tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Μου ήρθε κάπως αδόκητα το δοτική. Καλή κριτική
και παρα πολυ δοτική στο κρεββάτι.
και παρα πολυ δοτική στο κρεββάτι.
τραβα να την δεις lifeκαμια φωτο με την πουτσα της δεν ανεβαζει...?
κωστακι δυο ανετα εγω του λαχιστων τ εχω δοκιμασειπαιδια η φενια προτινεται για πρωταριδες?επισης εχεις 1η2 εκτονωσεις στα 50?
Και εγώ εκεί θυμάμαι 2 χρόνια πριν παντα...εγώ την είχα επισκεφτεί σε μία κάθετη στην Ιπποκράτους , ψηλά
παιδια η φενια προτινεται για πρωταριδες?επισης εχεις 1η2 εκτονωσεις στα 50?
Καλησπέρα.... Μια εμπεριστατωμένη απάντηση θα εκτιμηθεί! :-)
Πόσο πιθανή θα θεωρούσατε μια ενδεχόμενη επιπλοκή υγείας μετά από στοματικό στην συγκεκριμένη "κυρία"; Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο, καμία συμμετοχή στα παιχνίδια διαφημίσεων δυσφημίσεων που γίνονται κατά κόρον εδώ πέρα.... Απλά πήγα πρώτη φορά με το "τρίτο φύλλο"... Για να μην πεταχτεί ο γνωστός (άγνωστος) μαλάκας και πει ότι πάω να δυσφημίσω!
γιατρός δεν είμαι αλλά το συγκεκριμένο άτομο το θυμάμαι αρκετά καθαρό και δεν νομίζω ότι είναι πιθανό να πάθεις κάτι...Καλησπέρα.... Μια εμπεριστατωμένη απάντηση θα εκτιμηθεί! :-)
Πόσο πιθανή θα θεωρούσατε μια ενδεχόμενη επιπλοκή υγείας μετά από στοματικό στην συγκεκριμένη "κυρία"; Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο, καμία συμμετοχή στα παιχνίδια διαφημίσεων δυσφημίσεων που γίνονται κατά κόρον εδώ πέρα.... Απλά πήγα πρώτη φορά με το "τρίτο φύλλο"... Για να μην πεταχτεί ο γνωστός (άγνωστος) μαλάκας και πει ότι πάω να δυσφημίσω!
Τι επαθες ..?τι σύμπτωμα είδες και σε έβαλε σε σκέψεις να γράψεις για μια τραν που επισκέφθηκες. ?Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη αλλά φίλε βατραχε πότε δε.μπορεις να ξερεις τι έχεις ο κάθε ένας άσχετα με το πόσο καλό παιδί μπορεί να είναι. ..Καλησπέρα.... Μια εμπεριστατωμένη απάντηση θα εκτιμηθεί! :-)
Τι επαθες ..?τι σύμπτωμα είδες και σε έβαλε σε σκέψεις να γράψεις για μια τραν που επισκέφθηκες. ?Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη αλλά φίλε βατραχε πότε δε.μπορεις να ξερεις τι έχεις ο κάθε ένας άσχετα με το πόσο καλό παιδί μπορεί να είναι. ..
Άλλο το ένα άλλο το άλλο. .
Κι αν θέλετε κάντε μια έρευνα κολλάς και με το στοματικό διάφορα πάντως. ..
δηλαδη τι ενημερωση ..?να τα λεμε κι αυτα χρειαζεται...αν κι εγω πηγα τελευταια για εξετασεις χλαμυδια ουρεοπλασμα κτλ ειμαι καθαρος,αν και δε παω ακαποτος ποτε απλα εσπασε η καποτα με μια γκομενα και πηγα γιατι ειμαι και χεστης..ν ρ μουτρο οκ δεν θ διαφωνησω αλλα είναι πολύ δύσκολο κ πραγματηκα αν πας για εξετασεις κάθε 3 η 6 μηνεσ δεν εχει ν φοβηθείς κατι...βεβαια εγω εχω παρει πολλα παρασημα κ ξερω ν φιλαγομαι ......μια ενημερωση από ένα ουρολογο δεν βλαπτει...τ κ πως
δηλαδη τι ενημερωση ..?να τα λεμε κι αυτα χρειαζεται...αν κι εγω πηγα τελευταια για εξετασεις χλαμυδια ουρεοπλασμα κτλ ειμαι καθαρος,αν και δε παω ακαποτος ποτε απλα εσπασε η καποτα με μια γκομενα και πηγα γιατι ειμαι και χεστης..
εντάξει, θεωρείται εξαιρετικά σπάνια ως μηδαμινή η πιθανότητα να κολλήσεις το "πρώτο παράσημο" από στοματικό.... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε καν εξπερμάτιση... όποτε μάλλον τρολλάρω τον εαυτό μου χωρίς λόγο, βέβαια η εξέταση θα γίνει στο τρίμηνο.