Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sunsun

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
8
Πόντοι
0
ΗΡΘΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ Η ΡΟΔΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΑΜΙΣΙΑ ΜΕ ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΝΣ

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Δώσε λεπτομέρειες!

panosrialas

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2015
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα.... Μια εμπεριστατωμένη απάντηση θα εκτιμηθεί! :-)

Πόσο πιθανή θα θεωρούσατε μια ενδεχόμενη επιπλοκή υγείας μετά από στοματικό στην συγκεκριμένη "κυρία"; Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο, καμία συμμετοχή στα παιχνίδια διαφημίσεων δυσφημίσεων που γίνονται κατά κόρον εδώ πέρα.... Απλά πήγα πρώτη φορά με το "τρίτο φύλλο"... Για να μην πεταχτεί ο γνωστός (άγνωστος) μαλάκας και πει ότι πάω να δυσφημίσω!
αχ..καλα που ειμαι και εγω ο διαβασμενος εδω :)0.008 απο στοματικο λενε η στατιστικες(απιθανο) για την συγκεκριμενη δεν ξερω αλλα και να εχει κατι οι πιθανοτητες ισχυουν.χρειαζεται ακετη ποσοτητα σπερματος για να κολλησεις και πρεπει να περασει στο αιμα, αν τα καταπιεις ? καλο φαγωτα :) χεχε το στομαχι εχει οξεα που σκοτωνουν τα παντα. πιπουλες ελευθερες φιλοι!!!!!  :dancing: :dancing: :kissass:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
αχ..καλα που ειμαι και εγω ο διαβασμενος εδω :)0.008 απο στοματικο λενε η στατιστικες(απιθανο) για την συγκεκριμενη δεν ξερω αλλα και να εχει κατι οι πιθανοτητες ισχυουν.χρειαζεται ακετη ποσοτητα σπερματος για να κολλησεις και πρεπει να περασει στο αιμα, αν τα καταπιεις ? καλο φαγωτα :) χεχε το στομαχι εχει οξεα που σκοτωνουν τα παντα. πιπουλες ελευθερες φιλοι!!!!!  :dancing: :dancing: :kissass:

εχω ν παρατηρισω ότι εισαι πολύ γρηγορος μουτρο

ilovesex19833

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες γειά σας! Είμαι σχετικά καινούργιος στo forum αλλα θα ήθελα να σας πω τα εξής σχετικά με την Φένια. Η Φένια είχε έρθει απο τις 08/01/2016 στην Κέρκυρα και έμεινε μέχρι τις 13 του μήνα. Να πω για όσους δεν έχουν πάει μαζί της οτι είναι πολύ ευγενική σε τετοιο βαθμό που σε κάνει να αισθανεσαι άνετα απο την πρώτη στιγμή. Πάρα πολύ καθαρή (οποτε δεν υπάρχει κανένα ρίσκο υγείας όπως είδα πιο πανω). Σωματικά είναι κουκλάρα με σώμα μοντέλου ωραίο κωλαράκι, βυζαρες και 22 πόντους εργαλέιο που δεν πέφτει με τιποτα. Κάνει ολα τα προγράμματα. Εγώ πήγα μαζί της δύο φορές (και στις δυο ήταν ενεργητική).Παρα πολλα προκαταρκτικα (αισθανεσαι σαν να εισαι με την γκομενα σου)Με πήδηξε απιστευτα ωραια και δυνατα κανοντας με να "βρεθώ σε άλλη διάσταση". Η τιμή της ήταν 70 ευρω και έχυσε και τις δυο φορες. Απ'οτι μου είπε πριν απο εμενα είχε 2 πρωταρηδες οπου και τους ξεσκισε  :fuck2:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΞΙΖΕΙ!!!!  :kneel: ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Αρκετά καλή όντως. Έχω φύγει σχεδόν πάντα ευχαριστημένος. Μεγάλο εργαλείο,αλλά δε νομίζω και 22 πόντους... :)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.570
Πόντοι
456

ilovesex19833

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θα μου επιτρεψει ο Κος βατραχομουρης που αμφισβητει τα λεγομενα μου να εχω διαφορετικη αποψη.Με την Φενια οπως ανεφερα πιο πανω ηταν Κερκυρα πριν λιγες μερες και συναντηθηκα μαζι της δυο φορες.ΟΚ? Δεν κανω διαφημιση απλα λεω την αληθεια (αντε να επεσα εξω 1 εκατοστο) Οποιος θελει να την παρει τηλεφωνο να τον γαμησει και να δει την γλυκα.Εγω παντως το ευχαριστηθηκα μαζι της και θα ξαναπαω. Επισης οπως ειχα προαναφερει ειναι εξαιρετικη και σε χαρακτηρα και σε προσοντα. Τα υπολοιπα τα αφηνω πανω σας.  >:(ι

ilovesex19833

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ζητω συγγνωμη για το ονομα του χρηστη. Ο χρηστης ηταν ο Glykomoutsounos και οχι ο vatraxomouris

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
όπως κ να χει αξιζει
η Φένια είναι τίμια επιλογή...έχει καλό σώμα, ωραίο δερματάκι, γυναικείο, δεν βιάζεται και τα  :tits: είναι για πολλά παιχνίδια...συμμετέχει όπως θες , το εργαλείο της είναι αρκετά καλό,  αλλά σίγουρα όχι 22 εκατοστά...γύρω στα 17-18....το μόνο αρνητικό είναι το πρόσωπο που εκεί χάνει..πάντως δεν θα σε ξεπετάξει...μάλιστα η ίδια ασχολείται και με το θέατρο απ΄όσο μου έχει πει...εδώ στην Αθήνα έχει χώρο στα εξάρχεια κοντά..

lobardi

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
η Φένια είναι τίμια επιλογή...έχει καλό σώμα, ωραίο δερματάκι, γυναικείο, δεν βιάζεται και τα  :tits: είναι για πολλά παιχνίδια...συμμετέχει όπως θες , το εργαλείο της είναι αρκετά καλό,  αλλά σίγουρα όχι 22 εκατοστά...γύρω στα 17-18....το μόνο αρνητικό είναι το πρόσωπο που εκεί χάνει..πάντως δεν θα σε ξεπετάξει...μάλιστα η ίδια ασχολείται και με το θέατρο απ΄όσο μου έχει πει...εδώ στην Αθήνα έχει χώρο στα εξάρχεια κοντά..
απολυτα σωστοοοοοοος!!!μπραβο ρε φιλε :rockon:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.570
Πόντοι
456
Θα μου επιτρεψει ο Κος βατραχομουρης που αμφισβητει τα λεγομενα μου να εχω διαφορετικη αποψη.Με την Φενια οπως ανεφερα πιο πανω ηταν Κερκυρα πριν λιγες μερες και συναντηθηκα μαζι της δυο φορες.ΟΚ? Δεν κανω διαφημιση απλα λεω την αληθεια (αντε να επεσα εξω 1 εκατοστο) Οποιος θελει να την παρει τηλεφωνο να τον γαμησει και να δει την γλυκα.Εγω παντως το ευχαριστηθηκα μαζι της και θα ξαναπαω. Επισης οπως ειχα προαναφερει ειναι εξαιρετικη και σε χαρακτηρα και σε προσοντα. Τα υπολοιπα τα αφηνω πανω σας.  >:(ι
την μέτρησες ρε μεγαλε;; η εχεις κιεσυ 23 ποντους τα βαλατε διπλα διπλα και της ριχνεις ενα ποντο;;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Δυστυχώς, το "καθαρή" δεν διαπιστώνεται με το αν είχε κάνει μπάνιο πριν την επίσκεψη και τι βλέπει το μάτι και τι μυρίζει η μύτη μας.
Αυτό βέβαια ισχύει για όλους και για όλες.

Παιδες γειά σας! Είμαι σχετικά καινούργιος στo forum αλλα θα ήθελα να σας πω τα εξής σχετικά με την Φένια. Η Φένια είχε έρθει απο τις 08/01/2016 στην Κέρκυρα και έμεινε μέχρι τις 13 του μήνα. Να πω για όσους δεν έχουν πάει μαζί της οτι είναι πολύ ευγενική σε τετοιο βαθμό που σε κάνει να αισθανεσαι άνετα απο την πρώτη στιγμή. Πάρα πολύ καθαρή (οποτε δεν υπάρχει κανένα ρίσκο υγείας όπως είδα πιο πανω). Σωματικά είναι κουκλάρα με σώμα μοντέλου ωραίο κωλαράκι, βυζαρες και 22 πόντους εργαλέιο που δεν πέφτει με τιποτα. Κάνει ολα τα προγράμματα. Εγώ πήγα μαζί της δύο φορές (και στις δυο ήταν ενεργητική).Παρα πολλα προκαταρκτικα (αισθανεσαι σαν να εισαι με την γκομενα σου)Με πήδηξε απιστευτα ωραια και δυνατα κανοντας με να "βρεθώ σε άλλη διάσταση". Η τιμή της ήταν 70 ευρω και έχυσε και τις δυο φορες. Απ'οτι μου είπε πριν απο εμενα είχε 2 πρωταρηδες οπου και τους ξεσκισε  :fuck2:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΞΙΖΕΙ!!!!  :kneel: ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom