απλα εσπασε η καποτα με μια γκομενα και πηγα γιατι ειμαι και χεστης..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
δηλαδη τι ενημερωση ..?να τα λεμε κι αυτα χρειαζεται...αν κι εγω πηγα τελευταια για εξετασεις χλαμυδια ουρεοπλασμα κτλ ειμαι καθαρος,αν και δε παω ακαποτος ποτε απλα εσπασε η καποτα με μια γκομενα και πηγα γιατι ειμαι και χεστης..

καλα εκανες

Επισκέπτης
εντάξει, θεωρείται εξαιρετικά σπάνια ως μηδαμινή η πιθανότητα να κολλήσεις το "πρώτο παράσημο" από στοματικό.... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε καν εξπερμάτιση... όποτε μάλλον τρολλάρω τον εαυτό μου χωρίς λόγο, βέβαια η εξέταση θα γίνει στο τρίμηνο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
εντάξει, θεωρείται εξαιρετικά σπάνια ως μηδαμινή η πιθανότητα να κολλήσεις το "πρώτο παράσημο" από στοματικό.... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε καν εξπερμάτιση... όποτε μάλλον τρολλάρω τον εαυτό μου χωρίς λόγο, βέβαια η εξέταση θα γίνει στο τρίμηνο.

καθολου ν μην γυνει ν πας για μια καλιεργεια σπερματος..αν εχεις καπιες ενοχλισεις κ μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom